Giwrgos_Gk Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Με το xiaomi tools την πέρασες Redmi note3 proΝαι φίλε. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 είναι πολλές φορές που δεν μπορεί το xiaomi tool να το γυρίσει σε edl για να κάνει flash. Πάλι καλά που τα κατάφερες Redmi note3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 είναι πολλές φορές που δεν μπορεί το xiaomi tool να το γυρίσει σε edl για να κάνει flash. Πάλι καλά που τα κατάφερες Redmi note3 proΚομπλέ με την πρώτη έγινε γλίτωσα όλη την φασαρία. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Που σαι ρε Γιώργο; Καλορίζικο φίλε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Γιωργαρα ήρθες στην παρέα μας και εσύ? Καλορίζικο αρχηγε μου. Βλέπω δεν άντεξες για πολύ καιρό χωρίς xiaomi! :) May the mi note 3 force be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Καλώς σας βρήκα παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Δεν έχει auto HDR η εφαρμογή της κάμερας; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Καλησπέρα κάτοχος κ εγώ εδώ και 5 μέρες κ ως τώρα θετικές εντυπώσεις εκτός τους ήχους τόσο της κλήσης όσο κ τον ειδοποιήσεων viber-facebook που αν κ στο τέρμα ίσα που το ακούς..γίνεται να βελτιωθεί με κάποιον τρόπο;φοράει την 9.1.3.0 Και εγώ με global stable 9.1.4.0 τα ίδια προβλήματα... Ρε παιδιά εσείς που φοράτε china έχετε το ίδιο θέμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Και εγώ με global stable 9.1.4.0 τα ίδια προβλήματα... Ρε παιδιά εσείς που φοράτε china έχετε το ίδιο θέμα???Α γι'αυτό δεν ακούω τίποτα είπα και εγώ. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 (edited) Εγώ με 9.1.4.0 μπορώ να πω ότι ακούω σχετικά καλά τους ήχους και δεν τους έχω και στο τέρμα. Σε σχέση πάντως με το mi max είναι σαφώς κάτω οι ήχοι σε απόδοση. Edited February 17, 2018 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Εγώ με 9.1.4.0 μπορώ να πω ότι ακούω σχετικά καλά τους ήχους και δεν τους έχω και στο τέρμα. Σε σχέση πάντως με το mi max είναι σαφώς οι κάτω οι ήχοι σε απόδοση. Το πρόβλημα είναι στις ειδοποίησεις viber - messenger. Γενικά οι ήχοι είναι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Το πρόβλημα είναι στις ειδοποίησεις viber - messenger. Γενικά οι ήχοι είναι μια χαράΟ ήχος κλήσης δυνατά ακούγεται στο δικό μου. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Το πρόβλημα είναι στις ειδοποίησεις viber - messenger. Γενικά οι ήχοι είναι μια χαρά Ναι για αυτούς μιλάω κι εγώ, οι υπόλοιποι ήχοι μια χαρά ακούγονται. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Εμένα μου φαίνεται λίγο χαμηλός και ο ήχος του ακουστικού το έχω τέρμα και δυσκολεύομαι να ακούσω τον συνομιλητή. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 (edited) Το πρόβλημα είναι στις ειδοποίησεις viber - messenger. Γενικά οι ήχοι είναι μια χαρά Βάλτε τους ήχους του συστήματος και θα ακούγεται μια χαρά. Άπλα χάνεται ο κλασικός ήχος του viber. Και όσο αφορά κάποιους την καμερα επειδή έχω και το Xiaomi Mi A1 το δικό μας Mi note 3 είναι πολύ ανώτερο σε κάμερα. Γιαυτό θα πάω σε root method το Mi A1 και gcam μπας και δω άσπρη μέρα. Edited February 17, 2018 by Sotirisglns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Σήμερα παρέλαβα αυτή τη θήκη.. Τελικά είναι πιο ωραία και διακριτική απτις φωτο.. Προστατεύει πολύ καλύτερα απτην μαμά θήκη μπρος πίσω. LEPHEE for Xiaomi Mi Note 3 Case for Xiaomi Mi Note3 Cover Soft TPU Protection Laser Transparent Plating Mi Note 3 Phone Cases http://s.aliexpress.com/UZ7zaYJV?fromSns=Copy to Clipboard (from AliExpress Android) Αυτή παρέλαβα και εγώ την ίδια με την δικιά σου και μπορώ να πω ότι σε σχέση με την μαμά θήκη είναι πιο σκληρή κουμπώνει τέλεια στην συσκευή καταλαβαίνεις δηλαδή ότι φοράει θήκη το κινητό σε σχέση με την μαμά ππυ δεν την νιώθεις καθόλου απλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι για να πατήσεις το power button θέλει περισσότερο δύναμη. Έχω παραγγείλει κάτι ματ θήκες τώρα σε κόκκινο και μαύρο. Αναμένουμε. Edit: Είχα παραγγείλει ένα τζάμι (μουφα ηταν τελικά) και μου ήρθε και αυτοκόλλητο για πίσω. https://drive.google.com/file/d/16U9y6n7U_v1adRkLZkjLRWIYMqRAuRsS/view?usp=drivesdk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Δεν έχει auto HDR η εφαρμογή της κάμερας; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι Γιώργο δεν έχει. Αν και σε xiaomi καλό ειναι να μην ειναι auto. Αν τυχόν ανοιξει σε χαμηλό φωτισμό σου κατέστρεψε τη φωτογραφία. Παρεμπιπτόντως βάλε κάποια dev. Η κάμερα εκει ειναι πολύ καλύτερη. Αν μάλιστα το ρουτάρεις θα μπορέσεις να αυξήσεις και την ένταση των ηχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Αυτή παρέλαβα και εγώ την ίδια με την δικιά σου και μπορώ να πω ότι σε σχέση με την μαμά θήκη είναι πιο σκληρή κουμπώνει τέλεια στην συσκευή καταλαβαίνεις δηλαδή ότι φοράει θήκη το κινητό σε σχέση με την μαμά ππυ δεν την νιώθεις καθόλου απλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι για να πατήσεις το power button θέλει περισσότερο δύναμη. Έχω παραγγείλει κάτι ματ θήκες τώρα σε κόκκινο και μαύρο. Αναμένουμε. Edit: Είχα παραγγείλει ένα τζάμι (μουφα ηταν τελικά) και μου ήρθε και αυτοκόλλητο για πίσω. https://drive.google.com/file/d/16U9y6n7U_v1adRkLZkjLRWIYMqRAuRsS/view?usp=drivesdk Ακριβώς όπως τα λες.. Προστατεύει καλύτερα σίγουρα και είναι όμορφουλα.. Περιμένω και μία Msvii που είναι για μόστρα.. Λεπτή κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Δυνατή θήκη!! May the mi note 3 force be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Βάλε και κανα link Γιάννη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 (edited) Βάλε και κανα link Γιάννη. :)Ορίστε Αντρέα!! https://www.ebay.co.uk/itm/For-Xiaomi-Mix2-Note3-Slim-Full-Protective-Durable-Unbreak-Shockproof-Case-Cover-/263338285017?varId=562350731565&txnId=2155959388016 May the mi note 3 force be with you Edited February 17, 2018 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Οχι Γιώργο δεν έχει. Αν και σε xiaomi καλό ειναι να μην ειναι auto. Αν τυχόν ανοιξει σε χαμηλό φωτισμό σου κατέστρεψε τη φωτογραφία. Παρεμπιπτόντως βάλε κάποια dev. Η κάμερα εκει ειναι πολύ καλύτερη. Αν μάλιστα το ρουτάρεις θα μπορέσεις να αυξήσεις και την ένταση των ηχείων.Τώρα το έστησα Ανδρέα αν περάσω dev πάλι από την αρχή βαριέμαι,πιο μετά μπορεί. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 θελω να κανω μια ερωτηση ασχετη με το θεμα γιατι εχω το 1+5Τ ειδα οτι πολλου εχετε αυτο το screen protector για το xiaomi CHYI 3D curved film glass protector(nano hydration) υπαρχει και για το 1+5Τ, λετε τα καλυτερα οποτε ειπα να το παρω και να ρωτησω 1-2 πραγματακια προστατευει το κινητο απο πτωση οπως τα tempered glass ; ή ειναι μονο για γρατσουνιες ; πηρα και για μπροστα και για πισω, οποτε μακαρι να το προστατευει να το χαρω κι εγω ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Καλημέρα, όχι δεν υπάρχει περίπτωση να προστατεύσει το κινητό όπως ένα Tempered Glass, ένα απλό φίλμ είναι. Απλά λένε τα καλύτερα, και λόγω οθόνης (κουρμπαριστή) κάθεται πολύ καλά επάνω χωρίς να αφήνει κενά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Καλημέρα παιδιά, επίπεδο ασφάλειας android μου λέει 1/10/2017 σωστά είμαι; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts