Jump to content

[OnePlus 5T] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει τροπος(χωρις ρουτ) να ξυπναει το κινητο το πρωι για το ξυπνητηρι? Να το απενεργοποιω δηλαδη το βραδυ και να ανοιγει μονο του το πρωι για τον ηχο.

Στο Le1 που ειχα πριν το ειχα βαλει να ξυπναει απο μονο μια συγκεκριμενη ωρα και λιγο αργοτερα να χτυπαει το ξυπνητηρι. Υπαρχει και στο κινητο μας αυτη η επιλογη αλλα ρωταω μηπως γνωριζετε καμια αλλη

Και που είναι το πρόβλημα στο να κάνεις το ίδιο και στο 5τ? Τι άλλη επιλογή ψάχνεις δηλαδή?

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλα προβλημα προφανως και δεν υπαρχει. Για προσωπικα χουι ειναι περισσοτερο μηπως ειχε αλλη ρυθμιση το συγκεκριμενο κινητο. Προς το παρον προτιμω το flight mode αλλα ελεγα μηπως υπηρχε κατι που πιθανον να μην εχανε καθολου μπαταρια το βραδυ οντας απενεργοποιημενο

Καλα προβλημα προφανως και δεν υπαρχει. Για προσωπικα χουι ειναι περισσοτερο μηπως ειχε αλλη ρυθμιση το συγκεκριμενο κινητο. Προς το παρον προτιμω το flight mode αλλα ελεγα μηπως υπηρχε κατι που πιθανον να μην εχανε καθολου μπαταρια το βραδυ οντας απενεργοποιημενο

Στο προηγούμενο το έβαζες να ανοίγει λίγο πριν το ξυπνητήρι? Ή απλά έβαζες το ξυπνητήρι και άνοιγε μόνο του? Αν είναι το δεύτερο τότε πιθανότατα είχες κινητό με mediatek επεξεργαστή, σε snapdragon δεν γίνεται αυτό. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις να ανοίγει μόνο του λίγο πριν το ξυπνητήρι, πχ 5 λεπτά νωρίτερα

Παρολο που ειχα μιντιατεκ επεξεργαστη ακολουθουσα τη διαδικασια που λες, δηλαδη να μενει απνεργοποιημενο συγκεκριμενες ωρες(2-7). Τεσπα, οκ ευχαριστω!

Παρολο που ειχα μιντιατεκ επεξεργαστη ακολουθουσα τη διαδικασια που λες, δηλαδη να μενει απνεργοποιημενο συγκεκριμενες ωρες(2-7). Τεσπα, οκ ευχαριστω!

Ε, αφού το δούλευες έτσι γιατί δεν συνεχίζεις να το κάνεις? Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο τουλάχιστον για snapdragon

Υπαρχει τροπος(χωρις ρουτ) να ξυπναει το κινητο το πρωι για το ξυπνητηρι? Να το απενεργοποιω δηλαδη το βραδυ και να ανοιγει μονο του το πρωι για τον ηχο.

Στο Le1 που ειχα πριν το ειχα βαλει να ξυπναει απο μονο μια συγκεκριμενη ωρα και λιγο αργοτερα να χτυπαει το ξυπνητηρι. Υπαρχει και στο κινητο μας αυτη η επιλογη αλλα ρωταω μηπως γνωριζετε καμια αλλη

Πάντως, αν και το κινητό έχει Snapdragon, χτυπάει το ξυπνητήρι και με σβηστό κινητό!

Δοκίμασες δηλαδή να βάλεις ξυπνητήρι, το έκλεισες και δε χτύπησε;

Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές στο δικό μου και χτυπάει (με μαμά ξυπνητήρι).

Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι θέλεις να κάνεις!!

Edited by Titarasaudi

Το δοκιμασα τη μερα που το αγορασα και το επομενο πρωι αργησα στη δουλεια :p

Απο τοτε μονο flight mode, δεν το ξαναρισκαρα γιατι πιστεψα οτι δεν γινεται ουτε σε αυτο το κινητο

Το δοκιμασα τη μερα που το αγορασα και το επομενο πρωι αργησα στη δουλεια :p

Απο τοτε μονο flight mode, δεν το ξαναρισκαρα γιατι πιστεψα οτι δεν γινεται ουτε σε αυτο το κινητο

Εγώ αν και είμαι root, έχω μαμά rom και δεν έκανα καμμιά επιπλέον ρύθμιση, και όμως χτυπάει!!

Το είχα δοκιμάσει και όταν το πρωτοπήρα, γιατί είχε ξανασυζητηθεί, το δοκίμασα και τώρα!

Ορίζω κάποιο ξυπνητήρι, κλείνω το κινητό, και περίπου ένα λεπτό πριν την ώρα που έχω ορίσει το ξυπνητήρι, το κινητό ανοίγει και χτυπάει!

Παιδιά το Oxygen updater μου έβγαλε την ενημέρωση!! Πρόλαβε κάνεις να την κάνει;

5f7383bf9c4ccfbdf9903c3a94dfd441.jpg

Edited by Titarasaudi

Ξερει κανεις που το χρησιμοποιουσε αν το DolbyAtmos_Axon7_Oreo_20180125 που δουλευε με την 8.0, δουλευει και με την 8.1? Δοκιμασα μετα απο περασμα της 8.1 να βαλω magisk και το atmos μαζι και δεν μπουταρε το τηλεφωνο μετα, μενοντας στο logo. Οποτε εκανα factory κλπ.....βΕβαια μαλλον εφταιγε το οτι επρεπε να το βαλω ξεχωριστα και λα μην κανω clear cache μετα. Ομως δεν το ρισκαρω παλι αν δεν παρω καποια θετικη απαντηση απο καποιον...

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

Έχω εγκαταστήσει από magisk το YouTube vanced magisk repo, έχω κάνει επανεκκίνηση αλλά δεν δουλεύει. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
Φιλικά, Κατερίνα

Έχω εγκαταστήσει από magisk το YouTube vanced magisk repo, έχω κάνει επανεκκίνηση αλλά δεν δουλεύει. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Δεν την είχες επιλέξει κατά το setup της xXx No Limits rom??

Εγω ετσι την περασα και δουλεύει άψογα.

Μάλλον βρήκα το λιμανι μου με την συγκεκριμένη rom και βλεπω να μην αποχωρίζομαι απο αυτήν:lol::)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έχω βάλει τη beta 6. Για να είμαι ειλικρινής τώρα που έχω backup μπορεί να δοκιμάσω πάλι τη χχχ.
Φιλικά, Κατερίνα

Δοκίμασε την έκδοση που δεν θέλει root. Εγώ αυτήν έχω και παίζει άψογα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκίμασε την έκδοση που δεν θέλει root. Εγώ αυτήν έχω και παίζει άψογα.

Ποια ειναι αυτη;;

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Εγώ πάντως βρήκα τι μου έφταιγε. Έπρεπε να απεγκαταστήσω τις ενημερώσεις του YouTube.
Φιλικά, Κατερίνα

Ποια ειναι αυτη;;
https://vanced.azurewebsites.net/APKs?type=NONROOT

Μια χαρά εισαι,αν βαλεις flight mode σήμερα maximum 2-3% θα χάσεις βράδυ.

Επίσης παρατήρησα με την xXx No Limits rom απέκτησα λειτουργίες που δεν την είχα με stock oxygen.

Όπως VoLTE και WiFi calling.

Σε εσάς έχουν βγει αντίστοιχα και αν ναι τα έχετε δοκιμάσει αν όντως λειτουργούν κυρίως με ενδιαφέρει το WiFi calling.

a1325aa1d58bc7c7de9ff1043092b894.jpg

Εγώ VoLTE, WiFi calling εχω με Open Beta 4. Αν και το δικτυο μου τα υποστηρίζει δεν τα εχω ενεργοποιήσει.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξερει κανεις που το χρησιμοποιουσε αν το DolbyAtmos_Axon7_Oreo_20180125 που δουλευε με την 8.0, δουλευει και με την 8.1? Δοκιμασα μετα απο περασμα της 8.1 να βαλω magisk και το atmos μαζι και δεν μπουταρε το τηλεφωνο μετα, μενοντας στο logo. Οποτε εκανα factory κλπ.....βΕβαια μαλλον εφταιγε το οτι επρεπε να το βαλω ξεχωριστα και λα μην κανω clear cache μετα. Ομως δεν το ρισκαρω παλι αν δεν παρω καποια θετικη απαντηση απο καποιον...

Εγώ χρησιμοποιώ το Dolby-Oreo.zip που ειχα βρει κάποια στιγμή στο XDA και μου λειτουργεί μια χαρά σε Open Beta 4 (8.1).

Το ειχα συγκρίνει κάποια στιγμή και με το Viper4android και τελικά κράτησα το atmos αφού μου ακουγόταν πολύ καλύτερο!

Έκπτωση 20€ στο Oneplus

https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K

Εγώ πάντως βρήκα τι μου έφταιγε. Έπρεπε να απεγκαταστήσω τις ενημερώσεις του YouTube.

Ναι δεν θέλει να περνάς ενημερώσεις μέσω play store αν δεν απατώμαι ουτε και google contact app αν το εχεις για βασικό dailer όπως εγώ και ετσι λεω να το σβήσω και να το περάσω μεσω magisk οπου μπορεις να κανεις αναβαθμίσεις κανονικά μεσω play store.

Παντως το viper4android δεν δουλευει καθολου με την εκδοση που περασα μεσω No limit rom και ετσι θα περασω την FX version μεσω magisk

Εγώ VoLTE, WiFi calling εχω με Open Beta 4. Αν και το δικτυο μου τα υποστηρίζει δεν τα εχω ενεργοποιήσει.

Εγώ χρησιμοποιώ το Dolby-Oreo.zip που ειχα βρει κάποια στιγμή στο XDA και μου λειτουργεί μια χαρά σε Open Beta 4 (8.1).

Το ειχα συγκρίνει κάποια στιγμή και με το Viper4android και τελικά κράτησα το atmos αφού μου ακουγόταν πολύ καλύτερο!

Ναι δεν ειχα τέτοια επιλογή παραδόξως χωρις να εχω κανει κατι με τον παροχο πχ αίτημα.

Edited by alextrela

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εκανες wipe cache μετα? Εγώ έβαλα τελικα ενα moded που βρηκα (Mod_versions_ guitardedhero_Dolby_AtmosAxon7-Unity_deiwid63) για oreo 8.1. αλλα παλι τα ιδια. Μετα την εγκατασταση κολλαει στο logo. Δεν εκανα wipe cache μετα την εγκατασταση. Δεν ξερω αν χρειαζεται τελικα η οχι. Μετά ξανα restore nandroid backup.. Παντως αποφασισα να μην προσπαθησω με οποιο αλλο dolby γιατι ανακαλυψα επισης οτι ακομα και οταν εγκαθιστοταν επιτυχως στην 7.1 και στην 8.0 , μου επηρεασε To data σε τετοιο βαθμο οπου δεν μπορουσα να κανω nandroid backup. Εβγαινε μονιμως fail στο τελος Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

Από τελευταία beta δεν μπορώ να περάσω με τπτ την no limit. Γιατιιιιιι όλο με πετάει recovery ότι και να κάνω

Από τελευταία beta δεν μπορώ να περάσω με τπτ την no limit. Γιατιιιιιι όλο με πετάει recovery ότι και να κάνω

Η μοναδική λυση format data και πέρασμα σαν καθαρή εγκατάσταση και επιλέγεις decrypted στο setup της rom

τα έχουμε γράψει πισω,το βίωσα και ο ίδιος.

Παρε backup της τελευταιας beta να το έχεις στο pc σου για κάθε ενδεχόμενο.

https://www.howtogeek.com/240655/how-to-copy-twrp-android-backups-to-your-pc-for-safe-keeping/

Το λέει και ο οδηγός άλλωστε της συγκεκριμενης rom

https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/development/rom-xxx-nolimits-1-1-speed-ram-optimized-t3627121

Edited by alextrela

Εκανες wipe cache μετα? Εγώ έβαλα τελικα ενα moded που βρηκα (Mod_versions_ guitardedhero_Dolby_AtmosAxon7-Unity_deiwid63) για oreo 8.1. αλλα παλι τα ιδια. Μετα την εγκατασταση κολλαει στο logo. Δεν εκανα wipe cache μετα την εγκατασταση. Δεν ξερω αν χρειαζεται τελικα η οχι. Μετά ξανα restore nandroid backup.. Παντως αποφασισα να μην προσπαθησω με οποιο αλλο dolby γιατι ανακαλυψα επισης οτι ακομα και οταν εγκαθιστοταν επιτυχως στην 7.1 και στην 8.0 , μου επηρεασε To data σε τετοιο βαθμο οπου δεν μπορουσα να κανω nandroid backup. Εβγαινε μονιμως fail στο τελος

Όχι δεν έκανα wipe cache. Μου εμφανίζεται κανονικά στο magisk και δεν εχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.KSGxthk.jpg

Έκπτωση 20€ στο Oneplus

Όχι δεν έκανα wipe cache. Μου εμφανίζεται κανονικά στο magisk και δεν εχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.
. μπορεις να μου πεις που θα την βρω την συγκεκριμενη εκδοση? Εχεις καποιο λινκ? Αντε ας κανω μια ακομα προσπαθεια, αφου εχω το backup για ασφαλεια. Edited by dostoevsky

Κώστας

. μπορεις να μου πεις που θα την βρω την συγκεκριμενη εκδοση? Εχεις καποιο λινκ? Αντε ας κανω μια ακομα προσπαθεια, αφου εχω το backup για ασφαλεια.

Νομίζω ότι ήταν το αρχείο dolby-oreo.zip απο εδώ. Θα το συγκρίνω με το δικο μου το απογευμα να δω αν ειναι αυτο σίγουρα.

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74943166&postcount=31837

Edited by kostasls

Έκπτωση 20€ στο Oneplus

• The title was changed to [OnePlus 5T] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις