Gdrdasky Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Έχω το wave με την super amoled....όλες οι οθόνες μπροστά της είναι ξεπλυμένες!Θέμα με τον ήλιο δεν έχει... μια χαρά μπορώ να κάνω την δουλειά μου και κάτω από τον ήλιο... Η super amoled έχει απίστευτο μαύρο εντομεταξύ και γενικώς είναι πολύ ξεκούραστη για να βλέπεις φωτογραφίες και ταινίες....ταιριάζει σε multimedia κινητά δηλαδή... Από εκεί και περα η αμέσως επόμενη κατά την γνώμη μου είναι η ips οθόνη του iphone,όχι λόγο ανάλυσης αλλά για διάβασμα και browsing αυτή η οθόνη είναι απίστευτη... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι IPS vs AMOLED vs TFT vs μπλα μπλα και όχι όπως είναι τώρα. Αν και δεν ανακάλυψα τώρα την αμερική έχω την εντύπωση ότι το θεμα Apple vs Android ανακινείται συνεχώς σ'αυτό το forum ώστε να προκαλεί λογομαχίες... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Αν θες να μην σε ενοχλούν, θα σου πρότινα να βάλεις απόρριψη κλήσης του συγκεκριμένου αριθμού. Υποστηρίζεται από τις περισσότερες συσκευές Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ανοίγω αυτό το θέμα παίρνοντας αφορμή από το μέθεθος των σύγχρονων smartphones κυρίως.Έχω κι εγώ συσκευή με οθόνη 3,7 ιντσών και μεγάλο μέγεθος.Είμαι υπερευχαριστημένος από τις δυνατότητες και την ποιότητα κατασκευής αλλά ... μήπως κάπου χάσαμε το νόημα;;Με τόσο ογκώδεις συσκευές χάνεται ο όρος της φορητότητας...Ναι,σερφάρω φοβερά,ναι απολαμβάνω τα πάντα σε αυτήν την τεράστια οθόνη αλλά στην τσέπη με ενοχλεί...Σε τζιν δε χωράει!Σε λίγο θα κουβαλάμε τσαντάκια για να βάζουμε μέσα τα νέα smartphones με οθόνη 4.3 ιντσών και ανάλογες εξωτερικές διαστάσεις!!! :O Προσωπικά,πλέον,θα θυσιάσω ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά για να αγοράσω τηλέφωνο (smartphone ή μη) με αποδεκτές για μένα διαστάσεις.Η φορητότητα πια απέκτησε πρωταρχικό ρόλο στην επιλογή συσκευής. Ποιά η γνώμη σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 πιστευω μια 3,5 οθονη ειναι οτι πρεπει..εχω δει το Galaxy S και ειναι τεραστιο..σου πιανει μια ολοκληρη τσεπη Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Για αυτον το λογο λατρευω τα slide κινητα (απο την εποχη του 7650 μεχρι και σημερα). Γλυτωνεις καποια κυβικα εκατοστα σε ογκο οπως και να εχει. Οσο για την οθονη (αν και υπαρχει thread ηδη για το θεμα αυτο) πιστευω πως 2.6 με 3.2 ιντσες ειναι το ιδεατο. Με κορυφαιο μεγεθος τις 3 ιντσες. Πανω απο αυτο, σταματαει η εννοια του κινητου και παμε προς mini...netbook! Παλια , η μοδα (και οι αναγκες για φορητοτητα) ηθελαν το κινητο να συρρικνωνεται (μερικες φορες σε υπερβολικο βαθμο, βλεπε ericsson T66). Τα τελευταια 4 χρονια περιπου ο κανονας εχει αντιστραφει με αποκορυφομα τα HD2 και Dell Streak. Χριστε και Κυριε θα πω εγω. Υπερβολικα μεγαλα υπολογιστακια (κινητα δεν ειναι αυτα). Ελπιζω στο μελλον τα κινητα να αρχισουν να μικραινουν και παλι γιατι ειναι πανω απο ολα "τηλεφωνα". (προσδοκω και σε περισσοτερα high end χωρις touch αλλα εκει....το ποταμι μαλλον δεν γυριζει πισω δυστυχως) Αυτα! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Το θέμα δεν αφορά μόνο τις οθόνες αλλά όλο τον όγκο των συσκευών.Εκτός από την οθόνη,βάλε και το περίβλημα,βάλε και τις αυξημένων αναγκών μπαταρίες,βάλε τα συρόμενα πληκτρολόγια,βάλε και τη θηκούλα που το προστατεύει...Πιάνω καμιά φορά το RAZR V3 και το Nokia 6510 που έχω και λέω αυτό είναι μέγεθος φορητής συσκευής! Edited October 11, 2010 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Τα παντα ειναι θεμα αναγκων πιστευω. Ναι μεν βγαινουν κτηνη κινητα-ακινητα Αλλα! Για καποιον που δουλευει πολυ Web στο δρομο ειναι πολυ καλητερα μια 4ρα σε ενα κινητο παρα μια 7ρα σε ενα pad. Και το pad αντιθετα με το κινητο δε το εχεις συνεχεια μαζι σου. Απο μια αλλη αποψη τα κορυφαια μοντελα των εταιριων ειναι συνηθως τα τεραστια και η τεχνολογια περναει στα μικροτερα μετα απο λιγο καιρο. Ετσι βλεπουμε σημερα 3,2' με 720mhz CPU ΒΤ3 κτλ στο midrange κοματι τις αγορας. Επισεις στισ 4,5' θα σταματισει το μεγεθος να μεγαλωνει πιστευω γιατι δε θα εχει και νοημα με τα Pads στην αγορα. Οπως καποτε ειχε νοημα η μεταβαση απο 2,2 σε 2,6 ενω τωρα δε λεει και πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Είναι πραγματικά ένα πρόβλημα το μέγεθος με τα smartphone σε σημείο που να καταντάει κουραστικό να το κουβαλάς στο χέρι το καλοκαίρι που δεν έχεις και κάποιο μπουφάν να πείς οκ θα το έχω στην τσέπη. Στην τσέπη του τζιν και να το βάλεις είναι σαν να έχεις ένα γεμάτο πορτοφόλι, δεν βολεύει με τπτ. Στο νετ βολεύει πολύ, αλλά πλέον ξεχάσαμε ότι είναι κινητό και όχι λάπτοπ για να έχει τέτοιο μέγεθος. Το επόμενο smartphone θα φροντίσω να έχει πιο σωστές και βολικές διαστάσεις σαν συσκευή. :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 (edited) Mιληστε απεριοριστα με 4 δικτυα κινητης με μονο 26,5 ευρω/μηνα Πως? 1) Εχοντας 2 κινητα με 3 sim καρτες. (Το ενα ειναι με dual sim ή αλλιως να εχει 3 κανονικα κινητα) 2) Η μια sim θα ειναι vodafone cu και με 10 ευρω το μηνα εχεις 1500 λεπτα κ 1500 sms προς ολη την vodafone. 3) H δευτερη sim θα ειναι Q telecom, με ενα ευρω τον μηνα καλεις ολη την wind και την Q telecom 4) H τριτη sim θα ειναι Cosmote καρτοσυμβολαιο ή συμβολαιο που με 15 ευρω καλεις ολη την Cosmote. 5) To μονο που μενει ειναι πως καταλαβαινεις ποια εταιρια ειναι το νουμερο που θελεις να καλεσεις. Πολυ απλα με το vοdafone cu, στελνεις το νουμερο στο 1292, χρεωση οσο ενα απλο μυνημα. Αν στα παραπανω εχω κατι λαθος ή εχετε να συμπληρωσετε κατι μου λετε και το διορθωνω. The most useful links of the web http://xrisima.dom.gr - Tα πιο χρησιμα links του διαδικτυου Edited October 14, 2010 by evi32 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Η ερωτηση μου αφορα στο οτι δεν καταλαβαινω τι ειδους εφαρμογες θα μπορουσε να περασει κανεις μεσα στο κινητο του (series 60,android, αι γενικα ολα τα smartphones). Ας πουμε η αληθεια ειναι οτι σχεδον ολα τα κινητα εχουν τωρα εφαρμογες οπως αριθμομηχανη, μετατροπεα μοναδων μετρησης, και αλλες που εχουν τα sony ericsson με κλειστο λογισμικο, της πλακας οπως να να αλλαζεις τον ηχο της φωνης σου,κτλ. Θα ηθελα να μου αναφερετε καποιες απο τις εφαρμογες που ξερετε,η που ηδη εχετε και χρησιμοποιειτε, και ισως αλλαξω και γω τις μελλοντικες μου αγορες κινητων τηλεφωνων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 (edited) ...σχεδον ολα τα κινητα εχουν τωρα εφαρμογες οπως αριθμομηχανη, μετατροπεα μοναδων μετρησης, και αλλες που εχουν τα sony ericsson με κλειστο λογισμικο, της πλακας οπως να να αλλαζεις τον ηχο της φωνης σου,κτλ.. Oπως και ο ιδιος λες αυτες οι εφαρμογες που αναφερεις ειναι οντως της πλακας (χρησιμες μεν, αλλα τις εχουν ολα τα κινητα). Οι εφαρμογες που μπαινουν στα smartphones ειναι απειρως ανωτερες. Edited October 14, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 (edited) Νομίζω πως ζητάς να σε πείσουμε για το προφανές. Θέλεις κάτι που μπορείς να το προσαρμόσεις στις ανάγκες σου (βάζοντας του ότι προγράμματα υπάρχουν και χρειάζεσαι) ή κάτι που να μένει όπως είναι, χωρίς ιδιαίτερες περαιτέρω δυνατότητες; Φαντάζομαι χρησιμοποιείς Windows. Θα ήθελες να μην μπορείς να εγκαταστήσεις προγράμματα και να μένεις μόνο με την αριθμομηχανή και το.. paint; Το ίδιο είναι. Τα smartphones είναι η εξέλιξη των κινητών που είχαμε (και που έχουμε, αν δεν χρειάζεσαι ένα "έξυπνο" τηλέφωνο και το μόνο που θες να κάνεις είναι τα πολύ βασικά πράγματα). Το αν σου χρειάζεται, θα το αποφασίσεις μόνος σου. Πέρα από τα προφανή που αναφέρω παραπάνω, δεν μπορεί ο καθένας να σε πείσει με βάση τις δικές του ανάγκες και το τι προγράμματα χρησιμοποιεί. Ψάξου και εξέτασε τι ακριβώς χρειάζεσαι. Πάντως, η κατηγοριοποίηση που κάνεις μεταξύ "ανοικτών" και "κλειστών" λειτουργικών εμπίπτει σε άλλους τομείς/συζήτηση και δεν έχει να κάνει τόσο με τη σύγκριση κινητών-smartphone. Edited October 14, 2010 by DJDB Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 (edited) Προσωπικά, από τότε που έχω smartphone, έχω και πρόβλημα με την μεταφορά του. Ειδικά από τότε που απέκτησα το Desire, το έχω πάντα σε τσαντάκι. Εάν ξεχάσω το τσαντάκι (ή για κάποιον λόγο δεν θέλω να το βάλω), το έχω στο χέρι. Σε τσέπες κτλ τέτοια κινητά δεν βάζουμε. Οι 3,7 ίντσες του είναι μάλλον από τις πιο κατάλληλες διαστάσεις, αν και νομίζω πως το "τέλειο" είναι λίγο πιο χαμηλά. Σε καμία περίπτωση δεν θα αγοράσω κινητό με μεγαλύτερη οθόνη (κάτι 4άρια και κάτι τέτοια που βγαίνουν). Λησμονώ τις εποχές που βάζαμε το κινητό στην τσέπη (στην όποια τσέπη) χωρίς να ανησυχούμε ιδιαίτερα μην σπάσει, αν χωράει και αν θα πρέπει να πάρουμε τσαντάκι για να το βάλουμε. Δυστυχώς η φορητότητα πάει περίπατο για χάρη των χαρακτηριστικών (μέχρι να δούμε στο εμπόριο αναδιπλούμενες οθόνες/κινητά κτλ ;). Edited October 14, 2010 by DJDB Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Το έχω κάνει από όταν βγήκε η προσφορά με το 1€ στην Q. Εγώ βέβαια έχω συμβόλαιο σε Cosmote και Vodafone με 10€ έκαστο, σύνολο 21€ + φόρους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας + κλήσεις προς σταθερά. Σύνολο γύρω στα 30€. Η πλάκα είναι ότι στην Vodafone και στην Q έχω τον ίδιο αριθμό, το μόνο που αλλάζει είναι το πρόθεμα από 694 σε 693. Από τέλος του χρόνου που θα καταργηθεί το 1€ της Q, με βλέπω να κάνω το Απεριόριστα 25 χωρίς χρήση επιδότησης, με 20% έκπτωση και 10% έκπτωση οικογενειακού πακέτου. Όποιος δεν μπορεί να κουβαλάει 2 ή 3 συσκευές, υπάρχουν και οι κινέζικες triple sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Υπαρχει triple sim? Πες μια συσκευη. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Κινέζικες μόνο. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Υπαρχει κανενα κινητο στον κοσμο να λειτουργουν και οι 3 ταυτοχρονα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα θέματα του κάθε λειτουργικού και να δεις εφαρμογές που δοκιμάζουν οι χρήστες. Πχ για symbian.. Ποιες είναι κατά την γνώμη σας οι καλύτερες εφαρμογές; για android Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Δε τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ απλων και εξυπνων κινητων. Απλως τι ειδους εφαρμογες μπορει καποιος να εγκαταστησει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ NAVI θα το ψαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Το θέμα δεν είναι το πόσα παραπάνω μπορεί να κάνει αλλά ο τρόπος που αυτά γίνονται. Το χαρακτηριστικότερο όλων (κατά τη γνώμη μου), η μεγάλη οθόνη αφής είναι η καλύτερη "εφαρμογή" που έχει ένα smartphone. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Eϊναι όπως ακριβώς σου έχουν πεί και τα παιδιά παραπάνω. Αυτός που αναζητά το κάτι παραπάνω από τις απλές δυνατότητες, θα αγοράσει smartphone για να έχει ένα κινητό-pc πάντα μαζί του. Αν θέλεις κάτι πιο απλό, παίρνεις μια απλή συσκευή με τα βασικά που σε καλύπτουν. Αναλόγως τις απαιτήσεις σου, επιλέγεις ότι σε βολεύει. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 (edited) Καλησπέρα. Εχω έναν αριθμό whats up και θα ήθελα να ρωτήσω αν σε περίπτωση που εχω το κινητό μου κλειστό μπορώ να παίρνω αναφορά για τις κλήσεις και τα μηνύματα σε έναν άλλο αριθμό q. Στην περίπτωση που είναι εφικτό ποιο είναι το κόστος? Edited October 14, 2010 by Cutthroat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Για μένα προσωπικά μου αρέσει να ακολουθώ την τεχνολογία!εντάξει η βασική δουλειά ενός κινητού είναι να παίρνεις τηλέφωνα και να στέλνεις και μηνύματα!αλλά αφού μπορώ να κάνω τόσα παραπάνω γιατί να μην τα κάνω;;;θέλω να ασχολειθώ με κάτι εκείνη την ώρα γιατί βαριέμαι!θέλω να μπώ να ψάξω στο ίντερνετ κάτι άμεσα!πολλά ακόμα πράγματα που για μερικούς είναι πάρα πολύ σημαντικά!αλλά ένα κινητό δεν παύει να είναι κινητό...δεν δέχομαι να δίνω 700 ευρώ για κάτι που με το παραμικρό μπορεί να χαλάσει!όλα πιστεύω έχουν ένα μέτρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Με ενα smart phone,μπορεις να μπαινεις στο ιντερνετ και να κανεις browsing,στη χειροτερη αξιοπρεπεστερα,η εξαιρετικα ευκολα.μπορεις να διαχειριζεσαι εγγραφα office,μπορεις να εχεις προγραμματα διαχειρισης οικονομικων,να παιζεις πολυ καλα παιχνιδια με γραφικα και πλοκη... Να το βελτιωνεις αν σε ενδιαφερει ωστε να αποδιδει καλυτερα-ταχυτερα... Σου ειπα τωρα δυο τρια κλασσικα πραγματα... Γενικα κανεις πολλα πραγματα για τα οποια θα χρειαζοσουν υπολογιστη,η και καποια παραπανω. Το θεμα ειναι αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο γιατι εισαι γκατζετακιας η αν το χρειαζεσαι ,αλλιως δεν υπαρχει λογος να εχεις ενα. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts