Jump to content

Xiaomi Mi Note 3

STERGIOSZX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tελικά υπάρχει / θα υπάρξει υποστήριξη σε γνήσια global rom ή το κινητο θα αφεθεί στην τυχη του στην κινεζικη ρομ που υποβαθμίζει χαρακτηριστικα και δυνατοτητες της συσκευης όπως η καμερα και το face id?

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Tελικά υπάρχει / θα υπάρξει υποστήριξη σε γνήσια global rom ή το κινητο θα αφεθεί στην τυχη του στην κινεζικη ρομ που υποβαθμίζει χαρακτηριστικα και δυνατοτητες της συσκευης όπως η καμερα και το face id?
Καλό ερώτημα..

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό είναι το θέμα. Διαβάζουμε για μια σούπερ συσκευή με φοβερά χαρακτηριστικά και απόλυτα vfm αλλά τελικά οι κάτοχοι έχουν μια συσκευή με υποβαθμισμενα χαρακτηριστικά που μετά από 5 μήνες κυκλοφορίας η περί πολλού υποστήριξη της xiaomi έχει πάει περίπατο...

Προσωπικά έχω βολευτεί με την eu dev που εχει και OTA updates καθε βδομάδα.

Όσοι δεν φοβάστε το ξεκλείδωμα του bootloader μπορείτε να το δοκιμάσετε. Αυτή την στιγμή είμαι σε Miui 9.6.

Όσον αφορά τα "υποβαθμισμένα" χαρακτηριστικά με την οποία την επαινούμε, δεν νομίζω να πρότεινε κανένας τη συσκευή για το face id.

Όλοι γράφουμε για γρήγορη συσκευή με καλή ποιότητα κατασκευής, μεγάλη αυτονομία και καλή (για τα χρήματα της) κάμερα. Σε αυτά δεν νομίζω να άλλαξε κάτι.

Σίγουρα ειναι άσχημο που καθυστερεί το update η xiaomi αλλά δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε επειδή καθυστέρησε 3 μήνες ένα update.

Δεν νομίζω ότι η μέση συσκευή του ανταγωνισμού να παίρνει συχνότερα updates.

Edited by Antretng

Εγώ θα περιμένω λίγο ακόμη για επίσημη rom, είτε stable είτε dev. Αν δεν έρθει, που δεν το πιστεύω, θα ξεκλειδώσω κι εγώ και θα περάσω την eu dev.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Εννοείται ότι είναι τούμπανο η συσκευή, προσωπικά το face unlock είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Προσωπικά αλλάζω συνέχεια συσκευές η συγκεκριμένη είναι τοπ και θέλει σκέψη πολύ να την δώσω και να πάω σε κάτι άλλο εκτός ναυαρχίδας..

Καλησπέρα και από μένα.

Ενδιαφέρομαι για τη συσκευή μόνο και μόνο γιατί θέλω κινητό με καλή κάμερα.

Αυτή τη στιγμή έχω το mi a1 και γενικά ειμαι ικανοποιημένος αλλά θα ήθελα καλύτερα κάμερα. Έχω περάσει τη Google camera και η αλήθεια είναι οτι έχει βελτιωθεί πολύ.

Το ερώτημα μου είναι απλό, υπάρχει κάποιος συμφορουμιτης που να εχει και τις δυο συσκευές για να μου πει αν πράγματι η κάμερα του note 3 είναι καλύτερη από τη gcam στο mi a1? (Για τη στοκ κάμερα του mi a1 δε ρωτάω, γιατί είναι τόσο χάλια που σύγουρα του note 3 θα είναι καλύτερη).

Από την στιγμή που έχει καλύτερο φακό το mi note 3 λογικά θα παίρνεις καλύτερα αποτελέσματα και με την gcam.

Καλησπέρα και από μένα.

Ενδιαφέρομαι για τη συσκευή μόνο και μόνο γιατί θέλω κινητό με καλή κάμερα.

Αυτή τη στιγμή έχω το mi a1 και γενικά ειμαι ικανοποιημένος αλλά θα ήθελα καλύτερα κάμερα. Έχω περάσει τη Google camera και η αλήθεια είναι οτι έχει βελτιωθεί πολύ.

Το ερώτημα μου είναι απλό, υπάρχει κάποιος συμφορουμιτης που να εχει και τις δυο συσκευές για να μου πει αν πράγματι η κάμερα του note 3 είναι καλύτερη από τη gcam στο mi a1? (Για τη στοκ κάμερα του mi a1 δε ρωτάω, γιατί είναι τόσο χάλια που σύγουρα του note 3 θα είναι καλύτερη).

Η αλήθεια ειναι οτι αν βάλεις το parameters στο super high πλησιάζει αρκετά τη stock του mi note 3.

Το θέμα όμως ειναι οτι στο mi note 3 έχεις αυτό το αποτέλεσμα από στιγμιαία λήψη και όχι περιμένοντας 6-7 δευτερόλεπτα.

Ενδεικτικά πάρε ένα μινι συγκριτικό. Πρώτα το mi a1 με hdr+ στο super high και μετά mi note 3 stock.

Φυσικά μια μικρή βελτίωση έχεις και στο mi note 3 με hdr+ αλλά ειναι λιγότερο εντυπωσιακή από τη διαφορά που κάνει στο mi a1.

Τονίζω ότι η λήψη του mi a1 ήταν στο super high. Θα σου βαζα και άλλες λήψεις αλλά επειδη οι υπόλοιπες ειναι στο medium (που συνηθιζα να τραβάω στο mi a1) η ψαλίδα ειναι μεγαλύτερη. Ακόμη, η stock του mi note 3 που σου έβαλα ειναι από την stable rom. Στη Dev rom έχει βελτιωθεί αρκετά η κάμερα ανοίγοντας ακόμα περισσότερο τη ψαλίδα.

38563559006_b17170c40a_z.jpghdr+ by Andreas L., on Flickr

24820551477_e0b3e0df86_z.jpgStable_HHT by Andreas L., on Flickr

Edited by Antretng

Μονο εγω δεν ειμαι 100% ικανοποιημενος με το CHYI; Δλδ οχι οτι ειναι κακο ή δεν εχει κατσει καλα, αλλα μου φαινεται οτι δεν ειναι τοσο smooth η αισθηση στο δαχτυλο οσο με ενα τζαμακι (που ισως ειναι λογικο). Αφηστε που φοβαμαι μη σπασει η οθονη απο καμια πτωση. Νομιζω θα παραγγειλω και το τζαμακι που δινει και το λαδακι για κολλησει καλυτερα στα πλαγια.:)
Εμένα δεν μου αρέσει το πισω.. αφήνει πολυ μεγάλο κενο στα άκρα..

Η αλήθεια ειναι οτι αν βάλεις το parameters στο super high πλησιάζει αρκετά τη stock του mi note 3.

Το θέμα όμως ειναι οτι στο mi note 3 έχεις αυτό το αποτέλεσμα από στιγμιαία λήψη και όχι περιμένοντας 6-7 δευτερόλεπτα.

Ενδεικτικά πάρε ένα μινι συγκριτικό. Πρώτα το mi a1 με hdr+ στο super high και μετά mi note 3 stock.

Φυσικά μια μικρή βελτίωση έχεις και στο mi note 3 με hdr+ αλλά ειναι λιγότερο εντυπωσιακή από τη διαφορά που κάνει στο mi a1.

Τονίζω ότι η λήψη του mi a1 ήταν στο super high. Θα σου βαζα και άλλες λήψεις αλλά επειδη οι υπόλοιπες ειναι στο medium (που συνηθιζα να τραβάω στο mi a1) η ψαλίδα ειναι μεγαλύτερη. Ακόμη, η stock του mi note 3 που σου έβαλα ειναι από την stable rom. Στη Dev rom έχει βελτιωθεί αρκετά η κάμερα ανοίγοντας ακόμα περισσότερο τη ψαλίδα.

38563559006_b17170c40a_z.jpghdr+ by Andreas L., on Flickr

24820551477_e0b3e0df86_z.jpgStable_HHT by Andreas L., on Flickr

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Η αλήθεια είναι ότι οτι η καθυστερήσει που εχει το a1 για να παρεις μια φωτο με τη στοκ κάμερα, ειναι απο άλλες εποχές, σε γυρίζει πολύ πισω. Ευτυχώς σώθηκε αρκετά η κατάσταση με τη gcam.

Αν μπορέσω να βρω το note3 σε κάποια προσφορά το επόμενο διάστημα (250-260€ με τα έξοδα αποστολής) θα το παραγγείλω!!

Άρα προφανώς το βάζεις σε zsl με auto hdr+.

Αυτό όμως έχει πολύ κατώτερη ποιότητα από αυτήν που ανέβασα. ;)

Άρα προφανώς το βάζεις σε zsl με auto hdr+.

Αυτό όμως έχει πολύ κατώτερη ποιότητα από αυτήν που ανέβασα. ;)

Όχι, ειμαι με super high hdr+ και ενεργοποιημένο το zsl

Όχι, ειμαι με super high hdr+ και ενεργοποιημένο το zsl

Αν ειναι γρήγορο δεν εισαι ενεργοποιημένο αλλά auto.

Στο super high και καρφωτό hdr+ το βράδυ κάνει 6-7 δευτερόλεπτα... κάθε άλλο παρα στιγμιαίο.

Το auto το λέει hdr+ ενεργο και το καρφωτό hdr+ ως ενεργοποίηση hdr+. Αν λοιπόν έχεις την πρώτη επιλογή και ZSL τότε η ποιότητα ειναι πολύ κατώτερη από αυτήν που ανέβασα. Παίζει να ειναι χειρότερη και από stock του mi a1 (αναλόγως τις συνθήκες).

Eρωτηση:

Τα τηλέφωνα που πουλάνε τα σκρουτζομαγαζα ξέρουμε τι ρομ έχουν? ρωτησα σε ένα δεν ήξεραν.

Nα υποθέσω την Miui 9 Official Global ROM(mutli-language&OTA update) ?

Edited by THANKIN

Λογικά αυτήν έχουν, το δικό μου ήρθε πριν μια βδομάδα από Κίνα με αυτήν.

Αν ειναι γρήγορο δεν εισαι ενεργοποιημένο αλλά auto.

Στο super high και καρφωτό hdr+ το βράδυ κάνει 6-7 δευτερόλεπτα... κάθε άλλο παρα στιγμιαίο.

Το auto το λέει hdr+ ενεργο και το καρφωτό hdr+ ως ενεργοποίηση hdr+. Αν λοιπόν έχεις την πρώτη επιλογή και ZSL τότε η ποιότητα ειναι πολύ κατώτερη από αυτήν που ανέβασα. Παίζει να ειναι χειρότερη και από stock του mi a1 (αναλόγως τις συνθήκες).

Ναι είχες δίκιο τελικά, αλλά ακόμα και στο auto ειναι καλύτερη απο τη στοκ στις νυχτερινές λήψεις. Τη στοκ τη χρησιμοποιώ μόνο για πορτρέτα κ ζουμ, τιποτα άλλο.

Ευχαριστω πολύ πάντως για τις πληροφορίες και συγνώμη αν σας αποπροσανατολισα μιλώντας λίγο παραπάνω τελικά για το mi a1, παρα για το note 3

επεσε και η δικη μου παραγγελια το περιμένω!!! εχω σε αγγελία το redmi note 3 pro 3/32 sd650 για όποιον ενδιαφερόμενο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7516331#post7516331.

ποντάρω να το κρατησω μια διετια τουλάχιστον! λόγω type-c ,nfc , 6αρας ραμ, ποιοτητας κατασκευης και καμερας. Ναχαμε και την 800αρα θα ειμασταν σουπερ! φυσικα εμενα δεν θα μου λειψει γιατι ουτε στο τωρινο την ειχα...

Edited by THANKIN

επεσε και η δικη μου παραγγελια το περιμένω!!! εχω σε αγγελία το redmi note 3 pro 3/32 sd650 για όποιον ενδιαφερόμενο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7516331#post7516331.

ποντάρω να το κρατησω μια διετια τουλάχιστον! λόγω type-c ,nfc , 6αρας ραμ, ποιοτητας κατασκευης και καμερας. Ναχαμε και την 800αρα θα ειμασταν σουπερ! φυσικα εμενα δεν θα μου λειψει γιατι ουτε στο τωρινο την ειχα...

Θα σου κρατήσει άνετα 2 χρόνια, αν βέβαια η Xiaomi δεν κάνει καμία πατατα και δεν το υποστηρίξει σωστά.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Θα σου κρατήσει άνετα 2 χρόνια, αν βέβαια η Xiaomi δεν κάνει καμία πατατα και δεν το υποστηρίξει σωστά.

Τρομερό κινητό ψάχνω δικαιολογία να το δώσω και δεν βρίσκω.

Τρομερό κινητό ψάχνω δικαιολογία να το δώσω και δεν βρίσκω.

Σκέψου Γιώργο ότι το χω κάνα 2μηνο και ακόμα εδώ :p

Σκέψου Γιώργο ότι το χω κάνα 2μηνο και ακόμα εδώ :p
Ανδρέα άστα,και η κάμερα στο αυτόματο βράδυ με καλύπτει απόλυτα, πολύ καλό πακέτο, νομίζω αξίζει να το δώσω μόνο για να πάω σε ναυαρχίδα.

Καλησπέρα στην ομάδα..Θέλω να αγοράσω το mi note 3 και λέω να το πάρω απο banggood..Στις απαντησεις σε ερωτησεις στο εν λογω κινητό γράφει μεν ότι ειναι η global rom με το MUI 9 γράφει όμως σ ολες τις απαντήσεις no ota updates..Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να πάρει καμία αναβάθμιση το κινητο σ αυτή την εκδοση και θα μείνει έτσι για πάντα;;;

Ρε παιδιά, εγώ το ερωτεύθηκα.... Δεν το δίνω με τίποτα.... Άντε να ξεκινήσουν και τα update και είμαι υπέρ - καλυμμένος.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10