Jump to content

[OnePlus 5T] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κ.τ.λ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 599
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σωστά ..........

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Έχει πάρει κανείς την θήκη της Nillkin την Frosted Shield White?

Η δική μου έχει αρχίσει κ ξεβαφει ροζ στις άκρες..έχει αντιμετωπίσει κάνεις κάτι αντίστοιχο?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειχα προτείνει πριν λιγες μερες τα ακουστικα divacore bluskall ως ακουστικα aptx hd , μιας που το εχουν στα επισημα χαρακτηριστικα τους. Αποδεικνύεται στην oreo οτι δεν ειναι hd αλλα απλα aptx. Τους εστειλα email ζητωντας χρηματα πισω και ζητω και συγνωμη απο οσους μπορει να πηρα στον λαιμο μου προτινωντας τα για αυτον τον λογο, (αν και τα ακουστικα ειναι πολύ καλά κατά τα άλλα και τα ειχα βολευτει, ). Καποια ακουστικα medium budget για οποιον ενδιαφερεται που αποδεδειγμενα απο οτι λεει ο χρηστης υποστηριζουν aptx hd ειναι αυτα https://forums.oneplus.net/threads/my-new-bluetooth-earphones-with-aptx-hd-lg-tone-active.769870/

δεν τα ξερω ουτε τα εχω τεσταρει βεβαια.

Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

Καλησπέρα. Έβαλα το tempered glass της nillkin. Ενώ έχει τοποθετηθεί άψογα σε μερικές άκρες είναι σαν να έχει αέρα. Και είναι στην άκρη. Να πω ότι είχε αέρα στο κέντρο οκ έχει παγιδεύτει. Στις άκρες όμως;;;

Υπάρχει καμία λύση;;;

Ενδιαφέρεται κανείς για τα ορίτζαναλ ακούστικα σφραγισμένα στο κουτί τους (bullets v2); Ο κολλητός παρήγγειλε λίγο απ'όλα πάνω στον ενθουσιασμό του και αποφάσισε να δώσει κάποια :lol: Ίσως υπάρξει και carbon bumper case ή carbon protective case. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει ένα πμ. Περιοχή Θεσσαλονίκης

Καλησπέρα. Έβαλα το tempered glass της nillkin. Ενώ έχει τοποθετηθεί άψογα σε μερικές άκρες είναι σαν να έχει αέρα. Και είναι στην άκρη. Να πω ότι είχε αέρα στο κέντρο οκ έχει παγιδεύτει. Στις άκρες όμως;;;

Υπάρχει καμία λύση;;;

όταν το τοποθέτησα παντού είχε μικρές φυσαλίδες αέρα και στη κάτω και πάνω άκρη όπως περιγράφεις. επέμεινα κάνα 10λεπτο με μία κάρτα τράπεζας την οποία τύλιξα με το πανάκι της συσκευασίας και πίεσα σε όλα αυτά τα σημεία αρκετές φορές και εξαφανίστηκαν τα πάντα. δοκίμασέ το, αν και θα ταν καλύτερο να το είχες κάνει εκείνη την ώρα. το 0.33 πήρες; αν ναι, αφήνει απειροελάχιστο κενό αριστερά δεξιά στην ωφέλιμη οθόνη;

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εγώ πήρα αυτό:

http://www.e-shop.gr/oneplus-otg-adapter-usb-type-a-to-usb-type-c-red-bulk-p-TEL.040474

Νομίζω είναι αυθεντικό!

Εκτός κ' αν σου φαίνεται ακριβό!

Έτσι ήρθε:

25628070918_d5cd53020d_c.jpgIMG_20180104_170645 by Chris, on Flickr

38789629024_49a2fddf13_c.jpgIMG_20180104_170709 by Chris, on Flickr

Έχει ακόμη και το προστατευτικό πλαστικό κάλυμμα στο βύσμα του type-C, όπως του dash φορτιστή!

Το συγκεκριμένο παιδιά OTG που είχα πάρει τότε εγώ, προσφορά πάλι στο crazy sundays του E-shop. Για όποιον ενδιαφέρεται:

http://www.e-shop.gr/oneplus-otg-adapter-usb-type-a-to-usb-type-c-red-bulk-p-TEL.040474

Εγώ το δουλεύω τόσο καιρό για backup και restore των nandroid backup's που έχω και δουλεύει μια χαρά.

Το συγκεκριμένο παιδιά OTG που είχα πάρει τότε εγώ, προσφορά πάλι στο crazy sundays του E-shop. Για όποιον ενδιαφέρεται:

Εγώ το δουλεύω τόσο καιρό για backup και restore των nandroid backup's που έχω και δουλεύει μια χαρά.

Ωραιος! Μόλις το τσίμπησα για το 5αρι μου.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Χαχα..ούτε διαφήμιση ούτε τίποτα..αυξήθηκαν οι πωλήσεις μόνο από το φορουμ..πήρα ένα και εγώ γιατί είχα ένα με 1,5 ευρώ της κακιάς ώρας.

Sent from my ONEPLUS 5T

Το έχω πάρει κι εγώ. Για αυθεντικό δείχνει. Είναι ποιοτικό

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- Oneplus 12

Και εγώ το πήρα σε προηγούμενη προσφορά και είναι άψογο μέχρι στιγμής

ONEPLUS A5010

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

μου αρεσει που δεν εχω το κινητο αλλα το καλωδιο το πηρα:p:p

Ωραίος!

Όπως όταν θέλεις να πάρεις μηχανή, ξεκινάς πρώτα απ' το κράνος.....:p

Μόλις παρέλαβα και εγώ.

71e970c2860159fb704a05503229ab85.jpge46a2604f1a6ea0ce0a497e59ec5bb79.jpgf942b63409977dc77127fb288ba7cfc2.jpg

Και δεν δουλεύει. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? Για να προλάβω κάποιους, εννοείται ότι το έχω κάνει enable από τις ρυθμίσεις>προηγμένες.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

ωχ μην μου λες τετοια!!!οποτε πισω στο eshop για αντικατασταση
Ναι αλλά δεν ξέρω αν φταίει αυτό. Δεν το έχω δοκιμάσει σε άλλη συσκευή επίσης.

σωστα...μπορει να φταιει η 8....
Θα το επιστρέψω για αντικατάσταση αύριο. Όταν παραλάβω το νέο, θα δουμε το έφταιγε.

Την έκανε την δουλειά του Nillkin.. ευτυχώς είχε ήδη παραγγείλει άλλο ..!687e30c7c434e81777c7cd746ee3b6e3.jpg

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Μολις παρελαβα το usb otg από το eshop.

Δουλευει τελεια!

Όλα τα λεφτα ηταν η ερωτηση του υπαλληλου:

-Καλα.....ποτε προλαβε και εξαντληθηκε???

Που να ηξερε τον υπευθυνο!!!

:p:p:p

• The title was changed to [OnePlus 5T] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κ.τ.λ)