Arian13 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 (edited) καλημερα παιδια, παω σημερα να παραγγειλω το κινητο για ενα φιλο στο banggood και εχει τιμη 340 ευρω περιπου. Γιατι ανεβηκε τοσο πολυ? Εγω το ειχα παρει 250 *βασικα λεει 261 ευρω , αλλα οταν ανοιγω το λινκ, γραφει 370. Ξερει κανεις κατι? https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-Note-3-5_5-Inch-Facial-Recognition-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-660-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1198804.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=HK 262.39 το εβγαλαν παλι. Edited May 5, 2018 by Arian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Thanks! Κανένα κόλπο για να βγαζω καλύτερες φωτο με την σελφοκαμερα!? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λιγο πιο πάνω έγραψα οτι απλά βάζεις αλλη καμερα (πχ open camera, snap camera κλπ) για σελφις και είσαι jet ;) Αν μαλιστα εχεις ρουταρει και εχεις ενεργοποιήσει api2 χρησιμοποιεις το low light mode της snap camera. Βαλτο στα 7 καρε για την μπροστινη. Δες εδω τον οδηγό μου https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/29633-%CE%92%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BD%CF%85%CF%87%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-snap-camera/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Ποια πιστευετε πως ειναι η καλυτερη ROM για το κινητο; Εχω official global stable 9.5.3 αλλα με ψηνει να δοκιμασω καποια αλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Εχω δοκιμασει και απο Xiaomi.eu και την ελληνικη, αρκετα καλες και οι δύο χωρις κολλήματα και καλη μπαταρία, δοκιμασα και την epic αλλα εχει μείνει αρκετά πισω σε update. Τωρα εχω την Xtrv aroma σε beta . Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Εχω δοκιμασει και απο Xiaomi.eu και την ελληνικη, αρκετα καλες και οι δύο χωρις κολλήματα και καλη μπαταρία, δοκιμασα και την epic αλλα εχει μείνει αρκετά πισω σε update. Τωρα εχω την Xtrv aroma σε beta . Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στις 2 αυτές υπάρχει καλυτεύρση στη κάμερα ή προσθήκη face unlock? Γενικά είναι πιο γρήγορες απο την official global, έχουν παραπάνω καλούδια και πιστεύεις πως αξίζει η αλλαγή; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις απλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αλλά εαν υπήρχε κάτι αρκετά καλύτερο σε άλλη ρομ θα την έβαζα. Άσχετο: Δοκιμάστε την open camera και ενεργοποιήστε το eis στις ρυθμίσεις βιντεο. Θα δείτε τρομερή διαφορά στη λήψη βιντεο. Γενικά αν και με OIS το βίντεο σε fhd κουνάει για τα δικα μου δεδομένα με την στοκ καμερα. Με την open camera είναι πολυ πιο σταθερό. Δυστυχώς μόνο σε 1080p και οχι σε 4Κ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Στις 2 αυτές υπάρχει καλυτεύρση στη κάμερα ή προσθήκη face unlock? Γενικά είναι πιο γρήγορες απο την official global, έχουν παραπάνω καλούδια και πιστεύεις πως αξίζει η αλλαγή; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις απλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αλλά εαν υπήρχε κάτι αρκετά καλύτερο σε άλλη ρομ θα την έβαζα. Άσχετο: Δοκιμάστε την open camera και ενεργοποιήστε το eis στις ρυθμίσεις βιντεο. Θα δείτε τρομερή διαφορά στη λήψη βιντεο. Γενικά αν και με OIS το βίντεο σε fhd κουνάει για τα δικα μου δεδομένα με την στοκ καμερα. Με την open camera είναι πολυ πιο σταθερό. Δυστυχώς μόνο σε 1080p και οχι σε 4Κ... Στην eu σε developer πάντα, εχεις και face unlock και security Απριλίου και μια από τις καλυτερες κάμερες. Αν και developer, είναι αρκετά σταθερές. Σε θέμα αυτονομιας δεν ξέρω μονάχα αν έχει διαφορά σε σύγκριση με την Global. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Στην eu σε developer πάντα, εχεις και face unlock και security Απριλίου και μια από τις καλυτερες κάμερες. Αν και developer, είναι αρκετά σταθερές. Σε θέμα αυτονομιας δεν ξέρω μονάχα αν έχει διαφορά σε σύγκριση με την Global. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα παιδιά. Εγώ πάντως ήμουν πιο ευχαριστημένος πριν το update, σε όλα εκτός του ήχου στις ειδοποιήσεις.. Κάμερα και ταχύτητα βλέπω ότι άλλαξαν προς το χειρότερο, ειδικά στο βίντεο που απέκτησε πολύ θόρυβο όπως ξαναείπα και άλλη φορά. Επίσης η ταχύτητα κλείστρου και το άνοιγμα της κάμερας πολύ αργό. Εάν είναι εύκολο και μπορεί κάποιο παιδί να μας πει τα βήματα ίσως πήγαινα σε Eu... Απλά φοβάμαι μην χάσω τα δεδομένα ή το μπρικαρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Στην eu σε developer πάντα, εχεις και face unlock και security Απριλίου και μια από τις καλυτερες κάμερες. Αν και developer, είναι αρκετά σταθερές. Σε θέμα αυτονομιας δεν ξέρω μονάχα αν έχει διαφορά σε σύγκριση με την Global. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αμα βασίζονται σε ίδια έκδοση rom τότε ιδια κάμερα έχουν όλα ;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά. Εγώ πάντως ήμουν πιο ευχαριστημένος πριν το update, σε όλα εκτός του ήχου στις ειδοποιήσεις.. Κάμερα και ταχύτητα βλέπω ότι άλλαξαν προς το χειρότερο, ειδικά στο βίντεο που απέκτησε πολύ θόρυβο όπως ξαναείπα και άλλη φορά. Επίσης η ταχύτητα κλείστρου και το άνοιγμα της κάμερας πολύ αργό. Εάν είναι εύκολο και μπορεί κάποιο παιδί να μας πει τα βήματα ίσως πήγαινα σε Eu... Απλά φοβάμαι μην χάσω τα δεδομένα ή το μπρικαρω.... Σε κάμερα ειναι πολύ ανωτερη μετα το update η φωτογραφία. Ενδεικτικά δες το πριν και μετα (πρώτα η παλιά κάμερα) Στο βιντεο πιστετυω ότι μαλλον στα σκοτάδια στο φωτιζει πλεον περισσότερο και για αυτό ο θόρυβος. Παρόλα αυτα μπορεις να δοκιμάσεις και άλλες roms. IMG_20180119_024657_HHT by Andreas L., on Flickr DEV-IMG_20180126_003809_HHT by Andreas L., on Flickr Stable_HHT by Andreas L., on Flickr Dev_HHT by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Αμα βασίζονται σε ίδια έκδοση rom τότε ιδια κάμερα έχουν όλα ;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε κάμερα ειναι πολύ ανωτερη μετα το update η φωτογραφία. Ενδεικτικά δες το πριν και μετα (πρώτα η παλιά κάμερα) Στο βιντεο πιστετυω ότι μαλλον στα σκοτάδια στο φωτιζει πλεον περισσότερο και για αυτό ο θόρυβος. Παρόλα αυτα μπορεις να δοκιμάσεις και άλλες roms. IMG_20180119_024657_HHT by Andreas L., on Flickr DEV-IMG_20180126_003809_HHT by Andreas L., on Flickr Stable_HHT by Andreas L., on Flickr Dev_HHT by Andreas L., on FlickrΝαι λογικά την ίδια θα έχουν. Απλά χάνεις το face unlock και έχεις λίγο πιο παλιό security patch με την global εχθές που την πέρασα. Επίσης νομίζω ότι χάθηκε και το updater app με την Global; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Αμα βασίζονται σε ίδια έκδοση rom τότε ιδια κάμερα έχουν όλα ;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε κάμερα ειναι πολύ ανωτερη μετα το update η φωτογραφία. Ενδεικτικά δες το πριν και μετα (πρώτα η παλιά κάμερα) Στο βιντεο πιστετυω ότι μαλλον στα σκοτάδια στο φωτιζει πλεον περισσότερο και για αυτό ο θόρυβος. Παρόλα αυτα μπορεις να δοκιμάσεις και άλλες roms. IMG_20180119_024657_HHT by Andreas L., on Flickr DEV-IMG_20180126_003809_HHT by Andreas L., on Flickr Stable_HHT by Andreas L., on Flickr Dev_HHT by Andreas L., on Flickr Σε φωτογραφίες μια χαρά. Ίσως να το φωτίζει αρκετά και έχει θόρυβο το βίντεο. Το λαγκ στην κάμερα το έχεις η μόνο εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Εγώ πάντως ήμουν πιο ευχαριστημένος πριν το update, σε όλα εκτός του ήχου στις ειδοποιήσεις.. Κάμερα και ταχύτητα βλέπω ότι άλλαξαν προς το χειρότερο, ειδικά στο βίντεο που απέκτησε πολύ θόρυβο όπως ξαναείπα και άλλη φορά. Επίσης η ταχύτητα κλείστρου και το άνοιγμα της κάμερας πολύ αργό. Εάν είναι εύκολο και μπορεί κάποιο παιδί να μας πει τα βήματα ίσως πήγαινα σε Eu... Απλά φοβάμαι μην χάσω τα δεδομένα ή το μπρικαρω....Bill πρέπει πρώτα να περάσεις twrp και από το twrp θα φλασαρεις την eu η οποία άλλη custom Rom θέλεις, με factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Bill πρέπει πρώτα να περάσεις twrp και από το twrp θα φλασαρεις την eu η οποία άλλη custom Rom θέλεις, με factory reset Ναι φίλε Μάκη το ξέρω ότι χρειάζεται twrp κλπ.. Απλά δεν θα μπορέσω χωρίς αναλυτικό οδηγό. Τεσπα όταν- και αν - θα το αποφασίσω θα σε ειδοποιήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 (edited) Σε φωτογραφίες μια χαρά. Ίσως να το φωτίζει αρκετά και έχει θόρυβο το βίντεο. Το λαγκ στην κάμερα το έχεις η μόνο εγώ? Οταν εχει ενεργο το hht εχει λιγο shutter lag (πχ μισο δευτερόλεπτο). Όμως αυτό το shutter lag, το οποίο δεν ειναι επιπέδου google camera ή lg, μειωνει το camera shake απο το πάτημα του κλείστρου (γλυτώνει το τρανταγμα από το πάτημα του κουμπιού). Οπότε προσωπικά το προτιμώ αφου το ois του δεν ειναι αρκετό για να γλυτώσεις το κούνημα από το πάτημα. Edited May 5, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Οταν εχει ενεργο το hht εχει λιγο shutter lag (πχ μισο δευτερόλεπτο). Όπως αυτό το shutter lag, το οποίο δεν ειναι επιπέδου google camera ή lg, μειωνει το camera shake απο το πάτημα του κλείστρου (γλυτώνει το τρανταγμα από το πάτημα του κουμπιού). Οπότε προσωπικά το προτιμώ αφου το ois του δεν ειναι αρκετό για να γλυτώσεις το κούνημα από το πάτημα. Μία χαρά τα πάει πάντως και στις νυχτερινές δεν έχω θέμα στις φωτο.ας έχει αυτό το ψιλολαγκ.. Πιστεύω όμως ότι παίρνει μεγάλυτερη βελτίωση βάση hardware και το ελπίζω να γίνει πράξη στο επόμενο update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Μία χαρά τα πάει πάντως και στις νυχτερινές δεν έχω θέμα στις φωτο.ας έχει αυτό το ψιλολαγκ.. Πιστεύω όμως ότι παίρνει μεγάλυτερη βελτίωση βάση hardware και το ελπίζω να γίνει πράξη στο επόμενο update.. Στις νυχτερινες δεν νομιζω οτι εχει πολλα περιθώρια για βελτίωση. Για τα δεδομένα του (μικρου) αισθητήρα και του (μέτριου) ois έχει γινει πλέον πολύ δυνατή στις νυχτερινές (σε συγκριτικά που έχω κάνει έχει φάει πολύ ακριβότερες συσκευές). Προσωπικά αν θα ήθελα κάπου να δω βελτίωση ειναι στις ημερήσιες όπως επίσης και το εκνευριστικό bug της αυτόματης ενίσχυσης νυχτερινώ λήψεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Στις νυχτερινες δεν νομιζω οτι εχει πολλα περιθώρια για βελτίωση. Για τα δεδομένα του (μικρου) αισθητήρα και του (μέτριου) ois έχει γινει πλέον πολύ δυνατή στις νυχτερινές (σε συγκριτικά που έχω κάνει έχει φάει πολύ ακριβότερες συσκευές). Προσωπικά αν θα ήθελα κάπου να δω βελτίωση ειναι στις ημερήσιες όπως επίσης και το εκνευριστικό bug της αυτόματης ενίσχυσης νυχτερινώ λήψεων. Εννοούσα κι εγώ πιο πολύ στις ημερήσιες ότι παίρνει βελτίωση, είναι κι αυτό το bug όντως σπαστικό...ειναι πολύ τίμια η κάμερα του όμως οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Ναι φίλε Μάκη το ξέρω ότι χρειάζεται twrp κλπ.. Απλά δεν θα μπορέσω χωρίς αναλυτικό οδηγό. Τεσπα όταν- και αν - θα το αποφασίσω θα σε ειδοποιήσω OK οπότε το πάρεις απόφαση να σου δώσω τους οδηγούς και τι ακριβώς να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 OK οπότε το πάρεις απόφαση να σου δώσω τους οδηγούς και τι ακριβώς να κάνεις. Ναι φίλος.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Και εγώ το ίδιο σκεφτομαι να πάω σε eu developer γιατι στα δειγματα οι φωτο ηταν αρκετα καλυτερες. Βασιλη και μενα μου λαγκαρει λίγο στη κάμερα και μερικές φορές ζεσταίνεται αρκετά. Πάντα μιλώντας στην 9.5.3 . Αλλά διαφορα στις ημερήσιες δε έχω δει . Εάν ο φίλος Μάκης έχει το χρόνο και θελει να ποσταρει τον οδηγο θα του ημασταν υπόχρεοι εμείς οι noobades :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 (edited) Και εγώ το ίδιο σκεφτομαι να πάω σε eu developer γιατι στα δειγματα οι φωτο ηταν αρκετα καλυτερες. Βασιλη και μενα μου λαγκαρει λίγο στη κάμερα και μερικές φορές ζεσταίνεται αρκετά. Πάντα μιλώντας στην 9.5.3 . Αλλά διαφορα στις ημερήσιες δε έχω δει . Εάν ο φίλος Μάκης έχει το χρόνο και θελει να ποσταρει τον οδηγο θα του ημασταν υπόχρεοι εμείς οι noobades :lol: Μα δεν είπα ποτέ ότι την έχει μόνο η dev. Ίσα ίσα για την έκδοση της κάμερας που έχει ο φίλος το έβαλα. Η 9.5.4.0 που έχω (είμαι σε xtrv), εχει πάρει και αυτή το update της κάμερας και λογικά την ίδια έχει και η 9.5.3.0. Απλά τότε έκανα σύγκριση με την 9.1.4.0 για αυτό και έγραφα στο τίτλο dev και stable. Edited May 6, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Μα δεν είπα ποτέ ότι την έχει μόνο η dev. Ίσα ίσα για την έκδοση της κάμερας που έχει ο φίλος το έβαλα. Η 9.5.4.0 που έχω (είμαι σε xtrv), εχει πάρει και αυτή το update της κάμερας και λογικά την ίδια έχει και η 9.5.3.0. Απλά τότε έκανα σύγκριση με την 9.1.4.0 για αυτό και έγραφα στο τίτλο dev και stable. Αα με συγχωρείς τότε εγώ κατάλαβα λάθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Παίζει κανείς το pubg Mobile να μου πει αν έχει προβλήματα lag? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Eβαλα XTRV τελικα ,developer, όλα οκ φαινονται, γρηγορη αρκετα. Ερωτηση: Εβαλα gcam και ενεργοποίησα το camera2api με προσθήκη της γραμμής στο build.pro. Εχω συνεχή κρασαρίσματα της stock cam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Κάνε καθάρισμα δεδομένων της εφαρμογής. Ρυθμίσεις, εγκαταστημενες εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Eβαλα XTRV τελικα ,developer, όλα οκ φαινονται, γρηγορη αρκετα. Ερωτηση: Εβαλα gcam και ενεργοποίησα το camera2api με προσθήκη της γραμμής στο build.pro. Εχω συνεχή κρασαρίσματα της stock cam. Μήπως το πρόβλημα είναι στα permissions; Ποιον οδηγό ακολούθησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts