Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν με το καλό βγάλουν ασύρματα handsfree μπλε δοντιού με παγκόσμια εμβέλεια, υπόσχομαι να - προσπαθήσω να - αφήνω το κινητό στο σπίτι. Δεν νομίζω να τα καταφέρω, αλλά όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι (2) σημασία έχει η προσπάθεια

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα ξέρω αυτά. Πριν από 4 χρόνια όταν μόλις είχαν πάρει κινητό δύο φίλες μου κάθε μέρα έστελναν και από διαφορετικό αριθμό κέντρου. Πραγματικά ήταν δωρεάν. Το θέμα είναι πως τα μηνύματα έφταναν το λιγότερο δύο μέρες μετά. Περιττό να πω πως εγώ ποτέ δεν άλλαξα τον αριθμό του κέντρου

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess ( 2 Σεπ. 2004 , 01:20)

μη σου πω οτι θα κερδισει και κατι δεκατα απο την πιεση.... (το ειδα οταν εκανα f@h)

Aν ασχολεισαι με το ευγενες αθλημα του OC αυτο ! :D

Με νεα CPU παθαινει ενα ειδος "στρωσιματος" θα λεγαμε λογο του 100% φορτιου για παρατεταμενη περιοδο ;)

Καλά είναι να το κάνουν. Γιατί η αυτοκράτειρα ΝΟΚΙΑ μας τα έχει κάνει...

Οι προσφορές ήταν δελεαστικές γι΄αυτό και πήρα καρτοκινητό από τις τρεις εταιρείες και όποια βάζει προσφορά κερδίζει το δικαίωμα να είναι η επίσημη "καρτοκινητή" μου για εκείνο το διάστημα (αν και τώρα μπλέχτηκα με τόσες προσφορές). Επίσης σημαντικός λόγος για να μην βάζει κανείς συμβόλαιο είναι η ευκολία με την οποία ενεργοποιείς ένα καρτοκινητό και η σχετική ανωνυμότητα που χαρίζει

Άρα βοηθήστε όλοι!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VeCo ( 2 Σεπ. 2004 , 01:26)

Καλά είναι να το κάνουν. Γιατί η αυτοκράτειρα ΝΟΚΙΑ μας τα έχει κάνει...

Τι να πούμε και για την Sharp που έχεις avatar... :whistle:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TN97 (29 Αύγ. 2004 , 14:57)

Και η Siemens το κάνει, εδώ και πολύ καιρό. :)

Ναι, θυμάμαι τις παλιές καλές εποχές με τα S/ME45 που έστελνες και έπαιρνες ο,τιδήποτε αρχείο! Μικρή μνήμη μεν αλλά κανένας γελοίος περιορισμός. Τώρα πια, το Samsung S500 μόνο για διακόσμηση τις έχει τις υπέρυθρες...

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Zorz ( 2 Σεπ. 2004 , 13:54)

Ναι, θυμάμαι τις παλιές καλές εποχές με τα S/ME45 που έστελνες και έπαιρνες ο,τιδήποτε αρχείο! Μικρή μνήμη μεν αλλά κανένας γελοίος περιορισμός. Τώρα πια, το Samsung S500 μόνο για διακόσμηση τις έχει τις υπέρυθρες...

Και που να δεις τι γίνεται πλέον και με τα 65άρια. 10,5 ΜΒ ελεύθερα τα οποία ο χρήστης πραγματικά κάνει ότι θέλει. Όλα ελεύθερα, στέλνεις και παίρνεις οποιοδήποτε αρχείο χωρίς κανένα περιορισμό.

παιδια χρειαζεται συνδεση στο internet οση ωρα τρεχει ή μονο για να κατεβαζει job και να στελνει ξανα τα αποτελεσματα?

pls answer

με την ευκαιρια μεσα και εγω!!

α και κατι ακομα σπιτι εχουμε 2 υπολογιστες αλλα το internet ειναι κοινο μεσω lan αν βαλω το find-a-drug και στους 2 θα αλλαξει κατι??

Καλό! :D :D :lol: :lol:

Πάντως σοβαρά τώρα πώς και δεν έχουν εμφανιστεί μελέτες (και "μελέτες" από ανταγωνιστές που προωθούν διαφορετικές τεχνολογίες) σχετικά με το bluetooth; Άραγε συμφωνούν ότι είναι τόσο χαμηλή η ισχύς των gadgeto-συσκευών;

Read The F...ing Manual First

Να σε καλωσορισω κατα αρχην :D

(αντε να μεγαλωνει κ η ομαδα :D )

Δε χρειαζεται συνδεση με το internet παρα μονο την στιγμη που στελνει ή λαμβανει εργασια ;)

K μπoρεις φυσικα αν βαλεις το FAD κ στους 2 κανονικοτατα :)

εγω τρεχω fad στο desktop και fah στο laptop με κοινη συνδεση μεσω lan επισης... συν ολα τα σαραβαλα που τρεχουν fad στο μαγαζι.. (εκεινα τα λεμε τα ταμενα, γιατι κανουν fad για ψυχολογικους λογους- δικους μας οχι δικους τους!). Και ολα εχουν την ιδια κοινη συνδεση στο νετ χωρις προβλημα

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Akomi den exoume parei tekmiriwmeni apantisi gia ta hands-free an einai akindyna i oxi (an kai pisteuw pws einai akindyna).

Akomi to BT einai se arxiki poreia xwris wstoso na anevenei me grigoro rythmo kai enow texnologika pantote :)

Λοιπόν......προσθέστε κι εμένα....με ένα μικρό , φτωχό, πλην τίμιο πισιδάκι.....αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς σωστά...όταν λαμβάνουμε.....και είμαστε σε σειρά....πρέπει να διαλέξουμε καποια άλλη εργασία;
I want it ALL and I want it delivered!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VeCo ( 1 Σεπ. 2004 , 20:47)

Ούτως ή άλλως το κινητό θέλει μέτρο. Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι παν μέτρον άριστον!

Ναι αλλά με αυτά τα Vodafone 600 και τα cosmote 480 κάνουμε τεράστια ζημιά στον εγκέφαλο μιλώντας τόσο πολύ.

Οι εταιρίες προσπαθούν να μας δημιουργήσουν μια σχέση τρομερής εξάρτησης

με το κινητό.

Καλό θα ήταν να μην το χρησιμοποιούμε πια τόσο πολύ :o

Παιδιά, ένας φίλος μου έτσι την πάτησε. Πήρε γεμάτος χαρά το τζιεξ20, αλλά... Κι εγώ για το καινούργιο μου κινητό, θέλω οπωσδήποτε να έχει ανοιχτές υπέρυθρες & μπιτι.

3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ!

--- ;)

Και μένα πολλοί φίλοι μου την έχουν πατήσει με τα clamshells.

Τα αγοράζουν με μόνο κριτήριο την ομορφιά κ την φιγούρα,κ όταν θέλουν να πάρουν μια εικόνα από κάποιον άλλο,τους λέω ότι δεν έχουν ούτε υπέρυθρες,αλλά ούτε μπλε δόντι.

Και μόνο τότε αναγνωρίζουν το λάθος τους κ κλαίνε τα λεφτά τους.

(τα περισσότερα μοντέλα είναι samsung) :whistle:

prin apo 5 xronia opoios eixe ellhniko kartokinhto sto eksoteriko mporouse na stelnei dorean sms opou h8ele,meso allou kentrou..ayto krathse peripou ena xrono an 8umamai kala...apo oso ksero pleon de ginete
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Καλήσπερα παιδιά.

Είμαι κι εγώ από σήμερα στο κόλπο! Μέχρι τώρα έτρεχα SETI αλλά είπα να βάλω το PCακι να τρέχει κάτι πιο χρήσιμο.

Ακόμη θυμάμαι ένα κέντρο μηνυμάτων της Telestet για free sms ( τότε 093...). Kαι ακόμη αναρωτιέμαι τι ακριβώς ήταν αυτό το κέντρο. Αλήθεια θυμάτε κανείς σε ποιον server ήταν το forum εκεινη την εποχή?

Ωρε μπραβο!Βλεπω κινηση τελευταια :D

Καλως ορισατε λοιπον στην ομαδα !

Ναταλια δε χρειαζεται να κανεις κατι,αφου την κατεβασες δουλευει μονο του

Η Βοντα ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ τα κινητα με τα μενου κ τα κλειδωματα της! All hail Cote!!! το χειροτεροειναι οτι πολλοι ΑΣΧΕΤΟΙ απο κινητα που το μονο που κοιτανε ειναι η καμερα (στην τελικη παρε μια Cybershot ρε φιλε) πανε κ αγοραζουν Sharp

ΑΚΟΜΑ ποιο ασχετοι ειναι εκεινοι που θεωρουν το λαιβ πλεονεκτημα , λογω της διαφημησης που του χει γινει ... ΘΥΜΑΤΑ!!!

Δυστυχως οι διαφημισεις και τα μαγαζια που πουλανε κινητα αφηνουν τον κοσμο να ζει "πισω" οσον αφορα τα κινητα τηλεφωνα...

Ενα παραδειγμα με καποιον φιλο ηταν οταν αγορασε το 6600 αλλα το ειχε σαν απλο κινητο χωρις να καταλαβει τι κρυβει το symbian λειτουργικο του... Του ειπα να μπει στο myPhone για να "ανοιξει" επιτελους τα ματια του και τελικα το "ξεσκισε" στα προγραμματακια και τα παιχνιδια, συνεχεια μου ζητουσε αρχεια να του μεταφερω απο το δικο μου και τελικα "κολλησε" στα series 60 κινητα και τωρα δεν παει πισω... ! Χαιρομαι παντως που εστω και ενα ατομο "ανοιξε" τα ματια του και ειδε ποσο τον κορο'ι'δευανε παλιοτερα...

Με προβληματίζει τώρα το γεγονός ότι τα μηνύματα που έστειλα μέσω αυτού του κέντρου τελικά χρεώθηκαν στο νούμερο με συμβόλαιο ενώ στο καρτοκινητό δεν χρεώθηκαν ποτέ! Είδα όλα τα μηνύματα που έστειλα από το κινητό με συμβόλαιο να χρεώνονται σαν κλήσεις αλλά με χρέωση μηνύματος.

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned