Jump to content

Netflix: Τώρα διαθέσιμο με ελληνικό μενού και με τιμές σε ευρώ

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ότι κατεβάζεις από το netflix πρέπει να το δεις μέσα από την εφαρμογή ? Δεν παίζει το αρχείο εκτός εφαρμογής ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 485
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τσέκαρε ότι δεν έγινε χρέωση παλιότερα και μετά η πίστωση .

Σε μένα έγινε αντίστοιχη φάση πριν μερικές βδομάδες

Ουσιαστικά μου χάρισαν έναν μήνα

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Αυτό ακριβώς έγινε!Παρατηρώ ότι 30/10 υπάρχει χρέωση από το netflix 9,99 ευρώ,και στα καπάκια πίστωση στις 30/10 από το netflix 9,99 ευρώ.Αλλά επειδή τσεκάρω υπόλοιπα κάρτας καθημερινά,σήμερα μου μπήκαν τα 9,99 στην κάρτα,παρόλο που το ιστορικό λέει στις 30/10.Τέλος πάντων,αυτό που είπες...Είναι σαν να μου χάρισαν ένα μήνα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ότι κατεβάζεις από το netflix πρέπει να το δεις μέσα από την εφαρμογή ? Δεν παίζει το αρχείο εκτός εφαρμογής ?

Δεν ξέρω με "ταρζανιές" αν μπορέσει κάποιος να βρεί το αρχείο και να το διαχειριστεί,αλλά ψάχνοντας το αρχείο στην μνήμη της συσκευής ή στην κάρτα μνήμης δεν φαίνεται πουθενά εκτός της εφαρμογής.Και λογικό μου φαίνεται για να μην μπορεί να μοιραστεί και σε άλλους που δεν έχουν netflix.

Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

.............................

Δεν ξέρω με "ταρζανιές" αν μπορέσει κάποιος να βρεί το αρχείο και να το διαχειριστεί,αλλά ψάχνοντας το αρχείο στην μνήμη της συσκευής ή στην κάρτα μνήμης δεν φαίνεται πουθενά εκτός της εφαρμογής.Και λογικό μου φαίνεται για να μην μπορεί να μοιραστεί και σε άλλους που δεν έχουν netflix.

Οκ, αλλά λογικά θα μπορείς να το δεις ofline ? Αλλιώς ποιος ο λόγος να κατεβάσεις κάτι ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οκ, αλλά λογικά θα μπορείς να το δεις ofline ? Αλλιώς ποιος ο λόγος να κατεβάσεις κάτι ?

Ναι εννοείται,αυτός είναι ο λόγος.Να μπορείς να δείς offline.Με έχει κατασώσει εμένα προσωπικά όταν ξεκινάω να πάω κάπου που δεν έχω wifi.Πχ διακοπές κτλ.Κατεβάζω κανά δυό ταινίες και επεισόδια σειρών που βλέπω,και γλιτώνω τα mb μου.

Ο σκοπός είναι να το δεις offline μέσα από την εφαρμογή όμως.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• 2 weeks later...
Ρε παίδες...Η σειρά "F is for family"πόσους κύκλους σας εμφανίζει?Εμένα μόνο τον πρώτο κύκλο με τα 5 επεισόδια.Και σήμερα παρόλο που γράφει ''Νέα επεισόδια'',και θα ανέβαινε ο τρίτος κύκλος,μαζί με τον δεύτερο,δεν άλλαξε τίποτα σε εμένα...

Ρε παίδες...Η σειρά "F is for family"πόσους κύκλους σας εμφανίζει?Εμένα μόνο τον πρώτο κύκλο με τα 5 επεισόδια.Και σήμερα παρόλο που γράφει ''Νέα επεισόδια'',και θα ανέβαινε ο τρίτος κύκλος,μαζί με τον δεύτερο,δεν άλλαξε τίποτα σε εμένα...

Εμένα 1 κύκλο 5 επεισόδια.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Εμένα 1 κύκλο 5 επεισόδια.

Μία από τα ίδια δηλαδή...Και έλεγα μήπως είχε φάει κανά κόλλημα η εφαρμογή η δική μου και δεν τα εμφάνιζε.Να σαι καλά φίλε MIKU,ευχαριστώ που το τσέκαρες!Οπότε αναμένουμε να δούμε πότε θα τα ανεβάσουν.

Γιατί το peaky blinders δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους; ξέρει κανείς; πριν καιρό είχε, το είχε δει ξάδερφος μου.. Τώρα μόνο αγγλικά έχει!

Ειμαι ο μονος που μου το δειχνει μονο με αγγλικα δηλαδη ? wtf ?

Μήπως δεν έχεις δηλώσει χώρα Ελλάδα;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Μήπως δεν έχεις δηλώσει χώρα Ελλάδα;

Στις ρυθμίσεις λογαριασμού λέει γλώσσα ελληνικά. Και μου εμφανίζει στα ελληνικά το netflix. Η χώρα που ρυθμίζεται;

Στις ρυθμίσεις λογαριασμού λέει γλώσσα ελληνικά. Και μου εμφανίζει στα ελληνικά το netflix. Η χώρα που ρυθμίζεται;

Είναι δικός σου λογαριασμός η έχεις κωδικό από άλλον?Μπορεί να παίζει vpn από εσένα η από άλλον

• 2 weeks later...

Ρε παίδες, τον τελευταίο καιρό ενώ βλέπω με το κινητό μου μία σειρά ή ταινία, ξαφνικά μου πετάει μήνυμα περί λάθους 5.7 και σταματάει η αναπαραγωγή. Δεν το κάνει στάνταρ αλλά όποτε του την δίνει. Καμία φορά σε δίωρη ταινία πχ και

10 φορές σε μισάωρη σειρά.Δοκίμασα διαγραφή cache ή επανεκκίνηση συσκευής και άλλες φορές λειτουργεί και άλλες όχι. Με τι συσχετίζεται αυτό?Σαν να έχει να κάνει με σήμα wifi ή χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης αυτού μου κάνει...

Ρε παίδες, τον τελευταίο καιρό ενώ βλέπω με το κινητό μου μία σειρά ή ταινία, ξαφνικά μου πετάει μήνυμα περί λάθους 5.7 και σταματάει η αναπαραγωγή. Δεν το κάνει στάνταρ αλλά όποτε του την δίνει. Καμία φορά σε δίωρη ταινία πχ και

10 φορές σε μισάωρη σειρά.Δοκίμασα διαγραφή cache ή επανεκκίνηση συσκευής και άλλες φορές λειτουργεί και άλλες όχι. Με τι συσχετίζεται αυτό?Σαν να έχει να κάνει με σήμα wifi ή χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης αυτού μου κάνει...

Εδω λέει για ποιον λόγο,μήπως είσαι root?

https://help.netflix.com/el/node/100631

Όχι δεν είμαι ρουτ. Ξέχασα να το γράψω στο προηγούμενο μήνυμα. Το έχω διαβάσει αυτό που μου έδειξες αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει σε wifi με χαμηλές ταχύτητες, κακό σήμα, ή όταν βλέπουμε δύο συσκευές από το ίδιο wifi και πέφτει η ταχύτητα. Σαν να την ακούει με το σήμα και την ταχύτητα. Πχ σε wifi με 6 mbps που έβλεπα μόνος μου δεν έκανε κιχ για ένα δίωρο.

• 1 month later...
Στην 4k συνδρομή όσοι έχετε,το περιεχόμενο είναι σε όλα 4k όπως είναι σε FHD,επίσης από ποιότητα πως είναι και ποια είναι η ταχύτητα που έχετε?

Στην 4k συνδρομή όσοι έχετε,το περιεχόμενο είναι σε όλα 4k όπως είναι σε FHD,επίσης από ποιότητα πως είναι και ποια είναι η ταχύτητα που έχετε?

Οχι δεν ειναι όλα σε 4 k είναι πολλά που είναι και σε HD άλλα που γράφουν vision. Η ποιότητα αξιζισ στα περισσότερα αλλά κ σε μερικά που υποτίθεται είναι 4κ είναι μέσα στον θόρυβο φαίνονται σπιθουρακια έχω διαβάσει είναι κ καλά αποχή του δημιουργού κ είναι μια αηδία κ μισή αντί να έχει κρυστάλλινη ο εικόνα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Οχι δεν ειναι όλα σε 4 k είναι πολλά που είναι και σε HD άλλα που γράφουν vision. Η ποιότητα αξιζισ στα περισσότερα αλλά κ σε μερικά που υποτίθεται είναι 4κ είναι μέσα στον θόρυβο φαίνονται σπιθουρακια έχω διαβάσει είναι κ καλά αποχή του δημιουργού κ είναι μια αηδία κ μισή αντί να έχει κρυστάλλινη ο εικόνα

Κάπου το είχα διαβάσει και εγώ αυτό που λες για την χάλια ποιότητα,το vision νομίζω είναι το hdr η όχι?Τώρα έχω το HD πακέτο και σκέφτομαι αν αξίζει να πάω σε 4κ σαν περιεχόμενο και λογικά θα θέλει αναβάθμιση γραμμής γιατί θέλει 25mbs από ότι γράφει,σαν ταχύτητα έχω την 24 άλλα είναι πολύ καλή η γραμμή είμαι άνετα στα 21-22mbs για αυτό ρώτησα και για την ταχύτητα

Εγώ πάντως που έκανα το 4k plan τον τελευταίο μήνα, θεωρώ πως δεν αξίζει.

Επίσης οι τιμές ανέβηκαν για νέους συνδρομητές και σε λίγο θα αλλάξουν και για τους υπόλοιπους.

Από τα 14€ που πληρώνω τώρα το 4k πακέτο, θα πάει στα 18€.

Για 14€ αντί για 11€, τρώγεται. Αλλά μόλις με ειδοποιήσουν ότι θα αλλάξει στα 18€ θα το κατεβάσω ξανά στο HD (το οποίο θα είναι 13€).

*Οι τιμές παραπάνω για Γερμανία.

Στην Ελλάδα νομίζω είναι 1€ φθηνότερα αν δεν κάνω λάθος.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Επίσης οι τιμές ανέβηκαν για νέους συνδρομητές και σε λίγο θα αλλάξουν και για τους υπόλοιπους.

Για 14€ αντί για 11€, τρώγεται. Αλλά μόλις με ειδοποιήσουν ότι θα αλλάξει στα 18€ θα το κατεβάσω ξανά στο HD (το οποίο θα είναι 13€).

Εδω στην Ελλάδα είναι 10 το HD και 12 το 4k,από άποψη περιεχουμενου δεν αξίζει λες?

Σιγά μην τους δώσω 18€ , με λίγα παραπάνω έχω Nova - cote με 12€/2 = 6€ για Ελλάδα 4k και πολλά τους είναι να βάλουνε και άλλο περιεχόμενο!

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Σιγά μην τους δώσω 18€ , με λίγα παραπάνω έχω Nova - cote με 12€/2 = 6€ για Ελλάδα 4k και πολλά τους είναι να βάλουνε και άλλο περιεχόμενο!

Δεν συγκρίνεται Nova-οτε με το netflix ούτε για πλάκα και στην ίδια τιμή να ήταν,πριν από netflix τα είχα,πολύ ανώτερο το netflix σε περιεχόμενο και βλέπεις ότι θέλεις εσύ την στιγμή που θέλεις,τα αντίστοιχα ondemand ειναι με λιγότερο περιεχόμενο και ούτε HD ανάλυση,ξέρεις πολλές υπηρεσίες να σου δίνουν αυτό που λες στα 6€ ?

Δεν συγκρίνεται Nova-οτε με το netflix ούτε για πλάκα και στην ίδια τιμή να ήταν,πριν από netflix τα είχα,πολύ ανώτερο το netflix σε περιεχόμενο και βλέπεις ότι θέλεις εσύ την στιγμή που θέλεις,τα αντίστοιχα ondemand ειναι με λιγότερο περιεχόμενο και ούτε HD ανάλυση,ξέρεις πολλές υπηρεσίες να σου δίνουν αυτό που λες στα 6€ ?

Για 18€ μίλησα, μην κάνουμε λάστιχο την τιμή κατά το συμφέρον μας. Τα 6€ δίνονται με τον γνωστό τρόπο χωρίς θέμα τα 18€ δεν δίνονται με την καμία όσο και αν το επαινείς, άριστο το ondemand αλλά σε τέτοια τιμή nova - cote χωρίς δεύτερη σκέψη.

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.