Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

re paidia molis pira to w900 kai thelw na to steilw sto 9volto gia na mou vgaloun to vodafone live menu.to thema einai oti eimai apo thessaloniki...na tous to empisteutw to kinito ?

molis tora to pira to kinito kai kserete fovamai mi ginei tipota

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω νομιζω οτι το 3g θα εχει πολυ περασει....οπως ξεκινησαν τα κινητα...ετσι και τα 3G,με το συμπαθειο τωρα εχει κινητο και η κουτση μαρια...φανταστειτε σε λιγα χρονια που το 3G θα ειναι πλεον μεσα στην ζωη μας με χαμηλοτερο παγιο φυσικα και θα πληρωνουμε πολυ φτηνα το δευτερολεπτο..λογικο δεν ειναι να το βαλουμε ολοι?

ετσι κι αλλιως 3g κινητα εχουμε οι περισοτεροι...αν οχι ενα μεγαλο ποσοστο!

Never Give Up:!:

Join friend!

Ο ΟΤΕ που ακριβως φταιει σε αυτο? Μηπως στο οτι οι περισσοτεροι εναλλακτικοι δεν επενδυουν ουτε σεντ? :rolleyes:

Ευτυχώς υπάρχουν 2-3 που επενδύουν. Οχι μόνο σέντ αλλα εκ. ευρώ :D

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από τις 3 εταιρείς (Voda, Cote, TIM) αντί για την επιδότηση της συσκευής σε καινούργιο συμβόλαιο, προσφέρει το ίδιο ποσό ως πίστωση στον λογαριασμό ή μειωμένα πάγια. Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει να πάρω άλλη συσκευή. Ήξερα παλαιά η ΤΙΜ είχε το Free Six αλλά δεν είμαι σίγουρος αν εξακολουθεί να υπάρχει αυτό.

Αν ξέρετε κάτι πείτε μου, ευχαριστώ και Καλή Χρονιά!

Less is more...

re paidia molis pira to w900 kai thelw na to steilw sto 9volto gia na mou vgaloun to vodafone live menu.to thema einai oti eimai apo thessaloniki...na tous to empisteutw to kinito ?

molis tora to pira to kinito kai kserete fovamai mi ginei tipota

fisika kai na tous to pas... einai gnwstes tou antikeimenou :) :) :)

poio panw diavasa kapoia sxoleia na mhn ta pw vlakwdes ligo giati einai gnwmes toy kathenos kai lew vlakwdes giati den mporeis na kreineis ena magazi ean kanei kalei h kakh doyleia apo to ean eftiaxe ena kinhto h den eftiaxe ena kinhto texnikoi einai den theoi einai san na mou lete oti enas giatros exei kanei 10 xeirougeia petuxan ta 9xeirougreia den petuxe to ena ara o giatros den einai kalos...:O :O ola auta ta lew giati etsi to vlepw egw to thema den pernw pososta apo to 9volto mhn parexighthw.... :) :) :)

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Αν μιλάμε για Νοκια τότε έχουμε να κάνουμε για τις μακραν χειρότερες μπαταρίες. Δεν γνωρίζω άτομο που να κράτησε την μπαταρία του πάνω απο 12-18 μήνες.

Εγώ έχω ένα Τ68 εδώ και 3 χρόνια το οποίο δεν έχει κλείσει ποτέ του και η μπαταρία του είναι στο 90-95% όπως ήταν καινούργια και φαίνεται οτι θα κρατήσει για πολύ ακόμα.

πολλους μηνες λες!!! :) :) στο 6μηνακι πανω εχει εσθητα πτωση η μπαταρια... ενα θα σου πω! το 6100 που εχω δεν του εχω αλλαξει ποτε και κραταει... , το Ν70 το εχω 1-2 μηνες και την εστηλα την μπαταρια να μου την αλλαξουν γιατι την φορτιζα καθε μερα τωρα μπορει να ετυχε σε εμενα αλλα και το 7610 που εχω του αλλαξα μετα απο 12 μηνες χρηση...:p

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Exo to SIEMENS S55,ena montelo me periorismenes dinatotites,tis opoies ekmatalleuomai sto epakro.

Sintoma tha agoraso to 6630,tou opoiou oi dinatotites einai ateleiotes...Pistepste me den tha lipitho liga euro parapano gia na tis ekmetaleutho oles.Kai ton browser tha xrisomopoio kai paixnidia apo to mycosmos tha katevazo kai tha xrisimopoiiso megalo meros tis mnimis gia na apothikeuso tragoudia sto MP3...

To kinito pleon den einai mono gia na pragmatopoieis kliseis kai na stelneis minimata...Mporeis na akous tragoudia,na paizeis paixnidia,na serfareis sto internet,na travas video,na pairneis fotografies,na akous radiofono...Einai o,ti prepei gia na min variesai pote.Gemizeis dimiourgika tin ora sou,diaskedazontas sto epakro...

οταν το παρεις με το καλο στηλε μου ενα ΠΜ για να σου δωσω πραγματα πολλα!!! εχω τα παντα απο προγραμματα απο 6600 μεχρι 6680(τα ειχα τα μοντελακια με την σειρα:D :D ) τωρα ακομα για το Ν70 ψαχνω..

Ο ΟΤΕ που ακριβως φταιει σε αυτο? Μηπως στο οτι οι περισσοτεροι εναλλακτικοι δεν επενδυουν ουτε σεντ? :rolleyes:

Απλά σε αυτό θα πω ότι όταν η ΕΕΤΤ έβαλε σαν κόστος το λεπτό νομίζω τις 2,5 δρχ κάποτε για την χρήση του δικτύου του ΟΤΕ από τους εναλλακτικούς ο ΟΤΕ έτρεχε στα δικαστήρια και ανέβασε το κόστος κοντά στα 7 λεπτά με αποτέλεσμα πλέον οι εταιρείες να μη μπορούν να αποκομισουν κέρδη γι΄αυτό και δε βλέπεις καμία εταιρεία να χρεώνει φθηνότερα τις αστικές κλήσεις αντίθετα υπεραστικές έχουν πέσει αισθητά λόγω του ανταγωνισμού

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Απ'ότι ξέρω το πάγιο μετά τον πρώτο χρόνο πέφτει και πέρνεις και την επιδότηση κανονικά.Απλά έχεις συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Σημαντικά αυξημένος σε σχέση με πέρυσι ήταν ο αριθμός των γραπτών μηνυμάτων που εστάλησαν και των κλήσεων που έγιναν μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας την περίοδο των εορτών, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι εταιρείες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, η Vodafone συνολικά κατά την εορταστική περίοδο, από 24 Δεκεμβρίου έως και την Πρωτοχρονιά, εξυπηρέτησε περισσότερα από 78 εκατομμύρια γραπτά μηνύματα. Μόνο την πρώτη ώρα του νέου έτους εστάλησαν περίπου 3 εκατομμύρια γραπτά μηνύματα, ενώ συνολικά ανήμερα την Πρωτοχρονιά εστάλησαν 16.200.000 SMS. Αντίστοιχα κατά την ημέρα των Χριστουγέννων εξυπηρετήθηκαν από το δίκτυο περίπου 11 εκατομμύρια μηνύματα.

Επίσης την περίοδο από 24 Νοεμβρίου έως και την Πρωτοχρονιά, το δίκτυο της Vodafone εξυπηρέτησε περισσότερες από 365.000.000 κλήσεις, αυξημένες κατά 16% σε σχέση με πέρυσι.

Από το δίκτυο της Cosmote [COSr.AT] Σχετικά άρθρα διεκπεραιώθηκαν στο διάστημα 24 Δεκεμβρίου έως και την 1η Ιανουαρίου, 342 εκατ. φωνητικές κλήσεις σε 284 εκατ. λεπτά ομιλίας, αυξημένα κατά 11,5%.

Την πρώτη ώρα του 2006, διεκπεραιώθηκαν 4,6 εκατ. λεπτά ομιλίας, αύξηση κατά 15,3%, ενώ τα SMS παρουσίασαν αύξηση κατά 17,5% σε σχέση με πέρυσι.

Σε ό,τι αφορά τα γραπτά μηνύματα στο διάστημα 24 Δεκεμβρίου έως και την Πρωτοχρονιά από το δίκτυο της Cosmote απεστάλησαν με επιτυχία 61,2 εκατ. SMS - αυξηση 7,80% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Την ημέρα των Χριστουγέννων εστάλησαν 8,3 εκατ. μηνύματα και την Πρωτοχρονιά 13,7 εκατ. μηνύματα.

Για έβδομη συνεχή χρονιά η Cosmote και φέτος θα διαθέσει σημαντικό μέρος των εσόδων της από τα γραπτά μηνύματα της Πρωτοχρονιάς σε τέσσερις κοινωφελείς μη-κερδοσκοπικές οργανώσεις οι οποίες παρέχουν φροντίδα και υποστήριξη στα παιδιά.

Από το δίκτυο της ΤΙΜ στο διάστημα από 24 Δεκεμβρίου έως και την Πρωτοχρονιά διεκπεραιώθηκαν 39 εκατομμύρια μηνύματα, αυξημένα σε σχέση με πέρυσι κατά 15%. Μόνο την ημέρα της Πρωτοχρονιάς εστάλησαν 13.85.000 SMS, αυξημένα κατά 170% σε σχέση με μια συνηθισμένη μέρα. Σε ό,τι αφορά τις φωνητικές κλήσεις, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της εταιρείας, παρατηρήθηκε αύξηση των κλήσεων κατά περίπου 15%.

Τέλος, από το δίκτυο της Q-Telecom εστάλησαν τα Χριστούγεννα 3.400.000 SMS και την Πρωτοχρονιά 4.100.000 SMS. Σημειώθηκε αύξηση 40% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, η οποία, σύμφωνα με την εταιρία, στο μεγαλύτερο μέρος της οφείλεται στην αύξηση της πελατειακής βάσης της «Q».

Πηγή: Naftemporiki.gr

εγω δεν τους εμπιστευομαι καθολου.το καλοκαιρι παρηγγειλα απο αυτους ενα κινητο.και καθε αλλο παρα καινουργιο ηταν.ηταν γεματο γραντζουνιες παντου.και μεσα σε μια εβδομαδα αρχιζε να ξεφλουδιζεται.δεν ειναι η ιδια περιπτωση με σενα αλλα εγω στην θεση σου δεν θα το εστελνα.

οχι οτι μπορει να μην στο γυρισουν πισω,αλλα δεν ξερεις τι μπορει να το κανουν οσο θα το εχουν...

Γεια χαρά και καλή χρονιά σε όλους.

Ενδιαφέρομαι να αναπτύξω υπηρεσία μέσω της οποίας ένας χρήστης θα μπορεί να αποστέλλει SMS από το κινητό του σε τετραψήφιο νούμερο και να λαμβάνει SMS με συγκεκριμένη πληροφορία ανάλογα με το μήνυμα που έχει στείλει. Έχει κανείς εμπειρία τέτοιων υπηρεσιών; Καμιά ιδέα για εταιρία που να απευθυνθώ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Γιάννης Καραγιάννης

Εχει τυχει να βγαλω ενα παλιο κινητο που ειχα αφησει με την μπαταρια μετα απο καιρο και να μην ξεκινα η φορτιση με τιποτα. Απ' οτι ξερω υπαρχει τροπος να "ξυπνησεις" την μπαταρια. Ξερει καποιος κατι για αυτο??
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν το εχω ακουσει ποτε αυτο, αλλα περιμενε να δεις τι θα σου απαντησουν οι αλλοι.

ΥΓ. Μαλλον ηθελες να γραψεις "wake up" :)

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Καταρχας καλως ηρθες.

1. Εχεις ανοιξει το ιδιο θεμα στα Ασυρματα Δικτυα, το οποιο ειναι λαθος.

2. Μια εταιρια που μου ερχεται στο νου ειναι η internetq.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

koitakste ligo edw: http://www.mms2call.net kai edw http://www.smscall.net iparxoun dhladh site pou me ena minima se sindeoun me opoio thlefwno epithimeis! alla den kserw an simferei.eseis th lete? nomizw omws simferei an thes na pareis ekswteriko thlefwno apo to kinito.alla apo kinito se kinito simferei me kapoies apo aytes tis ipiresies pou exoun to smscall na perneis thlefwna?:blink:
technoholic maniac reviewer

Auto tha pei katastrofi tis gis!!!

Fantasteite mesa sto 48wro pou allaze o xronos se diafores xwres pws tha itan i gi!

Mia radienergi mpala!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Auto tha pei katastrofi tis gis!!!

Fantasteite mesa sto 48wro pou allaze o xronos se diafores xwres pws tha itan i gi!

Mia radienergi mpala!!!!!

ΚΑΛΟ!!!!:lol:

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

Distixws auti einai h pragmatikotita...

Thlivero..

Ypologizetai oti an h zwh tis gis einai 1 xronos, emeis zoume ta teleutaia 3 lepta...ti katafernoume!!e?

MPAM!MPOUM!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Allazw toso grigora kinita...Pou den prolavenw na allaxw!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το 6510 που εχω εδω και 3 χρονια με κραταει 2 - 2,5 μερες (δεν το αλλαζω)

το c65 το εχω 1 χρονο και κραταει 1μερα το πολυ 1,5μερες

το αλλο το αλλαζω συχνα!!!

Εχει τυχει να βγαλω ενα παλιο κινητο που ειχα αφησει με την μπαταρια μετα απο καιρο και να μην ξεκινα η φορτιση με τιποτα. Απ' οτι ξερω υπαρχει τροπος να "ξυπνησεις" την μπαταρια. Ξερει καποιος κατι για αυτο??

uparxei tropos

an exeis trofodotiko to ry8mizeis ligo pio pano apo tin tasi tis

kai bazeis tin mpataria yia 2-3 deyterolepta .

ένας τρόπος είναι να αφήσεις το κινητό σου για ώρες πάνω στην πρίζα!!! Μπορεί και μέρα...σου το λέω γιατί έτσι έπαθα με ένα Τ28s,μου πήρε 23 ώρες να ξεκινήσει η φόρτιση! Υπομονή...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned