matrb Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Παντως παιδια εγω πολυ το γουσταρω το Ν90!!! Δεν λεω θα ηθελα να ειναι πιο μικρο αλλα κατσε να το πιασουμε στα χερια μας πρωτα να δουμε τι αισθηση εχει... Επιτελους η Νοκια αρχισε να ξεκολαει!!! :) B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Τωρα που η NOKIA εβγαλε κινητο που δεν υπαρχει ομοιο του στην Ελλαδα βρισκουν καποιοι δικαιολογιες σαν "ειναι πολυ βαρυ και μεγαλο" και "δεν εβαλαν ραδιο".Ας δουν τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του.αν η SHARP εβγαζε τετοιο κινητο θα ηταν μηπως 100 γραμμαρια;;;;;;Για δειτε αναλυση οθονης και βιντεο και πολλα αλλα που εχει και μετα βλεπουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Η νοκια ανεβασε ορισμενες φωτος τραβηγμενες απο το Ν90 http://www.nokia.com/nokia/0,,73864,00.html?name=n90 Και αυτες ομως ειναι "πειραγμενες" με Photoshop :( :alien: τώρα μου θύμισες αυτές που έδειχναν στο 7610 ,,ποπό θεέ μου τι κοροϊδία πέφτει!! τις θυμάσαι? Ξεχνιούνται;; :whistle: The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Τωρα που η NOKIA εβγαλε κινητο που δεν υπαρχει ομοιο του στην Ελλαδα βρισκουν καποιοι δικαιολογιες σαν "ειναι πολυ βαρυ και μεγαλο" και "δεν εβαλαν ραδιο".Ας δουν τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του.αν η SHARP εβγαζε τετοιο κινητο θα ηταν μηπως 100 γραμμαρια;;;;;;Για δειτε αναλυση οθονης και βιντεο και πολλα αλλα που εχει και μετα βλεπουμε. Σε μια εποχη που οι ψηφιακες των 180ε τραβανε 4.2Mp,vga βιντεο,εχουν οπτικο zoom και χωρανε σε μια τσεπη, δεν βλεπω τον λογο να σκας στην NOKIA 600e+ για να κουβαλας αυτο το "πραγμα". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Σε μια εποχη που οι ψηφιακες των 180ε τραβανε 4.2Mp,vga βιντεο,εχουν οπτικο zoom και χωρανε σε μια τσεπη, δεν βλεπω τον λογο να σκας στην NOKIA 600e+ για να κουβαλας αυτο το "πραγμα". Σε όποιον δε αρέσει πολύ απλά δεν το παίρνει... Επίσης αν και τραβηγμένη λίγο ίσως η τιμή του (που αν δε έρθει επίσημα δεν την γνωρίζουμε και ακριβώς) αλλά και δεν αγοράζεις με 600€ στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο μια φωτ. μηχανή! Τώρα τα έχουμε ξαναπεί, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και μια ψηφιακή τραβάει απείρως καλύτερες φωτογραφίες αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που κουβαλάει κάθε ώρα και κάθε λεπτό μία ψηφική στην τσέπη του! Ενώ πάντα έχουμε μαζί μας το κινητό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Σε όποιον δε αρέσει πολύ απλά δεν το παίρνει... Επίσης αν και τραβηγμένη λίγο ίσως η τιμή του (που αν δε έρθει επίσημα δεν την γνωρίζουμε και ακριβώς) αλλά και δεν αγοράζεις με 600? στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο μια φωτ. μηχανή! Τώρα τα έχουμε ξαναπεί, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και μια ψηφιακή τραβάει απείρως καλύτερες φωτογραφίες αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που κουβαλάει κάθε ώρα και κάθε λεπτό μία ψηφική στην τσέπη του! Ενώ πάντα έχουμε μαζί μας το κινητό. Γιατι οχι? Ειναι πολυ μικρες πλεον. Επισεις με τα 600ε σαφως και δεν παιρνεις μια ψηφιακη, αλλα μια περικομμενη φηφιακη με δυνατοτητες smartphone (ή το αναποδο), δηλαδη stereo_mp3,divx,office viewers,χαρτες,internet,email,games,java κτλ πραγματα που κανει και το παλιο καλο mpx200 που εχω. Οποτε που ειναι το συγκλονιστικο νεο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Σε μια εποχη που οι ψηφιακες των 180ε τραβανε 4.2Mp,vga βιντεο,εχουν οπτικο zoom και χωρανε σε μια τσεπη, δεν βλεπω τον λογο να σκας στην NOKIA 600e+ για να κουβαλας αυτο το "πραγμα". Και εγω δεν βλεπω τον λογο να "πολεμας" συνεχεια τα καινουργια μοντελα.Αν δεν σου αρεσουν ή δεν σε καλυπτουν πολυ απλα μην ασχολεισαι. Δεν ειναι αναγκη να τσιγκλας και ολους τους υπολοιπους. :rolleyes: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Γιατι οχι? Ειναι πολυ μικρες πλεον. Επισεις με τα 600ε σαφως και δεν παιρνεις μια ψηφιακη, αλλα μια περικομμενη φηφιακη με δυνατοτητες smartphone (ή το αναποδο), δηλαδη stereo_mp3,divx,office viewers,χαρτες,internet,email,games,java κτλ πραγματα που κανει και το παλιο καλο mpx200 που εχω. Οποτε που ειναι το συγκλονιστικο νεο? Eιναι απλο...παρα πολυ απλο. Αν δεν σου αρεσει μην το παρεις. Και εγω εχω εδω και σχεδον 1 χρονο μια καλη ψηφιακη που ειναι αρκετα μικρη,αλλα σπανια την κουβαλω οταν δεν εχω σκοπο απο πριν να τραβηξω κατι.Την παιρνω μαζι μου μονο σε γενεθλια,η αλλες "ειδικες περιπτωσεις". Αλοιμονο δηλαδη αν οπου πηγαινω την εχω παντα μαζι μου. Σε αντιθεση το κινητο το εχω παντα μαζι μου και πιστευω και εσυ. Αν δεν σου αρεσει το κινητο,ειτε σαν λειτουργιες,ειτε σου πεφτει υπερβολικα "μεγαλη σε αναλυση" η καμερα,ειτε δεν σου χρειαζονται αυτα που προσφερει παρε κατι αλλο φθηνοτερο και μικροτερο με "περισσοτερες λειτουργιες". Η αν εισαι τσιγκουνης,μεινε με το mpx200.:rolleyes: Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Γιατι οχι? Ειναι πολυ μικρες πλεον. Επισεις με τα 600ε σαφως και δεν παιρνεις μια ψηφιακη, αλλα μια περικομμενη φηφιακη με δυνατοτητες smartphone (ή το αναποδο), δηλαδη stereo_mp3,divx,office viewers,χαρτες,internet,email,games,java κτλ πραγματα που κανει και το παλιο καλο mpx200 που εχω. Οποτε που ειναι το συγκλονιστικο νεο? Αυτό ακριβώς είπα... Σε όποιον δεν αρέσει ας κάτσει με το "εξαιρετικό" mpx200 :blink: και ας κουβαλάει μαζί του φωτογραφική μηχανή στις τσέπες του!!! Ας μην είμαστε γενικότερα κολλημένοι όμως... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Άλλωστε τα χαρακτηριστικά της συσκευής διακιολογούν μαι τιμή της τάξεως των 600 ευρώ, αν αυτή θα είναι και η τελική τιμή όταν κυκλοφορήσει. Εκτός απο τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω (stereo mp3, divx, office viewers, χαρτες,internet, email, games, java), η συσκευή κουβαλάει πολλές καινοτομίες, βλέπε κάμερα 2ΜΡ, κλήση 3G, νεότερη έκδοση του symbian, και μια ανάλυση οθόνης προτόγνωρη για τέτοιου είδους συσκευή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Και εγω δεν βλεπω τον λογο να "πολεμας" συνεχεια τα καινουργια μοντελα.Αν δεν σου αρεσουν ή δεν σε καλυπτουν πολυ απλα μην ασχολεισαι. Δεν ειναι αναγκη να τσιγκλας και ολους τους υπολοιπους. Δεν πολεμαω τις νεες συσκευες, απλα δεν βλεπω τον λογο να παρεις ενα κινητο κατα κυριο λογο για την καμερα του. Αλλοι διαφωνουν, δικαιωμα τους. Eιναι απλο...παρα πολυ απλο. Αν δεν σου αρεσει μην το παρεις. Και εγω εχω εδω και σχεδον 1 χρονο μια καλη ψηφιακη που ειναι αρκετα μικρη,αλλα σπανια την κουβαλω οταν δεν εχω σκοπο απο πριν να τραβηξω κατι.Την παιρνω μαζι μου μονο σε γενεθλια,η αλλες "ειδικες περιπτωσεις". Αλοιμονο δηλαδη αν οπου πηγαινω την εχω παντα μαζι μου. Σε αντιθεση το κινητο το εχω παντα μαζι μου και πιστευω και εσυ. Αν δεν σου αρεσει το κινητο,ειτε σαν λειτουργιες,ειτε σου πεφτει υπερβολικα "μεγαλη σε αναλυση" η καμερα,ειτε δεν σου χρειαζονται αυτα που προσφερει παρε κατι αλλο φθηνοτερο και μικροτερο με "περισσοτερες λειτουργιες". Η αν εισαι τσιγκουνης,μεινε με το mpx200. Εγω πιστεψε με δεν θα το παρω, οχι γιατι αν ηθελα δεν μπορω, αλλα με 600ε θα παρω κατι για μενα καλυτερο. Εχω δωσει λεφτα για ΝΟΚΙΑ 9210 τοτε που αλλοι ειχαν 3310, για gx20 τοτε που ειχε την καλυτερη καμερα κτλ, οποτε το τσιγκουνης περιττο. Καλη διασκεδαση με το νεο διαμαντι της ΝΟΚΙΑ. Αληθεια τις φωτογραφιες θα τις αποθηκευει ή θα τις ψαχνεται και δεν θα τις βρισκεται? Kαι δεν θα μεινω με το 200 περιμενω το 220 ή κατι καινουριο απο qtek. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Αληθεια τις φωτογραφιες θα τις αποθηκευει ή θα τις ψαχνεται και δεν θα τις βρισκεται? Τι άκυρο είναι πάλι αυτό;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Σε μια εποχη που οι ψηφιακες των 180ε τραβανε 4.2Mp,vga βιντεο,εχουν οπτικο zoom και χωρανε σε μια τσεπη, δεν βλεπω τον λογο να σκας στην NOKIA 600e+ για να κουβαλας αυτο το "πραγμα". Νομιζω πως εδω σχολιαζουμε τα κινητα και οχι κατι αλλο.Με την λογικη σου θα πρεπει ολοι να παρουν ψηφιακες μηχανες.Απλα η εταιριες κινητων προσπαθουν να βελτιωσουν την τεχνολογια των κινητων τους, αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ανεβαινει και το βαρος τους. Οσο για την τιμη του δεν πιστευω πως ειναι πολυ υψηλη.Σε σχεση με τις δυνατοτητες του ειναι αρκετα ικανοποιητικη. Κατι απο απορια:το SHARP V902 οταν κυκλοφορησε ποσο εκανε;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Τι άκυρο είναι πάλι αυτό;;; Διαβασε τα thread των 6680\30 και θα καταλαβεις. Νομιζω πως εδω σχολιαζουμε τα κινητα και οχι κατι αλλο.Με την λογικη σου θα πρεπει ολοι να παρουν ψηφιακες μηχανες.Απλα η εταιριες κινητων προσπαθουν να βελτιωσουν την τεχνολογια των κινητων τους, αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ανεβαινει και το βαρος τους. Οσο για την τιμη του δεν πιστευω πως ειναι πολυ υψηλη.Σε σχεση με τις δυνατοτητες του ειναι αρκετα ικανοποιητικη. Κατι απο απορια:το SHARP V902 οταν κυκλοφορησε ποσο εκανε;;; Οχι κανεις λαθος, με την λογικη μου, αν ειναι να αγορασεις ενα κινητο των 600ε ή και των 800ε που ειναι το v902, μονο γιατι εχει καλη καμερα, καλυτερα να παρεις μια ψηφιακη των 200ε το πολυ, αυτο ειπα. Και σας ρωταω, αν η ΝΟΚΙΑ εβγαζε το n90 σε πολυ μικροτερο μεγεθος με τα ιδια χαρακτηριστηκα αλλα με vga καμερα, πιστευετε οτι θα πουλουσε το ιδιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Οχι κανεις λαθος, με την λογικη μου, αν ειναι να αγορασεις ενα κινητο των 600ε ή και των 800ε που ειναι το v902, μονο γιατι εχει καλη καμερα, καλυτερα να παρεις μια ψηφιακη των 200ε το πολυ, αυτο ειπα. Και σας ρωταω, αν η ΝΟΚΙΑ εβγαζε το n90 σε πολυ μικροτερο μεγεθος με τα ιδια χαρακτηριστηκα αλλα με vga καμερα, πιστευετε οτι θα πουλουσε το ιδιο? Δεν θα πουλουσε τοσα οσα θα πουλησει τωρα το Ν90.Αφου το SHARP V902 εκανε 800ε δεν πιστευω πως τα περιπου 600ε για το Ν90 ειναι πολλα.Εγω περιμενα την τιμη του Ν90 πολυ πιο ψηλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Διαβασε τα thread των 6680\30 και θα καταλαβεις. Έχω 6630 και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Συγνώμη, να κάνω μια ερωτηση? Ποιος είπε οτι θα πάρει το Ν90 ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή έχει ψηφιακό αισθητήρα 2ΜΡ (Εσκεμμένα δεν είπα φωτογραφική μηχανή, γιατί ούτε της μιας χρήσεως τις θεωρώ φωτογραφικές ούτε τις 2ΜΡ χωρίς φακό, ζουμ, φόκους, ρυθμίσεις διαφράγματος κ κλείστροθυ (αν και για πολλούς φαίνονται περριτά, και ευγνωμονούν το point n' shoot...)). Εγώ π.χ., δεν θα το πάρω επειδή ειναι κάπως μεγάλο :lol: και επειδή είχα σκοπό να πάρω το 9500 μόνο και μόνο για το wi-fi. Θα αποχωριζόμουν το 1ΜΡ του 7610, αλλά θα είχα αυτό που ΕΓΩ θεωρώ σημαντικό για το επόμενο μου κινητό. Αλλά ήθελα να πάρω και ένα mp3 player και τελικά, με κάλυψε απόλυτα το Ν91 Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Έχω 6630 και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... ;) Δε ξέρω για σένα, αλλά μια πλειοψηφία αντιμετωπίζει ένα αμελητέο προβληματάκι με το 6630 και 6680 τους... ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΤΟΥΣ! Μπορεί μετά, χάρη σε κάποια μέλη του φόρουμ ( ;) ) να τα βρίσκουν, αλλά αν δεν είχανε pc, θα τους έμενε η καρτούλα στο χέρι... (χωρίς κάμερα...) επακόλουθο: τράβα για φορμάτ στους χαλβάδες της ΝοΚιΑΑΑ Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Αυτή η οθόνη είναι ο,τι καλύτερο έχω δει σε κινητό και μιλάμε για ανάλυση. Φυσικά είναι φωτογραφία, αλλά δεν μπορεί να απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Μου θυμίζει την vga του ppc, άψογη. http://www.mobileburn.com/media/nokia/n90/n90_display-IMG_1503.jpg Αυτό που δεν έχω δει μέχρι τώρα είναι κλειστό το κινητό με την μεγάλη οθόνη προς τα έξω. Λογικά θα αντιστρέφεται η οθόνη 180 μοίρες λόγω των δύο πάνω κουμπιών. Υπάρχει κάποια photo; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 To καλυτερο θα ηταν να περιστρεφεται και οταν ειναι κλειστη και προς τα εξω να γινεται touch screen!! :) Μπορει να ειναι το επομενο Ν90i που θα βγαλει η Νοκια μετα απο 3 μηνες ;) Εμενα παντως δεν με χαλαει καθολου το Ν90 το περιμενω σαν τρελλος!!! B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Mερικες νεες φωτος :) http://www.mobil.sk/obrazky/18/18071.jpg Θα βρειτε εδω: http://www.mobil.sk/clanok4948.htm [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Και εγω δεν βλεπω τον λογο να "πολεμας" συνεχεια τα καινουργια μοντελα.Αν δεν σου αρεσουν ή δεν σε καλυπτουν πολυ απλα μην ασχολεισαι. Δεν ειναι αναγκη να τσιγκλας και ολους τους υπολοιπους. :rolleyes: Φιλε asymvivaste δεν πολεμαει τα καινουρια μοντελα,πολεμαει οτι δηποτε εχει σχεση με NOKIA και symbian :lol: αν κανω λαθως ας με διορθωσει για να ζητησω και συγνωμη :) [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Φιλε asymvivaste δεν πολεμαει τα καινουρια μοντελα,πολεμαει οτι δηποτε εχει σχεση με NOKIA και symbian :lol: αν κανω λαθως ας με διορθωσει για να ζητησω και συγνωμη :) Ενταξει,ειπαμε, εγω ειπα απλα την γνωμη για το κινητο και αν θες να ξερεις ειχα και smartNOKIA στην κατοχη μου και μαλιστα δεν ημουν καθολου ευχαριστημενος, οπως και πολλοι που πηραν τωρα τελευταια τα καλυτερα και τα μονα που αξιζουν smartphone της ΝΟΚΙΑ 6680\30. :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Παιδια καμια ιδεα ποτε ερχεται αυτο το απιστευτο κινητο στην ελλαδα;; http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Stin Nokia grafei pws erxetai Q2 2005 (Aprilio,Maio,Iounio). Logika teli Iouniou tha to exoume i arxes Iouliou. Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts