nasos_79 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Καλησπέρα. Υπάρχει άλλος που του χαμηλώνει η ένταση της οθόνης ή είμαι μοναδικός? Να σημειώσω ότι χθες το βράδυ έκανα γενική επαναφορά και σεταρισμα σαν καινούργιο και πάλι τα ιδιαναι και στο δικό μου το κάνει.γινεται αισθητο οταν η φωτεινοτητα ειναι στην μέση και λιγο πιο πανω.το ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ.εκανα και εγώ επαναφορά αλλά δεν έφτιαξε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Για πηγαίνετε στις ρυθμίσεις Προβολή Ανάλυση οθόνης Απενεργοποιηση έξυπνης ανάλυσης Μετά πρέπει να λυθεί το θέμα ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν είναι ενεργή Κάνει αυτόματη μείωση ανάλυση οθόνης για εξοικονόμηση ενέργειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cbpiaa55 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Και όμως είναι κλειστό και αυτο... Άλλη ιδέα κανείς? Χαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Αν το έχεις στο full HD ίσως με ανάλογα τι βλέπεις Ανεβοκατεβαινει η ανάλυση Ανάλογα Δλδ με την ποιότητα του τι βλέπεις τι ανάλυση έχει αυτό είναι φυσιολογικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cbpiaa55 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Και πριν την αναβάθμιση FHD+ ήταν απλά τώρα είναι ενοχλητικό να κάνει fade η οθόνη και να σκοτείνιαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Και πριν την αναβάθμιση FHD+ ήταν απλά τώρα είναι ενοχλητικό να κάνει fade η οθόνη και να σκοτείνιαζει Η αυτόματη φωτεινότητα... Προσαρμόζετε ανάλογα με την φωτεινότητα του χώρου.. Σε εμένα αυτό γίνεται πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cbpiaa55 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Στο χειροκίνητο της φωτεινότητας κάνει τη μεταβολή μόνο του αυτό είναι το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Στο χειροκίνητο της φωτεινότητας κάνει τη μεταβολή μόνο του αυτό είναι το πρόβλημα. Στο αυτόματο τι κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cbpiaa55 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Στο αυτόματο δεν το κάνει αλλά ορίζει αυτό τη φωτεινότητα μετά το ξεκλειδωμα... Δε θα έπρεπε να γίνεται έτσι ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Πατάς συνεχόμενα την οθόνη μετά τις τρεις τέλειες απενεργοποιησ ροής Google Πως το εννοεις ακριβώς; Δεν ξερω πως γίνεται Για πες Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Πως το εννοεις ακριβώς; Δεν ξερω πως γίνεται Για πες Στις 3 τελείες ρυθμίσεις γράφει εκεί πατάς και κάνεις αυτό που θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Στο αυτόματο δεν το κάνει αλλά ορίζει αυτό τη φωτεινότητα μετά το ξεκλειδωμα... Δε θα έπρεπε να γίνεται έτσι ομως Στο αυτόματο καταλαβαίνει την φωτεινότητα του χώρου και προσαρμόζετε.... Στο χειροκίνητο αλλάζει.. Περίεργο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτό Μπαταρία Χρήση μπαταρίας Εκκίνηση Μη αυτόματη διαχείριση ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά ανοίγει από μενού με άλλες 3 επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis_k13 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτό Μπαταρία Χρήση μπαταρίας Εκκίνηση Μη αυτόματη διαχείριση ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά ανοίγει από μενού με άλλες 3 επιλογές Εκει μπλεχτικα και εγώ ειναι η αλήθεια. Αποτι κατάλαβα αν το αφήσεις στο αυτόματο κάνει μόνο του το τηλέφωνο την διαχείριση των εφαρμογών ανάλογα με τους πόρους. Δλδ τις ανοιγει τις κλείνει η τις κραάτει στο παρασκήνιο. Εγω έβαλα μη αυτόματη διαχείριση παντού και τα απενεργοποίησα όλα για να δω μηπως κάτι δεν λειτουργεί.Ολα ειναι οκ. Οι επιλογές είναι 3 Αν μια εφαρμογή εκκινεί αυτόματα με το restart Αν μια άλλη εφαρμογή μπορεί να την ανοίξει Και τελος αν μένει ανοιχτή στο παρασκήνιο. Αυτά κατάλαβα εγώ. τα απενεργοποίησα όλα αλλα δεν είδα κάποια διαφορά στην ram που καταναλώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Εγώ έβαλα αυτόματη διαχείριση σε αυτές που με ενδιαφέρουν να δω αν φτάνουν αυτόματα τα μηνύματα τώρα Πολύ περίπλοκο Θέλω την 7 πίσωωωω... Χαχχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Εγώ έβαλα αυτόματη διαχείριση σε αυτές που με ενδιαφέρουν να δω αν φτάνουν αυτόματα τα μηνύματα τώρα Πολύ περίπλοκο Θέλω την 7 πίσωωωω... Χαχχα Και εγώ μη αυτόματη διαχείριση.. Αλλά κάποιες εφαρμογες γυρίζουν στο αυτόματο μόνες τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimostheo Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Εγώ έβαλα αυτόματη διαχείριση σε αυτές που με ενδιαφέρουν να δω αν φτάνουν αυτόματα τα μηνύματα τώρα Πολύ περίπλοκο Θέλω την 7 πίσωωωω... Χαχχα Είναι η τυχερή σου μέρα.. Πωλείτε huawei mate 10 lite με Android Nougat... Παράθεση dimostheo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Είναι η τυχερή σου μέρα.. Πωλείτε huawei mate 10 lite με Android Nougat... Αχαχαχχαχαχχα να σου πω Είναι θέμα χρόνου θα το μάθουμε και το ΟΡΕΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Εχθες το απογευμα σταματησε να εχει ανταποκριση δονησης το πληκτρολογιο και σταματησε να αναγνωριζει το δακτυλικο. Εκανα restart και ξανασεταρισα το δακτυλικο και τωρα ολα ξαναδουλευουν... Τι φλασια ηταν αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Όλες οι καινούριες μηχανές θέλουν λίγο στρώσιμο μάλλον..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Έχει έρθει και σε μένα η ορεο αλλά επειδή λείπω εκτός δεν την έχω περάσει ακόμα!!! Απ ότι διαβάζω όμως δεν γλιτώνουμε το hard reset! Ερωτήσεις τώρα... Backup παίρνουμε με το hisuite σωστά;; και δεύτερον για hard reset κάνουμε μέσα από τις ρυθμίσεις ή όταν είναι κλειστό με κάποιο συνδυασμό κουμπιών;; και ποια είναι αυτά;; και τι είναι καλύτερο!! Αυτά τα λίγα... Χαχαχα!! Πάντως βλέπω γύρω γύρω μετά τον πρώτο ενθουσιασμό για την ορεο διαφορά θέματα... Ειδομεν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Εγώ δεν έκανα εργοστασιακες ρυθμίσεις δεν πρόλαβα Σκέφτομαι από μέσα να την κάνω Και αντίγραφο με το Hisuite λέω Ας μας πούνε αυτοί που την έκαναν πως είναι ευκολότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Έκανα και εγώ την αναβάθμιση επιτέλους. Καπάκι και μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και μέχρι στιγμής πάει άψογα. Το μόνο που δεν με αφήνει είναι να χρησιμοποιώ το g board ως κύριο πληκτρολόγιο. Ξέρει κανείς πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Έκανα και εγώ την αναβάθμιση επιτέλους. Καπάκι και μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και μέχρι στιγμής πάει άψογα. Το μόνο που δεν με αφήνει είναι να χρησιμοποιώ το g board ως κύριο πληκτρολόγιο. Ξέρει κανείς πως γίνεται; Γλώσσες πήγαινε και άλλαξε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτό Μπαταρία Χρήση μπαταρίας Εκκίνηση Μη αυτόματη διαχείριση ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά ανοίγει από μενού με άλλες 3 επιλογές Και για μένα αυτό είναι το πιο σκοτεινό σημείο που θέλει διευκρίνηση στην Oreo...... Εγινε λίγο περίπλοκο το configuration της διαχειρισης των εφαρμογων σε ότι αφορά την μπαταρία... Θέλει λίγο ψάξιμο στο internet μπας και το ξεκαθαρίσουμε λίγο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts