Kitieas Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alfa 156 μάλλον πρεπει να καταλάβουμε οτι το κινητό είναι εργαλείο και όχι μέσο επίδειξης / trend / lifestyle και λοιπές μπούρδες. Ελάχιστοι χρήστες χρησιμοποιούν σε καθημερινή ή όχι βάση πάνω απο το 25% των δυνατοτήτων των σύγχρονων κινητών. Symfono apolyta . Opote stin sygkekrimeni periptosi den nomizo na xriazete otidipote o filos mas pera apo ena tilephono pou na volevei tes PRAGMATIKES tou anagkes kai oxi ta axrista mpixlimpidia pou prosferoun oi eteries. :) ....Se ligo tha mas poun oti an den exoume bluetooth ...mms...etc tha pathoume katathlypsi. :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet BTW... το απόγευμα θα έχω νέα!!! ;) Λοιπόν; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον 6979040654 Mpaaaa kana midlet me dwrean as poume kathe mera kai apo kana kredit den uparxei s'auto to planhth? Prepei na bazoume pistwtikh? Αυτό! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6979040654 Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Wirelessly posted (Sharp gx 20: SHARP-TQ-GX20/1.0 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.2.107 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την petran Αρχικό Μήνυμα από τον 6979040654 Mpaaaa kana midlet me dwrean as poume kathe mera kai apo kana kredit den uparxei s'auto to planhth? Prepei na bazoume pistwtikh? Αυτό! Mporeis na mou peis th wap dieutunsh gia na to katebasw apo to kinhto?(den xreiazete pistwtikh etsi?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6979040654 Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Wirelessly posted (Sharp gx 20: SHARP-TQ-GX20/1.0 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.2.107 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την 6979040654 Wirelessly posted (Sharp gx 20: SHARP-TQ-GX20/1.0 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.2.107 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την petran Αρχικό Μήνυμα από τον 6979040654 Mpaaaa kana midlet me dwrean as poume kathe mera kai apo kana kredit den uparxei s'auto to planhth? Prepei na bazoume pistwtikh? Αυτό! Mporeis na mou peis th wap dieutunsh gia na to katebasw apo to kinhto?(den xreiazete pistwtikh etsi?) Den exw pc kai mpainw apo to kinhto giauto.kai genikw paidia grapste se auto to thema oti wap diehthnshs kserete gia java sms me meiwmenh xrewsh,kai xwris pistwtikh kai tetoia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον manoz Λοιπόν; ;) Tα νεύρα μου ΜΑΝΟ!!!!! :mad: Πέμπτη στείλανε με φάκελο τα χαρτιά μέσω της SPEEDEX , και οι καραγκιόζηδες αν δεν έπαιρνα σήμερα το πρωί την Tellas να τους ξεχέσω (κι αυτή με τη σειρά τους το courier)......ακόμα θα περίμενα να μου φέρουν τα χαρτιά. Με κάλεσε μια μαλ**** από το Courier να μου πει.........ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝ τα πρωινά και τους έδωσα δ/νση εργασίας για να τα φέρουν αύριο όπως είπε. Αλλά επειδή είναι στον Πειραιά, τους είπα πως θα πεταχτώ το μεσημέρι να τα πάρω εγώ ο ίδιος. Σιγά μην τους περιμένω. Πρώτα ο Θεός....... θα τα πούμε το απόγευμα. Τι άλλο να πω! :( Υ.Γ: 6 ΜΕΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ME COURIER. ΒΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜ****** ΛΕΩ ΕΓΩ? :mad: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Τον τρόπο να κλέβουν στοιχεία κινητού, βρήκαν οι ηλεκτρονικοί πορτοφολάδες. Συγκεκριμένα οι hackers μπορούν πλέον να διαβάσουν τον κατάλογο του κινητού σας και να κλέψουν φωτογραφίες του αρχείου σας χωρίς καν να το καταλάβετε, απλά εκμεταλλευόμενοι την ραδιοφωνική τεχνολογία χαμηλής συχνότητας, Bluetooth. Το λογισμικό αυτό, δημιουργήθηκε για να διευκολύνει την επικοινωνία των ηλεκτρονικών συσκευών, καθιστώντας δυνατή τη μεταφορά αρχείων και άλλων δεδομένων μεταξύ κινητών, εκτυπωτών, MP3 players, ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και ρομπότ. Οι ειδικοί προειδοποιούν, πάντως για το ευάλωτο του Bluetooth και εφιστούν την προσοχή στους κατόχους τέτοιων κινητών. ---Το αθώο; λογισμικό --- Κάθε εβδομάδα, βέβαια, παράγονται πάνω από ένα εκατομμύριο συσκευές με ενσωματωμένο το Bluetooth. Η δέ δυνατότητα αποστολής ανώνυμων μηνυμάτων και μεταβίβασης δεδομένων χωρίς τη χρήση καλωδίων έχει ενθουσιάσει το αγοραστικό κοινό που όλο και περισσότερο φαίνεται το εμπιστεύεται. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι όσο ρόδινα μοιάζουν. Μπορεί η νέα τεχνολογία να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, μπορεί όμως να γίνει εξίσου επικίνδυνη. Μέχρι τώρα η υποκλοπή στοιχείων από κινητά τηλέφωνα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη εξαιτίας της αυτονομίας τους.Η εισαγωγή του μυστικού κωδικού pin ήταν αρκετή για σταματήσει τους επιτήδειους υποκλοπείς. Η διασύνδεσή τους όμως, μέσω του καινούριου συστήματος σε δίκτυα δίνει τη δυνατότητα στους επιδέξιους hackers μπορεί να εισέλθουν και να αποσπάσουν τα στοιχεία που επιθυμούν. ---Καθησυχαστικοί οι κατασκευαστές ---- O Βρετανός Ανταμ Λώρι, ενδιαφερόμενος ιδιαίτερα για τους κινδύνους που ενέχει η νέα τεχνολογία, άρχισε προσωπικές έρευνες και δοκιμές πάνω στο θέμα και ήταν ο πρώτος που βρήκε την αχίλλειο πτέρνα του Bluetooth. Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας τη δουλειά που είχε ήδη γίνει από άλλους ερευνητές την προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και διαπίστωσε ποιες είναι η μεγαλύτερης επικινδυνότητας συσκευές. Πιο ευάλωτα, όπως φάνηκε, σε επίθεση των ηλεκτρονικών πορτοφολάδων είναι τα κινητά: Sony Erricson T68i, Τ610 και το Nokia 6310 και 7650. Ο Λώρι στη συνέχεια παρουσίασε τα πορίσματά του στις κατασκευάστριες εταιρίες οι οποίες άρχισαν ήδη να ερευνούν το θέμα. Προς το παρόν, πάντως δεν έχουν καταλήξει στα εργαλεία ή στον τρόπο που οι hackers χρησιμοποιούν γι' αυτές τις εισβολές. Παρόλα αυτά πολλοί τεχνικοί και κατασκευαστές του εν λόγω λογισμικού καθησυχάζουν το κοινό. Υποστηρίζουν μάλιστα πως είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για προβλήματα ασφάλειας. Ταυτόχρονα διαβεβαιώνουν για την ορθή κατασκευή του και προσθέτουν πως μόνο εφόσον υπάρξουν σαφή δείγματα και στοιχεία θα πρέπει ν' ανησυχούμε. Ο Νικ Χαν τεχνικός της TDK, δήλωσε μάλιστα πως αν κάποιος θέλει να υποκλέψει στοιχεία από το κινητό κάποιου σίγουρα θα του είναι πιο εύκολο να το κάνει με άλλες παραδοσιακές μεθόδους παρά να προσπαθήσει ηλεκτρονικά. Πηγή Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x ... Συγκεκριμένα οι hackers μπορούν πλέον να διαβάσουν τον κατάλογο του κινητού σας και να κλέψουν φωτογραφίες του αρχείου σας χωρίς καν να το καταλάβετε, απλά εκμεταλλευόμενοι την ραδιοφωνική τεχνολογία χαμηλής συχνότητας, Bluetooth ..... "Unlike many other wireless standards, the Bluetooth wireless specification includes both link layer and application layer definitions for product developers which supports data, voice, and content-centric applications. Radios that comply with the Bluetooth wireless specification operate in the unlicensed, 2.4 GHz radio spectrum ensuring communication compatibility worldwide. These radios use a spread spectrum, frequency hopping, full-duplex signal at up to 1600 hops/sec. The signal hops among 79 frequencies at 1 MHz intervals to give a high degree of interference immunity. Up to seven simultaneous connections can established and maintained." Γιατί μου δίνεται η εντύπωση ότι αυτά τα άρθρα ΔΕΝ γράφονται από σχετικούς; :whistle: Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Χμμμ, μάλλον δεν διαβάζεις όλα τα νέα! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 re paidia ki egw symfwnw apoluta me sas..extes mallon apo th megalh "dosh" newn kinhtwn,e LALHSA...anyway...sigoura zygizeis ta thelw sou kai apofasizeis...eyxaristw pantws! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Χμμμ, μάλλον δεν διαβάζεις όλα τα νέα! Η παρατήρησή μου ήταν για το συγκεκριμένο άρθρο του TYPOS και όχι για το σύνολο των άρθρων επί του θέματος. ( Το έχω διαβάσει το παραπάνω θέμα ;) ) Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ :mad: Έχω τα χαρτιά στα χέρια μου. 1) Μια επιστολή της ΤΕΛΛΑΣ προς ΕΜΕΝΑ και κοινοποίηση προς το ΙΝΚΑ, την ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ και την ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ. 2) Αντίγραφο της αίτησης ενεργοποίησης της υπηρεσίας Tellas1738, μαζί με τους όρους που συνδοεύουν την αίτηση ενεργοποίησης. 3) Φωτοοοοοοοαντίγραφο της ταυτότητας μου. 4) Την αίτηση-καταγγελία που είχα στείλει στην ΤΕΛΛΑΣ και ζητούσα τα παραπάνω. Στην αίτηση υπάρχουν 2 υπογραφές (μουτζούρες) που πασιφανέστατα δεν είναι δικές μου. Η μία είναι στο πεδίο "Στοιχεία Λογαριασμού" και η άλλη κάτω κάτω δίπλα στον τόπο και την ημερομηνία. ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ :devil: Και γράφει η επιστολή, μεταξύ των άλλων: .....σε συνέχεια του συνημμένου από 21-10-2003 αιτήματος σας και της συνημμένης από 10-11-2003 απάντησής μας, σας επισυνάπτουμε αντίγραφο της αίτησης ενεργοποίησης της υπηρεσίας καθώς και των σχετικών νομιμοποιητικών εγγράφων που παραδόθηκαν στην εταιρία μας σε έντυπη μορφή (καθώς προηγουμένως μας είχαν ήδη αποσταλεί τα στοιχεία αυτά με ηλεκτρονική μορφή μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής online) από το συνεργάτη μας με την επωνυμία "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ) την 16/9/2003. Είχα έναν ενδιασμό, μήπως και μου είχε βάλει την αίτηση ανάμεσα στα άλλα και τα υπέγραψα εν αγνοία μου, οπότε και πήγαινε αλλού το θέμα. Αλλά μόλις τα είδα, κυριολεκτικά έβαλα τα γέλια μέσα στα γραφεία του courier. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ. Πέρασα και από το εν λόγω κατάστημα, για να της τα τρίψω στην μούρη. Γιατί δεν μου αρέσουν τα ψέματα. Αλλά δεν τους πρόλαβα, κλείσαν. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. Ω ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!! ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ. :blink: P.S: Εγώ την καταγγελία την κοινοποίησα στο ΙΝΚΑ και την Α.Π.Π.ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Όχι στον Γερμανό. Απ'ότι βλέπω.... η ΤΕΛΛΑΣ την κοινοποιεί την επιστολή και στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Άντε ν'αρχίσουν τα όργανα να παίζουν και κει μέσα. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Eνημερωσε μας... Υπαρχει ενδιαφερον διοτι πολλοι εδω μεσα "συμπαθουν" τρελα τον Γερμανο και...τις τακτικες του! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον elteo Eνημερωσε μας... Υπαρχει ενδιαφερον διοτι πολλοι εδω μεσα "συμπαθουν" τρελα τον Γερμανο και...τις τακτικες του! Ο καθένας με τα βίτσια του :p Θεωρητικά έχω μιλήσει με 2 δικηγόρους. Επί της ουσίας όμως όχι, αφού δεν είχα επίσημα στοιχεία στα χέρια μου. Αυτό θα γίνει αυτή την εβδομάδα. Απλά τώρα σκέφτομαι, αφού την άρχισα........... μέχρι που μπορώ να την φτάσω αυτή την ιστορία. :o Από την μία σκέφτομαι, και λέω είναι κρίμα. Θα χάσει την δουλειά της η υπάλληλος. Για την ΑΒΕΕ κυριολεκτικά χέσ****. Από την άλλη όμως... λέω "ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕ?" και σίγουρα δεν το χει κάνει σε μένα μόνο. Πόσοι άλλοι θα είναι στη θέση μου άραγε, και απλά δεν μπήκαν στον κόπο να "τραβήξουν χειρόφρενο" σε τέτοιες καταστάσεις. :( :o Ε? Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Eεεεεεεεε οχι και βιτσια! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Στον xraysr0x απευθυνόμουν που άνοιξε νέο θέμα για το ίδιο αντικείμενο! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 PanosFL, ποια ακριβώς είναι η ανακρίβεια; Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Αρχιμήδης PanosFL, ποια ακριβώς είναι η ανακρίβεια; Αυτό που έχω επισημάνει με έντονα γράμματα: απλά εκμεταλλευόμενοι την ραδιοφωνική τεχνολογία χαμηλής συχνότητας, Bluetooth ..... Θεωρώ ανακριβές ότι η μπάντα των 2.4GHz είναι τεχνολογία χαμηλής συχνότητας. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά αυτή η λεπτομέρεια με κάνει πιο σκεπτικό στην ακρίβεια του άρθρου του TYPOS. Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Ego pantos pou exo agorasei pragmata apo amazon k apo swatch den eixa provlima...Epipleon enas gnostos ekane kratisi eisitirion k xenodoxiou stis Maldives (!!!) xoris provlima... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον panosFL Αυτό που έχω επισημάνει με έντονα γράμματα: απλά εκμεταλλευόμενοι την ραδιοφωνική τεχνολογία χαμηλής συχνότητας, Bluetooth ..... Θεωρώ ανακριβές ότι η μπάντα των 2.4GHz είναι τεχνολογία χαμηλής συχνότητας. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά αυτή η λεπτομέρεια με κάνει πιο σκεπτικό στην ακρίβεια του άρθρου του TYPOS. Ναι, έχεις δίκιο... Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Αρχιμήδης Ναι, έχεις δίκιο... Μπορεί να είναι και ένα απλό τυπογραφικό λάθος, αλλά το ύφος του - συγκεκριμένου πάντα - άρθρου μου φαίνεται ότι είναι πολύ "πιασάρικο". Τέλος πάντων, ίσως παραείμαι "τεχνοκράτης". :o Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Πήγαινέ το μέχρι τέλους!! Και κράτα μας ενήμερους, η υπόθεση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Η υπάλληλος σίγουρα δεν έπραττε με δικιά της πρωτοβουλία, αλλά όπως και να χει έχει κάνει πλαστογράφηση υπογραφής που δεν είναι και κανένα ασήμαντο αδίκημα. Σκέψου να αρχίσουν να βάζουν τις υπογραφές μας όπου τους καπνίσει. Για αυτό σου λέω, προχώρα το όσο πάει. Και λίιιιγη από τη βρώμα που υπάρχει να καθαρίσει, κάτι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Προχώρα. Νο mercy. No Pain. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romfeo Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Γεια σας, Ξέρει κανείς κάποιο δωρεάν Sync ML Server? Παράθεση Inverse Interactive Virtual Reality Appplications http://www.inverse.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Δυστυχώς τους περισσότερους τους ικανοποιεί να έχουν ένα κινητό με τα πάντα και ας το χρησιμοποιούν μόνο για κλήσεις. Πολλοί έχουν αυτήν την "αρρώστια" τι να κάνουμε. Για την τσέπη των αλλων δεν θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε. Είμαι και εγώ από αυτούς που αγοράζουν κινητό μόνο όταν πραγματικά το χρειάζονται. Οπότε κοιτάω μόνο την πάρτυ μου και αφήνω τους άλλους να αγοράζουν κάθε μήνα διαφορετικό και ας μένουν στο γκέτο (τρόπος του λέγην...). Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts