Dimis39 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Πολύ σιωπή έπεσε Αφού δεν υπάρχουν νεότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Το security update του Νοεμβρίου δεν το έχει πάρει κανένας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Εγώ και στα δύο νεκρά Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Οντως πολυ σιγη.. Ουτε εγω εχω παρει κατι. Και δε βλεπω και πουθενα στο εξωτερικο να εχει παρει κανενας το turbo. ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκτος αν τα δωσει τα χριστουγεννα με το κοινωνικο μερισμα :)))))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Μόλις πήρα το patch Νοεμβρίου (338). Για ρίξτε μια ματιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Ναι σε όλα, όντως έπεσε πολύ σιγή και όντως ήρθε η 338 του Νοεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cbpiaa55 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Και τι πρωτότυπο δε δουλεύουν πάλι οι συντομεύσεις εφαρμογών. Αυτό που ενημερώνουν κάτι και χαλάνε κάτι άλλο κάθε φορά θέλει προσπαθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Μολις τη πηρα και εγω. Δεν ειδα κατι στις συντομευσεις εφαρμογων. Μεχρι στιγμης ολα οκ. Αλλα δε θα τουρμπισουμε ποτε απ οτι βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Κάπου υπάρχει μία RNE-L21 8.0.0.334(C185) που αναφέρει το GPU Τurbo http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G2722/g1699/v174365/f1/full/changelog.xml αλλά δεν είναι για μας. Και πράγματι υπάρχει η RNE-L21 8.0.0.334(C185) με GPU Turbo, αλλά δεν είναι για μας που είμαστε (C432). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Και πράγματι υπάρχει η RNE-L21 8.0.0.334(C185) με GPU Turbo, αλλά δεν είναι για μας που είμαστε (C432). Και τι δηλαδη.. Δε θα βγει για μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Αξίζει η αγορά του σήμερα ή να προτιμηθεί κάποια άλλη συσκευή (πχ p20 lite, Α6+ κλπ)? Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Αξίζει σίγουρα απλά τα άλλα είναι πιο καινούρια μοντέλα άλλης κατηγορίας Ίδιας κλάσης Εγώ ψάχνωμε και έχω καταλήξει επιδη μου αρέσουν τα βαριά και γυάλινα.... Περιμένω το Honor Magic 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 (edited) Αξίζει σίγουρα απλά τα άλλα είναι πιο καινούρια μοντέλα άλλης κατηγορίας Ίδιας κλάσης Εγώ ψάχνωμε και έχω καταλήξει επιδη μου αρέσουν τα βαριά και γυάλινα.... Περιμένω το Honor Magic 2 honor 10 litehttps://www.google.gr/url?sa=i&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjFzrrIkOneAhUM3xoKHcCzBOsQzPwBegQIARAC&url=https%3A%2F%2Fwww.techgear.gr%2Fhonor-10-lite-announced-147975%2F&psig=AOvVaw29iDeG8iwvr7K1x-lJ4wcz&ust=1543014898347523 Edited November 22, 2018 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Ναι Απόστολε πολύ καλό το έχω δει γενικά τα Honor μου αρέσουν αφού είναι Huawei Αλλά πιο φθηνά απλά το πρώτο που ανάφερα έχει τον μηχανισμό slider και άλλα χαρακτηριστικά Επιδη θα μου έρθει από Γερμανία μισή τιμή γι αυτό λόγο που σπουδάσει η κόρη η δεύτερη εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Το mate 10 pro στα 399€. Αξίζει η υπέρβαση Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Και γω πήρα την ενημέρωση 338 χτες το βράδυ, την έκανε μόνο του. Προς το παρόν όλα καλά φαίνονται. Όταν άνοιγα το messenger μου έβγαζε μια ειδοποίηση ότι είναι πολύ ενεργοβόρα εφαρμογή και δεν μπορώ να την σβήσω. Έχετε καμιά ιδέα πως μπορώ να το κάνω να μην εμφανίζεται καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Το mate 10 pro στα 399€. Αξίζει η υπέρβαση Αξίζει ναι είναι ναυαρχίδα καλό υλικό το έχει φίλος σε Μόκα χρώμα απίστευτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Κλείσαμε ένα χρόνο, Χρόνια πολλά σε όλους. http://i64.tinypic.com/vg1ow3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 (edited) Κλείσαμε ένα χρόνο, Χρόνια πολλά σε όλους. http://i64.tinypic.com/vg1ow3.jpg χρονια πολλα.να ρωτησω και γω που ειμαι νεος στο συγκεκριμενο κινητο ,πως κανω update android 8?και που βρισκω την rom καποιος οδηγος .ευχαριστω.το αγορασα απο public 199 ευρω.εχει emiui 5.1 και android 7 Edited November 24, 2018 by azakan5678 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπερες.Το εχω μπανισει απο τοτε που βγηκε.Πιστευετε αξιζει να το αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Το candy crush saga το σηκωνει κανονικα η κολλαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Το candy crush saga το σηκωνει κανονικα η κολλαει? Το σηκώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Και γω πήρα την ενημέρωση 338 χτες το βράδυ, την έκανε μόνο του. Προς το παρόν όλα καλά φαίνονται. Όταν άνοιγα το messenger μου έβγαζε μια ειδοποίηση ότι είναι πολύ ενεργοβόρα εφαρμογή και δεν μπορώ να την σβήσω. Έχετε καμιά ιδέα πως μπορώ να το κάνω να μην εμφανίζεται καθόλου;Θα στο πω στο περίπου γιατί είναι κάτι που δεν γίνεται συχνά για να το θυμάμαι ακριβώς. Την επόμενη φορά που θα σου το βγάλει θα κρατήσεις λίγο ο πατημένη την ειδοποίηση από αριστερά κι ίσως λίγο slide προς τα δεξιά. Θα βγάλει ένα μενού, το οποίο θα σου δώσει την επιλογή να σταματήσεις τις ειδοποιήσεις αυτές (σύστημα Android). Και τι πρωτότυπο δε δουλεύουν πάλι οι συντομεύσεις εφαρμογών. Αυτό που ενημερώνουν κάτι και χαλάνε κάτι άλλο κάθε φορά θέλει προσπαθειαΈχει αναφερθεί λίγο πιο πίσω και φίλος έχει δώσει τη λύση. Από το μενού εφαρμογές και ειδοποιήσεις κάνεις αναγκαστική διακοπή την αρχική οθόνη Huawei. Κάθε φορά που θα κάνεις Restart οι συντομεύσεις θα χάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καλησπερα και χρονια πολλα.Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερο δυνατο σημειο του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Θα στο πω στο περίπου γιατί είναι κάτι που δεν γίνεται συχνά για να το θυμάμαι ακριβώς. Την επόμενη φορά που θα σου το βγάλει θα κρατήσεις λίγο ο πατημένη την ειδοποίηση από αριστερά κι ίσως λίγο slide προς τα δεξιά. Θα βγάλει ένα μενού, το οποίο θα σου δώσει την επιλογή να σταματήσεις τις ειδοποιήσεις αυτές (σύστημα Android). Έχει αναφερθεί λίγο πιο πίσω και φίλος έχει δώσει τη λύση. Από το μενού εφαρμογές και ειδοποιήσεις κάνεις αναγκαστική διακοπή την αρχική οθόνη Huawei. Κάθε φορά που θα κάνεις Restart οι συντομεύσεις θα χάνονται. Ευχαριστώ, ναι δεν το κάνει πάντα. Σήμερα το έκανε πάλι και το έκανα περίπου όπως είπες το σέρνεις λίγο πατάς το γρανάζι κ ξετικαρεις τις ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts