TN97 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 το προβλημα δεν ειναι η αρχικη κοστολογηση των συσκευων :!: ;) αλλα οι ακαριαιες πτωσεις των τιμων σε χρονο παραλογο απο την πλευρα των εταιριων :mad: οι οποιες με αλυσιδωτη αντιδραση καταστρεφουν ολη την αγορα των κινητων σε επιπεδο αγοραπωλησιας :!: Μα είναι φυσικό... Όταν μία εταιρεία βγάλει ένα νέο μοντέλο στην αγορά, θα το υπερκοστολογήσει επειδή είναι καινούργιο και θέλει να πάρει λεφτά από όσους το παίρνουν αμέσως. Εκμεταλλεύονται, με άλλα λόγια, το ότι υπάρχουν άτομα που θα τρέξουν να το πάρουν μόνο και μόνο επειδή είναι καινούργιο. Μετά από λίγο καιρό, ρίχνουν την τιμή ώστε να σπεύσουν να το αγοράσουν πιο μεγάλες μάζες καταναλωτών, αυτοί που σε καμία περίπτωση δεν θα το έπαιρναν με το που βγαίνει στην αγορά. Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό που θα πω, αλλά ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. Εταιρείες είναι, το κέρδος επιθυμούν. Και εγώ στην θέση τους το ίδιο θα έκανα. ενα μεγαλο μερος του προβληματος και εν μερει η λυση ;) ειναι το τελειο η σχεδον τελειο και πληρες κινητο το οποιο ειναι εφικτο αλλα οι φιλτατες εταιριες δεν το φτιαχνουν και μαλλον ουτε προκειται για ευνοητους λογους ;) :lol: μου το εχουν πιστοποιησει ακρως εμπειρα και στα πραγματα ατομα του χωρου :!: για παραδειγμα η Motorola δεν θα μπορουσε να βαλει καρτα μνημης,photo-light και megapixel camera στο V3?Πως θα πουλαγε ομως το V1150 :!: :lol: Ακόμα και αν μία εταιρεία έβγαζε το «τέλειο κινητό», με τους ρυθμούς που τρέχει η τεχνολογία, μέσα σε λίγους μήνες θα έβγαζε ένα ακόμα πιο «τέλειο». Δεν έχει νόημα αυτός ο τρόπος σκέψης. Και στο κάτω-κάτω, όρισέ μου εσύ τί είναι «τέλειο»... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Πάντως, off the record, αυτό με το να αλλάζει κανείς κινητά κάθε τρεις και λίγο έχει εξελιχθεί σε πραγματική πληγή. Ξέρω πολύ κόσμο που το κάνει, με αποτέλεσμα να χρωστάει, να μην έχει λεφτά να πιει έναν καφέ. Είναι τουλάχιστον τραγελαφικό να βλέπεις άτομα με smartphones των 400, 500 ή 600 ευρώ να μην έχουν λεφτά να καλύψουν άλλες, καθημερινές και βασικές τους ανάγκες. Τραγικό... Δεν μιλάω για εσένα, invictus1... Δεν σε ξέρω, ούτε γνωρίζω την οικονομική σου κατάσταση. Μιλάω γενικά, και με θλίβει το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει πολλά παιδιά. Πρόκειται για εθισμό, και κάθε εθισμός έχει άσχημα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Πάντως, off the record, αυτό με το να αλλάζει κανείς κινητά κάθε τρεις και λίγο έχει εξελιχθεί σε πραγματική πληγή. Ξέρω πολύ κόσμο που το κάνει, με αποτέλεσμα να χρωστάει, να μην έχει λεφτά να πιει έναν καφέ. Είναι τουλάχιστον τραγελαφικό να βλέπεις άτομα με smartphones των 400, 500 ή 600 ευρώ να μην έχουν λεφτά να καλύψουν άλλες, καθημερινές και βασικές τους ανάγκες. Τραγικό... Δεν μιλάω για εσένα, invictus1... Δεν σε ξέρω, ούτε γνωρίζω την οικονομική σου κατάσταση. Μιλάω γενικά, και με θλίβει το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει πολλά παιδιά. Πρόκειται για εθισμό, και κάθε εθισμός έχει άσχημα αποτελέσματα. Νομίζω ότι τα είπες πολύ σωστά ΤΝ97 και δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω 100% με όσα είπες. Όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Πάντως, off the record, αυτό με το να αλλάζει κανείς κινητά κάθε τρεις και λίγο έχει εξελιχθεί σε πραγματική πληγή. Ξέρω πολύ κόσμο που το κάνει, με αποτέλεσμα να χρωστάει, να μην έχει λεφτά να πιει έναν καφέ. Είναι τουλάχιστον τραγελαφικό να βλέπεις άτομα με smartphones των 400, 500 ή 600 ευρώ να μην έχουν λεφτά να καλύψουν άλλες, καθημερινές και βασικές τους ανάγκες. Τραγικό... Δεν μιλάω για εσένα, invictus1... Δεν σε ξέρω, ούτε γνωρίζω την οικονομική σου κατάσταση. Μιλάω γενικά, και με θλίβει το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει πολλά παιδιά. Πρόκειται για εθισμό, και κάθε εθισμός έχει άσχημα αποτελέσματα. θα πω κατι και πιθανον καποιοι να θιχτουν :!: :worry: αλλα ειναι κι αυτο μερος του παζλ κι οχι μονο αυτα που λες και συμφωνω :cool: οταν καποια πιτσιρικια με τον πλουσιο μπαμπα κτυπανε το ενα κινητο μετα το αλλο σκοτωνοντας κυρολεκτικα το προηγουμενο :!: :mad: γιατι δεν τους νοιαζει ας ειναι καλα ο πατερουλης :!: :lol: το ιδιο ισχυει εν μερει και σε χαμηλοτερα εισοδηματα απο καλο-κακομαθημενα που τσιτσιριζουν τον μισθοσυντηρητο πατερα που δεν χαλαει χατηρια στο σπλαχνο!ετσι καταρεει η αγορα...Οσο μενα ειμαι αρκετα μεγαλος κι εμπειρος ωστε εν γνωση μου παιζω εν μερει το παιχνιδι των εταιριων!και φυσικα δεν ανηκω στις κατηγοριες που περιεγραψες χωρις να μπαινω σε λεπτομερειες!απλα παιζω κι εγω καλα το παιχνιδι απλα μου τη δινει καμμια φορα με φασεις σαν κι αυτη που προανεφερα και με τα χοντρα στησιματα των εταιριων που το ξεφτιλιζουν αρκετες φορες και φυσικα δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα!!!!! Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Μα είναι φυσικό... Όταν μία εταιρεία βγάλει ένα νέο μοντέλο στην αγορά, θα το υπερκοστολογήσει επειδή είναι καινούργιο και θέλει να πάρει λεφτά από όσους το παίρνουν αμέσως. Εκμεταλλεύονται, με άλλα λόγια, το ότι υπάρχουν άτομα που θα τρέξουν να το πάρουν μόνο και μόνο επειδή είναι καινούργιο. Μετά από λίγο καιρό, ρίχνουν την τιμή ώστε να σπεύσουν να το αγοράσουν πιο μεγάλες μάζες καταναλωτών, αυτοί που σε καμία περίπτωση δεν θα το έπαιρναν με το που βγαίνει στην αγορά. Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό που θα πω, αλλά ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. Εταιρείες είναι, το κέρδος επιθυμούν. Και εγώ στην θέση τους το ίδιο θα έκανα. Ακόμα και αν μία εταιρεία έβγαζε το «τέλειο κινητό», με τους ρυθμούς που τρέχει η τεχνολογία, μέσα σε λίγους μήνες θα έβγαζε ένα ακόμα πιο «τέλειο». Δεν έχει νόημα αυτός ο τρόπος σκέψης. Και στο κάτω-κάτω, όρισέ μου εσύ τί είναι «τέλειο»... τελειο ειναι το κινητο που εφαρμοζει ολες τις διαθεσιμες τρεχουσες τεχνολογιες με μια αρκετα καλη εμφανιση :!: :cool: πραγμα ομως μη εφαρμοσιμο σε πρακτικο επιπεδο για τους λογους που προαναφερω :cool: οσο για το τελευταιο οι καταναλωτες κι οχι οι εταιριες εχουν την μπαλα ;) απλα δεν ξερουν να παιξουν :!: :lol: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_fx2 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Πολύ ωραία τότε. Βγάζω και εγώ το "ΤΈΛΕΙΟ" κινητό και το πουλάω 3000euro. Πας το αγοράζεις, γιατί είναι τέλειο μην το ξεχνάμε, και μετά με κατηγορείς ότι στο πούλησα 3000euro επειδή είναι τέλειο και εσύ το αγόρασες. Χμ... Παράθεση Personal Website: http://www.kospol.gr Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr BlogThis.gr http://www.blogthis.gr Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Πολύ ωραία τότε. Βγάζω και εγώ το "ΤΈΛΕΙΟ" κινητό και το πουλάω 3000euro. Πας το αγοράζεις, γιατί είναι τέλειο μην το ξεχνάμε, και μετά με κατηγορείς ότι στο πούλησα 3000euro επειδή είναι τέλειο και εσύ το αγόρασες. Χμ...αν το πακετο ειναι καλο που σημαινει οτι δεν θα παρακαμφθει και θα θεωρειται παρωχημενο σε λιγοτερο απο χρονο το συζηταμε ;) και δεν θα σου γκριναξω που μου φαγες τα 3 χιλιαρικα στους <<γιατρους στα φαρμακα> :!: :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 tha m pi kapios ti ine ta smartphones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 kinita tilefwna me kapoies dinatwtites twn pda tipota perissotero tipota ligotero.Apla k xigimena :lol: Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 m......s dld ok fiile s euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 tha m pi kapios ti ine ta smartphones To λέει η λέξη: Έξυπνα τηλέφωνα. Αυτά που συνδυάζουν τηλέφωνο με pc. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 kiriakoulis, το μήνυμά σου τροποποιήθεκε από εμένα. Σε παρακαλώ, πρόσεχε πως εκφράζεσαι. :) Επίσης, το θέμα μεταφέρθηκε στους Τεχν. Προβληματισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Απλά μπορείς να εγκαθιστάς κάποιες απλές εφαρμογές. Συνήθως για αυτή τη δυνατότητα παίρνεις ένα συνήθως ακριβό κινητό, σχετικά ογκώδες, με μεγάλη οθόνη και σχετικά συχνά κωλύματα. Μπορείς να καταλάβεις πότε κάποιος έχει ένα τέτοιο κινητό από το ύφος του ιδιοκτήτη (το ύφος ‘έπιασα τον παπά απ’ τ’ αρχεία). :p Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Απλά μπορείς να εγκαθιστάς κάποιες απλές εφαρμογές. Συνήθως για αυτή τη δυνατότητα παίρνεις ένα συνήθως ακριβό κινητό, σχετικά ογκώδες, με μεγάλη οθόνη και σχετικά συχνά κωλύματα. Μπορείς να καταλάβεις πότε κάποιος έχει ένα τέτοιο κινητό από το ύφος του ιδιοκτήτη (το ύφος ‘έπιασα τον παπά απ’ τ’ αρχεία). :pΥπαρχουν και μικρα σμαρτφονς... :!: και δε νομιζω ολοι να εχουν "υφος",τουλαχιστον οσοι ξερουν & ασχολουνται μ'αυτα...οι υπολοιποι,που τα παιρνουν επειδη εχουν τα λεφτα ή για μουρη & το εχουν μονο για...κλησεις & μηνυματα,ειναι απλα αξιολυπητοι... :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 αν το πακετο ειναι καλο που σημαινει οτι δεν θα παρακαμφθει και θα θεωρειται παρωχημενο σε λιγοτερο απο χρονο το συζηταμε ;) και δεν θα σου γκριναξω που μου φαγες τα 3 χιλιαρικα στους <<γιατρους στα φαρμακα> :!: :lol: :lol: :lol: Και αυτό το κινητό να βγει δεν θα αλλάξει τίποτα γιατι πάλι θα το βαρεθείς και θα θέλεις κάτι καλύτερο. Ας βγάλουνε κινητό με 50GB δίσκο, VGA οθόνη και 8 Μpx κάμερα, 3G και ότι άλλο φανταστείς. Άτομα που έχουν κάλο, ακόμα και αυτό θα το βαρεθούν ύστερα από μερικού μήνες. Το θέμα είναι στην ιδιοσυγκρατησία του καθένα και στο να γνωρίζει ακριβώς ποιες είναι οι απαιτήσεις του καθένα. Αν κάποιος αγοράζει 3G τηλέφωνο με δυνατότητα βιντεοκλήσεων, και δεν πληρώνει για 3G αλλά ούτε το έχει ανάγκη (ούτε καν για data), τότε ΑΥΤΟ είναι κουταμάρα και πέταμα χρημάτων. Ας κάνουμε μια δημοσκόπηση εδώ μέσα να δούμε πόσοι από τους κάτοχους των 6680 κτλ πραγματοποιούν βιντεροκλήσεις. :X Τα κινητά θα συνεχίσουν να εξελήσονται αυτό είναι το μόνο σιγουρο. Αυτό που πρέπει ο κόσμος να αναρωτηθεί είναι κατά πόσο έχουμε την ανάγκη για την παραμικρή αλλάγή. Το ερώτημα είναι, όντος τα χρειαζόμαστε, ή απλά μας αρέσει να ξεθυμαίνουμε με το έχουμε την αίσθηση οτι κατέχουμε το καλύτερο; Μήπως μερικοί πρέπει να ανακαλύψουν οτι τα κινητά δεν είναι το ποιο σημαντικό πράγμα στον πλανήτη και υπάρχουν ένα σορρό άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος με τα λεφτά του. Πόσο μάλιστα αυτοί που ανέφερε και ο ΤΝ97 που δεν έχουν καν λεφτά για τα απαραίτητα και πετάνε λεφτά σε βλακίες. και αν κάποιος είναι gadjetakias θα πρέπει να σκεφτεί με τα ίδια λεφτά να αγοράσει κάποιοες άλλες συσκευές που θα του κρατήσουν πολύ περισσότερα χρόνια, όπως καλές ψηφιακές μηχανές, ή Mp3 players με micro drives κτλ κτλ. Όποιος όμως συνεχίζει και πετάει τα λεφτά του έτσι, μεγιά του και χαρά του, είναι δικαίωμά του. Τουλάχιστον να μην παραπονιέται και τα ρίχνει στις εταιρείες. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Και αυτό το κινητό να βγει δεν θα αλλάξει τίποτα γιατι πάλι θα το βαρεθείς και θα θέλεις κάτι καλύτερο. Ας βγάλουνε κινητό με 50GB δίσκο, VGA οθόνη και 8 Μpx κάμερα, 3G και ότι άλλο φανταστείς. Άτομα που έχουν κάλο, ακόμα και αυτό θα το βαρεθούν ύστερα από μερικού μήνες. Το θέμα είναι στην ιδιοσυγκρατησία του καθένα και στο να γνωρίζει ακριβώς ποιες είναι οι απαιτήσεις του καθένα. Αν κάποιος αγοράζει 3G τηλέφωνο με δυνατότητα βιντεοκλήσεων, και δεν πληρώνει για 3G αλλά ούτε το έχει ανάγκη (ούτε καν για data), τότε ΑΥΤΟ είναι κουταμάρα και πέταμα χρημάτων. Ας κάνουμε μια δημοσκόπηση εδώ μέσα να δούμε πόσοι από τους κάτοχους των 6680 κτλ πραγματοποιούν βιντεροκλήσεις. :X Τα κινητά θα συνεχίσουν να εξελήσονται αυτό είναι το μόνο σιγουρο. Αυτό που πρέπει ο κόσμος να αναρωτηθεί είναι κατά πόσο έχουμε την ανάγκη για την παραμικρή αλλάγή. Το ερώτημα είναι, όντος τα χρειαζόμαστε, ή απλά μας αρέσει να ξεθυμαίνουμε με το έχουμε την αίσθηση οτι κατέχουμε το καλύτερο; Μήπως μερικοί πρέπει να ανακαλύψουν οτι τα κινητά δεν είναι το ποιο σημαντικό πράγμα στον πλανήτη και υπάρχουν ένα σορρό άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος με τα λεφτά του. Πόσο μάλιστα αυτοί που ανέφερε και ο ΤΝ97 που δεν έχουν καν λεφτά για τα απαραίτητα και πετάνε λεφτά σε βλακίες. και αν κάποιος είναι gadjetakias θα πρέπει να σκεφτεί με τα ίδια λεφτά να αγοράσει κάποιοες άλλες συσκευές που θα του κρατήσουν πολύ περισσότερα χρόνια, όπως καλές ψηφιακές μηχανές, ή Mp3 players με micro drives κτλ κτλ. Όποιος όμως συνεχίζει και πετάει τα λεφτά του έτσι, μεγιά του και χαρά του, είναι δικαίωμά του. Τουλάχιστον να μην παραπονιέται και τα ρίχνει στις εταιρείες.Περα απο το οτι πιο πριν εχω απαντησει σχεδον εφ'ολης της υλης ;) θα πω και τα εξης[οποιος πει οτι δεν γουσταρει το shoping-therapy και το πουλ-μουρ :!: στα κυβικα του η και πανω απο αυτα ειναι ο Πινοκιο :lol: ]ειναι κοινο μυστικο σε τυπους των κυβικων του myphone και ανω,οτι 8 στους 10 εχουν στην κατοχη τους τηλεφωνα με φουλ δυνατοτητες απλα για να κανουν φωνητικες κλησεις :!: και να τα αφηνουν στο τραπεζακι της καφετεριας να το δει ο απεναντι :lol: οσο για να χρησιμοποιησεις τα φραγκα για αγορες του τυπου που λες ειναι ο ιδιος φαυλος κυκλος....... Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Έτσι, έτσι. Με κινητό των 400 ευρώ και μέσα κοσμοκάρτα/f2g/cu με μηδενικό υπολοιπο (και η πιστωτική στο όριο φυσικά). :p Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Έτσι, έτσι. Με κινητό των 400 ευρώ και μέσα κοσμοκάρτα/f2g/cu με μηδενικό υπολοιπο (και η πιστωτική στο όριο φυσικά). :pΕλληναααρες ολε-ολε-ολε-ολε :!: :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 οσο για να χρησιμοποιησεις τα φραγκα για αγορες του τυπου που λες ειναι ο ιδιος φαυλος κυκλος....... Εγώ φίλε θα διαφωνήσω. Δεν αγοράζει κάποιος ψηφιακή κάμερα κάθε χρόνο, ούτε MP3 player, ούτε PDA. Αυτές οι συσκευές έχουν πολύ καλύτερη σχέση κόστους/απόδοσης και τις κρατάς πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Προσωπικά εγώ είχα αγοράσει την πρώτη μου ψηφιακή κάμερα το 1999 και ήταν μία Sony 1.6 Mpx με φοβερό φακό, και ύστερα από 5 ολόκληρα χρόνια χρειάστηκα ανάβαθμιση και πήγα στα 7.2 και τώρα η επόμενη θα είναι μετά από πολλά χρόνια. Αν όμως βασιζόμουνα στην ψηφιακή κάμερα του κάθε κινητού, τότε θα έπρεπε να αλλάξω συσκευή κάθε 6 μήνες. Αλλά όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, την ψηφιακή μου κάμερα δεν μπορώ να την βάλω στο τραπεζάκι της καφετέριας.... :lol: Ήθελα να ήξερα πόσο καιρό θα πάρει τους Έλληνες να ξεκολήσουν από αυτό το πουλ μουρ. Πλέον τα κινητά έχουν γίνει ανάγκη και τα έχουν όλοι. Οπότε δεν θα έπρεπε να θεωρήται κάτι το τρελό. Μου φαίνεται είμαστε καθυστερημένος λαός σε μερικά πράγματα. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Θα διαφωνήσω μαζί σου, για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν υπάρχει κάποιος/οι άνθρωπος/οι που ελέγχει/ουν τα sms, e-mails, websites και άλλα διάφορα, άλλα αυτό γίνεται μέσω υπολογιστών οι οποίοι "ακούν" όλα αυτά που προανέφερα και λειτουργούν με λέξεις κλειδιά, είτε είναι αυτό ομιλία, είτε κείμενο! Έτσι σε περίπτωση που κάποια λέξη κλειδί θεωρηθεί ύποπτη τότε ξεκινάει η καταγραφή! Κι όμως, δεν διαφωνείς μαζί μου. Το ίδιο πράγμα λέμε. Η πλάκα είναι ότι στους ελληνικούς δρόμους σκοτώνονται περισσότεροι από ότι από την παγκόσμια τρομοκρατία. :kill: Τον συσχετισμό δεν τον καταλαβαίνω. Ξέρεις, τα ατυχήματα στους δρόμους δεν είναι σκόπιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 "Είναι χειρότερο από έγκλημα, είναι λάθος" που θα έλεγε και ο Ταλεϋράνδος. Και η φράση ταιριάζει τόσο στους σημερινούς πολέμους όσο και στα ελληνικά τροχαία. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Blueboy, σόρι, αλλά είτε είσαι εκ φύσεως υπερβολικός είτε βλέπεις πολλές ταινίες. Θα μπορούσα και εγώ να πω ότι ή είσαι το αντίθετο του υπερβολικού και δεν παρακολουθείς καθόλου ταινίες Οι ταινίες καμμιά φορά καθρεφτίζουν την πραγματικότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi37 Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Ξερει κανεις απο ποιο site μπορω να μεταφέρω παιχνιδια απο το Ιντερνετ στο κινήτο μου μέσω USB;;; Παράθεση Freya Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 evi37, έχεις ήδη ανοίξει θέμα στο NEC forum, οπότε δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 η μονη που δεν επαιζε και τοσο το παιχνιδι των υπολοιπων η S.E. βλεπω να χαλαει κι αυτη σιγα-σιγα :!: :worry: :cry: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts