Jump to content

Netflix: Τώρα διαθέσιμο με ελληνικό μενού και με τιμές σε ευρώ

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω Vdsl 50mb το οποίο το πιάνω φουλ και κατεβάζω στο μέγιστο της ταχύτητας μου.

Παρόλα αυτά όταν βλέπω μια ταινία 4Κ στο Netflix στα στοιχεία βλέπω ότι streemarei με περίπου 9 mbps ενώ έχω διαβάζει ότι κανονικά στις 4Κ ταινίες απαιτεί τουλάχιστον 25 Mbps .

Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό?

Το έχω διαβάσει αυτό που λες, αλλά δεν νομίζω ότι μονίμως πιάνει τόσο.

Ίσως αναφέρει το μαξ που χρειάζεται.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 485
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκιμαστική συνδρομη ενος μηνα. Εντυπωσιακο το υλικο σε σχεση με την πρωτη μου γνωριμια με το netflix.

Απορια: Δοκιμαζω τη μεσα συνδρομη με 2 ταυτοχρονες θεασεις. Ο δευτερος μπαινει με τον κωδικο του πρώτου και απλα επιλέγει το δικο του προφιλ?

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκιμαστική συνδρομη ενος μηνα. Εντυπωσιακο το υλικο σε σχεση με την πρωτη μου γνωριμια με το netflix.

Απορια: Δοκιμαζω τη μεσα συνδρομη με 2 ταυτοχρονες θεασεις. Ο δευτερος μπαινει με τον κωδικο του πρώτου και απλα επιλέγει το δικο του προφιλ?

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβώς.

Μπορείτε να κάνετε και πιο πολλά προφίλ.

Πχ αν ο δεύτερος μπαίνει μια ο ίδιος και μια το παιδί του, μπορεί να έχει 2 διαφορετικά προφίλ.

Amazon Fire stick 4k max

:offtopic:Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάνεις το Amazon prime είναι διαφορετικό από το https://www.primevideo.com/ Edited by gkamared
Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα

:offtopic:Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάνεις το Amazon prime είναι διαφορετικό από το https://www.primevideo.com/
Ελληνικούς υπότιτλους δεν έχει. Νομίζω είναι το ίδιο γιατί είχα βάλει την δοκιμαστική έκδοση και βλέπω ακριβώς τις ίδιες ταινίες κτλ .

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ελληνικούς υπότιτλους δεν έχει. Νομίζω είναι το ίδιο γιατί είχα βάλει την δοκιμαστική έκδοση και βλέπω ακριβώς τις ίδιες ταινίες κτλ .

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Του Amazon prime?

• 2 weeks later...

Ελπίζω να βλέπουμε πιο συχνά τέτοιες ταινίες.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ελπίζω να βλέπουμε πιο συχνά τέτοιες ταινίες.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακόμα δεν βγήκε στο NETFLIX, σωστά;

Amazon Fire stick 4k max

Ακόμα δεν βγήκε στο NETFLIX, σωστά;

Από 12 Μαρτίου

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Από 12 Μαρτίου
Οπότε πώς ξέρεις ότι θα αξίζει;

Οι κριτικές δεν είναι και ο,τι καλύτερο.

Amazon Fire stick 4k max

Για το ελληνικό λέω εγώ. Δεν ξέρω αν έχει παιχτεί στην Αμερική

[

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

O Alex Garland είναι από τα μεγάλα ταλέντα της τελευταίας 20ετίας αφού έχει γράψει το σενάριο για το 28 days Later και το Sunshine, ενώ η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα έγινε με το εξαιρετικό Ex Machina το 2014.

Η νέα του ταινία είναι το Annihilation που έχει πάρει αποθεωτικές κριτικές τις τελευταίες ημέρες και θα το δούμε με έναν διαφορετικό τρόπο. Η ταινία θα κάνει κανονικά πρεμιέρα στην Αμερική στους κινηματογράφους όμως 17 ημέρες μετά θα γίνει διαθέσιμη στον υπόλοιπο κόσμο μέσω του Netflix.

http://roxx.gr/2018/02/22/annihilation-erchetai-sto-netflix-se-liges-imeres/

O Alex Garland είναι από τα μεγάλα ταλέντα της τελευταίας 20ετίας αφού έχει γράψει το σενάριο για το 28 days Later και το Sunshine, ενώ η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα έγινε με το εξαιρετικό Ex Machina το 2014.

Η νέα του ταινία είναι το Annihilation που έχει πάρει αποθεωτικές κριτικές τις τελευταίες ημέρες και θα το δούμε με έναν διαφορετικό τρόπο. Η ταινία θα κάνει κανονικά πρεμιέρα στην Αμερική στους κινηματογράφους όμως 17 ημέρες μετά θα γίνει διαθέσιμη στον υπόλοιπο κόσμο μέσω του Netflix.

http://roxx.gr/2018/02/22/annihilation-erchetai-sto-netflix-se-liges-imeres/

Η Πορτμαν μου αρέσει το ίδιο και το Ex Μachina.

Αλλά οι τελευταίες ταινίες του Netflix απογοητεύουν. Bright ,Mute ενώ έχουν καλό budget, δεν έχουν ιδιαίτερες ερμηνείες και δεν σου μένουν στο μυαλό.

Έτσι και το Αnnihilation παίζει να μην είναι καμία τρομερή ταινία και ήδη κυκλοφορεί ως φήμη, ότι για αυτό το πούλησε η Paramount στο.Netflix. Γιατί στο σινεμά θα πατωνε.

Amazon Fire stick 4k max

Εμένα το Bright μου άρεσε πόλη και το Open House τα νέα δεν τα έχω δει.

Η Πορτμαν μου αρέσει το ίδιο και το Ex Μachina.

Αλλά οι τελευταίες ταινίες του Netflix απογοητεύουν. Bright ,Mute ενώ έχουν καλό budget, δεν έχουν ιδιαίτερες ερμηνείες και δεν σου μένουν στο μυαλό.

Έτσι και το Αnnihilation παίζει να μην είναι καμία τρομερή ταινία και ήδη κυκλοφορεί ως φήμη, ότι για αυτό το πούλησε η Paramount στο.Netflix. Γιατί στο σινεμά θα πατωνε.

Κοιτα, καποιες ταινιες εξ ορισμου προοριζονται καθαρα για σπιτικη καταναλωση. Δεν περιμενω μπλογκμπαστερ απκλειστικοτητες στο νετφλιξ.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Υπάρχει χωρίς υπότιτλους

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εννοείς χωρίς ελληνικούς.

Με αγγλικούς μια χαρά το βλέπω στο εξωτερικό.

Amazon Fire stick 4k max

Να πω κάτι που έχω παρατηρήσει με το netflix. Κάθε χώρα έχει διαφορετικές τιμές; Εγώ έχω με 15€ το χρόνο 4Κ από ebay. Κάθε μήνα μου δίνει νέο κωδικό. Ελλάδα έχει 13€ νομίζω για 1 μήνα, Γερμανία είχε 11€ το μήνα. Τώρα έχω ένα κωδικό από κάποιον από Φιλιππίνες και έχει 550 πέσος το μήνα το 4Κ δηλαδή 8.5€ το μήνα... Περίεργο δεν είναι;

Παιδιά καινούριος στο δοκιμαστικό του ενός μηνός και έχω το εξής σοβαρό πρόβλημα. ΑΝ και έχω LG SMART TV που είναι 6 ετών όμως η τηλεόραση, ΔΕΝ ΕΧΕΙ εγκατεστημένο το Netflix ούτε στην αναζήτηση εφαρμογών από το LG Center έχει αυτή την εφαρμογή για download..... Τι μπορώ να κάνω για να δω στην τηλεόρασή μου το Netflix παιδιά;;;;

Παιδιά καινούριος στο δοκιμαστικό του ενός μηνός και έχω το εξής σοβαρό πρόβλημα. ΑΝ και έχω LG SMART TV που είναι 6 ετών όμως η τηλεόραση, ΔΕΝ ΕΧΕΙ εγκατεστημένο το Netflix ούτε στην αναζήτηση εφαρμογών από το LG Center έχει αυτή την εφαρμογή για download..... Τι μπορώ να κάνω για να δω στην τηλεόρασή μου το Netflix παιδιά;;;;

Μπορείς να πάρεις ένα chromecast 2 και να κάνεις cast από το κινητό στην τηλεόραση. Έτσι το έχω εγώ. Μπορείς και από το λαπτοπ μέσω chromecast. Είναι πολύ καλό γκατζετάκι.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

6 ετών και σου κάνει εντύπωση που δεν παίζει;

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

Amazon Fire stick 4k max