Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελπιζω να με πιανετε.. για παραδειγμα ειχα-εχω τα κινητα :

Alcatel ot-sport : Πολυ καλο ηχο στα τραγουδια που επαιζε με καλα μπασα αλλα ηταν πολυ χαμηλη η γενικοτερη ενταση που εβγαζε.

Sony ericsson K550im: Ειχε ηχο στο μεσο ορο πιστευω και ο ηχος ειναι (οπως ειχα διαβασει και καπου αλλου-αληθευει..) σαν να ακουγεται απο πηγαδι.. πολυ πριμα βρε παιδι μου.

SE W900i: Αυτο εβγαζε αρκετα δυνατο ηχο με πολυ καλα μπασα που ομως αν το τραγουδι ειχε και αρκετα πριμα ετριζε λιγο το ηχείο του(σαν να σκιζοταν..:confused:)

SE W995: Αν και δυνατος ο ηχος του δεν εχει πολυ μπασα και ειναι ετσι οπως ακριβως περιγραφεται και στην επισημη ιστοσελιδα της σονυ.. κρυσταλινος ηχος! (Πριμα και λιγα μπασα κανουν τη μουσικη να ακουγεται πολυ καθαρα)

SE C510: Το κινητο αυτο τελος (και η αφορμη για να γραψω το θεμα) βγαζει αρκετα δυνατο ηχο και αυτο με πολυ καλα μπασ, τοσο που χαιρομαι να ακουω μουσικη με αυτο, παρα στο w995.

Eπειδη ομως μου εβγαλε κατι προβληματακια εξαιτιας πτωσεων μαλλον σκεφτομαι για κινητα με καθαρα μπασα ηχεια ή να ακουγονται πιο μπασα οι ηχοι, χαμηλες συχνοτητες,κτλ.

Δεν με ενδιαφερει αν προκειται για κινητο των 600$ (iPhone5) η των 25$ (zter221). Μονο ο ηχος με ενδιαφερει να εχει πολλα μπασα. Σε περιπτωση που καποιο αξιζει μεχρι 200$ ισως το αγορασω κιολας.

:music::elephant:

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως να έψαχνες για κανένα nokia 5800 δεύτερο χέρι ;

Εγώ που το είχα ήταν πάρα πολύ καλό στο θέμα ήχου , καλός και δυνατός ήχος.

Το είχα δοκιμάσει και με ακουστικά αλλά και χωρίς.

Λοιπον το κινητο με απιστευτο μπασο στο ηχειο ειναι το Νοκια 7710.

Παιδια δεν κανω πλακα...εχει απιθανο ηχο, δυνατο, πλυσιο και με πολυ μπασο.

Σε δευτερο λογο τα 5800ΧΜ , SEW900 και Ν95/8GB

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

τον δυνατοτερο και πιο μπασο ηχο τον εχει το lg gm205, απιστευτος ηχος για κινητο με3 ηχεια

πες τα μεγαλε!!!!το χω σουπερ και φτηνο και ραδιο χωρις ακουστικα.βεβαια τα πιο καλα ηχεια ever τα ειχε το νοκια 6233.απιστευτο αμα το βρισκα το ξαναπερνα.οσοι το ειχαν γνωριζουν.στερεο κανονικο:lol:

Nokia 5800 αριστο στο 8εμα μουσικης και σχετικα φθηνο ειναι τωρα...Και μπορεις να κανεις πολλα με το κινητο ειναι απλα παρα πολυ καλο!!!

Δε το χα σκεφτει καν απο που προερχονται οι πρωτες υλες των κινητων καθως απ οτι εμαθα καποιες απο αυτες κυκλοφορουν παρανομα πεθαινοντας ανθρωποι στο κονγκο.Ισως το ξεραμε παντα αλλα και τι να κανεις?

Eνα μικρο δονητακι. Οπως σε καθε συσκευη που υποστηριζει δονηση (χειριστηρια κονσολας κλπ κλπ) Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

υπαρχει ενα μοτερακι σαν και αυτο της φωτογραφιας το οποιο στο ακρο του εχει ενα βαριδιο σε σχημα ημικυκλιου και με την περιστροφη του δημιουργει αυτο τον κραδασμο..
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Να μια καλυτερη φωτο:

http://www.o-digital.com/uploads/2179/2188-3/Mobile_Phone_Micro_DC_Coin_Vibrator_Motor_Y0408D3120_30_268.jpg

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δεν ξέρω αν έβαλα το θέμα στη σωστή ενότητα..

Έχω μια κόρη στα 13 που θέλω με κάποιο τρόπο να ελέγχω με ποιούς μιλάει και εν δυνάμει να αποκλείσω ή να επιτρέψω μόνο κάποιες εξερχόμενες ή εισερχόμενες κλήσεις για πολύ σοβαρούς λόγους...

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που να παρέχει κάτι τέτοιο;

Ποια εταιρεία δίνει αναλυτικό λογαριασμό και εισερχομένων κλήσεων;

Το κινητό που έχει είναι το Nokia N70

Βάλε απόρριψη κλήσης, σιγά μην ξέρει να τη βγάλει.

Ayto το μοτερακι απλως γυρναει μονο του ή χτυπαει πανω σε κάποια επιφανεια?

Πόσα mm ειναι?

μονο του γυρναει... δεν ξερω μεγεθος για τα κινητα παντως αυτο του ps2 δεν θα χωραγε καν :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

ειχα ανοιξει ενα καινουργιο νοκια (δεν θυμαμαι ποιο ηταν) και δεν ειχε τετοιο μηχανισμο. Ειχε μαλλον 2 ηλεκτρομαγνητακια δεξια και αριστερα. Μπορει να κανω και λαθος... αλλα σιγουρα δεν ειχε τον παραπανω μηχανισμο τον οποιο τον εχω δει σε αρκετα κινητα.... οποιος ξερει αν ισχυει αυτο που λεω ας μας κανει πιο σοφους... Edited by xaniamike

αν δε κανω λαθος, το παραπανω της φωτογραφιας ειναι το μορετακι δονησης σε συσκευες παλαιοτερης τεχνολογιας.

στης νεας τεχνολογιας εχω την εντυπωση οτι ειναι καπως ετσι:

http://www.o-digital.com/uploads/2227/2279-5/Vibration_Mobile_Phone_Motor_637.jpg

αν κανω λαθος συγχωρεστε με :)

Το κειμενακι ανήκει σε ιστοτοπο με τον οποιο δεν εχω σχεση, δε θελω να αναφερω και αποτελει αρκετη τροφη για σκεψη. Δε ξερω αν αληθευουν η ειναι λογια ακρως συντηρητικων ανθρωπων αλλα σας το παρουσιαζω.;)

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Ήδη στην Αμερική από μηνών κυκλοφορεί το επικίνδυνο τηλέφωνο της τετάρτης γενεάς. Επειδή οι πολιτικοίτης Γης γνωρίζουν ότι οι λαοί θα αντισταθούν στην κάρτα του πολίτη και τη φοροκάρτα κυκλοφόρησαν τοεπικίνδυνο τηλέφωνο της τέταρτης γενεάς.

Γιατί είναι επικίνδυνο; Διότι εκτός από τηλεσκόπιο που είναι με το οποίο μπορείς να βλέπεις στρέφοντάς το προς τον ουρανό, ποιοί πλανήτες και αστερισμοί είναι εκείνη τη στιγμή από πάνω σου και εκτός από τηλέφωνο που καταγράφει όλες τις συνομιλίες μας, είναι:

-βιβλιάριο τραπέζης, όπου κάνεις αναλήψεις η καταθέσεις χωρίς να πας καν στην Τράπεζα.

Πληρώνεις με το κινητό σου ο,τι αγοράσεις και από όπου το αγοράσεις. Πληρώνεις με το κινητό σου όταν πας σε ένα εστιατόριο, σε βενζινάδικο κτλ. Κάνει αυτόματα όλες τις πληρωμές σου, συνδέοντάς το με το ίντερνετ.

-βιβλιάριο υγείας όπου μέσα σε αυτό καταγράφονται όλες οι ασθένειές σου και τα φάρμακά σου.

-βιβλιάριο ασφάλειας, όπου φαίνεται που είσαι ασφαλισμένος και επικοινωνείς άμεσα με την ασφάλειά σου.

-δίπλωμα και άδεια αυτοκινήτου,

-διαβατήριο

-ποινικό μητρώο

-πιστοποιητικό γεννήσεως.

-κομπιούτερ όπου συνδέεται ασύρματα με πληκτρολόγιο.

Με λίγα λόγια, το κινητό της 4ης γενεάς περιέχει ο,τι και η κάρτα του πολίτη. Ενσωματώνουν ηλεκτρονικά μέσα στο μικροτσίπ του κινητού τηλεφώνου το οποίον εντός ολίγων μηνών έρχεται και στην Ευρώπη, ηλεκτρονικά όλα τα στοιχεία μας. Ενώ αρχίζουν να καταργούν τα προηγούμενα κινητά τηλέφωνα, ώστε μικροί και μεγάλοι να προμηθευθούν το έξυπνο, αλλά επικίνδυνο κινητό τηλέφωνο.

:shifty:

θα σας δώσω εγώ τροφή για σκέψη

Η κάρτα του πολίτη υπάρχει ήδη και λέγεται facebook και έχει τα πάντα εκεί και ακόμα περισσότερα από όσα νομίζετε.

Απλά οι έλληνες πολιτικοί είναι τόσο κουτοί που δεν ξέρουνε πως να το χρησιμοποιήσουνε, δεν χρειαζόμαστε ούτε κάρτα ούτε επικίνδυνα κινητά τηλέφωνα.

Βάζουμε τα πάντα οικιοθελώς στο facebook, ε ετοιμαστείτε να τα λουστούμε όλα αυτά.

my 2 cents.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

θα σας δώσω εγώ τροφή για σκέψη

Η κάρτα του πολίτη υπάρχει ήδη και λέγεται facebook και έχει τα πάντα εκεί και ακόμα περισσότερα από όσα νομίζετε.

Απλά οι έλληνες πολιτικοί είναι τόσο κουτοί που δεν ξέρουνε πως να το χρησιμοποιήσουνε, δεν χρειαζόμαστε ούτε κάρτα ούτε επικίνδυνα κινητά τηλέφωνα.

Βάζουμε τα πάντα οικιοθελώς στο facebook, ε ετοιμαστείτε να τα λουστούμε όλα αυτά.

my 2 cents.

Για αυτό και πολλοί αντιστέκονται και δεν έχουν ακόμα η χρησιμοποιουν ψευδώνυμο αντί για αληθινό όνομα.. Ευτυχώς οι Έλληνες πολίτες σκέφτονται ακόμα!

Sent from my MB525 using Tapatalk

don't just stay inspired - inspire others!

Αν θέλουν να μάθουν κάποια πληροφορία για κάποιον μας να στε σίγουρη θα την βρουν.

Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk

Για αυτό και πολλοί αντιστέκονται και δεν έχουν ακόμα η χρησιμοποιουν ψευδώνυμο αντί για αληθινό όνομα.. Ευτυχώς οι Έλληνες πολίτες σκέφτονται ακόμα!

Sent from my MB525 using Tapatalk

χαχαχα:lol::lol::lol:

ναι αυτο θα τους σωσει τους "σκεπτομενους"....το ψευδωνυμο...!!

σωστα.... γιατι με ενα ψευδωνυμο εισαι καλυμενος (αν θελει ""καποιος"" αγαπητε να βρει κατι για εσενα ,χεστο το facebook, θα το βρει)

Γιατί είναι επικίνδυνο; Διότι εκτός από τηλεσκόπιο που είναι με το οποίο μπορείς να βλέπεις στρέφοντάς το προς τον ουρανό, ποιοί πλανήτες και αστερισμοί είναι εκείνη τη στιγμή από πάνω σου

Πέθανα!!! :lol:

βιβλιάριο τραπέζης, όπου κάνεις αναλήψεις η καταθέσεις χωρίς να πας καν στην Τράπεζα.

Πληρώνεις με το κινητό σου ο,τι αγοράσεις και από όπου το αγοράσεις. Πληρώνεις με το κινητό σου όταν πας σε ένα εστιατόριο, σε βενζινάδικο κτλ.Κάνει αυτόματα όλες τις πληρωμές σου, συνδέοντάς το με το ίντερνετ. Δεν ισχύει

-βιβλιάριο υγείας όπου μέσα σε αυτό καταγράφονται όλες οι ασθένειές σου και τα φάρμακά σου.

-βιβλιάριο ασφάλειας, όπου φαίνεται που είσαι ασφαλισμένος και επικοινωνείς άμεσα με την ασφάλειά σου.

-δίπλωμα και άδεια αυτοκινήτου,

-διαβατήριο

-ποινικό μητρώο

-πιστοποιητικό γεννήσεως.

-κομπιούτερ όπου συνδέεται ασύρματα με πληκτρολόγιο

Με λίγα λόγια, το κινητό της 4ης γενεάς περιέχει ο,τι και η κάρτα του πολίτη. Ενσωματώνουν ηλεκτρονικά μέσα στο μικροτσίπ του κινητού τηλεφώνου το οποίον εντός ολίγων μηνών έρχεται και στην Ευρώπη, ηλεκτρονικά όλα τα στοιχεία μας. Ενώ αρχίζουν να καταργούν τα προηγούμενα κινητά τηλέφωνα, ώστε μικροί και μεγάλοι να προμηθευθούν το έξυπνο, αλλά επικίνδυνο κινητό τηλέφωνο.

:shifty:

Όλα αυτά είναι πιθανές εφαρμογές της τεχνολογίας NFC ([ame=http://en.wikipedia.org/wiki/Near_field_communication]near field communication[/ame]) και ουδεμία σχέση έχουν με τα δίκτυα τέταρτης γενιάς. Φαντάσου το σαν ένα Bluetooth με πολύ μικρότερη εμβέλεια. Πρακτικά πάντως και παρότι η τεχνολογία το επιτρέπει μου φαίνεται απίθανο να αντικατασταθούν ευαίσθητα κρατικά έγγραφα (ιδίως το διαβατήριο) με το κινητό τηλέφωνο.

Αυτός που έγραψε το κείμενο προφανώς κάτι σχετικό έχει διαβάσει αλλά δεν κατάλαβε πολλά πράγματα. Κινητά με NFC έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και φαντάζομαι ότι σύντομα θα έρθουν και στην Ελλάδα αλλά μέχρι να δημιουργηθεί η υποδομή για να λειτουργήσουν υπηρεσίες σαν αυτές που περιγράφονται θα περάσει πολύς καιρός. Πάντως η κύρια εφαρμογή για την οποία υπάρχει κινητικότητα στο εξωτερικό είναι τα mobile payments προς αντικατάσταση της χρεωστικής κάρτας, όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρά θεωρητικές σκέψεις.

Edited by marvin

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned