bejo Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Επειδή βρίσκουμε πάρα πολλές σελίδες στις οποίες μπορείς να παραγγείλεις κινητά ποιό πιστεύεται κατά την άποψη σας είναι το ποιό αξιόπιστο και με σχετικά καλές τιμές? Παράθεση Music is my life!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 poli geniko pisteuo to thema kai den nomizo oti borei na apadithei. iparxoun diafora magazia kai magazakia online pou poulan to idio proion sfragismeno se diaforetikes times, to service kai i egiisi einai apoklistiko tis adiprosopias, opote to mono pou menei einai mhn exei faei kamia touba to kouti kai exei pathei tipota to thlefono pou einai mesa alla ayto pisteyo oti den exei na kanei me to magazi alla einai perissotero thema tixis. opote to klitero gia mena einai to ftinotero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Υπάρχει θέμα για τα e-shops στο CnF: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=27729 Η συνέχεια εκεί, παρακαλώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juggler Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Είδα στον Επενδυτή το Σάββατο μία photo με ένα κινητό Motorola, το οποίο ήταν σαν αυτό που χρησιμοποιούσε ο Ράμπο! χαχα. Μιλάμε για κομμάτι που φυσικά δεν το βγάζεις σε trendy καφετέρια στη Γλυφάδα, γιατί δεν θα έχεις που να ακουμπήσεις τον καφέ, αλλά σαν συλλεκτικό κομμάτι είναι πολύ καλό! Πόσα θα διαθέτατε για ένα τέτοιο κινητό με μηδενική χρησιμότητα, αλλα ενδεχομένως υψηλή συλλεκτική αξία??? Περιμένω τις απαντήσεις σας... Υ.Γ. Δεν έχω τίποτα τέτοια που προσπαθώ έμεσα να λανσάρω.Προς θεού! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Είδα στον Επενδυτή το Σάββατο μία photo με ένα κινητό Motorola, το οποίο ήταν σαν αυτό που χρησιμοποιούσε ο Ράμπο! χαχα. Μιλάμε για κομμάτι που φυσικά δεν το βγάζεις σε trendy καφετέρια στη Γλυφάδα, γιατί δεν θα έχεις που να ακουμπήσεις τον καφέ, αλλά σαν συλλεκτικό κομμάτι είναι πολύ καλό! Πόσα θα διαθέτατε για ένα τέτοιο κινητό με μηδενική χρησιμότητα, αλλα ενδεχομένως υψηλή συλλεκτική αξία??? Περιμένω τις απαντήσεις σας... Υ.Γ. Δεν έχω τίποτα τέτοια που προσπαθώ έμεσα να λανσάρω.Προς θεού! :) Prosopika den tha dietheta oyte ena eyro gia ena kinhto thlefono me mhdenikh xrhsimothta...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juggler Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Καλά μην τρελλένεσαι Denior και μία άδεια τηλεκάρτα δεν έχει χρησιμότητα αλλά μπορεί να κάνει μία περιουσία. Για δες κάτι παλιοί laptop της IBM πόσο πουλιούνται στο web! Δυο νομίζω ότι είναι τα στοιχεία που δίνουν αξία σε ένα παλιό κινητό: 1. Σπανιότητα του κινητού 2. Αν έστω και με δυσκολία μπορεί να δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 (edited) juggler said: Καλά μην τρελλένεσαι Denior και μία άδεια τηλεκάρτα δεν έχει χρησιμότητα αλλά μπορεί να κάνει μία περιουσία. Για δες κάτι παλιοί laptop της IBM πόσο πουλιούνται στο web! Δυο νομίζω ότι είναι τα στοιχεία που δίνουν αξία σε ένα παλιό κινητό: 1. Σπανιότητα του κινητού 2. Αν έστω και με δυσκολία μπορεί να δουλέψει Μίλησα για μένα στο προηγούμενο ποστ μου. Edited February 1, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr1974 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Hi αν θέλεις να ενημερώνονται οι χρήστες στο κινητό τους, τότε χρειάζεσαι απλά ένα SMS Gateway. Μια οικονομική λύση είναι το http://www.easysms.gr όπου θα βρείς και το σχετικό API για να μπορεί η σελίδα σου να στέλνει sms στους χρήστες σου. Το Premium SMS (τα γνωστά σε όλους τετραψήφια νούμερα) είναι χρήσιμα όταν χρειάζεται αλληλεπίδραση από το χρήστη, ή όταν θέλεις να χρεώσεις τον χρήστη. Νομίζω το χρειάζεσαι ένα SMS Gateway :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bejo Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Ρολόι, Ξυπνητήρι, ραδιόφωνο, και σταθερό τηλέφωνο..... Παράθεση Music is my life!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Ακούω συχνά ότι η εταιρεία τάδε αυτή την στιγμή προσφέρει κάλυψη 3G στο 20% της χώρας (ενώ η κάλυψη GSM είναι, ας πούμε, 80%). Η ερωτησή μου : όταν βρεθώ εκτός του 20% που καλύπτεται από το 3G δίκτυο, εξακολουθώ να έχω πρόσβαση σε κλασσικές υπηρεσίες, όπως φωνητικές κλήσεις και μηνύματα, μέσω του παλιού 2G δικτύου? Xάνω μόνο τις νέας γενιάς υπηρεσίες 3G και τίποτα άλλο? Φαντάζομαι πως λογικά έτσι πρέπει να είναι και θα υπάρχει προς τα πίσω συμβατότητα με GSM, αλλά επειδή είναι προτιμότερο να μαθαίνεις από αυτούς που ξέρουν, παρά να υποθέτεις, θέτω το ερώτημά μου στο forum. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Ακούω συχνά ότι η εταιρεία τάδε αυτή την στιγμή προσφέρει κάλυψη 3G στο 20% της χώρας (ενώ η κάλυψη GSM είναι, ας πούμε, 80%). Η ερωτησή μου : όταν βρεθώ εκτός του 20% που καλύπτεται από το 3G δίκτυο, εξακολουθώ να έχω πρόσβαση σε κλασσικές υπηρεσίες, όπως φωνητικές κλήσεις και μηνύματα, μέσω του παλιού 2G δικτύου? Xάνω μόνο τις νέας γενιάς υπηρεσίες 3G και τίποτα άλλο? Φαντάζομαι πως λογικά έτσι πρέπει να είναι και θα υπάρχει προς τα πίσω συμβατότητα με GSM, αλλά επειδή είναι προτιμότερο να μαθαίνεις από αυτούς που ξέρουν, παρά να υποθέτεις, θέτω το ερώτημά μου στο forum. Ευχαριστώ :) Otan eisai se 3G diktio exeis oles tis alles litourgies alla kai tis 3G otan eisai se 2G katalaveneis ti pezei... :) Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Egw su lew gia tzampa... to vrikes???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Χωρίς flat-rate χρεώσεις για σύνδεση με το internet, το 3G πάει για καταβύθιση στον πάτο της θάλασσας -- και πολύ καλά κάνει! Δεν υπάρχει χώρα του κόσμου που να διαδίδονται υπηρεσίες πρόσβασης στο διαδίκτυο με... χρονοχρεώσεις και ογκοχρεώσεις.. Οι βιντεοκλήσεις στην μικροσκοπική οθόνη του κινητού και υπηρεσίες τύπου "κατέβασε τα videoclip της Βανδή στο κινητό σου" με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Δεδομένου ότι οι Ελληνικές εταιρείες κινητής ξέρουν να προσφέρουν μόνο κάτι τέτοιες αηδίες, και όχι τίποτα χρήσιμο όπως GPS-A ή push-to-talk, θα παραμείνω στην χαμηλού κόστους Q, το πιστό 2G κινητό μου, και την ενσύρματη ADSL σύνδεσή μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 με εξαίρεση αν έχεις ΤΙΜ θα έχεις προβλήματα σε κεντρική και Δυτική Μακεδονία σε κάποιες μεμενωμένες συσκευές(Κ600,Ζ1010,Ζ800) λόγω ασυμβατότητας με το δίκτυο των περιοχών.Ευτυχώς οι περιοχές αυτές έχουν ελαχιστοποιηθεί... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 καθε τι κανινουριο στον χωρο της τεχνολογιας πιστευω οτι αξιζει,το 3g μεχρι τωρα δεν εχει αγγιξει και πολλους,αντιθετως μαλιστα υπαρχει μια απογοητευση γυρω απο αυτο το θεμα.στο μελλον πιστευω ομως οτι θα επεκταθει αν φυσικα και οι χρεωσεις ερθουν σε ενα λογικο σημειο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Μια ωραία ημέρα με φωνάζει ενας συνάδελφος του πατέρα μου και μου δείχνει όλο καμάρι το νέο του 3G τηλέφωνο! -Κοίτα, είναι κορυφή! Το καλύτερο! Εγω το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το είχα δεί ακόμη απο κοντά, και φυσικά δεν το είχα πάρει ποτέ στα χέρια μου! -Α, είναι το ίδιο με το τάδε μοντέλο της ίδιας εταιρίας, μόνο που έχει και δέυτερη κάμερα μπροστά, του λεω εγώ... -Τιιιι? Εχει δέυτερη κάμερα? μου κάνει! Τον κοιτάω και εγώ ολο απορία του λέω, καλά δε ξέρεις τις δυνατότητες του τηλεφώνου που αγόρασες? -Κάτι μου είπε ο πωλητης, μου είπε και ο ταδε που ξέρει απο κινητά να πάρω αυτό το τηλέφωνο. Τι κανει η δέυτερη κάμερα? μου λεει -Μπορείς να κάνεις 3G κλήσεις του λέω. -Σώπα... μου κάνει Επειδή τον έκοψα οτι δεν ήξερε συνέχισα χωρίς να με ρωτήσει. Του εξήγησα! Το πρόσωπο του έλαμψε απο χαρά και ενθουσιασμό... Προς στιγμήν όμως γιατι όταν του είπα για τις χρεώσεις άλλαξε γνώμη για το κινητό του... Μετα απο συζήτηση παραδέχτηκε πως πλήρωσε τόσα χρήματα για κάτι που δε θα το χρησιμοποιήσει ποτέ, η που αν το χρησιμοποιούσε θα του στοίχιζε ο κούκος αηδόνι... Η δική μου άποψη είναι πως η υπηρεσία είναι περιττή για το 90% των συνδρομητών. (μην πώ και παραπάνω) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Καθώς έβλεπα ενα αρθρο τις προάλλες , μια απορία μου γεννήθηκε.... Ποια ειναι η ποιότητα των κλήσεων το σωτήριο ετος 2006? Θυμαμαι παλια , που η Vodafone, πρωτη και πρωτοπορος, ειχε λανσάρει το EFR, το οποιο εδινε εξαιρετική ποιοτητα κλησεων εφαμιλλη με εκεινη των σταθερων τηλεφωνων. Και θυμαμαι απο προσωπικη εμπειρια οτι οντως ο ηχος ειχε μεγαλη διαφορα οταν μιλουσες με συσκευες που υποστηριζαν το εν λογω φορματ, πχ Ericson E718 (αυτό ηταν? με την οθονη με τη μια γραμμη που ειχε πουλησει σαν τρελλο τοτε....) Ο ηχος ηταν καθαρος , βαθυς και χωρις παρασιτα. Μαλιστα οταν βγηκε η Κοσμοτε, ειχα διαβασει οτι δε μπορουσε να υποστηριξει την εν λογω δοκιμασια λογω του δικτυου που χρησιμοποιει (1800 εναντι του 900). Και ερωτω. Τι συμβαινει σημερα? Υπαρχει ακομα αυτη η τεχνολογια η πλεον λογω της αυξημενης χωρητικοτητας δεν υφισταται τετοιο πραγμα? Σχεδον ολες τις φορες που εχω μιλησει δεν εχω πετυχει ηχο παρομοιο με τοτε, απο οσες συσκευες και αν εχω μιλησει. Ειτε αυτες ειναι οτι πιο καινουριο ειτε ειναι παλαιοτερης τεχνολογιας... Και τελος, ακομα και εδω εχω διαβασει για αρκετα παραπονα που εχουν κανει διαφοροι χρηστες και εχουν δει οτι η Vodafone πλεον εκπεμπει σε Half rate και το σημα της εχει πεσει κατα πολυ... Τι γινεται τελικα? Ποιες εταιρίες παρεχουν πλεον το εν λογω συστημα, ποιες πραγματικά το υλοποιουν και ποιες συσκευες ειναι αυτες που πλεον δινουν ενα βαθυ, καθαρό και πραγματικα Full rate ηχητικό αποτελεσμα? Με τοσα λεφτα πια και με τοση διεισδυση στην κινητη , δε μπορουν οι εταιρίες να το εφαρμοσουν σε ολες μας τις κλησεις? Εσεις εχετε παραδειγματα FUll rate , half rate , e- fr , e-hr και οτι αλλο συστημα κωδικοποιησης ηχου υπαρχει ? Εδω φυσικά , περιμενω να συζητησουμε οτιδηποτε εχει να κανει με το θεμα, και καθε προβληματισμό μας επι αυτου.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 mp3 radiofono xupnhthri kompiouteraki !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 ppc, ξυπνητήρι, GPS Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 pisteuo oti to 3g exei mellon stn ellada mono an meiothei to kostos tou !! allios dn pisteuo oti tha to xrhseiopoihsei kai polus kosmos!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Xerei kanei ton tropo energopoiiseis tou full rate sta series 60 ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Όλοι σε efr εκτός από την Cosmote που επιμένει σε fr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 etsi opos ta les einai !!otan eisai se 3g exeis oles tis upresies!!otan eisai se 2g apla dn exeis tis 3g uphresies!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Όλοι σε efr εκτός από την Cosmote που επιμένει σε fr. Πραγματικα,και εγω απορω που η Νο1 εταιρια κινητης τηλεφωνιας στην Ελλαδα,(τουλαχιστον για την καλυψη που εχει πανελλαδικα και που ειναι ''υπερηφανη'' για το σημα της,)που δεν εχει ενεργοποιησει ακομα,εδω και 8 χρονια(Μαιος '98),το efr.Ειλικρινα τωρα,δεν ειναι αξιο αποριας αυτο?Μπορει να μου το εξηγησει καποιος?? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 uparxei tropos an exeis trofodotiko to ry8mizeis ligo pio pano apo tin tasi tis kai bazeis tin mpataria yia 2-3 deyterolepta . Etsi akrivws ginetai na ksipniseis mia mpataria... Douleuei sigoura... ;) Παράθεση http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts