Jump to content

Huawei Mate 10 Lite

highland1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για πες μας εντυπώσεις....

Είμαι έκτος της πόλης που το στείλανε θα στείλω κάποιον να το πάρει

Για το GPU Turbo πιον Σεπτέμβρη ήταν του 18 ή του 19?...

Αυτη την απορια εχω και εγω.. Κατι διαβαζα στο xda οτι στο επομενο update του οκτωμβριου θα ειναι και το gpu turbo μεσα.. για να δουμε. Αντε πας και παιξουμε κανα pubg της προκοπης.

Για το GPU Turbo πιον Σεπτέμβρη ήταν του 18 ή του 19?...

Μάλλον για Σεπτέμβριο του 2028 μιλούσαν! Πλάκα έχει πάντως η αναμονή

Το update του Οκτωβρίου που ξέρω δεν έχει GPU Τurbo,

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7675758#post7675758

Κάπου υπάρχει μία RNE-L21 8.0.0.334(C185) που αναφέρει το GPU Τurbo

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G2722/g1699/v174365/f1/full/changelog.xml

αλλά δεν είναι για μας.

Καλησπέρα παιδια, είμαι σε αναζήτηση κινητού και θα ήθελα να ρωτήσω μιας και είναι κάπως παλιό το κινητό παιχνίδια σαν το pubg τα σηκώνει ή ούτε να το σκέφτομαι?

Δεν περίμενα να πιάνει τέτοια ταχύτητα το huawei. Μόνο με samsung έβλεπα τέτοια νούμερα!

http://imgur.com/nXMQk1F

Έγινε με 4G σχεδον δίπλα σε κεραίες του cosmote. Αλλά κ πάλι μου φαίνεται αρκετά καλό

Edited by gambitzx

Καλησπέρα παιδια, είμαι σε αναζήτηση κινητού και θα ήθελα να ρωτήσω μιας και είναι κάπως παλιό το κινητό παιχνίδια σαν το pubg τα σηκώνει ή ούτε να το σκέφτομαι?

Από "βαριά" παιχνίδια, μόνο το PUBG παίζω, το σηκώνει μια χαρά. Τα γραφικά, βέβαια, δεν είναι τα ίδια, όπως στο Samsung s7 edge, που έχει ο αδερφός μου, αλλά εντάξει, μια χαρά αποδίδει.

Μόλις πέρασα μεμβράνη

Είναι αυτό που ήθελα γιατί τα τζαμακια δεν εφάρμοσαν καλά στα πλαϊνά

Τέλεια κόλλησε

Ήθελα προστασία από γρατσουνιές όχι από πέσιμο

Ευχαριστώ τον φίλο τα πήρα από το e Shop 1.90 το κομμάτι πήρα 5 έτσι να έχω

Μόλις πέρασα μεμβράνη

Τέλεια κόλλησε

Τέλεια. Εγώ παρήγγειλα από aliexpress χτες 2. Αν σου είναι εύκολο βάλτο μια φώτο να μας δείξεις πως εφαρμόζει.

Μόλις πέρασα μεμβράνη

Τέλεια κόλλησε

Αφήνει φουσκάλες όταν το κολας;

Φωτογραφία θα κοιτάξω αύριο να ανεβάσω

Όχι δεν αφήνει καθόλου φουσκάλες

Εύκολο το πέρασμα πανεύκολο

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μερικές έχει όταν το κολλήσεις ναι αλλά τις τραβάς προς τα έξω με μια παράδειγμα πιστωτική κάρτα είχα δει έναν φίλο μου πως τα περνάει και είναι εύκολο

Προτιμώ την μεμβράνη πάρα τζαμακι

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και στο τέλος δεν έχεις καθόλου φούσκες

Μόλις πέρασα μεμβράνη

Τέλεια κόλλησε

Καλησπέρα! Αν θέλεις βάλε ένα λινκ από το eshop να το έχουμε!! Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι προτιμώ Ζελατίνα από τζαμακια που το 90% δεν κάθεται καλά!! Εγώ ακόμα την εργοστασιακή Ζελατίνα έχω αλλά σιγά σιγά πάει για αλλαγή!

Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://www.e-shop.gr/forever-screen-protector-for-huawei-mate-10-lite-p-TEL.046509

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από εκεί επίσης πήρα δίχως μεταφορικά αλλά παραλαβή από το κατάστημα micro sd 128 gb και είναι μια χαρά για 21 ευρώ. Έτσι απλά ενημερωτικά το λέω

https://www.e-shop.gr/forever-screen-protector-for-huawei-mate-10-lite-p-TEL.046509

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από εκεί επίσης πήρα δίχως μεταφορικά αλλά παραλαβή από το κατάστημα micro sd 128 gb και είναι μια χαρά για 21 ευρώ. Έτσι απλά ενημερωτικά το λέω

Ωραίος ευχαριστώ!!! Πρέπει να τις πήρες όλες εσύ γιατί δείχνει εξαντλημένο τώρα!!!

Ξέχασα να αναφέρω ότι η μεμβράνη καλύπτει μόνο την οθόνη το φωτεινό μέρος γύρω γύρω τα μαύρα πλαίσια όχι και γι αυτό εφαρμόζει καλά κάτι το οποίο δεν το νιώθεις καθόλου και φαίνεται όμορφα

τα τζαμακια καλύπτουν όλη την επιφάνεια και επειδή είναι λίγο Edge στις άκρες δεν κολάει καλά

Μετά την εργοστασιακή μεμβράνη ευχαριστήθηκα τώρα ξανά μετά από διάφορα που έβαλα κατά διαστήματα

Είναι ότι ενδιάμεσο τζαμακι και μεμβράνης

Καλημερα. Μολις μιλησα με την εταιρεια μεσω hicare αναφορικα με το gpu turbo. Ποτε θα ερθει στην ελλαδα δε γνωριζουν τελικα και ο πινακας που ειχε δημοσιευτει απο την huawei ναι μεν αναφερει οτι το σεπτεμβρη θα ξεκινησει η διαθεση παγκοσμια... Αλλα δεν αναφερει το ποτε θα φτασει στη καθε χωρα. Ετσι λεει αναλογα με το imei και τη χωρα αγορας του κινητου θα υπαρξει και η αναλογη χρονικη διαθεση. Χωρις ομως να γνωριζουν το ποτε θα φτασει.

Καλησπέρα. Αν βγάλω το τζαμακι μπορώ να το ξαναβάλω μετά η είναι μιας χρήσης?

Κάτω μου κάνει νερά πατάω αλλά δεν...

Καλησπέρα. Αν βγάλω το τζαμακι μπορώ να το ξαναβάλω μετά η είναι μιας χρήσης?

Κάτω μου κάνει νερά πατάω αλλά δεν...

ειναι πολυ πιθανο να παρει σκονη στην κολλα του και να φαινεται ασχημα μετα...θελει πολυ προσοχη....βεβαιωσου οτι ο χωρος που θα το κανεις ειναι καθαρος και δεν εχει ρευματα αερα(ανοιχτη πορτα,ανοιχτο παραθυρο κλπ κλπ....)

ειναι πολυ πιθανο να παρει σκονη στην κολλα του και να φαινεται ασχημα μετα...θελει πολυ προσοχη....βεβαιωσου οτι ο χωρος που θα το κανεις ειναι καθαρος και δεν εχει ρευματα αερα(ανοιχτη πορτα,ανοιχτο παραθυρο κλπ κλπ....)

Αυτό που λες ισχύει

Ενώ στο δωμάτιο ήταν όλα εντάξει και καθάρισα καλά την οθόνη πάντα κάτι υπάρχει στον αέρα που δεν φαίνεται και στο κόλλημα πήρε λίγο σκόνη

Αυτό που λες ισχύει

Ενώ στο δωμάτιο ήταν όλα εντάξει και καθάρισα καλά την οθόνη πάντα κάτι υπάρχει στον αέρα που δεν φαίνεται και στο κόλλημα πήρε λίγο σκόνη

περιμενω το 5d το αλλο τζαμι εχει γυρω γυρω σκόνη ελπίζω να κολλήσει καλά γύρω γύρω

Edited by tolios32

Αυτό που λες ισχύει

Βγαλε το τζαμακι με προσοχη και μετα βαλτο κατω απο την βρυση να βραχει καλα παντου. Μετα απο την μερια της κολλας ριξε λιγο κρεμοσαπουνο και με απαλες κινησεις με τα δαχτυλα σου και με προσοχη μην το γρατζουνισεις με τα νυχια σου το πλενεις καλα. Ακομα προσεχεις οση ωρα το πλενεις μην σου στεγνωσει και σε περιπτωση που παρατηρεις οτι παει να στεγνωσει το βρεχεις και ριχνεις παλι λιγο κρεμοσαπουνο. Αφου το πλυνεις το ξεβγαζεις καλα κατω απο την βρυση και το αφηνεις να στεγνωσει σε σημειο που δεν εχει σκονη και προς θεου η μερια με την κολλα μην ακουμπαει καπου. Μετα αφου στεγνωσει το βαζεις παλι στο κινητο.

Bonus: αν το τζαμακι σας γυρω-γυρω κανει κενο αφου το βαλετε περαστε το κενο απο πλαγια με μια μπατονετα που την εχετε βουτηξει σε λαδι.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Δεν κατάλαβα αυτό με το λάδι το είδα στο βίντεο

Τι κάνει βγάζει τον αέρα?

Μετά τα χέρια δεν θα έχουν λάδι και φυσικά λεκέδες στα ρούχα?....

Δεν κατάλαβα αυτό με το λάδι το είδα στο βίντεο

Τι κάνει βγάζει τον αέρα?

Μετά τα χέρια δεν θα έχουν λάδι και φυσικά λεκέδες στα ρούχα?....

Στην ουσια γεμιζει το κενο με λαδι. Φυσικα αφου το περασεις με το λαδι μετα το σκουπιζεις.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

• The title was changed to Huawei Mate 10 Lite