Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την αλλαγή της κάρτας έχασα τον OPERA. Μπήκα στο site και κατέβασα την έκδοση που είχε για symbian. Eγκαθίσταται κανονικά, αλλά όταν ανοίγει η βασική οθόνη ειναι γεματη με μικρά τετραγωνάκια. Η γλώσσα στα option φαίνεται σωστά. Το αρχείο που κατέβασα εχει τίτλο opera_s60_800_EMEA_70s_20.sis. Υπάρχει κάποιος τρόπος αλλαγής της κωδικοποίησης, ώστε να φαίνεται σωστά;

Πώς μπορεί να γίνει μεταφορά αρχείου από την ΜΜC στην μνήμη του τηλεφώνου;

Στο Πλαίσιο δεν το έχουν ακόμα ή τουλάχιστο έτσι λέει στο site τους. Από πού το αγοράσατε; ΤΙΜ/voda ;;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Eπιτέλους εδώ και λίγες ώρες είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του Ν70. Επειδή βαρέθηκα να περιμένω τη voda που δεν έχει σκοπό να το φέρει, έδωσα την επιδότηση να πάρει η θεία ένα κινητό που ήθελα κι εγώ το πήρα από την ΤΙΜ στο πεδίο του Άρεως 474€ (526 αρχική με 10% έκπτωση επειδή είναι νέο κατάστημα) νομίζω η χαμηλότερη τιμή που υπάρχει!! Πήγα το πρωί και είχε ένα τελευταίο κομμάτι!! Οι πρώτες εντυπώσεις, απλά τέλειο!!! Μόλις το είδα ακόμα και σε ψεύτικο έπαθα... Το αληθινό όμως είναι άλλο πράγμα!! Εμφανισιακά είναι τέλειο και αυτός ο γαλάζιος φωτισμός όλα τα λεφτά!!

Τα κουμπάκια είναι όντως αρκετά μικρά αλλά συνηθίζεται ενώ η πολυτέλεια του χάνει πολύ από αυτή τη πλαστικούρα που βάλανε για κάλυμα οθόνης. Η συσκευή μοιάζει απίστευτα μικρή όντως καμία σχέση με το 6680 παρόλο που είναι ίδιου μεγέθους αφού όσο κι αν είναι αλήθεια φαίνεται σχεδόν απίστευτο ότι έχουν το ίδιο μέγεθος.

Τώρα το μενού είναι ταχύτατο και όλα πάνε σφαίρα, ο ήχος από τα ακουστικά καθαρός και δυνατός και η ποιότητα άψογη, και φοβόμουνα!!! Το ράδιο έχει το γνωστό πρόβλημα αλλά όχι σε όλους τους σταθμούς. Το ηχείο δε με εντυπωσίασε κι όλας, απλά ικανοποιητικό.

Η έκθεση είναι χάλια μαύρα έτσι που την έχουν κάνει.

Επίσης κάτι για όσους αναρωτιόνταν τι παίζει με το ράδιο αν είσαι εκτός δικτύου, δουλεύει κανονικά!! Το δοκιμασα με κάρτα προχρονιαία που δεν έχει σήμα και λειτουργεί κανονικά (ουφ και το είχα άγχος).

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

καλημέρα σας. Συγνώμη αν έχει ρωτηθεί ξανά αλλά επειδή γίνετε χαμός ρωτάω.....

Υπάρχει τρόπος να βλέπω της φώτο όπως στο 6680? όταν ανοίγω την έκθεση μου τις δείχνει όλες μαζί και όλα τα βιντεο. χαμός.... Με το άλμπουμ δεν γίνετε δουλειά.Εγώ δεν θέλω αν κάποιος το πάρει να βλέπει όλα τα αρχεία.

Γιατί το κάνανε έτσι?

Πολύ χάλια....

Η έκθεση και εμένα με κούραζε στην αρχή. Προτιμούσα τον παλιότερο τρόπο προβολής. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.

Αυτό που μπορείς να κάνεις αν έχεις αρχεία που δεν θες να βλέπουν οι άλλοι είναι να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμα όπως το SmartGuardPro και να κρύβεις τα αρχεία που είναι προσωπικά.

Λεωνίδας

Με την αλλαγή της κάρτας έχασα τον OPERA. Μπήκα στο site και κατέβασα την έκδοση που είχε για symbian. Eγκαθίσταται κανονικά, αλλά όταν ανοίγει η βασική οθόνη ειναι γεματη με μικρά τετραγωνάκια. Η γλώσσα στα option φαίνεται σωστά. Το αρχείο που κατέβασα εχει τίτλο opera_s60_800_EMEA_70s_20.sis. Υπάρχει κάποιος τρόπος αλλαγής της κωδικοποίησης, ώστε να φαίνεται σωστά;

Πώς μπορεί να γίνει μεταφορά αρχείου από την ΜΜC στην μνήμη του τηλεφώνου;

Το ίδιο πρόβλημα με σένα, το έλυσα ως εξής. Είχα κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων του κινητού (μνήμη+κάρτα) με το nokia pc suite όταν το αγόρασα. Στη συνέχεια έβαλα την καινόυργια κάρτα στο κινητό, της έκανα μορφοποίηση καλού κακού και στο τέλος έκανα επαναφορά όλων των αρχείων από το pc στο κινητό. Για το άλλο σου ερώτημα, μπορείς πάλι μέσω του pc suite να κρατήσεις αντίγραφο ασφαλείας στον υπολογιστή μόνο της κάρτας μνήμης και να κάνεις, όποτε θέλεις, επαναφορά της. Με card reader δεν τα κατάφερα ποτέ, όπως αναφέρουν άλλα παιδιά.

παιδια εγω σημερα πηρα το Ν70 και εχει προβλημα

πχ. στο ευρετηριο εχω αλεξια κιν,γιωργος,κωστας,κωστας2

παταω το 5 να παω στο Κ και μου βγαζει τα ονοματα οπως τα εχω γραψει παραπανω.

γυρισα την επιλογη -πρωτα ονομα- αλλα τιποτα..

ξερει κανεις τιποτα παραπανω?? και αναβαθμιση βγηκε??

Never Give Up:!:

Join friend!

Kατήργησε την δευτερη λέξη κρατώντας μιά και μοναδική ανα πρόσωπο και βάλε τις υπόλοιπες καταχωρήσεις (τηλέφωνα) που αφορούν το ίδιο ατομο στα επιμέρους στοιχεία της επαφής. ;)

Αυτό που λες δεν είναι πρόβλημα του κινητού. Έτσι είναι φτιαγμένο. Το πρόβλημα είναι ότι έχεις έτσι τα τηλέφωνα. Είναι καλύτερο να βάλεις σε κάθε επαφή όλα τα τηλέφωνα.

Μου κάνει εντύπωση που στο "κ" βγάζει και το "γιώργος". Είσαι σίγουρος για αυτό ή μήπως είναι "γιώργος κ" ή κάτι τέτοιο;

(x_ray με πρόλαβες :p )

Λεωνίδας

Δηλ. το κινητό το βρίσκουμε μόνο σε ΤΙΜ και άμα προλάβουμε!

To radio έχει πρόβλημα σε όλους, άρα περιμένουμε αναβάθμιση;

Με 2G sim δουλεύει ΟΚ; Κλειδώνει σε 2G δίκτυο;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Για την πρωτη σου ερωτηση δεν γνωριζω..Εγω το πηρα απο eshop :p

Το ραδιο απ οσο βλεπω δεν εχει προβλημα σε ολους..Σε μενα δεν το κανει σε ολους τους σταθμους με την ιδια συχνοτητα αλλα το κανει..

Με 2G sim δουλευει μια χαρουλα...Οσο αναφορα το δικτυο μπορεις να επιλεξεις εαν θα ειναι διπλη η λειτουργια,δηλαδη οπου βρει 3G μπαινει ή μονο GSM :)

btw ειναι ΑΨΟΓΟ τηλεφωνο :p

to eida apo konta se ena filo moy se nokia club kai emeina den exw xnapiasei sta xeria moy to stibari siskeui to sabbato tha to exw kai gw..........

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

Αν τις επαφες τις ειχες σε καποιο αλλο κινητο οχι ΝΟΚΙΑ τοτε αν διορθωσεις το αλεξια κιν για παραδειγμα και το ξαναγραψεις εστω και το πρωτο γραμμα με το Ν70 θα στα βγαλει στη σειρα.Απο κινητο σε κινητο μαλλον διαφερουν οι γραμματοσειρες ή τα unicode.Κατι τετοιο πρεπει να συμβαινει.

οσο αναφορα την μπαταρια που ρωταει ενας φιλος εδω μεσα εμενα μου κραταει δυο γεματες μερες (συνεχεια ανοιχτο)

Το περιεργο ειναι οτι μου κραταει 2 μερες ειτε μιλαω πολυ στο τηλ, τραβαω βιντεο - φωτος , προγραμματα ραδιο κπλ ειτε δεν κανω τιποτε απο αυτα ????? ;)

παιδια κανενα προγραμμα μετατροπης αρχειων βιντεο σε mp4 υπαρχει ????? εγω εχω το "Total Video Converter" το οποιο ειναι τρομερο προγραμμα και μετατρεπει ολων των ειδων τα αρχεια βιντεο σε mp4 η 3gp αλλα με την μετατροπη σε 3gp ολα καλα οταν ομως τα κανω mp4 το κινητο ενω εμφανιζει την εικονα του βιντεο στην εκθεση δεν τα παιζει ??? αν θελει κανενας να του το δωσω να το δοκιμασει (μηπως δεν κανω κατι καλα εγω) ας μου στειλει το εμαιλ του με πμ , ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ????? :)

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Δοκιμαστικο ποστ μεσω Ν70 και νετφροντ...;)

Edit από pc : Μετά από ενα τεταρτάκι web browsing με το Ν70 αλα 3G , το κινητό ζεματάει..Τα smilies δεν φορτώνονται σωστά, αφού μολις αυτό συμβεί χαλάει το κείμενο σε τετργωνάκια. Πρέπει να χρησιμοποιείς την συμβολική γραφή....Το σερφάρισμα αρκετά γρήγορο....Το κόστος όμως άγνωστο... :rolleyes:

ένα τέταρτο με 3g????? και σε σελίδες web? φίλε μου την πού***ισες!!! το λίγοτερο 25 με 30 ευρώ χρέωση!!

και μιλάω σοβαρά...

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Eντωμεταξύ κόντεψα να τρελλαθώ το μεσημέρι γιατί βλέπω στο σήμα να λέει 3G (αλήθεια έτσι απλά δουλεύει σε 3G; αλλά ποιο το νόημα να το έχεις έτσι). Τεσπα το θέμα είναι ότι όταν το έβγαλα και το επανέφερα στο 6260 δεν είχε σήμα, το βάζω και στο 7250 τίποτα;; Κόντεψα να τρελλαθώ και το βάζω πάλι στο Ν70 και εκεί είχε 3G όμως, άλλαξα χειροκίνητα σε GSM και δεν είχε ούτε εκεί, έκανα πάλι επανεκίνηση και έφτιαξε και μετά όταν το έβαλα στο 6260 λειτουργούσε κανονικά, πως γίνεται αυτό;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Πηρε ενας φιλος μου το Ν90. Επαιξα αρκετα μαζι του, αλλα με χαλασε αρκετα. Ειναι ΠΟΛΥ μεγαλο παιδια! Και νομιζα το δικο μου το 6260 ειναι μεγαλο.

Οποτε κατεληξα και θα παρω το Ν70. Αντε να περασει ο μηνας να σκασει η επιδοτηση!

Με χαλασε πολυ το Ν90...ωραιες φωτο...αλλα μικρη οθονη για ενα τοσο μεγαλο τηλεφωνο!

to pira simera.foberos sxediasmos.teleio se ola tou.alla to radio poli spastiko.sigoyra tha diorthothi me anabathmisi?kapios tropos i kolpo gia na paizei kanonika mexri tin anabathmisi?meriki eipan oti an katebaseis to kalima tis kameras leitoyrgei kanonika(gia to krats-kroyts leo).den isxiei.i otan exeis mia alli efarmogi anoixti pali leitoyrgei kanonika.episis den isxiei.kapoi alli patenta pou anakalipse kaneis iparxei?

Ενώ δουλεύει μια χάρα η mmc μου δεν μπορώ να την κάνω αντιγραφή

ούτε στο pc μου ούτε σ'άλλη κάρτα. Καμιά ιδέα πως να την κάνω αντιγραφή;

London for ever

Ενώ δουλεύει μια χάρα η mmc μου δεν μπορώ να την κάνω αντιγραφή

ούτε στο pc μου ούτε σ'άλλη κάρτα. Καμιά ιδέα πως να την κάνω αντιγραφή;

κανε αυτο που εκανα κ εγω, περασε με το pc suite ολα τα αρχεια σου απο την παλια σου mmc στο pc σου κ μετα περασε τα στην καινουργια mmc σου. εγω αυτο εκανα κ σε 2' ειχε γινει η δουλεια!

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΙΑ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ.ΑΛΛΑΖΩ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

paidia to n70 de mporei na sundethei me to pc mesw mrouter?enw to vlepei leei connecting waiting for hardware kai stamataei ekei.opoios xerei as mou pei.

kai idou i proti lista sumvatothtas tou n70 me ngage games pou episunaptw gia olous tou n70 kollhmenous opws egw.

THE FIRST N70 compatible ngage games LIST from ARIS K.

πως περναμε παιχνιδια του ncage στο Ν70?αν εκτος απο data εχει και lib files τι κανουμε?συγκεκριμενα μιλαω για το elder scrolls shadow key .ευχαριστω

Η έκθεση και εμένα με κούραζε στην αρχή. Προτιμούσα τον παλιότερο τρόπο προβολής. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.

Αυτό που μπορείς να κάνεις αν έχεις αρχεία που δεν θες να βλέπουν οι άλλοι είναι να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμα όπως το SmartGuardPro και να κρύβεις τα αρχεία που είναι προσωπικά.

Παιδιά, δοκιμάστε το Resco Viewer. Είναι απλό, γρήγορο, με πολλές επιλογές και με επιλογή προβολής ανά φάκελο...

Ξέρετε κανένα καλό ogg-mp3 player, γιατί ο ogg player δεν παίζει σε εμένα, όπως και το Smartmovie...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!