Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) τι fοrmat να κανω ωστε να επαναφερθουν ολες οι αρχικες ρυθμισεις κ να σβηστουν ολα τα αρχεια? Τι συνδιασμο πληκτρων παταω?(κ την καρτα μνημης)

2)υπαρχουν fοnts που ειναι ελληνικα? Εβαλα παλιοτερα ενα που ειχε σε ενα θεμα αλλα χαθηκε η ελληνικη γραμματοσειρα.. Μονο τα αγγλικα εβλεπα..

Nokia N70 Symbian OS:8.1

CPU:ARM 220,8MHz

RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V

1) τι fοrmat να κανω ωστε να επαναφερθουν ολες οι αρχικες ρυθμισεις κ να σβηστουν ολα τα αρχεια? Τι συνδιασμο πληκτρων παταω?(κ την καρτα μνημης)

2)υπαρχουν fοnts που ειναι ελληνικα? Εβαλα παλιοτερα ενα που ειχε σε ενα θεμα αλλα χαθηκε η ελληνικη γραμματοσειρα.. Μονο τα αγγλικα εβλεπα..

-Nokia Series 60 FAQ: Διαβάστε το... πριν ρωτήσετε!

-Format στην καρτα κανεις μεσα απο το μενου της μνημης .

-http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=713324#post713324

(Φορματ θα επρεπε να γνωριζεις ηδη πως κανουμε...)

-Διαβαζουμε και το manual της συσκευης ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Το θυμαμαι απο εκει το ειχα διαβασει οταν εκανα το πρωτο fοrmat απλα ειχα ξεχασει που το λεει κ εγω δοκιμαζα * με το μολυβακι κ το 3. Αν το κανω θα σβηστει οτι εχει η μνημη των 21Μβ?

Nokia N70 Symbian OS:8.1

CPU:ARM 220,8MHz

RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V

Το θυμαμαι απο εκει το ειχα διαβασει οταν εκανα το πρωτο fοrmat απλα ειχα ξεχασει που το λεει κ εγω δοκιμαζα * με το μολυβακι κ το 3. Αν το κανω θα σβηστει οτι εχει η μνημη των 21Μβ?
Ακριβώς, θα γίνει όπως το αγόρασες :)

Και εγώ έχω κάνει τις ίδιες διαπιστώσεις για τη μπαταρία. Από το λίγο που το έψαξα, δε βρήκα κάποια μπαταρία που να ταιριάζει...Μόνο η bl-6c της νόκια (με χωρητικότητα πάνω από 1000 mA), η οποία όμως στριμώχνεται πραγματικά μέσα στο κινητό...σκέψου ότι είχα κάνει πατέντα, είχα γδάρει το εσωτερικό του πίσω καλύμματος, για να χωρέσει πιο άνετα...τελικά επέστρεψα στην αρχική μπαταρία...

Απο e-bay πήρα 2 μπαταριες και βάση φόρτισης κινιτού ή μπαταρίας μόνο 10 ευρώ τελική τιμή.Το είχα πάρει για το 6270 αλλά αποδείχτηκε οτι κάνει και για το Ν70. Οι μπαταρίες δεν έχουν το hologram αλλά η ουσία είναι οτι κάνουν τη δουλειά τους.;)

Eνα χρονο που χρησιμοποιω ενναλαξ τις μαϊμου μπαταριες και την οριτζιναλ δεν εχω δει καποια διαφορά. Στα ιδια (χαμηλα) επιπεδα αποδοσης ειναι και οι 3, εννοωντας και τις 2 μαϊμου και την οριτζιναλ. Η μπαταρια ηταν και θα ειναι πονεμενο κομματι για ολους τους κατοχους ηλεκτρονικων συσκευων. Απλα το συγκεκριμενο gadget που πηρα με διευκολυνει στο να φορτιζω τη μια μπαταρια οταν η αλλη ειναι στο κινιτο και δεν εχει βγαλει προβλημα μεχρι και τωρα με το Ν70.

N70 με ασημί-μαύρη πρόσοψη δέχεται την ολόμαυρη του ME?

Αν ναι πιο το συνολικό κόστος?

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

N70 με ασημί-μαύρη πρόσοψη δέχεται την ολόμαυρη του ME?

Αν ναι πιο το συνολικό κόστος?

Τη δέχεται. Δες τα παρακάτω...

http://mobile-parts.gr/catalog/product_info.php/products_id/4642

http://mobile-parts.gr/catalog/product_info.php/products_id/4643 :)

λοιπον αλλος ενας αδιαβαστος! :happy:

πως αφαιρουμε τα εικονιδια απο την αρχικη οθονη του Ν70?

Συγνωμη παιδια υλικρινα δεν εχω αντοχη να διαβασω αλλα παλια ποστς!

εχω "ξεκοκαλησει" 2-3 τοπικς των 100+ σελιδων για διαφορα αλλα

θεματα και δεν την παλευω αλλο! :lol:

λοιπον αλλος ενας αδιαβαστος! :happy:

πως αφαιρουμε τα εικονιδια απο την αρχικη οθονη του Ν70?

Συγνωμη παιδια υλικρινα δεν εχω αντοχη να διαβασω αλλα παλια ποστς!

εχω "ξεκοκαλησει" 2-3 τοπικς των 100+ σελιδων για διαφορα αλλα

θεματα και δεν την παλευω αλλο! :lol:

Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Κατάσταση αναμονής -> Ενεργή αναμονή ->. Οχι

Για αυτό υπάρχουν τα manuals... :rolleyes:

@martiniskiss diavase kai ligo pio pano:wacko: koita to proto link... einai sta 41 euro

Μέχρι πόσα GB μνήμη πέρνει,,,?

Μέχρι και 2 Gb.:)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Thanks...Θέλω να το αγοράσω...Να το πάρω..? Ή να πάρω καλύτερα το 6288..?

Εννοείται πως θα το πάρεις!!! :p

Για να σου βγει και πιο φθηνά, πάρε το απλό και από το σπίτι σου κάντο ΜΕ(=Music Edition). ;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Εννοείται πως θα το πάρεις!!! :p

Για να σου βγει και πιο φθηνά, πάρε το απλό και από το σπίτι σου κάντο ΜΕ(=Music Edition). ;)

Δηλαδή είναι καλύτερο από το 6288..?

γουστα ειναι αυτα. το Ν70 ειναι smartphone, το 6288 εχει οτι εχει και δε μπορεις να του βαλεις τιποτα παραπανω. θα σου ελεγα να τα δεις απο κοντα και οποιο σου κανει κλικ..;)

εγω παντως δε θα επαιρνα τιποτα μη smartphone :grin:

Από ό,τι έχω διαβάσει, είναι πάνω-κάτω ισοδύναμα κινητά, με ίδιες δυνατότητες, χαρακτηριστικά, λειτουργία κλπ.

Το μόνο που παρατήρησα κατά τ' άλλα είναι το διαφορετικό design.

Από τιμή δεν ξέρω, ανάλογα με το πορτοφόλι σου. :p

paidia ton teleyteo kairo to kin mou stelnei apo mono tou mms,sthn cosmote mou eipan oti isws na exw kolhsei kapion io.exei kaneis kama idea gia to ti mporei na fteei k an yparxei tropos na to diorthwsw xwris na prepei na to paw se kapio nokia club

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Από ό,τι έχω διαβάσει, είναι πάνω-κάτω ισοδύναμα κινητά, με ίδιες δυνατότητες, χαρακτηριστικά, λειτουργία κλπ.

Πλάκα κάνεις, στάνταρ :confused:

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

paidia ton teleyteo kairo to kin mou stelnei apo mono tou mms,sthn cosmote mou eipan oti isws na exw kolhsei kapion io.exei kaneis kama idea gia to ti mporei na fteei k an yparxei tropos na to diorthwsw xwris na prepei na to paw se kapio nokia club

yparxei pragmatika tetoio virus. katevase to F-secure (google mono trial yparxei) kane update kai kane scan to kinito sou

yparxei pragmatika tetoio virus. katevase to F-secure (google mono trial yparxei) kane update kai kane scan to kinito sou

tha to dokimasw k tha dw ti tha ginei

to ekana den vrike tpt alla twra mou zhtaei to kwdiko ths kartas mnhmhs....

th einai ayto pali????:mad: :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

to ekana den vrike tpt alla twra mou zhtaei to kwdiko ths kartas mnhmhs....

th einai ayto pali????:mad: :mad:

ekanes update tin database apo to anti virus? to F-secure ta vriskei kanonika ola ta virus. kai yparxei pali virus pou sou vazei password stn karta.:( an den evales monos sou password tote exeis sigoura virus:( tora den ksero an mporeis na vreis to password sto C opos mporeis na to vreis otan vazeis monos sou to password.