Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πόσο άγνωστη λέξη είναι στην Ελλάδα ο σεβασμός στο πελάτη ε? Ολοκαίνουργια και πανάκριβα αγαθά που είναι εξαρχής χαλασμένα, να μην αντικαθίστανται με τη μια, αλλά να επισκευάζονται. Και ούτε καν όπως λέει το άρθρο πιο κάτω και όπως έχουμε ζήσει όλοι μας.

 

Άντε μετά να τους εξηγήσεις τι είναι το refund, αναφαίρετο δικαίωμα σου σε όλες τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

 

Το άρθρο που ακολουθεί δεν αφορά direct τις τηλεπικοινωνίες, αλλά νομίζω ότι ταιριάζει εδώ και όχι στο C&F, καθότι η κατάσταση δεν είναι διαφορετική. Στα κινητά μας το παραμύθι είναι άλλο: Υγρασία. Για όλα φταίει η άτιμη! Όσο για τις καθυστερήσεις γνωστών αντιπροσωπειών θέλουμε εγκυκλοπαίδεια!

 

Ο καλός πολίτης Χ (η αφεντιά μου δηλαδή) πήγε προ 6-8 μηνών στην «Ηλεκτρονική Αθηνών» (σε ένα απ' τα υποκαταστήματα των βορείων προαστίων) και αγόρασε μια καινούργια (ακριβή για το εισόδημά του) τηλεόραση κι ένα home-cinema (όχι τόσον ακριβό αυτό) μάρκας SONY. Τα έβαλε στην κάρτα του σε 12 έντοκες δόσεις και τα πήγε σπίτι του.

 

Μετ' ου πολύ το home-cinema τα 'φτυσε, κοινώς διάβαζε την κάρτα ήχου (για την ποιότητα του οποίου αγοράσθηκε) σαν τρακτέρ. Ο καλός πολίτης Χ (η αφεντιά μου δηλαδή) αποσυνέδεσε το πάσχον μηχάνημα, το φορτώθηκε (πήρε μαζί του και την «εγγύηση» -τρομάρα της) και το πήγε στο οικείον και φίλιον κατάστημα της «Ηλεκτρονικής Αθηνών» (δέκα χρόνια ψωνίζει από 'κεί ο αφελής) και

 

με πολλούς φόβους (διότι την έχει ξαναπατήσει δις - με δύο άλλα ηχοσυστήματα στο παρελθόν απ, το σέρβις της SONY)- με πολλούς φόβους λοιπόν, εξήγησε στους εύχαρεις υπαλλήλους του καταστήματος το πρόβλημά του.

 

«Μην ανησυχείτε, κύριε Τάδε μου», διαβεβαίωσαν τον καλό πολίτη Χ οι ευσυνείδητοι υπάλληλοι, «θα στείλουμε το μηχάνημα στο σέρβις και θα σας το φτιάξουμε!» Ο καλός πολίτης Χ εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εξήγησε ότι συχνά το σέρβις της SONY επιστρέφει ανεπισκεύαστα τα επισκευάσιμα

 

δήλωσε μάλιστα ότι περί αυτού είχε γράψει και στο παρελθόν (στα «ΝΕΑ») -«τι λέτε τώρα; παιδιά είμαστε; πηγαίνετε στο καλό και θα σας ειδοποιήσουμε!» του απάντησαν. Ο καλός πολίτης Χ άφησε τον αριθμό του κινητού του κι απήλθε. Οχι πολύ αισιόδοξος, αλλά απήλθε.

 

Μετά παρέλευση 15θημέρου διαπίστωσε ότι τυγχάνει απελθών μεν άπρακτος δε. Πήρε τηλέφωνο στην «Ηλεκτρονική Αθηνών», δεν είχαν νέα απ' το σέρβις της SONY. Στον μήνα απάνω ξαναπήρε, δεν (ξανα)είχαν -πήγε (ως μη όφειλε) απ' το κατάστημα, ευγενέστατος ο κ. διευθυντής, σκλαβώθηκε ο καλός πολίτης Χ (ίσα που δεν ζήτησε και συγγνώμην και για την ενόχληση)- πράγματι, την άλλην ημέρα «ελάτε, ήρθε το μηχάνημα», σπεύδω, το φορτώνω, το μεταφέρω, το εγκαθιστώ, το συνδέω, κάθομαι να δω το ντιβιντάκι μου, το βλέπω, σβιν σβουν γύρω μου ο ήχος, τέλεια, χάρμα, χρατς, αμάν, χρααατς

 

χρατς το τρακτέρ!

 

Βγάζει πάλι έναν ήχο σαν τρακτέρ πεντακάναλο!

 

Καταρρέω.

 

Φωνάζω τα παιδιά (είναι εξπέρ) το τσεκάρουν:

 

τρακτέρ! δοκιμάζουν δέκα DVD: τρακτέρ! «Πάλι σε πιάσανε κορόιδο» με φτιάχνει η θεία Φωτούλα, ψάχνω το σφυρί, δεν μ' αφήνουν τα παιδιά να το σπάσω. Σκάω.

 

.......................................................

 

Επί μίαν εβδομάδα δοκίμαζα κάθε βράδυ το DVD. Μήπως ξεσκαλώσει. Μήπως γίνει το θαύμα. Η θεία οίκτιρε εμένα, εγώ σιχτίριζα το DVD. Το ξαναφόρτωσα. Ξανά στην «Ηλεκτρονική Αθηνών», πάρτε το δεν το θέλω, δεν θέλω να ξαναπάει για επισκευή, θέλω άλλο, ίσης αξίας και, ει δυνατόν, όχι Sony.

 

Ευγενέστατοι.«Βεβαίως! Αφήστε το! Εμείς θα το στείλουμε για σέρβις, είμαστε υποχρεωμένοι, και θα δούμε πώς θα σας το αντικαταστήσουμε». Ξαναφήνω τον αριθμό του κινητού του, ξαναφεύγω, ξανά ούτε φωνή ούτε ακρόαση (απ' το χαλασμένο τρακτέρ) -ξαναπαίρνω τηλέφωνο. «Ξεχάσατε να μας φέρετε τα καλώδια να το συνδέσουμε», -γιατί να το συνδέσετε;- «μην σας απασχολεί εσάς, για να δούμε γιατί δεν επισκευάστηκε!» Τους πάω και τα καλώδια.

 

Ξανά σιωπή! Σαν του χαλασμένου DVD.

 

Περνάει μία ακόμα εβδομάδα. (Συνολικώς δύο μήνες κράτησε αυτό το πήγαινε έλα). Πάω απ' το μαγαζί! - δρομολόγια επί δρομολογίων! «Ποιο DVD; ποια καλώδια; Α, αυτά τα καλώδια; Γιατί δεν το συνδέσαμε, ρε παιδιά; Λοιπόν μην ανησυχείτε! Θα το στείλουμε στο σέρβις της Sony κι όταν μας πούνε τι έχει, θα σας ειδοποιήσουμε!»

 

Οχι, δεν έκανα φόνο.

 

Αφησα το home cinema αμανάτι κι έφυγα...

 

* * *

 

Οπως και να 'χει, αν ένας πολίτης, που όπως ο υπογραφόμενος, έχει άμεση πρόσβαση στη δημοσίευση, αυτό το γνωρίζει το κατάστημα, κι όμως υφίσταται τέτοια μεταχείριση, ένας πολίτης που δεν έχει, τι υφίσταται;

 

Μήπως κάποια αγωγούλα απ' την όποια εταιρεία (διότι δεν φέρονται έτσι μόνον αυτές οι δύο) για να κλείσουν στόματα; ή πιο πολλή διαφήμιση ότι τα καταστήματα και οι εταιρείες προσέχουν τους καταναλωτές σαν να 'ναι πολίτες;

 

ΣΤΑΘΗΣ Σ 5.ΧΙΙ.2005 stathis@enet.gr

 

 

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 05/12/2005

_____________________________________________

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

GEias eida se mia teoptikh diafhmish(tou aytokinhtou OPEL TIGRA) oti dinei dwro to N-6680 me GPS.. paizei kati tetoio.... gnwrizw oti paizei keraia GPS pou sundeetai se PDA meso bluetooth... an kserei kaneis (einai xrhstsh) kata poso or8a doulevei to olo susthma.. (egw exw ena 7610 :w00t: kai psinomai na kanw kati.. alla mhn pane ta money tzampa.. foithtes eimaste..s ayto to xaos-athina..!! thanx
Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον ακου... Παλαιοτερα ειχα προβλημα με το service της sony και εγω. Η ψηφιακη μου εντος εγγυησης παρουσιασε προβλημα το οποιον δεν οφειλοταν σε μενα οπως μου εξηγησε και ο τεχνικος, μετα απο μεγαλη ιστορια αρνηθηκαν να μου την αντικαταστησουν (για αντικατασταση πηγαινε καθως ειχε χαλασει το ccd το οποιο κανει σχεδον οσο η μηχανη).

 

Πηρα τηλεφωνο στη sony hellas, ζητησα ενα φαξ. Εστειλα μια πολυ ωραια επιστολη, και μαλιστα με επιστολοχαρτο της εταιριας που δουλευα τοτε (ισως επαιξε ρολο), την αλλη μερα ειχα νεα μηχανη του κουτιου.

 

α) Ποτε δεν παμε το προιον στο καταστημα, εκτος αν θελουμε αμεση αντικατασταση καθως μπορουμε να το παμε μονοι μας στην αντιπροσωπεια.

β) Επικοινωνησε με τη sony hellas στο 801 11 92000. Εξηγησε τους περιληπτικα τι εγινε, ζητα το ονομα αυτου που μιλησες και πεστου να σου δωσει το φαξ ωστε να εξηγησεις αναλυτικα τη κατασταση.

 

Καλη τυχη, και καλως ηρθες στην ελληνικη πραγματικοτητα. Φανταζομαι πως νιωθεις πιστεψε με!

 

edit ΛΟΛ :lol: Τωρα καταλαβα οτι ειναι αρθρο απο εφημεριδα, δε πειραζει αμα γινει καμια στραβη να ξερουμε τι να κανουμε :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ρε τον κακομοίρη τι τράβηξε, 2 μήνες δρομολόγια.

Και λίγο τους κράζει αν θέλετε τη γνώμη μου. Είναι να μη σου τύχει τελικά..γιατί αν σου τύχει, τρέχα γύρευε.

 

@Nrg: Μπορεί το παλικαράκι από την Ελευθεροτυπία να διαβάζει και myphone, οπότε η απάντηση σου να μην πάει χαμένη :p

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB
Link to comment
Share on other sites

Η ολλανδική κυβέρνηση δοκιμάζει ένα σύστημα συναγερμού για κινητά τηλέφωνα μέσω του οποίου θα στέλνονται προειδοποιητικά...σύντομα γραπτά μηνύματα σε ανθρώπους που θα μπορούσαν να κινδυνεύσουν από μια φυσική καταστροφή ή μια τρομοκρατική επίθεση.

 

Το σύστημα, που ονομάζεται Cell Broadcast, χρησιμοποιεί την τεχνολογία GSM για να εντοπίσει τους χρήστες κινητών τηλεφώνων σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Εάν προκύψει μια καταστροφή, τότε ένα μήνυμα στέλνεται σε όλα τα τηλέφωνα της περιοχής, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο. Αν το διετές πιλοτικό πρόγραμμα στεφθεί με επιτυχία τότε θα αποτελέσει κοινή πολιτική για όλη τη χώρα.

 

Το σύστημα Cell Broadcast δεν θα αποτελέσει τη μοναδική ασφαλιστική δικλίδα σε περιπτώσεις ανάγκης αλλά θα χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά στα συστήματα συναγερμού που ήδη χρησιμοποιούνται, όπως οι σειρήνες και οι ειδικές εκπομπές έκτακτης ανάγκης στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις.

Για το πρόγραμμα αυτό, η κυβέρνηση της Ολλανδίας συνεργάζεται με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας KPN, Vodafone και Telfort, οι οποίες καλύπτουν το 85% του συνόλου των κατόχων κινητών τηλεφώνων στην Ολλανδία.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας

Link to comment
Share on other sites

H Ελληνικη νομοθεσια δεν προβλεπει αλλαγη συσκευης και σε αυτο στηριζονται.Εχω που ειχα μια Olympus φωτογραφικη μηχανη και χαλασε σε 6 μηνες και δεν μου την αλλαζαν εγραψα μια επιστολη την πηγα στην Ιαπωνικη πρεσβεια και την εστειλαν στα κεντρικα στην Ιαπωνια.Σε 2 εβδομαδουλες ειχα ολοκαινουργια μηχανη :)
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών
Link to comment
Share on other sites

H Ελληνικη νομοθεσια δεν προβλεπει αλλαγη συσκευης και σε αυτο στηριζονται.Εχω που ειχα μια Olympus φωτογραφικη μηχανη και χαλασε σε 6 μηνες και δεν μου την αλλαζαν εγραψα μια επιστολη την πηγα στην Ιαπωνικη πρεσβεια και την εστειλαν στα κεντρικα στην Ιαπωνια.Σε 2 εβδομαδουλες ειχα ολοκαινουργια μηχανη :)

 

Μια χαρα προβλεπει, υπαρχουν Ευρωπαικες οδηγιες που ισχυουν κανονικα στη χωρα μας. Το κακο ειναι οτι δεν ξερουμε τα δικαιωματα μας..

Link to comment
Share on other sites

Θα διαφωνησω φιλε μου.Πηγαινε διακαστικα και θα δεις αν σε δικαιωσουν.Η ευρωπη μπορει να λεει αλλα εδω εμεις κανουμε τα δικα μας αφου ειμαστε μαγκες :mad:
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών
Link to comment
Share on other sites

Το Ευρωπαικο δικαιο υπερισχυει του τοπικου. Εδω βασιζονται στο οτι δεν θα μπεις στη διαδικασια με δικαστηρια κλπ.
Link to comment
Share on other sites

Σωστο αλλα θα πρεπει να πας σε ευρωπαικο δικαστηριο.Ξερω τι λεω αφου εχω κανει τετοιο δικαστηριο στην Ελλαδα.Εχω φιλο δικηγορο και δεν πληρωνα τιποτα και γιαυτο το εκανα.Μας εγραψαν κανονικα.Σου πετανε "φταιει η ΔΕΗ" "φταινε οι εξωγηινοι " "φταει ο Μαλεζανι!!!" και ησυχαζουν
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών
Link to comment
Share on other sites

PLZ RE paidia, opios gnorizei otidipote sxetika me tropous metriseis tis aktinovolias apo ta kinita, einai kalodexoumeno... kano ergasia gia to TEI mou... thelo methodous metriseis - diladi me ti eksoplismo to epitigxanoume, se pio/poia fenomena tis fisikis vasizetai ktlp. Opios gnorizei kati as pei - ty
Link to comment
Share on other sites

Εγώ μπορώ να σου πώ μόνο για την ΤΙΜ, από ένα Nokia 6880 που είχα για κάποιες μέρες.

Το Mobile TV της ΤΙΜ έχει τα κανάλια: ANT1, MEGA, ALPHA, STAR, ALTER, MAD, CNN και 2-3 ακόμα που δεν τα θυμάμαι. Η συνδεση γίνετε μέσω δικτύου 3G αλλά υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω GPRS αλλά με χαμηλή ταχύτητα και όχι καλή εικόνα όσο με 3G.

Όπου τώρα υπάρχει δίκτυο 3G βλέπεις κανονικά, διαφορετικά μέσω gprs.

Η χρέωση είναι περίπου 1 € + φπα ανά κανάλι ανεξάρτητα από τον χρόνο παρακολούθησης.

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα φίλε,

 

δεν είμαι ειδικός στο θέμα, απλά κάποια στιγμή παλαιότερα, από

περιέργεια, έψαξα λίγο.

 

Ρίξε μία ματιά στο site της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας,

στις σελίδες για μετρήσεις μη-ιοντιζουσών ακτινοβολιών. Θα βρεις

κάποια πράγματα για να ξεκινήσεις (http://www.eeae.gr).

 

Οι τεχνικοί της ΕΕΑΕ χρησιμοποιούν όργανα της NARDA (http://www.narda-sts.de/). Διάβασε σε αυτό το site και τις σελίδες για τα "Fundamentals".

 

Αυτά τα λίγα ! Θα με ενδιέφερε να διαβάσω την εργασία σου όταν

την τελειώσεις, όπως επίσης και να δω καμιά καλή πηγή για πληροφορίες

που μπορεί να σου προκύψει.

 

Τα λέμε,

V.

Link to comment
Share on other sites

Η χρέωση είναι περίπου 1 € + φπα ανά κανάλι ανεξάρτητα από τον χρόνο παρακολούθησης.

 

ΜΟΝΟ;;; Δηλαδή με €6 τον μήνα έχω μια φορητή TV για τα βασικά κανάλια;;

Link to comment
Share on other sites

ΜΟΝΟ;;; Δηλαδή με €6 τον μήνα έχω μια φορητή TV για τα βασικά κανάλια;;

Νομίζω ο φίλος εννοεί 1€ την ημέρα για ένα κανάλι, οπότε δε συμφέρει και τόσο. Η vodafone δε ξέρω ποια κανάλια έχει αλλά εκεί νομίζω ότι είναι 1,5€ την ημέρα αλλά για όλα τα κανάλια

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

 

George Bernard Shaw

Link to comment
Share on other sites

Αν οντως είναι ανα ημέρα...τοτε αλλάζει.

Μπορείς να επιλέξεις μιά συγκεκριμένη ημέρα ή υπάρχει ελάχιστος περιορισμός;;

Link to comment
Share on other sites

Σε συνέχεια θέματος που ξεκίνησε στις ειδήσεις για τις δικαστικές προσπάθειες του ΟΤΕ να πάρει τα χρωστούμενα ας κάνουμε μια κουβέντα για το τι έχουν προσφέρει οι εναλλακτικοί τηλεπικοινωνιακοί παροχοί στην Ελλάδα.

 

Έχουν άραγε προσφέρει τις προκλητικά χαμηλές χρεώσεις προς κινητά και προς εξωτερικό όπως ας πούμε έκαναν οι αντίστοιχες εταιρίες στην Αγγλία, τη Γερμανία και αλλού?

Όχι!

 

Έχουν προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες για την Ελλάδα όπως πχ cable TV ή κάτι άλλο σαν την αγγλική NTL?

Όχι!

 

Έχουν προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες, σωστότερη εξυπηρέτηση από τον ΟΤΕ?

Όχι!

 

Έχουν κάνει επενδύσεις που θα βελτιώσουν την τηλεπικοινωνιακή υποδομή της χώρας?

Όχι! (Με μόνη εξαίρεση τη Vivodi που κάτι ελάχιστο)

 

Τι έχουν προσφέρει?

 

Έχουν προσφέρει

 

-προφανή κρούσματα μη παροχής υπηρεσιών (Vivodi για μήνες), οι πάντες όταν υπάρχει ελάχιστη φόρτωση δικτύου,

-Λαμογιες τύπου Τελλας και άλλων που σου ενεργοποιούσαν συνδέσεις και προεπιλογές χωρίς να το πάρεις χαμπάρι, και φτύνεις αίμα να σβήσεις.

-Ελάχιστα πιο φτηνά χρεώσεις από τον ΟΤΕ και αυτές με προϋποθέσεις ( 2% έκπτωση για κλήσεις από τις 17.13 έως τις 19.24 για ρυθμούς που λήγουν σε 5)!

-Αισχροκέρδεια τύπου Newsphone Hellas

 

O OTE από την άλλη έχει:

- Την ΕΕΤΤ να μη του επιτρέπει να παρουσιάσει ανταγωνιστικά εκπτωτικά προγράμματα

- Την υποχρέωση του καθολικού παροχου, ξέρετε, βουνά, νησιά, καρτοτηλεφωνα, ΕΠΑΚ, αυτά που κανείς ιδιώτης δε θέλει

- Την υποχρέωση να παρέχει πάντα ένα αξιόπιστο δίκτυο και να το συντηρεί για λογαριασμό όλων

-Την υποχρέωση να του χρωστάνε οι πάντες, εταιρίες, κράτος, καταναλωτές και να μη μιλάει.

 

Και βέβαια μη ξεχνάμε πως η Cosmote τραβάει συνεχώς τις χρεώσεις των κινητών προς τα κάτω, και η ΟΤΕνετ ήταν αυτή που άλλαξε το χάρτη στο ελληνικό Ιντερνετ

 

Για αυτούς που θα βιαστούν να γράψουν πάλι για το δίκτυο του ΟΤΕ που όλοι μας έχουμε πληρώσει κλπ κλπ να θυμίσω πως ο ΟΤΕ έχει πουληθεί σε ιδιώτες στο πλειοψηφικό του κομμάτι και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή. Αυτό σημαίνει πως κάποιοι ΠΛΗΡΩΣΑΝ το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή εμάς, και ΑΓΟΡΑΣΑΝ το δίκτυο του ΟΤΕ.

 

Ποιοι έχουν κερδίσει από την όλη ιστορία που λέγεται απελευθέρωση τηλεπικοινωνιακής αγοράς? Μια δεκάδα έξυπνοι, που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν με ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στα χέρια πουλώντας ΑΕΡΑ. Χωρίς επενδύσεις, χωρίς ΤΙΠΟΤΑ, απλά νοίκιασαν γραφεία και κερδίζουν εκατομμύρια το μήνα, δε πληρώνουν καν στον ΟΤΕ τα λίγα που αποφάσισε η ΕΕΤΤ και απεναντίας αντιμετωπίζονται από εμάς ως λυτρωτές και απελευθερωτές από το «κακό» ΟΤΕ.

 

Και μάλιστα επειδή το πανηγύρι πήγε καλά, τώρα οι ίδιοι άνθρωποι ετοιμάζονται για μεγαλύτερη κονόμα με το ηλεκτρικό. Αν δε το ξέρετε και εκεί θα έχουμε απελευθέρωση. Η ΔΕΗ θα σπάσει στα 2 και το παραγωγικό κομμάτι θα πουλάει ενέργεια στο εμπορικό. Θα πουλάει όμως και σε όποιον άλλο θέλει να αγοράσει και να βγάλει εύκολα εκατομμύρια! Κάτι πήγε να πει ο Παλαιοκρασσας αλλά τον φύγανε νωρίς.

 

Αναμένω με αγωνία τον αντίλογο, αλλά ανοιχτέ τα μάτια σας παιδιά και μη ψαρώνετε με τα καθρεφτάκια και τις χάντρες….. :)

_____________________________________________

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Link to comment
Share on other sites

Αναμένω με αγωνία τον αντίλογο, αλλά ανοιχτέ τα μάτια σας παιδιά και μη ψαρώνετε με τα καθρεφτάκια και τις χάντρες….. :)

 

Δεν θα πω αντίλογο, απλά θα απορήσω...

 

Ανακάλυψες τον τροχό; :p

Link to comment
Share on other sites

H LANNET pantos exei prosferei mia protoporiakh yphresia.

Oi pelates ths exoyn th dynatothta na aposteiloyn kai na dextoyn SMS apo to stathero toys thlefono me arketa symferoyses xreoseis.

 

Opos kai na exei,enas koykos den fernei thn anoiksh...

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...