Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

...μάλλον bonus της δίνει με τόση δαφήμιση που γίνεται...με πρωταγωνιστές όπως τον Μπέκαμ και τον Σουμάχερ...νομίζω?:whistle:
Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aν θυμάμαι καλά είχε υπάρξει και επισόδειο των X-Files που αναφερόταν στο Haarp Project.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Ένα εντελώς ξεκλείδωτο GX30 θα ήταν απλά το ΚΟΡΥΦΑΙΟ nonsmartphone κινητό :)

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Ναι τέλειο! Σχεδόν κάνεις τα στραβά μάτια στο μόνοφωνικό ΜΡ3 και στην έλλειψη ΒΤ και ραδιοφώνου... :)

Επιτέλους, ανανέωση στατιστικών και ....ανεβήκαμε άλλη μια θέση. Πλέον είμαστε το νούμερο 32 της παγκόσμιας κατάταξης...

Χμμμ.... σαν ανακοίνωση της FIFA ακούγεται αυτό... :)

Divide by cucumber error

http://dtsomp.blogspot.com

Σας περνάω όλους!

Στη Κεφαλλονιά έχω πετύχει στιγμιαία στην αναζήτηση δίκτυο από ...τη Τυνησία! :!:

Φυσικά δεν υπάρχει καμία δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας, απλώς οι συνθήκες (οπτικη επαφή) είναι που ευνοούν την διάδοση του σήματος σε τόσο μεγάλες αποστάσεις....

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Εγώ έχω Ζήμενς. Έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και γενικά είναι πολύ καλά.

Πέρασα από Ericsson, Motorola, Panasonic, Siemens, Samsung, SonyEricsson (όχι με αυτή τη σειρά) και τώρα είμαι σε Sharp (φαίνεται ποιό μοντέλο), ΝΟΚΙΑ (7610) και SonyEricsson (P900). Σύντομα ακόμη δύο SonyEricsson (S700i, P910)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Nokia

Ποσα ειπες;;;

Oι γονεις σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα που δεν θα ειχες αν εισουν ορφανος. :whistle:

Οσοι ειναι ανεγκεφαλοι να ΜΗΝ πατησουν εδω

Aν κ ειναι οι περισσοτεροι διακοπες συνεχιζουμε να ανεβαινουμε!!Φανταζομαι τι εχει να γινει σε 1-2 βδομαδες που θα παρουν ολοι μπρος :D

Aνακοινωση:

Παρακαλειται ο κ.Zeus να κλησει για λιγες μερες τα pc του γιατι αρχιζει κ μου ξεφευγει... :p

σιγα παιδια γιατι μετα θα βγουνε να μας πουνε οτι ειμαστε ντοπαρισμενοι!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Samael (15 Αύγ. 2004 , 22:31)

...

Aνακοινωση:

Παρακαλειται ο κ.Zeus να κλησει για λιγες μερες τα pc του γιατι αρχιζει κ μου ξεφευγει... :p

Θα πρότεινα να βάλεις και άλλο pc! Τα pc μου δεν θα πάνε διακοπές φέτος... :p :p :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (15 Αύγ. 2004 , 22:40)

σιγα παιδια γιατι μετα θα βγουνε να μας πουνε οτι ειμαστε ντοπαρισμενοι!

Λες??? :lol:

Εδω και τρια χρονια το εχω γυρισει στα Nokia, αφου περασαν απο τα χερια μου αρκετα siemens, sony ericsson (Ericsson σκετο τοτε) και samsung! Πλεον αγοραζω μονο smart phones και εχω το 6600 που με καλυπτει!

Χαίρετε, τώρα είδα το thread μετά τις καλοκαιρινές μου διακοπές - Καλό χειμώνα.

Ώντας μέσα στο ΕΜΠ, και έχοντας διαλέξει κλάδο βιο-ιατρική - Βιοφυσική, δυστυχώς εχω δει την επίδραση (κυρίως θερμικά φαινόμενα) που έχουν οι μη-ιονίζουσες ακτινοβολίες στους ανθρώπινους ιστούς...Διαβάζοντας και το άρθρο που έχω συνάψει, στο οποίο μιλάει μία από τις καθηγήτριες, την οποία θεωρώ πολύ διαβασμένη, έχω πραγματικά αρχίσει και φοβάμαι....

Δεν είπα να περάσουμε στο αντίθετο άκρο και λόγω υποχονδρίας να μη χρησιμοποιούμε κινητό...Αυτό εξάλλου δεν γίνεται τώρα...Εγώ για αρχή κοιτάω ΠΡΩΤΑ από όλα τι S.A.R έχει η συσκευή που πρόκειται να αγοράσω...Ακριβώς επειδή μας έχουν για πειραματόζωα, καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί....στο μέτρο του δυνατού, πάντα...

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Γειά,

ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να ανακαλύψεις σε ποιόν ανοίκει ένα τηλεφωνικό νούμερο, κινητού όμως, γιατί για σταθερό ξέρω πως(τηλεφωνικός κατάλογος,131,internet κτλ ;) ).

Δε γινεται σε καμια περιπτωση αυτο. Μπορεις μονο με το Ονομ/νυμο να βρεις εναν αριθμο κινητου. Το αντιστροφο δε γινεται παρα μονο με εισαγγελικη παρεμβαση.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Samsung E710 λόγω ομορφιάς, βιντεο και multishot.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 5 Αύγ. 2004 , 02:04)

ίσως κάνουν πιο καλές προσφορές γιατί πιο εύκολα πείθεται κανείς να αγοράσει ένα ακόμη πακέτο σύνδεσης από το να κάνει νέο συμβόλαιο και ποίο εύκολα αλλάζεις το νούμερο του καρτοκινητού σου...

distixws ayti einai i pikri alitheia kai o ellinas eukola den desmeuetai eukola, an doume ta noumera kartokinitis Vs symvolaio tote tha doume giati OLES aytes oi kiniseis gia kartokiniti tilefwnia APO TIS IDIES tis etairies.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (21 Αύγ. 2004 , 16:06)

distixws ayti einai i pikri alitheia kai o ellinas eukola den desmeuetai eukola, an doume ta noumera kartokinitis Vs symvolaio tote tha doume giati OLES aytes oi kiniseis gia kartokiniti tilefwnia APO TIS IDIES tis etairies.

Ναι ο Έλληνας είναι μεγάλος μ@λ@κ@ς δεν του αρέσει να "δεσμευεται" αλλά γουστάρει να πληρώνει τα διπλάσια και τρίδιπλα σε καρτοκινητό για να μιλάει το μισό χρονο που θα μίλαγε με σύνδεση. Γουστάρει να σπάζει μπαλάκια με αναπάντητες και μηνύματα γιατί έχει την ψευδαίσθηση ότι το καρτοκινητό το ελεγχει. rx: καπαμά το ελέγχει και όσους ρωτώ γιατι δεν κάνουν μια σύνδεση αφού το χρησιμοποιούν το ριμάδι η δικαιολογία είναι οτι θα ξεφύγουν....χαχα να γελάσω. Ρωτώ μια γκόμενα την άλλην φορά πόσο χαλάει σε καρτοκινητό και μου λέει ΜΟΝΟ 9 Ευρώ κάθε 3 μέρες, και της λέω μωρή συνηδιτοποιείς οτι χαλάς 90 το μήνα; Ωχχχ μου λεει δίκιο έχεις...αλλά τι να κάνουμε...

Μιλάμε για τον μέγα μαζοχισμό στην Ελλάδα.

Και μετά μιλάμε σε αυτό το θέμα για προκλητική στάση των εταιριών απέναντη στους συνδρομητές συμβολαίου.

Εγώ θα έλεγα το αντίθετο οτι είναι προκλητική στάση απέντι στους καρτοκινητούς που τους φυτιλιάζουν να αγοράζουν καρτοκινητά και να τους τα πέρνουν μετά από τις κλήσεις φωνής.

Τίποτα δεν είναι δωρεάν σε αυτήν την κοινωνία φίλοι μου καλοί.

Οι δίθεν προσφορές των δωρεάν μηνυμάτων είναι μούφα η οποία διαρκεί ενα μήνα, ικανή να αναζοπηρώσει τα καρτοκινητά για μακροπρόθεσμα κέρδη.

Ο Έλληνας πρέπει να ξυπνήσει και να καταλάβει οτι οι συνδέσεις είναι το μόνο που θα τους ελαφρώσει την τσέπη μιας και θα μειώσουν και τον λογαριασμό του σταθερού τους αφού δεν θα χρειάζονται να κάνουν κλήσεις σε κινητά από αυτό.

Σίγουρα υπάρχουν και οι περιπτώσεις που τα καρτοκινητά είναι απαραίτητα, δεν είπα οτι όλοι είναι ηλίθιοι, αλλά σε καμία μα καμία περίπτωση δεν δικαιολογήται το ποσοστό καρτοκινητών vs συνδέσεις που ανέρχεται περίπου στο 80% και 20% αντίστοιχα. ΕΛΕΟΣ!!! Σε καμία άλλη χώρο του πλανήτη δεν συμβαίνει αυτό.

Less is more...

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned