gk1971 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 αν αλλάξεις rom λογικά θα έχει ελληνικά (αν είναι global η rom) Πάντως γράφεις κανονικά ελληνικά βάζοντας το google keyboard ή κάποιο άλλο αντίστοιχο. Το αν θα έχει μετά OTA εξαρτάται από το αν θα είναι η rom official ή όχι. Εγώ πάντως δεν την αλλάζω, πάει σφαίρα όπως είναι.Η κάμερα πως σου φαίνεται; είναι τόσο καλή όσο ακούγεται; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilika77 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Έχει την b20 μπάντα για την wind σε κανενα σαιτ δε αναφερετε η Β20. εσυ απο που το πηρες και την εχει; και πως το τσεκαρες; βασικα ειναι ο λογος που δε το εχω παρει ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) σε κανενα σαιτ δε αναφερετε η Β20. εσυ απο που το πηρες και την εχει; και πως το τσεκαρες; βασικα ειναι ο λογος που δε το εχω παρει ακομη Νομίζω ρωτάει αν την έχει και απλά δεν έχει βάλει το ερωτηματικό ☺. Και μενα η αβεβαιότητα για την band20 με κρατάει ακόμα και δεν το χω παραγγείλει. Edited December 10, 2017 by stratos76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Νομίζω ρωτάει αν την έχει και απλά δεν έχει βάλει το ερωτηματικό ☺. Και μενα η αβεβαιότητα για την band20 με κρατάει ακόμα και δεν το χω παραγγείλει. Δεν την εχει,δύστυχος!! Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Πολυ καλη η καμερα του αλλα δεν πιστευω οτι ειναι ισαξια του pixel οπως γραφεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Νομίζω ρωτάει αν την έχει και απλά δεν έχει βάλει το ερωτηματικό ☺. Και μενα η αβεβαιότητα για την band20 με κρατάει ακόμα και δεν το χω παραγγείλει. Συγνώμη που δεν εβαλα ερωτηματικό.. τελικά δεν τήν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Από θέμα μπαταρίας πως τα πάει? Κλασσική αυτονομία χιαομι? Με τη χρήση που το κάνετε πόσο σοτ βγάζετε περίπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Τι sar εχει πως θα το μαθουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Σήμερα το πήρα και εγω απο ελληνικό κατάστημα στα 370€- ΦΠΑ περίπου 305€!! Ελπίζω μέχρι Τετάρτη να το έχω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Κάτοχος και εγώ από σήμερα αυτού το εκπληκτικού κινητού. Είχα max 2 πριν. Εντύπωσεις εντός εβδομάδας. :) Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Τελικα δεν ειχα υπομονη να περιμενω να πεσει η τιμη στο μπλε χρωμα που ηθελα (απο Ευρωπη) και πηρα το μαυρο...Ειπαν θα ερθει σε 5 εργασιμες.. Για να δουμε.. Ουτε εμαθα τι sar εχει..Ελπιζω να μην βρεθω προ εκπληξεως. Ακομα απο το honorbuy που το πηρα λεει οτι δεν εχει την αυθεντικη Rom αλλα εχουν περασει μια αλλη με multilanguage. Ελπιζω να δουλευει σωστα.. Πειτε κανα review εσεις που το πηρατε.. εστω πρωτες εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Σήμερα το πήρα και εγω απο ελληνικό κατάστημα στα 370€- ΦΠΑ περίπου 305€!! Ελπίζω μέχρι Τετάρτη να το έχω!!!Τι εννοείς χωρίς ΦΠΑ; Δεν θα τον δώσεις στο τέλος; Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 (edited) Παιδια οσοι το πηρατε τι γυαλι εχετε βαλει?\ Edit:Mολις παρειγγειλα αυτη την θηκουλα!! :) https://www.ebay.co.uk/itm/Ultra-Slim-360-Hybrid-Case-Cover-For-Xiaomi-Mobiles-Glass-Screen-Protector/142449287946?hash=item212aa3a30a:m:m7v2NfXzTtlhlVCEVx8toQw Edited December 11, 2017 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmoul Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Τελικα δεν ειχα υπομονη να περιμενω να πεσει η τιμη στο μπλε χρωμα που ηθελα (απο Ευρωπη) και πηρα το μαυρο...Ειπαν θα ερθει σε 5 εργασιμες.. Για να δουμε.. Ουτε εμαθα τι sar εχει..Ελπιζω να μην βρεθω προ εκπληξεως. Ακομα απο το honorbuy που το πηρα λεει οτι δεν εχει την αυθεντικη Rom αλλα εχουν περασει μια αλλη με multilanguage. Ελπιζω να δουλευει σωστα.. Πειτε κανα review εσεις που το πηρατε.. εστω πρωτες εντυπωσεις! μπορεις να δωσεις λινκ απο που το πηρες; ποσο βγηκε τελικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Δύναμη λέμε Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Δύναμη λέμε Don't mess with mi note 3 Θα περιμένουμε και εντυπώσεις σου από μπαταρία. Το πηρες από Κίνα? Σου ήρθε με την global rom ή την κινεζική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Θα περιμένουμε και εντυπώσεις σου από μπαταρία. Το πηρες από Κίνα? Σου ήρθε με την global rom ή την κινεζική? Θα σας πω μεσα στην εβδομαδα!Την πεμπτη βραδυ θα περασω την xiaomi.eu developer. Το αγορασα απο γειτονικο φορουμ καινουριο.Φορουσε την global rom!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 μπορεις να δωσεις λινκ απο που το πηρες; ποσο βγηκε τελικα; https://www.honorbuy.com/1270-xiaomi-mi-note-3-64gb-smartphone-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Το led του είναι πολύχρωμο η μόνο λευκό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Το led του είναι πολύχρωμο η μόνο λευκό; Σε ολα τα μοντελα της Xiaomi πολυχρωμο δεν ειναι το led? Αλλαξε τιποτα εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Σήμερα παρέλαβα... Πρώτες εντυπώσεις από εμφάνιση και αφή πολύ καλές!!! Μέχρι τώρα είχα όλα τα redmi note της xiaomi και και κάμποσα μοντέλα leeco και πραγματικά φαίνεται χαοτική διαφορά στη ποιότητα κατασκευής! Λεπτομέρειες σε λίγες μέρες!! Ήρθε με global stable Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Σήμερα παρέλαβα... Πρώτες εντυπώσεις από εμφάνιση και αφή πολύ καλές!!! Μέχρι τώρα είχα όλα τα redmi note της xiaomi και και κάμποσα μοντέλα leeco και πραγματικά φαίνεται χαοτική διαφορά στη ποιότητα κατασκευής! Λεπτομέρειες σε λίγες μέρες!! Ήρθε με global stable Rom Από που έγινε η αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 γνωρίζουμε ποια κινέζικα καταστήματα το στέλνουν από Ευρωπαικές αποθήκες? ολο αυτο για να μην μπλεξω με τελωνειο στην ελλαδα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Από Ελλάδα! Το δεύτερο κατάστημα που βγάζει το skroutz με επαγγελματίκο ΑΦΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmoul Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 το κουμπι ειναι για μονο για το αποτυπωμα η και σα κεντρικο οπως σαμσουνγκ και αιφον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts