Guest lagoudakis Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 τους φτιαξαμε και αυτους:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μολις παρελαβα το usb otg από το eshop. Δουλευει τελεια! Όλα τα λεφτα ηταν η ερωτηση του υπαλληλου: -Καλα.....ποτε προλαβε και εξαντληθηκε??? Που να ηξερε τον υπευθυνο!!! :p:p:pΤυχερός. Εγώ το επέστρεψα σήμερα γιατί ότι προσπάθεια έκανα δεν το έβλεπε η συσκευή. Το 5αρι έχω παρεπιπτόντως. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Τυχερός. Εγώ το επέστρεψα σήμερα γιατί ότι προσπάθεια έκανα δεν το έβλεπε η συσκευή. Το 5αρι έχω παρεπιπτόντως. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δοκιμασα πριν το πληρωσω ώστε να είμαι σιγουρος ότι δουλευει. Ειχα διαβασει το πρόβλημα που ειχες και πηγα υποψιασμένος στο κατάστημα. Ευτυχως όλα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Το δοκιμασα πριν το πληρωσω ώστε να είμαι σιγουρος ότι δουλευει. Ειχα διαβασει το πρόβλημα που ειχες και πηγα υποψιασμένος στο κατάστημα. Ευτυχως όλα καλα!Με usb stick το δοκίμασες? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Με usb stick το δοκίμασες? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβως. Ειχα φορτωσει μεσα και μια ταινια για αναπαραγωγή. Επισης το τεσταρα και με αρχεια μουσικης και εικονας. Όλα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Αναμένεται νέα παραλαβή 19 Φεβρουαρίου για το OTG (eshop crazysundays). έριξα μια παραγγελία χωρίς να το βιάζομαι καθόλου ..! Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 (edited) Έφτασε και το κοκκινακι αλά Lava Red :cool::p Με 8 ευρώ μετατρέπουμε την συσκευή σε ότι επιθυμούμε χωρίς να εξαρτιόμαστε από τα καπρίτσια του εκάστοτε κατασκευαστή. Edited February 14, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Θέλω να πάρω tempered glass για backup αλλά τόσα χρόνια Αγγλία είχα καλομάθει με το Amazon. Τώρα εδώ τι παίζει; Από πού προτείνετε να πάρω χωρίς να κάνει 1 μήνα; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Θέλω να πάρω tempered glass για backup αλλά τόσα χρόνια Αγγλία είχα καλομάθει με το Amazon. Τώρα εδώ τι παίζει; Από πού προτείνετε να πάρω χωρίς να κάνει 1 μήνα; https://www.gadgetwear.co.uk/products/nillkin-amazing-h-pro-tempered-glass-protector-for-oneplus-5t-clear Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 αυτη ρε παιδες λεει τιποτα; https://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-PRO-2-5D-0-2-mm-Tempered-Glass-Phone-Screen-Protectors-For-OnePlus-5T/162794421328?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 να την παρω η θα κατσει χαλια και θα ειναι χειροτερη απο το screen που φοραει τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 στο θεμα του xiaomi mi note 3 λενε τα καλυτερα γι αυτο το screen protector https://www.aliexpress.com/item/CHYI-3D-Curved-For-Oneplus-5-Screen-Protector-Nano-Hydration-Film-Oneplus-3-Full-Screen-Coverage/32820558290.html τι λετε ; το εχει παρει κανεις ; Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Ομάδα καλημέρα πρόσφατα βρέθηκα με ένα 5Τ και λέω να το κρατήσω έτσι για αλλαγή. Το χρωμα είναι όλα τα λεφτά red / και για θήκη έχω βάλει μια carbon γνήσια την λεπτή όχι το bumber. Λοιπόν το θέμα είναι η μεμβράνη μπροστά ( η εργοστασιακή) έχω την άποψη ότι κόβει λίγο στην απόδοση διαύγεια της οθόνης, έχετε να προτείνεται κάποιο τζαμί? Δεν με νοιάζει η τιμή αρκεί να υπάρχει Ελλάδα για άμεση αγορά. Ευχαριστώ και καλή Σαρακοστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Nillkin μόνο αλλά δοκίμασε το 0,3mm Sent from my OnePlus 5T Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 ωχ...αν δεις 3 ποστ πιο πανω πηρα μια,ειναι 2,5 οπως λεει,εκανα βλακεια; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση γυαλιού και έπεσα χθες πάνω σε αυτό το βίντεο. Spigen tempered glass. Για δείτε.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Παιδιά εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα το γυαλί της nillkin 3.0mm αλλα με πολύ προσοχή στη τοποθέτηση γιατί είναι ίσα ίσα στο μέγεθος της οθόνης, εάν το πετύχεις έχει πολύ καλό αποτέλεσμα. Είχα βάλει και το official το οποίο με απογοήτευσε γιατί χαλούσε πολύ την ευκρίνεια. Έχω πάρει και αυτό ultimate shield αλλά δεν το πέρασα γιατί της nillkin είναι εξαιρετικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Παίδες πήρα το τζάμι της Nilkin και πραγματικά είναι άψογο. 2 οι διαπιστώσεις 1 η μεμβράνη κόβει αρκετά από την οθόνη 2 αν και το τζάμι είναι πιο μέσα από ότι η μεμβράνη μόνο και μόνο η διαύγεια και η αίσθηση αξίζει τον κόπο και σίγουρα τα λεφτά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Μπορεί κάποιος που έχει πάρει να δώσει λινκ για το τζάμι της nillkin; από όπου να ναι. Έχω βρει μερικά στο aliexpress αλλά στις φωτογραφίες αυτών που παρέλαβαν βλέπω ότι δεν πιάνει όλη την οθόνη, αλλά - 3mm πιο μέσα,πχ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 https://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-PRO-2-5D-0-2-mm-Tempered-Glass-Phone-Screen-Protectors-For-OnePlus-5T/162794421328?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 εχω δωσει παραγγελια για αυτο,απλα δεν ξερω πως θα κατσει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Μπορεί κάποιος που έχει πάρει να δώσει λινκ για το τζάμι της nillkin; από όπου να ναι. Έχω βρει μερικά στο aliexpress αλλά στις φωτογραφίες αυτών που παρέλαβαν βλέπω ότι δεν πιάνει όλη την οθόνη, αλλά - 3mm πιο μέσα,πχ . Αυτό που λες ισχύει αλλά με την γνήσια θήκη που έχω το Full θα μου το σηκώνει η θήκη. Αγορασμένο από το Microcenter Αμπελόκηποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Το συγκεκριμένο παιδιά OTG που είχα πάρει τότε εγώ, προσφορά πάλι στο crazy sundays του E-shop. Για όποιον ενδιαφέρεται: http://www.e-shop.gr/oneplus-otg-adapter-usb-type-a-to-usb-type-c-red-bulk-p-TEL.040474 Εγώ το δουλεύω τόσο καιρό για backup και restore των nandroid backup's που έχω και δουλεύει μια χαρά. Ετοιμαζομαι για αγορα και κοιταω απο τωρα για την προικα του, αλλά δεν καταλαβα που χρησιμευει το εν λογω καλωδιο. Μπορει να μου εξηγησει καποιος; Τπ πιθανοτερο ειναι πως θα χρειαστω ανταπτορα απο usb type-c σε micro-usb για να το βαζω σε άλλους φορτιστες και powerbanks που εχω αν χρειαστει ή να το συνδεω στον υπολογιστή ή αν ξεχασω καπου το καλωδιο. Σωστα; Αν ναι, αυτο -> https://www.ebay.co.uk/itm/New-5PCS-USB-Type-C-Male-3-1-To-MICRO-USB-Female-Converter-USB-C-Adapter-UK/322978320587? ειναι οκ; Παιζει να μην δουλευει για μεταφορα δεδομένων; Θεεεεεεεεεενκς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Ετοιμαζομαι για αγορα και κοιταω απο τωρα για την προικα του, αλλά δεν καταλαβα που χρησιμευει το εν λογω καλωδιο. Μπορει να μου εξηγησει καποιος; Τπ πιθανοτερο ειναι πως θα χρειαστω ανταπτορα απο usb type-c σε micro-usb για να το βαζω σε άλλους φορτιστες και powerbanks που εχω αν χρειαστει ή να το συνδεω στον υπολογιστή ή αν ξεχασω καπου το καλωδιο. Σωστα; Αν ναι, αυτο -> https://www.ebay.co.uk/itm/New-5PCS-USB-Type-C-Male-3-1-To-MICRO-USB-Female-Converter-USB-C-Adapter-UK/322978320587? ειναι οκ; Παιζει να μην δουλευει για μεταφορα δεδομένων; Θεεεεεεεεεενκς! χρησιμευει αν θες να συνδεσεις απο στικακι μεχρι εξωτερικο δισκο στο κινητο το κοκκινο καλωδιο του 5Τ φορτιζει κανονικα και απο powerbank, απλα πιο αργα και δεδομενα μπορεις να μεταφερεις στο pc σου κανονικα Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 χρησιμευει αν θες να συνδεσεις απο στικακι μεχρι εξωτερικο δισκο στο κινητο το κοκκινο καλωδιο του 5Τ φορτιζει κανονικα και απο powerbank, απλα πιο αργα και δεδομενα μπορεις να μεταφερεις στο pc σου κανονικα Μπα δεν προκειται να μου χρειαστει. Ποτέ δεν χρειαστηκε να συνδεσω στικακι στο κινητο μου. Το φανταζομαι οτι φορτιζει και απο powerbank. Απλα συνηθιζω να αφηνω τον original φορτιστη με το καλωδιο σε μια πριζα, και οταν ειμαι εξω πχ να εχω ενα powerbank ή οταν ειμαι σε άλλο δωματιο να εχω άλλο φορτιστη. Οποτε εκει θα χρειαστει αναπτορας απο usb type c -> micro usb. Αυτο που ποσταρα παραπανω ειναι οκ; Λιγο μπερδευομαι με τους ανταπτορες για αυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Μπα δεν προκειται να μου χρειαστει. Ποτέ δεν χρειαστηκε να συνδεσω στικακι στο κινητο μου. Το φανταζομαι οτι φορτιζει και απο powerbank. Απλα συνηθιζω να αφηνω τον original φορτιστη με το καλωδιο σε μια πριζα, και οταν ειμαι εξω πχ να εχω ενα powerbank ή οταν ειμαι σε άλλο δωματιο να εχω άλλο φορτιστη. Οποτε εκει θα χρειαστει αναπτορας απο usb type c -> micro usb. Αυτο που ποσταρα παραπανω ειναι οκ; Λιγο μπερδευομαι με τους ανταπτορες για αυτο ρωταω. Ναι, αυτά τα ανταπτοράκια απ' το ebay είναι μια χαρά! Εγώ είχα παραγγείλει τέτοια ανταπτοράκια πριν καν παραγγείλω το κινητό! Με 1,70€ πήρα 4 και έβαλα σε διάφορα σημεία να βρίσκονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Ναι, αυτά τα ανταπτοράκια απ' το ebay είναι μια χαρά! Εγώ είχα παραγγείλει τέτοια ανταπτοράκια πριν καν παραγγείλω το κινητό! Με 1,70€ πήρα 4 και έβαλα σε διάφορα σημεία να βρίσκονται! Σε ευχαριστω πολυ! Για μεταφορα δεδομενων κανουν; Εχεις χρησιμοποιησει ανταπτορα για συνδεση με υπολογιστη και μεταφορα αρχειων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts