Dimitriskr Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 kalispera...ekana kai egw xtes tin anavathmisi se Music Edition kai akoloythontas tin didikasia poy anaferete sto forum den eixa kanena apolitos plovlima...Fortothike h( V 5.0638.3.0.1,,18-09-06),ektos apo to arxiko theme(prasino) pou fortothike pws alliws katalavainoume pws einai h ekdosi tou ME...?...kai ektos apo to oti to kinito einai poli pio grigoro meta tin anavathmisi..Poia allh ousiastiki allagi iparxei apo tis proigoumenes ekdoseis logismikou tou aplou N70..??:confused: 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Δηλαδη θα στειλω στο κινητο μονο το αρχειο .jar? Το αλλο αρχειο .jad τι ρολο βαραει?:worry: πληροφοριες του jar εχει, το χρειαζονται παλιοτερα κινητα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 kalispera...ekana kai egw xtes tin anavathmisi se Music Edition kai akoloythontas tin didikasia poy anaferete sto forum den eixa kanena apolitos plovlima...Fortothike h( V 5.0638.3.0.1,,18-09-06),ektos apo to arxiko theme(prasino) pou fortothike pws alliws katalavainoume pws einai h ekdosi tou ME...?...kai ektos apo to oti to kinito einai poli pio grigoro meta tin anavathmisi..Poia allh ousiastiki allagi iparxei apo tis proigoumenes ekdoseis logismikou tou aplou N70..??:confused: Bελτιωμενο music player και ''καθαροτερο'' μεγαφωνο(χωρις παραμορφωσεις). ;) Kαι μια μαυρη προσοψη η οποια δεν αλλαζει με την αναβαθμιση... :p :( πληροφοριες του jar εχει, το χρειαζονται παλιοτερα κινητα :) Ok, βρηκα ακρη. :) To εβαλα και ολα ειναι ενταξει τωρα. :) Thnx.:rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanarosN70 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Xeretw 1)Exw energopoihsei to gprs sto kinito mou k tha ithela na mou peite me poion internet browser na sindethw sto internet.to pio diadedomeno eina to opera apo oti kserw k tha ithela na mou peite tin teleutaia veriosn tou pou kukloforei k einai sumbato me to nokia n-70.episis ama exete kapoia kalutera protash min distasete na tin proetinete. 2) Episis to n70 diathetei k EDGE to opoio einai pio grigoro apo to gprs (nomizw dld) . ama kserei kapoios mporei na mou pws prepei na to energopoihsw? (settings tou kinitou h rithmiseis apo ton paroxea mou) leitourgei kanonika me tous internet browsers opws opera? auta ... thankZ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supergoofy Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 μια χαρα φαινεται..αλλα δεν ειναι λιγο <επικίνδυνο> για την μπαταρια? απο θεμα τασεως κτλ..ξερω γω..εχω ακουσει πολλα για τους φορτιστες -μαιμου-.. Εαν σου πω οτι ενα χρονο που χρησιμοποιω ενναλαξ τις μαϊμου μπαταριες και την οριτζιναλ οτι δεν εχω δει καποια διαφορά? Στα ιδια (χαμηλα) επιπεδα αποδοσης ειναι και οι 3, εννοωντας και τις 2 μαϊμου και την οριτζιναλ. Η μπαταρια ηταν και θα ειναι πονεμενο κομματι για ολους τους κατοχους ηλεκτρονικων συσκευων. Απλα το συγκεκριμενο gadget που πηρα με διευκολυνει στο να φορτιζω τη μια μπαταρια οταν η αλλη ειναι στο κινιτο και δεν εχει βγαλει προβλημα μεχρι και τωρα με το Ν70. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxxx Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Γεια σας παιδιά μόλις πείρα το n70 και ωραίο κινητά κι ,αλλά έχω ένα πρόβλημα θέλω οι φώτος videos κτλπ να τα βάζω σε φακέλους(όπως στα w800i) και όχι χύμα στο κύμα .. δηλαδή η φώτο 65.jpg και 66.jpg νάνε στο φάκελο maxxx η αλέες φώτο στο φάκελος "άλλες" κτλπ...το ίδιο και στα video .. και κάτι άλλο τώρα που το θυμήθηκα , , όταν ακούω mp3 και κάνω κάτι άλλο στο κιν ακούγονται σαν κωλύματα έχει katantisi ανυπόφορο ..άλλες φορές πάει μόνο του και στο επόμενο κομμάτι .. Κανείς βοηθεία ? ?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramidakos Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με την φωνητική κλήση; Σε ορισμένα τηλέφωνα δεν μου βγάζει φωνητική για κάποιον λόγο. Έχω κοντά στις 300 επαφές περασμένες, με 2-3 καταχωρήσεις αριθμών σε κάθε όνομα... Υπάρχει κάποιος περιορισμός σε ό,τι αφορά την χρήση της μνήμης για τις επαφές ή τις φωνητικές κλήσεις; Ευχαριστώ! ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobourk Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Προσπαθώ εδώ και καιρό να βγάλω άκρη μόνος μου, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Να πω αρχικά, ότι το πρόβλημα του βίντεο που «κολλάει» στη λήψη και την αναπαραγωγή παραμένει... 1) Έχω εγκαταστήσει και το FExplorer και το ProfiExplorer αλλά και πάλι δεν κατάφερα να φτιάξω φακέλους. Δηλαδή φτιάχνεις άνετα όσους φακέλους θέλεις, βάζεις ότι θες μέσα αλλά θεωρητικά. Το ίδιο ισχύει φυσικά και με το Pc suite. Οι φωτός και τα βίντεο παραμένουν χύμα στην έκθεση, ασχέτως αν έχουν μπει σε κάποιο φάκελο. Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει; 2) Δεν βλέπω τα παιχνίδια πουθενά σαν αρχεία με τους παραπάνω explorers. Ούτε στο c που τα είχα, ούτε στο E (κάρτα) που τα έχω μεταφέρει, ούτε μπορώ να τα δω από τη διαχείριση αρχείων του Pc suite. ;;;;;;;; 3) Για το θέμα των κλειδωμένων αρχείων που δεν στέλνονται με Bluetooth... Εγκατέστησα το Profiexplorer αλλά και πάλι δεν μπορώ να στείλω. Άλλωστε μέσα από τον explorer αυτόν δεν τα βλέπω κιόλας. μπορεί κάποιος να βοηθήσει; κανείς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 κανείς; κατι εχεις καταλαβει λαθος μαλλον :) 1. οσους και οτι φακελους και να φτιαξεις, το κινητο ψαχνει ολους τους φακελους και οτι βρισκει το βγαζει ετσι χυμα στην εκθεση. μονο για τις φωτο μπορεις να βλεπεις φακελους μεσω εφαρμογες τριτων, οπως το Photorite ή το Resco Photo Viewer. 2. τα παιχνιδια δε διαφερουν σε τιποτα απο τις εφαρμογες οπως το Fexplorer ή το ProfiExplorer, δεν ειναι μεμονωμενα αρχεια. βρισκονται κι αυτα στο X:\system\apps\ ή system\midlets\ (java) τα οποια δε μπορεις να τα δεις με το Pc suite. 3. εχεις επιλεξει απο τις επιλογες του ProfiExplorer να βλεπεις τα System Files; αν και δεν παιζει ρολο γιατι υποθετω οτι προσπαθεις να στειλεις αρχεια ασχετα του συστηματος. οποτε κατι κανεις λαθος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Γεια σας παιδιά μόλις πείρα το n70 και ωραίο κινητά κι ,αλλά έχω ένα πρόβλημα θέλω οι φώτος videos κτλπ να τα βάζω σε φακέλους(όπως στα w800i) και όχι χύμα στο κύμα .. δηλαδή η φώτο 65.jpg και 66.jpg νάνε στο φάκελο maxxx η αλέες φώτο στο φάκελος "άλλες" κτλπ...το ίδιο και στα video .. και κάτι άλλο τώρα που το θυμήθηκα , , όταν ακούω mp3 και κάνω κάτι άλλο στο κιν ακούγονται σαν κωλύματα έχει katantisi ανυπόφορο ..άλλες φορές πάει μόνο του και στο επόμενο κομμάτι .. Κανείς βοηθεία ? ?? 1)Για της φοτο βαλε το Resco Photo Viewer η το Photorite οσο για τα video μπορεις να τα οργανοσεις με ενα fileman μεσα στην καρτα υπαρχει και ενα τετιο προγραμμα που να μπορεις να κανεις φακελους για τα video αλλα δεν θα σου το προτηνα :) 2)Για τα mp3 δοκιμασε με ενα αλλο player οπως τον powerMP3 η τον LCG jukebox :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 yparxei tropos na balo tis photo se ena folder pou na mi tis bgazei sto gallery aftomata, h otidipote photographia exeis tha paei ekei theleis h oxi? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 yparxei tropos na balo tis photo se ena folder pou na mi tis bgazei sto gallery aftomata, h otidipote photographia exeis tha paei ekei theleis h oxi? Mπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 yparxei tropos na balo tis photo se ena folder pou na mi tis bgazei sto gallery aftomata, h otidipote photographia exeis tha paei ekei theleis h oxi? ναι,αν φτιάξεις φακέλους μέσω κάποιου προγράμματος,θα τις βλέπεις απο εκεί. εγώ στο κουμπί που λέει έκθεση στο κινητό,έχω να μπω κάτι μήνες. :D ούτε που θυμάμαι τελευταία φορά πότε το πάτησα,ειλικρινά. recvoviewer kai fexplorer μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 yparxei tropos na balo tis photo se ena folder pou na mi tis bgazei sto gallery aftomata, h otidipote photographia exeis tha paei ekei theleis h oxi? Δοκίμασε το filexplorer μόνο κοίταξε να είναι η τελευταία έκδοση!Γιατί οι πορηγούμενες δεν υποστηρίζουν τη λειτουργία κρυπτογράφησης αρχείου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Δηλαδη, κανει restore ΜΟΝΟ τις επαφες απο ολοκληρο το backup? Και γιατι να μην βαλεις κατευθειαν το xcontac? ;) Kαι μια ερωτηση απο μενα. Οταν παω να δω με την cosmote mobile tv, κανω ολες τις επιλογες και μολις παταω να παιξει ενα καναλι, ανοιγει κανονικα το real player αλλα μου λεει ''Οριστε σημειο ροσβασης πρωτα''. :confused: Τι κανω σε αυτην την περιπτωση(εχω ενεργοποιημενες ολες τιε απαιτουμενες ρυθμισεις για gprs, mms κλπ. κλπ.)? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Exw to N70 (TIM branded), kai to xrisimopoiousa me kartes SIM Frog kai TIM xwris problima. Twra eimai sto ekswteriko, kai ebala mia karta tis Sunrise. Molis paw na anoiksw ti syskeui kai patisw to PIN kolaei. To ekana 3-4 fores epanekinisi, panta kollaei se auto to simeio. Kamia idea giati mporei na symbainei auto ki an ginetai na kanw kati?? :worry: EDIT Telika to problima to elysa bazonzas thn SIM se allo kinito -apenergopoiiisa to password, kai anoigei kanonika twra. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras_the_big Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Exw ena provlima me tin anagnwsi tis karta mnimis tou kinitou pou einai 1gb.Tin vazw sto cart reader alla den mporei na tin diavasei.Giati omws?Alles kartes tis diavazei. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Exw ena provlima me tin anagnwsi tis karta mnimis tou kinitou pou einai 1gb.Tin vazw sto cart reader alla den mporei na tin diavasei.Giati omws?Alles kartes tis diavazei. βαλτην παλη μεσα στον cart reader ανηξε το Nero και δες αν την διαβαζει μεσα εκει! Αν την διαβαζει καντην αντηγραφη απο την καρτα σε ενα cd μετα κανε φορματ στην καρτα και ξαναστηλτα ολα πισο στην καρτα σου :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menagg13 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Έχει βάλει κάποιος σε Ν70 οποιοδήποτε πρόγραμμα και χάρτη Αθήνας αλλά και Θεσσαλονίκης; Ψάχνω πρώτα κάποιο πρόγραμμα και μετά σκέφτομαι την αγορά ενος GPS blth... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Γίνεται να περάσω στο Ν70 το MSN MESSENGER? 1 Παράθεση ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Έχει βάλει κάποιος σε Ν70 οποιοδήποτε πρόγραμμα και χάρτη Αθήνας αλλά και Θεσσαλονίκης; Ψάχνω πρώτα κάποιο πρόγραμμα και μετά σκέφτομαι την αγορά ενος GPS blth... Μόνο Αθήνας έχω βρεί... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Γίνεται να περάσω στο Ν70 το MSN MESSENGER? turbo msn :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 turbo msn :) Ποση χρεωση θα εχει αυτο αν εισαι μια ωρα μεσα? στο περιπου!!!! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 για μια ώρα δεν ξέρω πάντως με f2g μέσω tim plus πληρώνεις για 1 μηνα 3,49 ευρώ .. ίσως η πιο συμφέρουσα υπηρεσία..βεβαια δεν το έχω ψάξει γιατί δεν το χρειάζομαι..και όταν θέλω να μπω μπαίνω μέσω του μπλε δοντιού@pc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 για μια ώρα δεν ξέρω πάντως με f2g μέσω tim plus πληρώνεις για 1 μηνα 3,49 ευρώ .. ίσως η πιο συμφέρουσα υπηρεσία.. Κατι εκτος θεματος :O Aν εχεις vodafone με συνδεση ποσο παει η χρεωση? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts