Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λογικά το trademark είναι πανευρωπαϊκό. Επίσης, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Π.χ. εγώ να ανοίξω ένα κανάλι που να λέγεται BBC;

Mου φαίνεται απίθανο η συγκεκριμένη ελληνική αλυσίδα να έχει οποιαδήποτε σχέση με τη γνωστή Orange, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως χρησιμοποιούν με τόση άνεση τα trademark της Orange. Διότι αν όντως δεν έχουν καμία σχέση με την Orange μιλάμε για απίστευτο θράσος και λαμογιά...

Open your Windows to Freedom!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.reactos.org

Eδώ έκαναν/θα κάνουν μήνυση στον Χατζηιωάννου (easyjet) επειδή το λογότυπο της καινούριας του εταιρείας easymobile νομίζω, θα έχει πορτοκαλί χρώμα όπως η κύρια εταιρεία για να κατοχυρώσουν δηλ τι το χρώμα...που να ξεραν ότι άλλοι χρησιμοποιούν όλο το όνομα.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Mου φαίνεται απίθανο η συγκεκριμένη ελληνική αλυσίδα να έχει οποιαδήποτε σχέση με τη γνωστή Orange, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως χρησιμοποιούν με τόση άνεση τα trademark της Orange. Διότι αν όντως δεν έχουν καμία σχέση με την Orange μιλάμε για απίστευτο θράσος και λαμογιά...

Εδω ο ΟΠΑΠ ξεπλενε χρημα απο κοκκαινη. Θελω να πω, οτι πλεον δεν με ξαφνιαζει τιποτα στη χωρα των θαυματων που λεγεται Ελλαδα. Τι θα δουνε ακομα τα ματακια μας...

Ποιες μαρκες και ποια μοντελα κινητων θεωρειτε οτι εχουν την καλυτερη μεταπωλητικη αξια?Εγω παντως πιστευω οτι τα Nokia(καποια μοντελα πχ 6630) διατηρουν την αξια τους...

Μεταφορά από Διαξιφισμούς μιας και το θέμα ταιριάζει περισσότερο στους Τεχν. Προβληματισμούς.

Ποιες μαρκες και ποια μοντελα κινητων θεωρειτε οτι εχουν την καλυτερη μεταπωλητικη αξια?Εγω παντως πιστευω οτι τα Nokia(καποια μοντελα πχ 6630) διατηρουν την αξια τους...

Νομίζη η σειρά 6χχχ της ΝΟΚΙΑ και ιδιαίτερα απ'αυτήν τα smartphones.

Ολα τα Series60 και μερικά Series40 (πχ 6230) της Νokia, μερικά Siemens (πχ S55, έχασα τα λιγότερα ευρώ από την πώληση του) ...
Ι need a six month vacation, twice a year.

Πιστεύω ότι ισχύει ό,τι και στα αυτοκίνητα.

Μπορεί ένα κινητό να είναι best seller αλλά η τιμή του ως μεταχειρισμένο να είναι τουλάχιστον εξεφτελιστική (πχ: SE K700i).

Ίσως πάλι ένα κινητό να είναι best seller και η τιμή του ως μεταχειρισμένο να μην έχει πέσει ανάλογα των ετών κυκλοφορίας του (πχ: Nokia 6600, Samsung V200).

Και βέβαια υπάρχει η πιθανότητα ένα κινητό να μην έχει κάνει καθόλου καλές πωλήσεις (για οποιονδήποτε λόγο) και ασχέτως της αρχικής του τιμής να μεταπωλείται σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή.

:shifty:

Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι ακριβώς είναι το eGSM, τι προσφέρει και γιατί λέγεται έτσι! Άλλα κινητά το υποστηρίζουν...άλλα όχι...τόσο καιρό χρησιμοποιούσα αυτή τη λέξη χωρίς να καταλαβαίνω πραγματικά τι έιναι....

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Υ.Γ>>>Μην φοβηθείτε να μιλήσετε πολύ επιστημονικά και με πολλούς τεχνικούς όρους.... ;)

Ναι θα μπει, αλλα απο το παραθυρο....

Κοινως η ΤΙΜ θα γινει Tellas.

Ετσι λενε τα σεναρια, καθοτι το hedge fund που αγορασε τη ΤΙΜ ειναι μεγαλομετος της Wind (=Tellas)

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Ετσι λενε τα σεναρια, καθοτι το hedge fund που αγορασε τη ΤΙΜ ειναι μεγαλομετος της Wind (=Tellas)

SOBARA??????

Pwpw,lete na xoume akoma mia Wind sthn Eurwph? :D :D :D

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι ακριβώς είναι το eGSM, τι προσφέρει και γιατί λέγεται έτσι! Άλλα κινητά το υποστηρίζουν...άλλα όχι...τόσο καιρό χρησιμοποιούσα αυτή τη λέξη χωρίς να καταλαβαίνω πραγματικά τι έιναι....

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Υ.Γ>>>Μην φοβηθείτε να μιλήσετε πολύ επιστημονικά και με πολλούς τεχνικούς όρους.... ;)

ok vrika tin apantisi sto my library sto glwssari :)

thanks pantws

Αυτό το σενάριο δεν παίζει τόσο πολύ πλέον επειδή η Wind δεν έχει πιά μερίδιο στην Tellas.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=60280

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το μεταχειρισμένο είναι μεταχειρισμένο και αλήμονο αν αγοράζουμε κινητό με κριτήριο αν θα πιάσει 10 Ευρώ παραπάνω ή όχι. Εγώ θα κοίταζα να αγόραζα κάτι που θα με ικανοποιηούσε τώρα και αν ποτέ αποφασίσεις να το πουλήσεις τότε βλέπεις αν σε συμφέρει. Ίσως με κάποιο κινητό να είσαι τόσο ευχαριστημένος που να το κρατήσεις για πολύ περισσότερο καιρό οπότε γλυτώνεις λεφτά με το να μην αγοράσεις κάποιο άλλο.

Και για τα ποσά που κοστίζουν τα κινητά, ούτε θα έπρεπε να το σκέφτεσαι.

Less is more...

...πιο συγκεκριμένα, όποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/library/glossary-let-E.html

H TELLAS den einai kratikh etairia;Den nomizo oti tha eiselthei kai ayth sthn kinhth thlefonia.H agora einai hdh piasmenh.

και εμένα περισσότερο σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας μου φαίνεται... ;)

κι εγω πιστευω πως τα νοκια,γιατι οι περισσοτεροι και κυριως πιο μεγαλοι που δεν ασχολουντε και πολυ με τα κινητα τα εχουν περισσοτερο εμπιστοσυνη...αναλογα σ εποιον θα το πουλησεις.... :p

και εμένα περισσότερο σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας μου φαίνεται... ;)

Όχι όμως επειδή η Tellas είναι κρατική εταιρία.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω τα siemens είναι τα καλύτερα σε μεταπωλητική αξία αλλά σίγουρα όχι τα πάρα πολύ φτηνά (σειρά Α).

Επίσης τα smartphone της νόκια διατηρούνε την αξία τους για αρκτετό καιρό παρά τον καταιγισμό νέων μοντέλων. Ίσως οφείλεται στις μικροδιαφορές που προφέρει το ένα σε σχέση με το άλλο.

Από sony ericsson μόνο τα uiq έχουν καλή μεταπωλητική αξία, λόγω της τακτικής της σόνυ έριξον να μειώνει πολύ τις τιμές των κινητών της λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία τους.

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned