tasos_v Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 4 ώρες πριν, dragon11 said: Γνωριζει καποιος εαν μπορω να αλλαξω την εξωτερικη οθονη ή παει ολοκληρη; Στο ali πουλανε εκτος απο κομπλε οθονη και την εξωτερική Καλλίτερα να πάρεις την ολόκληρη νομίζω +10€ παραπανω. Είναι πιο εύκολη η τοποθέτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 4 ώρες πριν, tasos_v said: Καλλίτερα να πάρεις την ολόκληρη νομίζω +10€ παραπανω. Είναι πιο εύκολη η τοποθέτηση Το θεμα ειναι ποσο θα κοστισει Just now, dragon11 said: Το θεμα ειναι ποσο θα κοστισει Γιατι μαλλον δεν θα συμφερει πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. November 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2024 Γεια χαρά σε όλους. Έχει βρει κάποιος μπαταρία της προκοπής? Έχω αλλάξει το τελευταίο εξάμηνο πάνω απο τρείς διαγορετικές μάρκες αγορασμένες απο το Aliexpress αλλα όλες κρατάνε μισή μέρα με μέτρια χρήση, κυρίως κλήσεις. Wifi, bluetooth κλειστά όπως και resintent εφαρμογές. Τι στο καλό όλο σε μπαγιάτικες πέφτω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2024 Ωπ, κι άλλο mi note 3? Νόμιζα ότι ήμουν μόνος! Δυστυχώς δεν υπάρχει ποιοτική μπαταρία, το κρατάμε μέχρι να φτάσει να αντέχει 3 ώρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. November 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2024 Αυτό νομίζω και εγώ. Ότι στοκ έχει μείνει. Κατά τα άλλα η συσκευή ακόμη και σήμερα σκίζει χωρίς υπερβολές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts