Dimis39 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Για το GPU Turbo πιον Σεπτέμβρη ήταν του 18 ή του 19?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Για πες μας εντυπώσεις.... Είμαι έκτος της πόλης που το στείλανε θα στείλω κάποιον να το πάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Για το GPU Turbo πιον Σεπτέμβρη ήταν του 18 ή του 19?... Αυτη την απορια εχω και εγω.. Κατι διαβαζα στο xda οτι στο επομενο update του οκτωμβριου θα ειναι και το gpu turbo μεσα.. για να δουμε. Αντε πας και παιξουμε κανα pubg της προκοπης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Για το GPU Turbo πιον Σεπτέμβρη ήταν του 18 ή του 19?... Μάλλον για Σεπτέμβριο του 2028 μιλούσαν! Πλάκα έχει πάντως η αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Το update του Οκτωβρίου που ξέρω δεν έχει GPU Τurbo, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7675758#post7675758 Κάπου υπάρχει μία RNE-L21 8.0.0.334(C185) που αναφέρει το GPU Τurbo http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G2722/g1699/v174365/f1/full/changelog.xml αλλά δεν είναι για μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwctas Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Καλησπέρα παιδια, είμαι σε αναζήτηση κινητού και θα ήθελα να ρωτήσω μιας και είναι κάπως παλιό το κινητό παιχνίδια σαν το pubg τα σηκώνει ή ούτε να το σκέφτομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 (edited) Δεν περίμενα να πιάνει τέτοια ταχύτητα το huawei. Μόνο με samsung έβλεπα τέτοια νούμερα! http://imgur.com/nXMQk1F Έγινε με 4G σχεδον δίπλα σε κεραίες του cosmote. Αλλά κ πάλι μου φαίνεται αρκετά καλό Edited October 18, 2018 by gambitzx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ir_ma Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Καλησπέρα παιδια, είμαι σε αναζήτηση κινητού και θα ήθελα να ρωτήσω μιας και είναι κάπως παλιό το κινητό παιχνίδια σαν το pubg τα σηκώνει ή ούτε να το σκέφτομαι? Από "βαριά" παιχνίδια, μόνο το PUBG παίζω, το σηκώνει μια χαρά. Τα γραφικά, βέβαια, δεν είναι τα ίδια, όπως στο Samsung s7 edge, που έχει ο αδερφός μου, αλλά εντάξει, μια χαρά αποδίδει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Μόλις πέρασα μεμβράνη Είναι αυτό που ήθελα γιατί τα τζαμακια δεν εφάρμοσαν καλά στα πλαϊνά Τέλεια κόλλησε Ήθελα προστασία από γρατσουνιές όχι από πέσιμο Ευχαριστώ τον φίλο τα πήρα από το e Shop 1.90 το κομμάτι πήρα 5 έτσι να έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Μόλις πέρασα μεμβράνη Είναι αυτό που ήθελα γιατί τα τζαμακια δεν εφάρμοσαν καλά στα πλαϊνά Τέλεια κόλλησε Ήθελα προστασία από γρατσουνιές όχι από πέσιμο Ευχαριστώ τον φίλο τα πήρα από το e Shop 1.90 το κομμάτι πήρα 5 έτσι να έχω Τέλεια. Εγώ παρήγγειλα από aliexpress χτες 2. Αν σου είναι εύκολο βάλτο μια φώτο να μας δείξεις πως εφαρμόζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Μόλις πέρασα μεμβράνη Είναι αυτό που ήθελα γιατί τα τζαμακια δεν εφάρμοσαν καλά στα πλαϊνά Τέλεια κόλλησε Ήθελα προστασία από γρατσουνιές όχι από πέσιμο Ευχαριστώ τον φίλο τα πήρα από το e Shop 1.90 το κομμάτι πήρα 5 έτσι να έχω Αφήνει φουσκάλες όταν το κολας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Φωτογραφία θα κοιτάξω αύριο να ανεβάσω Όχι δεν αφήνει καθόλου φουσκάλες Εύκολο το πέρασμα πανεύκολο ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μερικές έχει όταν το κολλήσεις ναι αλλά τις τραβάς προς τα έξω με μια παράδειγμα πιστωτική κάρτα είχα δει έναν φίλο μου πως τα περνάει και είναι εύκολο Προτιμώ την μεμβράνη πάρα τζαμακι ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και στο τέλος δεν έχεις καθόλου φούσκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Μόλις πέρασα μεμβράνη Είναι αυτό που ήθελα γιατί τα τζαμακια δεν εφάρμοσαν καλά στα πλαϊνά Τέλεια κόλλησε Ήθελα προστασία από γρατσουνιές όχι από πέσιμο Ευχαριστώ τον φίλο τα πήρα από το e Shop 1.90 το κομμάτι πήρα 5 έτσι να έχωΚαλησπέρα! Αν θέλεις βάλε ένα λινκ από το eshop να το έχουμε!! Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι προτιμώ Ζελατίνα από τζαμακια που το 90% δεν κάθεται καλά!! Εγώ ακόμα την εργοστασιακή Ζελατίνα έχω αλλά σιγά σιγά πάει για αλλαγή! Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 https://www.e-shop.gr/forever-screen-protector-for-huawei-mate-10-lite-p-TEL.046509 ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από εκεί επίσης πήρα δίχως μεταφορικά αλλά παραλαβή από το κατάστημα micro sd 128 gb και είναι μια χαρά για 21 ευρώ. Έτσι απλά ενημερωτικά το λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 https://www.e-shop.gr/forever-screen-protector-for-huawei-mate-10-lite-p-TEL.046509 ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από εκεί επίσης πήρα δίχως μεταφορικά αλλά παραλαβή από το κατάστημα micro sd 128 gb και είναι μια χαρά για 21 ευρώ. Έτσι απλά ενημερωτικά το λέωΩραίος ευχαριστώ!!! Πρέπει να τις πήρες όλες εσύ γιατί δείχνει εξαντλημένο τώρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Με έκανες και γέλασα... Και μετά είδα ότι όντως αλλά θα φέρουν πιστεύω πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Ξέχασα να αναφέρω ότι η μεμβράνη καλύπτει μόνο την οθόνη το φωτεινό μέρος γύρω γύρω τα μαύρα πλαίσια όχι και γι αυτό εφαρμόζει καλά κάτι το οποίο δεν το νιώθεις καθόλου και φαίνεται όμορφα τα τζαμακια καλύπτουν όλη την επιφάνεια και επειδή είναι λίγο Edge στις άκρες δεν κολάει καλά Μετά την εργοστασιακή μεμβράνη ευχαριστήθηκα τώρα ξανά μετά από διάφορα που έβαλα κατά διαστήματα Είναι ότι ενδιάμεσο τζαμακι και μεμβράνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Καλημερα. Μολις μιλησα με την εταιρεια μεσω hicare αναφορικα με το gpu turbo. Ποτε θα ερθει στην ελλαδα δε γνωριζουν τελικα και ο πινακας που ειχε δημοσιευτει απο την huawei ναι μεν αναφερει οτι το σεπτεμβρη θα ξεκινησει η διαθεση παγκοσμια... Αλλα δεν αναφερει το ποτε θα φτασει στη καθε χωρα. Ετσι λεει αναλογα με το imei και τη χωρα αγορας του κινητου θα υπαρξει και η αναλογη χρονικη διαθεση. Χωρις ομως να γνωριζουν το ποτε θα φτασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Καλησπέρα. Αν βγάλω το τζαμακι μπορώ να το ξαναβάλω μετά η είναι μιας χρήσης? Κάτω μου κάνει νερά πατάω αλλά δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Καλησπέρα. Αν βγάλω το τζαμακι μπορώ να το ξαναβάλω μετά η είναι μιας χρήσης? Κάτω μου κάνει νερά πατάω αλλά δεν... ειναι πολυ πιθανο να παρει σκονη στην κολλα του και να φαινεται ασχημα μετα...θελει πολυ προσοχη....βεβαιωσου οτι ο χωρος που θα το κανεις ειναι καθαρος και δεν εχει ρευματα αερα(ανοιχτη πορτα,ανοιχτο παραθυρο κλπ κλπ....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 ειναι πολυ πιθανο να παρει σκονη στην κολλα του και να φαινεται ασχημα μετα...θελει πολυ προσοχη....βεβαιωσου οτι ο χωρος που θα το κανεις ειναι καθαρος και δεν εχει ρευματα αερα(ανοιχτη πορτα,ανοιχτο παραθυρο κλπ κλπ....) Αυτό που λες ισχύει Ενώ στο δωμάτιο ήταν όλα εντάξει και καθάρισα καλά την οθόνη πάντα κάτι υπάρχει στον αέρα που δεν φαίνεται και στο κόλλημα πήρε λίγο σκόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 (edited) Αυτό που λες ισχύει Ενώ στο δωμάτιο ήταν όλα εντάξει και καθάρισα καλά την οθόνη πάντα κάτι υπάρχει στον αέρα που δεν φαίνεται και στο κόλλημα πήρε λίγο σκόνη περιμενω το 5d το αλλο τζαμι εχει γυρω γυρω σκόνη ελπίζω να κολλήσει καλά γύρω γύρω Edited October 27, 2018 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Αυτό που λες ισχύει Ενώ στο δωμάτιο ήταν όλα εντάξει και καθάρισα καλά την οθόνη πάντα κάτι υπάρχει στον αέρα που δεν φαίνεται και στο κόλλημα πήρε λίγο σκόνη Βγαλε το τζαμακι με προσοχη και μετα βαλτο κατω απο την βρυση να βραχει καλα παντου. Μετα απο την μερια της κολλας ριξε λιγο κρεμοσαπουνο και με απαλες κινησεις με τα δαχτυλα σου και με προσοχη μην το γρατζουνισεις με τα νυχια σου το πλενεις καλα. Ακομα προσεχεις οση ωρα το πλενεις μην σου στεγνωσει και σε περιπτωση που παρατηρεις οτι παει να στεγνωσει το βρεχεις και ριχνεις παλι λιγο κρεμοσαπουνο. Αφου το πλυνεις το ξεβγαζεις καλα κατω απο την βρυση και το αφηνεις να στεγνωσει σε σημειο που δεν εχει σκονη και προς θεου η μερια με την κολλα μην ακουμπαει καπου. Μετα αφου στεγνωσει το βαζεις παλι στο κινητο. Bonus: αν το τζαμακι σας γυρω-γυρω κανει κενο αφου το βαλετε περαστε το κενο απο πλαγια με μια μπατονετα που την εχετε βουτηξει σε λαδι. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Δεν κατάλαβα αυτό με το λάδι το είδα στο βίντεο Τι κάνει βγάζει τον αέρα? Μετά τα χέρια δεν θα έχουν λάδι και φυσικά λεκέδες στα ρούχα?.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Δεν κατάλαβα αυτό με το λάδι το είδα στο βίντεο Τι κάνει βγάζει τον αέρα? Μετά τα χέρια δεν θα έχουν λάδι και φυσικά λεκέδες στα ρούχα?.... Στην ουσια γεμιζει το κενο με λαδι. Φυσικα αφου το περασεις με το λαδι μετα το σκουπιζεις. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts