spyrosfra Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 (edited) Όπως αναφέρω στο post την αίτηση για ξεκλείδωμα την κάνεις μέσα από το κινητό από τις ρυθμίσεις. Την έκανα την πέμπτη το βράδυ και χθες το βράδυ που μπήκα στο mi unlock μου έλεγε πως θελω ακόμα 50 ώρες. Πέρυσι με το mi4c την αίτηση την έκανα από τον υπολογιστή, για αυτό και παραξενεύτηκα.Για αυτό τον λόγο προσπάθησα να κάνω αίτηση και μέσω υπολογιστή προχθές αλλά με έβγαζε συνέχεια στη σελίδα με το κατέβασμα του προγράμματος. Edited January 13, 2018 by spyrosfra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baldurval Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Βρήκα και αυτο το site που βλέπω οτι παραγγέλνει κόσμος. https://www.eglobalcentral.eu/xiaomi-note-3-64gb-4g-dual-sim-jet-black-english-only-cn-ver..html Τιμη άκρως δελεαστική. Τους έχω ρωτήσει απο που στέλνουν. Απλα κοιτάω οτι λέει cn version. Λογικά εννοούν οτι θα έχει την china rom οπότε περνάμε global κανονικά ε? Το συγκεκριμένο μαγαζί το στελνει απο Ευρώπη; Δηλαδή στανταρ δεν πληρωνεις τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Το συγκεκριμένο μαγαζί το στελνει απο Ευρώπη; Δηλαδή στανταρ δεν πληρωνεις τελωνείο? Έτσι λέει. Έχω δει αναφορές από χρήστες εδώ στο φόρουμ που έχουν πάρει. Αλλά για κάποιο λόγο επειδή τους έχω ρωτήσει 2 μέρες αλλά δεν έχω πάρει απάντηση κατέληξα και το παρήγγειλα από το honorbuy. Λίγο πιο ακριβά αλλά θεωρητικά μέχρι το τέλος της βδομάδας θα το έχω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 (edited) την αιτηση την κανεις και ας μην εχεις το κινητο απλως να δωσεις ενα αριθμο τηλεφονου για να ερθουν τα μηνυματα για επιβεβαιωση .και μπορεις να ξεκλειδωσεις ενα κινητο το μηνα Απο το eglobal δεν περναει τελωνειο και παραλαμβανεις η με acs η γενικη ταχυδρ Edited January 13, 2018 by makisfz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Για ξεκλείδωμα BL αν θυμάμαι καλά, χρειάζεται να του περάσουμε official dev rom? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Αν το πάρουμε από Ελλάδα θα έχει international global με ελληνικά κανονικά; Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baldurval Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Για ξεκλείδωμα BL αν θυμάμαι καλά, χρειάζεται να του περάσουμε official dev rom? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο οτι ξέρω η dev κινεζικη εχει περισσοτερες πιθανοτητες για ξεκλειδωμα με την πρωτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Απο οτι ξέρω η dev κινεζικη εχει περισσοτερες πιθανοτητες για ξεκλειδωμα με την πρωτηΝαι απλά δοκίμασα και με την τελευταία global που έχω και δεν τα κατάφερα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Να ξέρεις ότι το note 3 θέλει αλλαγή ip από ελληνική σε κινεζική για να ξεκλειδωσει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Εννοεις όταν θα πάμε μετα τις 72 ωρες και θα ανοιξουμε το miunlock θα χρησιμοποιησουμε vpn tool για την αλλαγη στην IP στον υπολογιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Πριν από τις 72 ώρες όταν θα πας να βάλεις στο miunlock status το mi account για επιβεβαίωση αν δεν έχεις κινεζική ip δεν τον παιρνει βγάζει error Redmi Note 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Σε εμένα που θέλω ακόμα 26 ώρες μου βγάζει couldn't lock try after 26 hours, και δεν εχω αλλαξει την ip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Εσύ δεν έχεις πρόβλημα μετά από 26 θα ξεκλειδώσεις. Πριν μια εβδομάδα που ξεκλείδωσα ένα με China dev έπρεπε να αλλάξω ip. Μπορεί να άλλαξε κάτι και τώρα να μην θέλει. Με πια ρομ εισαι Redmi Note 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Απο Honorbuy λεω να το παρω γιατι βαριεμαι να περιμενω απο Κινα, με τι rom ερχεται απο honor???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Είμαι ο μόνο ψυχαναγκαστικος που θέλει να αλλάξει το όνομα του θέματος forum από '' xiaomi mi note 3 "σε" Xiaomi Mi Note 3"??? Ίσως το καλύτερο ποστ σε αυτό το θέμα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Αν το πάρουμε από Ελλάδα θα έχει international global με ελληνικά κανονικά; Κάνεις που να γνωρίζει ; Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Αν το πάρεις από κατάστημα που τα προμηθεύεται απο την infoquest έχει την global stable με ελληνικά. Από το σκρουτς μπορεί να έχει China Rom που δεν έχει ελληνικα. Το καλύτερο μίλησε με το κατάστημα αν έχει global η china Redmi Note 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Το mi note 3 δεν το φέρνει η infoquest τουλάχιστον ακόμη... May the mi note 3 force be with you. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Απο Honorbuy λεω να το παρω γιατι βαριεμαι να περιμενω απο Κινα, με τι rom ερχεται απο honor???? Official global rom αναφέρει. Θα αποδειχθεί σύντομα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 (edited) Το τσιμπησα μολις απο Banggood 265e. Καλη τιμούλα, τίμια. Και τζαμι nillkin: https://www.banggood.com/NILLKIN-Amazing-HPRO-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Xiaomi-Mi-Note-3-p-1205408.html Edited January 14, 2018 by sakis92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
italos9 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Το τσιμπησα μολις απο Banggood 265e. Καλη τιμούλα, τίμια. Και τζαμι nillkin: Το ήθελα και εγώ το Nilkin αλλά αν παρατήρησες λείπει μια τρύπα στο τζάμι.. Αυτή της σελφοκάμερας.. Πες μας πων ειναι οταν το παρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 (edited) Εγώ μόλις παρηγγειλα μια Nillkin θηκουλα, την κλασσική που αφήνει κενά πάνω κάτω, αλλά έχει καλό κράτημα και είναι διακριτική. Πολύ δυνατή η αυτονομία του πάντως με την τελευταία global stable. Πολύ θετικό αυτό! Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 14, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Μετά το ξεκλείδωμα του bootloader (είμαι με china stable) σκεφτομαι να βαλω την Aroma dev.Αν μετά θέλω να παω στην global dev ή stable τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Με το miFlash θα περάσεις fastboot rom global stable η dev Redmi Note 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Δε μπορούμε να έχουμε global με ξεκλειδωτο bootloader και twrp? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts