hharis Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 re xari auta ta lene pio nwris :D molis to pira apo to plaisio epitelous kukloforei to N70 tha sas pw entipwseis meta :DD eimai poli xaroumenos exw kin epitelous exw sugkinithei :P Άντε καλορίζικο φιλαράκι....!!! Είναι φοβερό.... Τι να κάνω....δεν σε πρόλαβα....και εγώ μόλις άνοιξα το δώρο μου....λέω....--> α ρε.... και εγώ γιατί το αγόρασα ξανά??? χεχεχε:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 @martiniskiss αντε ρε,καλοριζικο μας,τοσο καιρο απο το MSN το λαχταρουσαμε καθε λεπτο..καιρος ηταν..εν τω μεταξυ στο νοκια σοπ απο οπου το παραγγειλα(Β.Ολγας ακομα το φερνουν :whistle:,τσαμπα προκαταβολη εδωσα 20 ευρω,αλλα αυτα θα πανε σε θηκουλα,απαραιτητη για τετοια κινητα!!!!) παιδια,λιγη ωρα που ξοδεψα μαζι του,γιατι ηθελα να ειναι καλη η πρωτη φορτιση και διοτι δεν ειχα χρονο λογο προπονησης..το κινητο ειναι φαναστικο,το βιντεο ειναι καταπληκτικο,η καμερα επισης τελεια,το ραδιοφωνο τελειο(χωρις σκρατς σκρουτς και το δικο μου),ολα τελεια..τωρα περιμενω να ερθει και η 512 μνημη γιατι με την 64αρα.. σε γενικες γραμμες φανταστικο..οτι και να πω για το κινητο ειναι λιγο...να φαναστειτε τοσο πολυ που το αγαπησα το εβαλα να φορτιζει και το σκεπασα με το παπλωμα :P αυτα.. το κινητο ειναι ----> :w00t: :!: :up: :shock: :X μου βγαζει αυτο εδω στο pc suite,τι να κανω? :confused: http://img467.imageshack.us/img467/7144/screenhunter17qo.th.jpg οταν συνδεω το καλωδιο με το κινητο μου το βγαζει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 ti tha ginei me to provlima pou anefera me to lifeblog?tha me voithisei kaneis? 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Σε ρώτησα αν χρησιμοποιείς bluetooth ή καλώδιο USB για τη σύνδεση με το lifeblog αλλά μάλλον δεν το είδες!Έιχα και γω παρόμοιο πρόβλημα.Λοιπόν; 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 sou apnthsa kai gw meta pou rotises me bluetooth.na xrhsimopoihsw usb?na kanw kati allo gia pes esu pws to antimetwpises? 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Καλησπερα το πρωι προμηθευτικα απο nokia shop τελος Γλυφαδας αρχες Βουλας το πισω καλυμα του Ν70 δεν ξερω αν εχει κι αλλα γιατι εγω τηλεφωνησα και μου το κρατησαν οποιος θελει πληροφοριες ας μου στειλει ενα pm! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 to radio re paidia kanei xrats xrouts alla mia kanei mia oxi proxwraw kanei meta den kanei se allo meros. mipws paizei kati allo px me to sima h ta akoustika??? :blink: :wacko: giati mia na pianei kai mia oxi alliws??? exw Verion V 2.0536.0.2 kai to kalima ligo mou ti spaei :p ta akoustika poli mourika einai :cool: Kata ta alla souper :D na to mathw twra kai na to periergastw pio poli :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikler Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 kserei kaneis pote 8a bgei to update gia to radiofwno? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george24xxx Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Εχεις cosmote? αν ναι με τι σημειο προσβασης?και αν μπορεις ρε συ φιλε και λιγα λογια για τις ρυθμισεις.thanksss 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Εχεις cosmote? αν ναι με τι σημειο προσβασης?και αν μπορεις ρε συ φιλε και λιγα λογια για τις ρυθμισεις.thanksss Άνοιξε τον Setting Wizard που υπάρχει στα "Εργαλεία". Σου δημιουργεί αυτόματα τις ρυθμίσεις οποιουδήποτε δικτύου. 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Καλησπερα το πρωι προμηθευτικα απο nokia shop τελος Γλυφαδας αρχες Βουλας το πισω καλυμα του Ν70 δεν ξερω αν εχει κι αλλα γιατι εγω τηλεφωνησα και μου το κρατησαν οποιος θελει πληροφοριες ας μου στειλει ενα pm! Όταν λες πίσω κάλυμμα, εννοείς το sliding προστατευτικό της κάμερας; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Όταν λες πίσω κάλυμμα, εννοείς το sliding προστατευτικό της κάμερας; Εννοω αυτο που καλυπτει την camera με το πορτακι που ανεβωκατεβενει! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 stavtag tha mou peis se parakalw pws eluses to provlima me to lifeblog?sou lew trith fora oti to sundesa me bluetooh. 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 ευτυχως ολα οκ με το pc suite,κανενα προβλημα..πριν λιγο αγορασα την θικουλα CP-71 με την προκαταβολη που ειχα δωσει(20 ευρω)στο το νοκια σοπ απο οπου ειχα παραγγειλει(Β.Ολγας) το Ν70 το οποιο ακομη δεν το εφεραν ..και επειδη η θικουλα εκανε 13ευρω(καλη τιμουλα) για να συμπληρωσω αγορασα και εναν φορτιστη αυτοκινητου DC-4 o οποιος κοστιζε 9 ευρω!!;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Κώστα με γεια σου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 paidia sorry gia to an exi ksanatipothi ala epsaksa ligo kai den vrika lipon to prob pou exo einai to eksis pao na valo fonitiki klisi ala einai etimi exi to prosopaki kai an patiso na to akouso akouo mia foni computerized kai den mporo kai na to alakso pos ginete? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 paidia sorry gia to an exi ksanatipothi ala epsaksa ligo kai den vrika lipon to prob pou exo einai to eksis pao na valo fonitiki klisi ala einai etimi exi to prosopaki kai an patiso na to akouso akouo mia foni computerized kai den mporo kai na to alakso pos ginete? Δεν γίνετε και δεν αλλάζει! Αυτή η φωνή που ακούς είναι η φωνή του N70. Είναι προγραμματισμένο να αναγνωρίζει κάθε ανθρώπινη φωνή, γυναικία, αντρική, παιδική κτλ κτλ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 eyxaristo gia tin apantisi an kai den mou arese katholou:) oxi i diki sou ala i logiki tis nokia to thema einai an to exi doulepsi kanis giati ego se kapia oute pou katalavenis ti lei 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 stavtag tha mou peis se parakalw pws eluses to provlima me to lifeblog?sou lew trith fora oti to sundesa me bluetooh. Σου έστειλα χθες απάντηση αλλά απ΄ότι βλέπω δεν έχε εμφανιστεί...ANYWAY! Λοιπόν, εμένα σε τακτά διστήματα δε μου αναγνώριζε τους drivers της συσκευής bluetooth.Αφού τους επανεγκαταστουσα το πρόβλημα λυνόταν!Επίσης καλό θα ήταν να έχεις τη συσκευή του κινητου σαν αξιόπιστη συσκευή.Αν δεν σε βοήθησα ρώτα κάποιον άλλον!Εγώ πάντως επειδή κουράστηκα με τη διαδικασία της επανεεγκαταστασης αγόρασα ενα καλωδιάκι USB από το NOKIA SHOP και λύθηκε μια και καλή το πρόβλημα!Οικονομικό ειναι οπότε αν βαριέσαι να ρωτάς πώς να λύσεις το πρόβλημα σου πάνε και αγόρασε ένα! Ελπίζω να σε κάλυψα.. 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 @martiniskiss αντε ρε,καλοριζικο μας,τοσο καιρο απο το MSN το λαχταρουσαμε καθε λεπτο..καιρος ηταν..εν τω μεταξυ στο νοκια σοπ απο οπου το παραγγειλα(Β.Ολγας ακομα το φερνουν :whistle:,τσαμπα προκαταβολη εδωσα 20 ευρω,αλλα αυτα θα πανε σε θηκουλα,απαραιτητη για τετοια κινητα!!!!) παιδια,λιγη ωρα που ξοδεψα μαζι του,γιατι ηθελα να ειναι καλη η πρωτη φορτιση και διοτι δεν ειχα χρονο λογο προπονησης..το κινητο ειναι φαναστικο,το βιντεο ειναι καταπληκτικο,η καμερα επισης τελεια,το ραδιοφωνο τελειο(χωρις σκρατς σκρουτς και το δικο μου),ολα τελεια..τωρα περιμενω να ερθει και η 512 μνημη γιατι με την 64αρα.. σε γενικες γραμμες φανταστικο..οτι και να πω για το κινητο ειναι λιγο...να φαναστειτε τοσο πολυ που το αγαπησα το εβαλα να φορτιζει και το σκεπασα με το παπλωμα :P αυτα.. το κινητο ειναι ----> :w00t: :!: :up: :shock: :X μου βγαζει αυτο εδω στο pc suite,τι να κανω? :confused: http://img467.imageshack.us/img467/7144/screenhunter17qo.th.jpg οταν συνδεω το καλωδιο με το κινητο μου το βγαζει... Όταν εγκαταστείς το pc suite παιρνάνε και οι drivers του καλωδίου. Μήπως σε εσένα δεν έχουν περάσει; Δοκίμασε να περάσεις ξανα το pc suite, άσε το cd στο drive και σύνδεσε το τηλέφωνο με το καλώδιο και περήμενε λίγο χωρίς να ανοίξεις το pc suite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 στο νοκια σοπ ζωοδοχου πηγης μου ειπαν οτι θα υπαρχει αναβαθμιση απο το τελος του μηνα. οτι μου ειπαν σας λεω. επισης ειχε προσοψεις, τα δυο κλασσικα χρωματα και μια εντονο μπεζ, αρκετα διαφορετικη απο τις δυο κλασσικες. ισως υπηρχαν και αλλες αλλα δεν προσεξα κατι. λιγο νωρις δεν ειναι που βγηκαν προσοψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Όταν εγκαταστείς το pc suite παιρνάνε και οι drivers του καλωδίου. Μήπως σε εσένα δεν έχουν περάσει; Δοκίμασε να περάσεις ξανα το pc suite, άσε το cd στο drive και σύνδεσε το τηλέφωνο με το καλώδιο και περήμενε λίγο χωρίς να ανοίξεις το pc suite φιλε μου 2-3 ποστ παραπανω λεω οτι το προβλημα με το pc suite λυθηκε.. ;) σε ευχαριστω παντως που προσφερθηκες ! :O 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Τελικά τη γίνετε με το Route 66 για το N70? Υπάρχει καμμιά εξέλιξη?? Πάντος εγώ δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 stis arxes dekemvri tha vgei to destinator gia s60 opote ksexaste to route66. 1 Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 paidia mipws kserete alles thikes gia N70 ??? px golla h kati allo??? den m aresoun autes oi klasikes kati se pio trendy uparxei??? :p Epishs mipws kseroume an kai pote tha bgei rs-mmc dual volatge 1 gb ??? a kati akoma exw to palio pc suite apo tote pou eixa to 7610. Den kanei auto prepei na egkatastisw to kainourgio??? Kai an nai, to kainourgio dexetai kai to 7610 kai to N70 e??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts