Jump to content

Xiaomi Mi Note 3

STERGIOSZX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

είναι πολλές φορές που δεν μπορεί το xiaomi tool να το γυρίσει σε edl για να κάνει flash. Πάλι καλά που τα κατάφερες

Redmi note3 pro

είναι πολλές φορές που δεν μπορεί το xiaomi tool να το γυρίσει σε edl για να κάνει flash. Πάλι καλά που τα κατάφερες

Redmi note3 pro

Κομπλέ με την πρώτη έγινε γλίτωσα όλη την φασαρία.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιωργαρα ήρθες στην παρέα μας και εσύ? Καλορίζικο αρχηγε μου.

Βλέπω δεν άντεξες για πολύ καιρό χωρίς xiaomi! :)

May the mi note 3 force be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλησπέρα κάτοχος κ εγώ εδώ και 5 μέρες κ ως τώρα θετικές εντυπώσεις εκτός τους ήχους τόσο της κλήσης όσο κ τον ειδοποιήσεων viber-facebook που αν κ στο τέρμα ίσα που το ακούς..γίνεται να βελτιωθεί με κάποιον τρόπο;φοράει την 9.1.3.0

Και εγώ με global stable 9.1.4.0 τα ίδια προβλήματα... Ρε παιδιά εσείς που φοράτε china έχετε το ίδιο θέμα???

Και εγώ με global stable 9.1.4.0 τα ίδια προβλήματα... Ρε παιδιά εσείς που φοράτε china έχετε το ίδιο θέμα???
Α γι'αυτό δεν ακούω τίποτα είπα και εγώ.

Εγώ με 9.1.4.0 μπορώ να πω ότι ακούω σχετικά καλά τους ήχους και δεν τους έχω και στο τέρμα. Σε σχέση πάντως με το mi max είναι σαφώς κάτω οι ήχοι σε απόδοση. Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Εγώ με 9.1.4.0 μπορώ να πω ότι ακούω σχετικά καλά τους ήχους και δεν τους έχω και στο τέρμα. Σε σχέση πάντως με το mi max είναι σαφώς οι κάτω οι ήχοι σε απόδοση.

Το πρόβλημα είναι στις ειδοποίησεις viber -

messenger. Γενικά οι ήχοι είναι μια χαρά

Ο ήχος κλήσης δυνατά ακούγεται στο δικό μου.

Ναι για αυτούς μιλάω κι εγώ, οι υπόλοιποι ήχοι μια χαρά ακούγονται.

Εμένα μου φαίνεται λίγο χαμηλός και ο ήχος του ακουστικού το έχω τέρμα και δυσκολεύομαι να ακούσω τον συνομιλητή.

Βάλτε τους ήχους του συστήματος και θα ακούγεται μια χαρά. Άπλα χάνεται ο κλασικός ήχος του viber.

Και όσο αφορά κάποιους την καμερα επειδή έχω και το Xiaomi Mi A1 το δικό μας Mi note 3 είναι πολύ ανώτερο σε κάμερα. Γιαυτό θα πάω σε root method το Mi A1 και gcam μπας και δω άσπρη μέρα.

Edited by Sotirisglns

Σήμερα παρέλαβα αυτή τη θήκη.. Τελικά είναι πιο ωραία και διακριτική απτις φωτο.. Προστατεύει πολύ καλύτερα απτην μαμά θήκη μπρος πίσω.

LEPHEE for Xiaomi Mi Note 3 Case for Xiaomi Mi Note3 Cover Soft TPU Protection Laser Transparent Plating Mi Note 3 Phone Cases

http://s.aliexpress.com/UZ7zaYJV?fromSns=Copy to Clipboard

(from AliExpress Android)

Αυτή παρέλαβα και εγώ την ίδια με την δικιά σου και μπορώ να πω ότι σε σχέση με την μαμά θήκη είναι πιο σκληρή κουμπώνει τέλεια στην συσκευή καταλαβαίνεις δηλαδή ότι φοράει θήκη το κινητό σε σχέση με την μαμά ππυ δεν την νιώθεις καθόλου απλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι για να πατήσεις το power button θέλει περισσότερο δύναμη. Έχω παραγγείλει κάτι ματ θήκες τώρα σε κόκκινο και μαύρο. Αναμένουμε.

Edit: Είχα παραγγείλει ένα τζάμι (μουφα ηταν τελικά) και μου ήρθε και αυτοκόλλητο για πίσω.

https://drive.google.com/file/d/16U9y6n7U_v1adRkLZkjLRWIYMqRAuRsS/view?usp=drivesdk

Δεν έχει auto HDR η εφαρμογή της κάμερας;

Οχι Γιώργο δεν έχει. Αν και σε xiaomi καλό ειναι να μην ειναι auto. Αν τυχόν ανοιξει σε χαμηλό φωτισμό σου κατέστρεψε τη φωτογραφία.

Παρεμπιπτόντως βάλε κάποια dev. Η κάμερα εκει ειναι πολύ καλύτερη. Αν μάλιστα το ρουτάρεις θα μπορέσεις να αυξήσεις και την ένταση των ηχείων.

Αυτή παρέλαβα και εγώ την ίδια με την δικιά σου και μπορώ να πω ότι σε σχέση με την μαμά θήκη είναι πιο σκληρή κουμπώνει τέλεια στην συσκευή καταλαβαίνεις δηλαδή ότι φοράει θήκη το κινητό σε σχέση με την μαμά ππυ δεν την νιώθεις καθόλου απλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι για να πατήσεις το power button θέλει περισσότερο δύναμη. Έχω παραγγείλει κάτι ματ θήκες τώρα σε κόκκινο και μαύρο. Αναμένουμε.

Edit: Είχα παραγγείλει ένα τζάμι (μουφα ηταν τελικά) και μου ήρθε και αυτοκόλλητο για πίσω.

https://drive.google.com/file/d/16U9y6n7U_v1adRkLZkjLRWIYMqRAuRsS/view?usp=drivesdk

Ακριβώς όπως τα λες.. Προστατεύει καλύτερα σίγουρα και είναι όμορφουλα.. Περιμένω και μία Msvii που είναι για μόστρα.. Λεπτή κλπ...

Δυνατή θήκη!! 4939aa58920ecacd8da0949bfcd51e05.jpg

Βάλε και κανα link Γιάννη. :)
Ορίστε Αντρέα!!

https://www.ebay.co.uk/itm/For-Xiaomi-Mix2-Note3-Slim-Full-Protective-Durable-Unbreak-Shockproof-Case-Cover-/263338285017?varId=562350731565&txnId=2155959388016

Edited by johnnyman25

Οχι Γιώργο δεν έχει. Αν και σε xiaomi καλό ειναι να μην ειναι auto. Αν τυχόν ανοιξει σε χαμηλό φωτισμό σου κατέστρεψε τη φωτογραφία.

Παρεμπιπτόντως βάλε κάποια dev. Η κάμερα εκει ειναι πολύ καλύτερη. Αν μάλιστα το ρουτάρεις θα μπορέσεις να αυξήσεις και την ένταση των ηχείων.

Τώρα το έστησα Ανδρέα αν περάσω dev πάλι από την αρχή βαριέμαι,πιο μετά μπορεί.

θελω να κανω μια ερωτηση ασχετη με το θεμα γιατι εχω το 1+5Τ

ειδα οτι πολλου εχετε αυτο το screen protector για το xiaomi CHYI 3D curved film glass protector(nano hydration)

υπαρχει και για το 1+5Τ, λετε τα καλυτερα οποτε ειπα να το παρω και να ρωτησω 1-2 πραγματακια

προστατευει το κινητο απο πτωση οπως τα tempered glass ; ή ειναι μονο για γρατσουνιες ;

πηρα και για μπροστα και για πισω, οποτε μακαρι να το προστατευει να το χαρω κι εγω

ευχαριστω εκ των προτερων

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Καλημέρα, όχι δεν υπάρχει περίπτωση να προστατεύσει το κινητό όπως ένα Tempered Glass, ένα απλό φίλμ είναι. Απλά λένε τα καλύτερα, και λόγω οθόνης (κουρμπαριστή) κάθεται πολύ καλά επάνω χωρίς να αφήνει κενά.

Καλημέρα παιδιά, επίπεδο ασφάλειας android μου λέει 1/10/2017 σωστά είμαι;