Nrg Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Το χειρότερο είναι άλλο. Για να κάνει κάτι τέτοιο, ο μαλ******** έκανε χρήση του εκκαθαριστικού μου. Σωστά;;; :mad: Αυτό το εκκαθαριστικό που έβγαλε φωτοτυπία και για την κινητή τηλεφωνία. Θα μπορούσε άνετα, να το χρησιμοποιήσει κι αλλού!!!! ΑΥΤΟ είναι το δάσος! ΜΗ μπερδεύεστε και ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ. Επισης στην τελλας για την ετηση σου ζητανε μπρος-πισω φωτοτυπια της ταυτοτητας και ενα προσφατο λογαριασμο του οτε..αρα χρησημοποιησαν και αυτα που προοριζονταν για την κινητη τηλεφωνια.Δεν θελω να πιστεψω βεβαια το σεναριο να δεχεται ι τρελλας τις αιτησεις απο το γερμανο χωρις υπογραφη,ταυτοτητα κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nrg Επισης στην τελλας για την αιτηση σου ζητανε μπρος-πισω φωτοτυπια της ταυτοτητας και ενα προσφατο λογαριασμο του οτε..αρα χρησημοποιησαν και αυτα που προοριζονταν για την κινητη τηλεφωνια.Δεν θελω να πιστεψω βεβαια το σεναριο να δεχεται ι τρελλας τις αιτησεις απο το γερμανο χωρις υπογραφη,ταυτοτητα κλπ.. Παντως μια και εισαι συνδρομητης δεν χανεις τπτ να τη δοκιμασεις.η ποιοτητα ειναι καταπληκτικη και ειδικα με το my greece αν μιλας ωρες ατελειωτες υπεραστικα ειναι οτι πρεπει!3 ευρω παγιο βεβαια αλλα εχει και στις υπολοιπες κλησεις φτηνοτερη χρεωση σχετικα με το απλο προγραμμα.Φανταστειτε να αρχισουν να γραφουν συνδρομητες στα προγραμματα με παγιο χωρις να το ξερουν :alien: :blink: :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Το χειρότερο είναι άλλο. Για να κάνει κάτι τέτοιο, ο μαλ******** έκανε χρήση του εκκαθαριστικού μου. Σωστά;;; :mad: Αυτό το εκκαθαριστικό που έβγαλε φωτοτυπία και για την κινητή τηλεφωνία. Θα μπορούσε άνετα, να το χρησιμοποιήσει κι αλλού!!!! Supernet δε χρειάζεται εκκαθαριστικό, μόνο φωτοτυπία ταυτότητας και να θυμάσαι το ΑΦΜ σου, όμως και πάλι χρησιμοποίησαν αυθαίρετα την ταυτότητά σου... :mad: Εγώ τώρα που το ξανασκέφτομαι μετανιώνω που δεν ζήτησα από την πωλήτρια τον υπεύθυνο του καταστήματος για να διαμαρτυρηθώ αλλά αν ξαναπεράσω από εκεί και έχω όρεξη για καυγάδες μπορεί και να το κάνω... έτσι να ξεσπάσω βρε αδερφέ για το γ@μώτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nrg Δεν θελω να πιστεψω βεβαια το σεναριο να δεχεται ι τρελλας τις αιτησεις απο το γερμανο χωρις υπογραφη,ταυτοτητα κλπ.. ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΦΙΛΕ! :mad: Πως αλλιώς την δέχτηκε? Είτε χωρίς υπογραφή, είτε με πλαστογραφία. Είπαν ότι θα με καλέσουν από ΤΕΛΛΑΣ, να μου πουν. Θα πάω ΓΕΡΜΑΝΟ και θα ζητήσω να δω την αίτηση. Και θα κρατήσω αντίγραφο. Ε ρε πανηγύρια.... :mad: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Με κάθε μπαταρία δώρο και μια Tellas :p Βρε που φτάσαμε :D Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 an to kanei kapoios 8ema sto INKA parakalw poly... kapoios pou na exei TELLAS me to stanio xwris na exei ypograpsei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MaTRiX57 an to kanei kapoios 8ema sto INKA parakalw poly... kapoios pou na exei TELLAS me to stanio xwris na exei ypograpsei... Κάποιος? :rolleyes: Εγώ φίλε μου, εγώ. Και όχι μόνο στο ΙΝ.ΚΑ. Αλλά βασικά, θα απευθυνθώ στην ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. :mad: Υπόψην, δεν έχω με την ΤΕΛΛΑΣ τίποτα. Αντιθέτως ενεργοποίησα χθες την ADSL υπηρεσία τους. Τηλεφωνία όμως δεν γούσταρα και ούτε πρόκειτε. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosg Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 ....Κάποιος? :rolleyes: Εγώ φίλε μου, εγώ. Και όχι μόνο στο ΙΝ.ΚΑ.. Aλλά βασικά, θα απευθυνθώ στην ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. :mad: Μην ξεχνάς υπάρχουν και δικαστήρια! Έχεις μιλήσει με δικηγόρο? Μπορεί να κερδίσεις και τίποτα για την πλαστογραφία... για ψυχική οδύνη... οι δικηγόροι ότι θέλουν μπορούν να κάνουν! Άσε τα ΙΝΚΑ και ΑΠΔΠΧ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον panosg Μην ξεχνάς υπάρχουν και δικαστήρια! Έχεις μιλήσει με δικηγόρο? Μπορεί να κερδίσεις και τίποτα για την πλαστογραφία... για ψυχική οδύνη... οι δικηγόροι ότι θέλουν μπορούν να κάνουν! Άσε τα ΙΝΚΑ και ΑΠΔΠΧ.... Εντάξει είπαμε :lol: :lol: Αν το πάω δικαστικά και μπλέξω με δικηγόρους, καλύτερα να πάρω τηλέφωνο σε κανένα 090 και να αφήσω το ακουστικό ανοικτό :p Δεν θέλω να κερδίσω τίποτα. Απλά να βάλουν μυαλό και να μην την πατήσει άλλος κόσμος. Offtopic: Το ίδιο δεν γίνεται και με τις πιστωτικές, που φτάνουν στους παραλήπτες και με μια επιστολή "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ" ??? :wacko: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Pare antigrafo tou "symvolaiou" apo thn tellas, pigaine germano kai pes tous oti avrio to prwi 8a kaneis mhnysh sto katasthma (oxi ston ypallilo) gia plastografia!! Na deis gia pote 8a se paroun thl spiti na sou prosferoun kapoio dwro se antallagma ths psyxikis odynhs. Kai esy 8a zhthseis na sto ferei o idios o ypallilos pou ypegrapse gia esena opote kai ton kanonizeis kai prosopika :D Pantws einai kairos na na kleisoun ta mpakalika emporeyomenis texnologias pou legontai Germanos. Ta pio a8lia supermarket einai opou oi pio polloi ergazomenoi tous einai vlaxadera pou mexri perisi eixan dei kinito mono apo thn thleorasi 'H an eixan tote mexri sms hkseran na ftasoun, ta pirane kai tous ekanan merika seminaria kai thn eidan guru meta oi asxetoi mikropwlhtes!!! Exw pesei se tetoia zwa polles fores... Exoun agnoia kai thn onomazoun apopsi kai prospa9oun na vgoun kai apo panw. Den einai oloi etsi alla oi pio polloi (kai oi neoi perissotero) einai gtp. Emena an me egrafan syndromiti xwris thn 8elisi mou aneta 8a tous ekana ena xouneri gia na ma8oun. Ayto einai 8rassos an oxi tipota allo. NTROPH! Kai den exei simasia an xrew8ikes 0euro 'H 100euro. Alla to 8rassos pou exoun na nomizoun oti eisai provato kai eis varos sou 8a vgaloun aytoi kati. Nomizoun pws den 8a peis tpt, kai "siga mwre ti 8a paei? ti 8a mas kanei?". Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Συγγνώμη, αλλά είστε σίγουροι ότι έχουν την υπογραφή σας; Εδώ ορισμένα παιδιά λένε ότι κάνανε απλά μια αγορά και βρέθηκαν συνδρομητές Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 MOLIS PRIN DIO VRES PERIPOY ME KALESAN STO KINHTO APO TO INKA (MALWN) KAPOIOS KIRIOS SIDIROPOYLOS IWANNHS KAI MOY EIPAI OTI EIMAI O PROTOS POY BRISKI APO TIN ATHINA KAI OTI TO THEMA MAS EINAI POLI "KAYTO" KAI OTI THA ASXOLITHOYN STIN PRAGMATIKOTITA ,THELEI NA KANOYME MIA SINANTISI AYTI TIN EBDOMADA POY THA EINAI ANEPISIMI SINANTISI GIA NA MPORESOYME NA SIZITISOYME KALITERA KAI NA PROXORISOYN STIN EPITROPI ANTAGWNISMOY KAI SE DELTIA TYPOY....MOY EXEI AFISI OLA TA STOIXEIA TOY. OPWS EPIKOINWNISETE MAZIMOY GIA TO PERETERO KAI AS EPIKOINWNISEI KAI O IDIOS POY EGRAPSE TIN KATAGGELEIA GIA NA PAME MERIKA ATOMA STIN SYNANTISH GIATI EGW DEN EXW ASXOLITHI KAI TOSO ME AYTO TO THEMA. EPIKINWNISTE EMAIL STO KOKORASGR@PANAFONET.GR APO EDW KAI PERA PREPEI NA PROXORISOYME DINATA OPOION TON ENDIAFEREI PRAGMATIKA PERIMENW APANTISI. Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j77 Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 steile to keimeno sou kai sto parakatw thread. ekei exoun mazeutoi oloi http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=5460&perpage=20&pagenumber=8 Παράθεση ~j77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 ΕDITED: Λοιπόν, για να μην το κουράζω το θέμα άλλο... και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται. Αν έχετε παρόμοια περίπτωση. Καλέστε την ΤΕΛΛΑΣ, δώστε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Αν πραγματικά είστε (χωρίς να το θέλετε) πελάτης τους, ζητήστε Κωδικό Πελάτη. Ζητήστε επίσης τον Αριθμό Σύμβασης (ο δικός μου είναι ένας 13ψήφιος αριθμός). Συνθέστε σε μια κόλλα χαρτί μια αίτηση προς την ΤΕΛΛΑΣ, ζητώντας να σας γνωρίσουν που, ποιος, ποτε σας έγραψε πελάτη της ΤΕΛΛΑΣ. (Μόνο αν η περίπτωση είναι παρόμοια). Και στείλτε το στο fax της ΤΕΛΛΑΣ (211-12........), θα σας το πει το CC. Kι αφήστε μετά το αρμόδιο τμήμα να βγάλει το φίδι απ'την τρύπα. Ο υπάλληλος, που τον ρώτησα "ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΕΤΣΙ?" απάντησε ως εξής "ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ" :wacko: Δύο τινά μπορούν να έχουν συμβεί. Είτε πλαστογραφήσαν την υπογραφή μου. Είτε μου χώσανε μέσα στα συμβόλαια της ΣΤΕΤ και ένα της ΤΕΛΛΑΣ και το υπέγραψα. Και στις 2 περιπτώσεις.......θα φάνε τα μούτρα τους σε λίγες μέρες! :mad: Από την ΤΕΛΛΑΣ μου είπανε επίσης: "ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΦΑΞ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ" Το ΙΝ.ΚΑ. μόλις άκουσε την περίπτωση, ζήτησε να σταλεί καταγγελία ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Ε, ρε γλέντια!!! Παντώς αν την έχουν πατήσει κι άλλοι......μην το αφήσετε παιδιά έτσι. Είναι αδίκημα, κι απ'τα σοβαρότερα! :mad: Θα επανέλθω με ότι νεώτερο. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airspirit Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι? Η Τελλας δεν έχει αυτόματες προεπιλογή φορέα? μήπως την έχουν ενεργοποιήσει και αυτή, οπότε παίρνεις τηλ χωρίς να καλείς το πρόθεμα? το φαντάζεσαι? εγώ θα τους είχα αλλάξει τα φώτα στο Γερμανό!!!! πάντως όταν δεν προχωράς τελικά στη σύνδεση, να ζητάς τα χαρτιά σου πίσω, γιατί υπάρχουν πολλοί καλοθελητές! Παράθεση Το site της Eπίσημης Aγαπημένης: http://www.pelargoi.gr Εθνική Μπάσκετ θα σε ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!! Περνάω κρίση έλλειψης Εθνικής :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Βρίσκω απαράδεκτη την τακτική της Tellas και είναι ένας επιπλέον λόγος να την αντιπαθώ... :mad: :mad: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Πω πω!! γεμίσαμε μυρμήγκια χωρίς να το θέλουμε. Για να αρχίσει η απολύμανση!!! Χα χα!! Εγώ δοκίμασα το 1738 και δεν βγαίνει. Αρα η Τελλάς δεν με ξέρει (ξέρω τι κάνω, στον Γερμανό μόνο μπαταρίες και μόνο με μετρητα). Ανακάλυψα όμως ότι έχω φορθνετ 1789. Ε ρε γλέντια!!! (Ούτε που θυμάμαι να το ζήτησα ποτέ. Αλλά δεν το αποκλείω κιόλας) Μια ερώτηση μόνο προς τους φίλους. Αν ο Γερμανός σάς "εδωσε" στην Τελάς, το νούμερο του σταθερού σας από πού το βρήκαν??? Το ξέρετε ότι δεν έχουν το δικαίωμα να σας ζητούν σταθερό τηλέφωνο εφόσον αποδεικνύετε την ταυτότητά σας? Εκείνοι το συμπεριλαμβάνουν με το έτσι θέλω και να τα αποτελέσματα. Γενικά να μην δίνετε πουθενά το νούμερο του τηλεφώνου σας. Όταν είναι αναγκαίο να δίνετε της δουλειάς ή το κινητό. Πείτε το και στους γονείς σας. Ο πατέρας μου πήγε στον Γερμανό να αγοράσει ένα DECT και του ζήτησαν το νούμερο του σπιτού. Τωρα κατάλαβα τι το θέλουν οι γελοίοι. Για να κανωμεν και εκεί τον έλεγχο. Μάνα!! Εχεις μυρμήγκια στο τηλέφωνο και δεν το ξέρεις!!! Απολύμανση!!! Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetlf Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Aναζήτησε το domain name: beeep.gr και θα δεις. Έχεις δίκιο το είδα, thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον OveLix Ανακάλυψα όμως ότι έχω φορθνετ 1789. Ε ρε γλέντια!!! Μάνα!! Εχεις μυρμήγκια στο τηλέφωνο και δεν το ξέρεις!!! Απολύμανση!!! :lol: :lol: Καλοοοοοό!!! Τότε που πήγε ο πατέρας σου, φαίνεται ήταν η εποχή "προώθησης της FORTHnet". Εγώ πήγα σε άλλες εποχές :p Πλάκα πλάκα, μη κοιτάτε αν είναι Τellas, Forthnet ή οτιδήποτε άλλο στο μέλλον. Αλλά το πως ο Γερμανός συμπεριφέρεται στους πελάτες του!!! :mad: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Σούπερνετ, μάλλον δεν ήμουν σαφής. Τη φόρθνετ την ψώνισε η μάνα κανονικά. Υποψιάζομαι ότι τους έδωσε και το σταθερό του δικού μου σπιτιού και έτσι με φακέλωσαν Η ιστορία με το DECT είναι πρόσφατη και υπάγεται μάλλον στην κατηγορία "μαζεύουμε πελάτες-Tella-τες για να φαίνεται ότι έχουμε μερίδιο και να μαζεύουμε και τις προμήθειες. Ε, ρε τζόγια μου τι ακούω? θα μας φύγει το τσερβέλο! :D Ιέ ρε τι βλάχοι ίνε τούτι ωρέ στην Τελάς? Μώι πώ πώωωω :p :p ΄Γιάντα ρε σύντεκνοι δεν πάμε ούλοι μαζί να τους χαλάσουμε τους κουζουλούς; Όποιος με γράψει χωρίς να αρωτήσει θα του σπάσω μωρέ την κεφαλή! ΤΕΛΛΑΣ: Μάθετε να ζητάτε. (Αλλά μέχρι να μάθετε εσείς σας εγγράφουμε εμείς). :p :p Ωστε αυτό εννοούσαν όταν έλεγαν "κάνουμε τα πάντα για τον πελάτη" :happy: Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον OveLix ΤΕΛΛΑΣ: Μάθετε να ζητάτε. (Αλλά μέχρι να μάθετε εσείς σας εγγράφουμε εμείς). :p :p ΠΩΛΗΤΗΣ: Για την Τellas γνωρίζετε? ΕΓΩ: Ναι γνωρίζω, αλλά δεν θέλω τώρα. ΠΩΛΗΤΗΣ (Σκεφτόμενος): Αφού ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ, θα του μάθω εγώ!!!! :'( ΒΡΕ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑ :'( Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Που λες σούπερνετ, παιδί μου, εσύ είσαι το καρπούζι. Η μυρμηγκοφωλιά είναι η Τελάς. Το μυρμήγκι είναι ο πωλητής. Εσύ δεν θέλεις να μπεις στη μυρμηγκοφωλιά. Ως καρπούζι θα προτιμούσες να είσαι σε κανένα μποστάνι. Το μυρμήγκι όμως έχει περάσει σεμινάρια με τίτλο "Μάθετε να ζουλάτε" και "μάθετε να πουλάτε". Δυστυχώς στο σεμινάριο "Μάθετε να μιλάτε και να μη λέτε πατάτε" τους πήρε ο ύπνος. Ο γερμανός είναι το λιπαντικό, η βαζελίνη (μη γελάτε ωρέ). Με το σάλιο και την υπομονή ο ελέφαντας γ***ει το μυρμήγκι και το καρπούζι μπαίνει στη μυρμηγκοφωλιά. Δεν είναι υπέροχη η έλεύθερη αγορα??? Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Κύριοι, το θέμα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ, δεν έχει δικαίωμα ο Γερμανός ή ο εκάστοτε "Γερμανός" να κοινοποιήσει τα στοιχεία σου σε τρίτους χωρίς την συγκατάθεσή σου. Αυτό σηκώνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ... Μη τυχόν το αφήσεις! Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!!! Σου μιλάω πολύ σοβαρά! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sigmacom Μη τυχόν το αφήσεις! Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!!! Σου μιλάω πολύ σοβαρά! Όχι φίλε, δεν πρόκειται. Το ΙΝΚΑ περιμένει την καταγγελία μου. Η ΤΕΛΛΑΣ το φαξ για να μου κοινοποιήσουν τα δεδομένα που θέλω. Και μιας και το ανέφερες τώρα, θα κάνω και ένα τηλεφώνημα στην Α.Π. Προσωπικών Δεδομέμων έτσι για να δω τι θα μου πουν. Εκεί ήθελα να φτάσω στο τέλος μαζί με τις αποδείξεις στα χέρια μου. Πριν από λίγο μίλαγα με ένα φίλο μου, ο οποίος είχε κατάστημα franchise (όχι Γερμανός), και μου είπε ότι πρέπει να στραφώ εναντίον του franchiser, και όχι κατά του υπαλλήλου. ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΝΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥΣ. :ninja: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Όχι φίλε, δεν πρόκειται. Περιμένω με μεγάλη αγωνία να μάθω τα αποτελέσματα!! Πολύ καλά θα κάνεις. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts