Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

lebofski, για να λυθεί η απορία σου πήγαινε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?forumid=50 όπως σου είπε και ο lewton :)

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Gia sas pedia exo ena provlima ekana install to usb bluetooth mou sto pc mou pou ine pentium 3 .

H aporia mou ine den doulevi to bluetooth me usb 1 epidi den to anagnorizi kai exoun spasi ta neura.

Prepi na valo service pack 2 i ine kalitera me to SP1

Euxaristo gia tin voithieia ek ton proteron

Ψήφισα 2, μιας και έχω μια σύνδεση Cosmote και είχα και μια CosmoKάρτα, η οποία βέβαια έληξε αλλά σύντομα θα πάρω μια καινούρια.
:shifty:

Eχω δυο κατρες τις οποιες χρησιμοποιω καθημερινα μια q k μια cosmote και τα δυο ειναι καρτοκινητα

Απο οτι ξερω θα αργησει καμποσο. Σε κανα χρονο μαλλον, ισως και περισσοτερο. Εκτος και οι εταιρειες το ζητησουν νωριτερα. θα περεχεται σαν υπηρεσια οπου η προωθηση θα ειναι unconditional (οχι οπως η κληση, οπου υπαρχουν τρεις επιλογες). Περιμενω τη TIM και τη voda να το εχουν πρωτες.

Κατι μου λεει οτι σε 5 χρονια θα φωναζουμε γιατι η μπαταρια θα κανει 50ms να φωρτισει και θα αργει...

?

Απλα θετω τον προβληματισμο μου γιατι κατα την γνωμη μου οι φαν της τεχνολογιας θελουν δυναοτητες που στην πραξη δεν αξιοπιουνται.Σας εχει τυχει?

εμενα πολλες φορες...

Δεν εχω σκοπο να θιξω κανεναν απλα θετω τον προβληματισμο μου μηπως ολοι μας(συμπεριλαμβανομενου του εαυτου μου) παιζουμε το παιχνιδι των εταιριων και ειμαστε πορωμενοι με δυνατοτητες που δεν μας ειναι αναγκαιες/

εστω δηλαδη οτι χρησιμοποιυμε το κινητο για να μιλαμε,για να στελνουμε μηνυματα αντε να μπουμε και λιγο νετ να δουμε και κανενα εμαιλ αντε να βγαλουμε καποιες φωτο αντε να δουμε και κανενα αρχειο κειμενου.αληθεια πως ζουσαμε με ενα κινητο που αρχικα ημασταν αυτοικανοποιουμενοι στο μεγεθος και το βαρος ?

εσεις τι λετε?

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

pedia to idio isxiei kai me ta kinita imode.to menoy ine parametropoiemeno apo tin eteria.to kako ine otan thes kapoia siskeyh kai ayti ine vodafone-live i imode.alla mhn ta theloyme ola dika mas.sinithos oi siskeyes imode i oi siskeyes vl einai pio ftines idika gia epidotisis kai simbolea...

epipleon exoyme eteries kiniton poy diaforetika den tha tis ixame stin ellada p.x. sharp,nec,mitsubishi

P800

Φίλε μου προσωπικά χρησιμοποιώ τις δυνατότητες του κινητού στο έπακρο (έχω το 6600) αλλά χωρίς να χρησιμοποιώ και να πλουτίζω την COSMOTE. Δηλαδή εκμεταλεύομαι το κινητό για ότι μου δίνει και σαν έξοδα το χρησιμοποιώ μόνο για τηλ και sms, δηλαδή ότι πιο φθηνό υπάρχει. Ούτε e-mail, ούτε net! Πάντως μου τι δίνει που αγοράζουν άτομα άσχετα με την τεχνολογία τέτοια κινητά χωρίς να ξέρουν πως χρησιμοποιούνται!

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Πιστευω οτι ναι, του πεταω τα ματια εξω. Και μου την δινει οταν βλεπω καποιους που εχουν π.χ ενα p910 και ουτε που στελνουν μηνυματα! Για εμενα το κινητο ειναι εργαλιο, οχι αυξηντικο συστημα φυγουρας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (31 Οκτ. 2004 , 11:10)

Και γιατί τα Νokia 6230, Panasonic X60, Sharp GX15 όλα VLive είναι ξεκλείδωτα...?:whistle:

γιατι φαινεται οι εταιρεις ξυπνησανε...

κατα την γνωμη μου η φιγουρα εγκειται στο οτι ειμαστε περηφανοι για το κινητο μας και οχι για το ποσο εχει σε ευρω.Εγω τουλαχιστον ετσι κανω.

Εξαλλου με συνδεσεις οι τιμες των κινητων ειναι συμφερουσες και συνηθως προσφορονται σε δοσεις.

Το ποιο κινητο παιρνεις εχει να κανει με το τι σου αρεσει.

Προσωπικα ειχα εξυπνα τηλεφωνα αλλα λιγες μονο φορες χρησιμοποιοησα καποιες δυνατοτητες.

εργαλειο μπορει να ειναι για καποιον επιχειρηματια η για καποιον που κερδιζει κατι απο την τεχνολογια.

Υπαρχουν ομως ατομα οπως εγω και πολλοι στο φορουμ που ειμαστε γκατζεζακηδες και μας αρεσει η τεχνολογια και να χρησιμοιουμε καποιες προηγμενες υπηρεσεις χωρις να κερδιζουμε κατι περα απο την ικανοποιηση η την αυταρεσκεια μας σε αυτα που μπορει να μας προσφερει η τεχνολογια.

Φιλε μου architect_duth δεν μπηκες στον πειρασμο να παρεις καποιο νεο σμαρτφον ?η ΝΟΚΙΑ εχει βγαλει απο τοτε 7610,6260 και αλλα μοντελα.Αν σε καλυπτει το 6600 συγχαρητηρια αλλα δεν θα ηθελες να ειχες π.χ. οτι το 6600+μια καλυτερη καμερα +τριτη γενια+βελτιωμενο περιβαλλον χρησης και νεες εφαρμογες?

Και για το θεσω πιο συγκεκριμενεα τι πρακτικα κερδιζεις απο το 6600 και αν κατι απο αυτα που σου ανεφερα θα ηθελες να ειχε το κινητο σου?

AquaSonic δεν νομιζω οτι ο χ που εχει α,β οικονομικες δυνατοτητες που τις ξερει το περιβαλλον του η οσοι πρεπει να το ξερουν να θελει να πεισει οτι εχει χρηματα επειδη εχει ενα τηλεφωνο 600-800 ευρω..

Βεβαια αν ψαχνεις να εντυπωσιασεις καποιον για να κερδισεις καποια φιλη η αν θες να αυτοπαρουσιαστεις ως χρηστης υψηλης τεχνολογιας και να δειξεις στους γυρω σου οτι εχουν μεινει πολυ πισω απο αποψη κινητου εχει μια βαση και δεν ειναι απαραιτητα κακο.

κακο η τελος παντων οχι ιδιαιτερα αποδεκτο απο την πλειονοτητα του κοσμου ειναι να κανεις οτι εσυ ξερεις μονο απο τεχνολογια και να επιβαλλεις τις αποψεις σου κατι που γενικοτερα δεν ειναι σωστο αλλα ειναι μια πραγματικοτητα για την οποια ευθυνομαστε ολοι.

Δεν νομιζω οτι ειναι πρεπον να δινουμε την εντυπωση οτι οι αλλοι ειναι για πεταμα επειδη δεν εχουν νεο κινητο η να τους προσαρμοσουμε τις αναγκες μας στις αναγκες αλλων.Καθε ανθρωπος εχει τις δικες του αναγκες ,ιδιοτροπιες και ιδιορυθμιες.

P800

Exo to SIEMENS S55,ena montelo me periorismenes dinatotites,tis opoies ekmatalleuomai sto epakro.

Sintoma tha agoraso to 6630,tou opoiou oi dinatotites einai ateleiotes...Pistepste me den tha lipitho liga euro parapano gia na tis ekmetaleutho oles.Kai ton browser tha xrisomopoio kai paixnidia apo to mycosmos tha katevazo kai tha xrisimopoiiso megalo meros tis mnimis gia na apothikeuso tragoudia sto MP3...

To kinito pleon den einai mono gia na pragmatopoieis kliseis kai na stelneis minimata...Mporeis na akous tragoudia,na paizeis paixnidia,na serfareis sto internet,na travas video,na pairneis fotografies,na akous radiofono...Einai o,ti prepei gia na min variesai pote.Gemizeis dimiourgika tin ora sou,diaskedazontas sto epakro...

Αν πάρεις το 6630 ΔΕΝ θα χρειαστεί να κατεβάζεις παιχνίδια και εφαρμογές απο το mycosmos (που είναι κα μούφα :P ), αλλα απο το Ίντερνετ (του pc σου) και θα τα περνάς μετά στο κινητό... Υπάρχουν άπειρες πηγές για τζάμπα κατέβασμα (έστω και λίιιιιγο παράνομες :P).
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε DENIOR πίστεψέ με εάν γίνεις φοιτητής τότε και εσύ θα χρησιμοποιείς το κινητό μόνο για τηλέφωνο και μηνύματα (από αυτά που πληρώνεις μόνο εννοώ) διότι όλα τα άλλα θα σουπετάνε τους λογαριασμούς στα ύψη! Τί το θέλω το ιντερνετ στο κινητό και το 3G όταν πληρώνω το 1/5 από το μηνιάτικο στο κινητό??? Αυτά μπορώ να τα έχω και από το pc μου που είναι πολύ πιο φθηνά! Η πιο χαζή διαφήμιση.... "I-MODE: πληρώνω τη ΔΕΗ και έρχομαι!!!! " λέει ο ορειβάτης!!! Αν είνα ιποτέ δυνατό Θεέ μου να χρησιμοποιήσει ανείς το κινητό του πληρώνοντας το κάθε δευτερόλεπτο για να πληρώσει τη ΔΕΗ....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! :mad: :mad: :mad:

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Mporeis na akous tragoudia,na paizeis paixnidia,na serfareis sto internet,na travas video,na pairneis fotografies,na akous radiofono...Einai o,ti prepei gia na min variesai pote.Gemizeis dimiourgika tin ora sou,diaskedazontas sto epakro...

Το μονο στο οποιο δεν συμφωνω ειναι το internet. Με τις χρεωσεις που εχουν οι εταιρειες δεν συμφερει καθολου!!!!! τα υπολοιπα ναι!

kalispera...exw to nokia 6600 kai tha ithela na mou peite pws mporw na perasw to camcorder pro sto kinito mou gia perisotero xrono lhpsh video...!exw ir ston H/Y mou alla den kserw thn diadikasia...opoios mporesei kai kserei as mou apanthsei....euxaristw
aLeJaNdRo

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned