chris7_ Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 ma to thema re paidia einai oti akoma kai an den apodixtike tipota gia to an einai h oxi vlavero,kratas mia pisinh giati otan tha anakalifthh to poso epivlaves einai tha einai arga,kai tha exoume faei toso aktinovolia pou pleon tha einai mh anastrepsimo to provlhma!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 o monos logos einai gia na exoun mia vash gia na to xrhsimopoiooun kai oi tufloi.kserontas panta oti autο einai to 5 kseroun pou na vroun tous ipoloipous arithmous! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Ριξε μια ματια εδω και θα σου λυθουν ολες οι αποριες: http://jkon.aeromodelling.gr/ninter-073a.htm :) swstos o filos!!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Νομιζω βοηθαει σ'αυτους που δουλευουν "τυφλα" και μιας και δεν κοιταν το πληκτρολογιο αυτα τα "μπιλακια" βοηθουν να καταλαβεις που βρισκονται τα δαχτυλα σου σε περιπτωση που χασεις τον προσανατολισμο σου :) !! όχι μόνο για αυτούς που δουλεύουν τυφλά αλλά και για τους τυφλους που έχουν ανάγκη απ'τη χρήση ενώς τηλεφώνου!!!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 ma to thema re paidia einai oti akoma kai an den apodixtike tipota gia to an einai h oxi vlavero,kratas mia pisinh giati otan tha anakalifthh to poso epivlaves einai tha einai arga,kai tha exoume faei toso aktinovolia pou pleon tha einai mh anastrepsimo to provlhma!!! To λες σαν να..έχουμε ένα τσουβάλι και να μαζεύμε λίγο λίγο την ακτινοβολία. Μπορεί να 'ναι κι έτσι, το ίδιο ακριβώς όμως είναι το τσιγάρο. Όσο καπνίζεις, τόσο κακό κάνεις στην υγεία σου και το ξέρεις. Αφού το ξέρεις, γιατί συνεχίζεις το κάπνισμα? Και μη μου πεις ότι δεν καπνίζεις. Όλοι καπνίζουν, ακόμα κι εγώ που δεν έχω βάλει ποτέ τσιγάρο στο στόμα μου.... ;) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 To λες σαν να..έχουμε ένα τσουβάλι και να μαζεύμε λίγο λίγο την ακτινοβολία. Μπορεί να 'ναι κι έτσι, το ίδιο ακριβώς όμως είναι το τσιγάρο. Όσο καπνίζεις, τόσο κακό κάνεις στην υγεία σου και το ξέρεις. Αφού το ξέρεις, γιατί συνεχίζεις το κάπνισμα? Και μη μου πεις ότι δεν καπνίζεις. Όλοι καπνίζουν, ακόμα κι εγώ που δεν έχω βάλει ποτέ τσιγάρο στο στόμα μου.... ;) den kapnizw alla opws eipes oloi kapnizoume...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 gia tous tyflous to exoyn gia na kseroun pou einai ta plhktra gia na paroun thl Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 nai youtube kanonika sto kin kai se wm syskeyes den ginetai oti kai na kaneis oti plugin kai na baleis.mono myoutube alla kai pali periorismena video Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Είναι για το τυφλό σύστυμα που αυτό αφορά τυφλούς και μη. Βοηθάει στο να ευθυγραμίζουμε τα χέρια/δάχτυλα στα σωστά σημεία χωρίς να κοιτάμε. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Στο Htc Tytn που ειχα οσο και να χτυπιοσουν δεν επαιζε με τπτ.Σε πολλα forum προσπαθησαν να βρουν λυση αλλα ματαια,τουλαχιστον και εγω το προσπαθησα και εκατονταδες αλλα μελη και κατοχοι Htc;) poio tytn?to tytn II? den to exw dokimash an paizei!einai sigouro oti ta windows phone den pezoun youtube?:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 To λες σαν να..έχουμε ένα τσουβάλι και να μαζεύμε λίγο λίγο την ακτινοβολία. Μπορεί να 'ναι κι έτσι, Ακριβώς όπως το είπες είναι. Υπάρχει ένας μέγιστος βαθμός ακτινοβολίας που μπορεί να δεχθει το ανθρώπινο σώμα και ο ανθρώπινος εγκέφαλος.Και η ακτινοβολία συσσωρεύεται στον οργανισμό. Για αυτό και καλό είναι να προσέχουμε ακόμη και στις εμελητέες ακτινοβολίες γιατί δεν παύει να είναι ακτινοβολίες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Ακριβώς όπως το είπες είναι. Υπάρχει ένας μέγιστος βαθμός ακτινοβολίας που μπορεί να δεχθει το ανθρώπινο σώμα και ο ανθρώπινος εγκέφαλος.Και η ακτινοβολία συσσωρεύεται στον οργανισμό. Για αυτό και καλό είναι να προσέχουμε ακόμη και στις εμελητέες ακτινοβολίες γιατί δεν παύει να είναι ακτινοβολίες!! auto pisteuw kai gw!!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 ρε παιδια χωρις πλακα τωρα σκευτηκατε ποτε Ολα τα αλλα τηλ,ηλε συσκευες,πιστολακι μαλλιων,ρανταρ πομποδεκτες κτλ..... kκαι μιλαμε τωρα για το μπλε δοντι,η ακτινοβολια του ειναι αποδεκτη 100% απο τον οργανισμο και 100% αβλαβης.Μην λεμε οτι θελουμε εγω εχω δει εργαστηριο στημενο για τετοια πραγματα και δεν τα λεω επειδη το ακουσα απο καποιον. Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 to bt pistevw ine ok Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DRAGON_DIVE Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 ..κοιτα...μαλλον εννοεις να προωθησης το νουμερο σου σε καποιο ανυπαρκτο νουμερο...σε αυτην την περιπτωση δεχεσε κανονικα μηνυματα αλλα αν καποιος προσπαθησει να σε παρει τηλεφωνο θα "φαει πορτα"...:lol: nai filaraki an kai kenoyrgios edo einai *21*699# kai lei pos einai katilimeno kai*21*69*********1# lei pos den iarxei kai apenergopioynde me to#21# einai kati san ektroph kai pianei se ola ta kinita sxedon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 endiaferon!!! isxioun auta ta noumera gia oles ths markes kinhtwn??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Προώθηση έχουν όλα τα κινητά. Ενεργοποιείται απο το μενού προώθηση που έχει το κινητό. Σαν αριθμό μπορούμε μπορούμε να βάλουμε οποιονδήποτε που δεν υπάρχει. Κάντε μια κλήση σε αυτόν για να βεβαιωθείτε. Δεν είναι το θέμα μας αυτό όμως... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blutaar Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Άλλο λέω...π.χ. το εχω κλειστό και έρχεται ένα μήνυμα, ΧΩΡΙΣ να το ανοίξω, μπορώ να δω τα Εισερχόμενα sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 nai mporeis.apla tha anoikseis to menu -> sms kai xoris na anoikseis to sms pou thes vlepeis ta ipoloipa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Λενε, χωρίς να έχει αποδειχθεί, οτι όσο υψηλότερη είναι μια συχνότητα, άρα τόσο μικρότερο το μήκος κύματος (επειδή το μήκος κύματος με τη συχνότητα είναι ποσά αντιστρόφως ανάλογα) και όσο πιο μικρό είναι το μήκος κύματος, τόσο πιο αβλαβές είναι ακριβώς επειδή είναι πολύ μικρότερο από το μέγεθος ενός ανθρώπινου κυττάρου σε βαθμό που τα μεγέθη παύουν να είναι συγκρίσιμα και, θεωρητικά πάντα, τα κύμματα αυτά αλληλεπιδρούν πολύ λιγότερο με τα ανθρώπινα κύτταρα ώστε να θεωρούνται βλαβερά. Γι'αυτό το λόγο η Cosmote θεωρείται πιο "υγειηνή" από τις άλλες δύο επειδή λειτουργεί στα 1800 MHz κάτι που όμως την υποχρεώνει να έχει τις κυψέλες τις πιο κοντά μεταξύ τους και να έχει ασθενή λήψη σε κλειστούς χώρους και υπόγεια. Όσο προχωράμε προς τα 2,3 και 5 GHz τα πράγματα γίνονται (θεωρητικά πάντα λέμε) όλο και πιο "υγειηνά". Ας πούμε το Bluetooth που λειτουργεί στα 2,4 GHz θεωρείται πάρα πολύ ασφαλές. Το ίδιο ισχύει και για τα ασύρματα δίκτυα και ειδικά για το 802.11a που λειτουργεί στα 5GHz κάτι που επίσης του μειώνει την εμβέλεια. Αρα το συμπέρασμα είναι ότι όσο πιο μεγάλη η συχνότητα, τόσο πιο αβλαβής για τον άνθρωπο αλλά και τόσο μικρότερη η εμβέλειά της μετάδοσης υπό τις ίδιες συνθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Καλησπέρα παίδες. Λοιπόν σήμερα όταν μπήκα στο μενου του 6131 και μπήκα στην κάρτα μνήμης είδα 2 νέους φακέλους που πριν δεν υπήρχαν. Ο ένας είχε όνομα Private και ο άλλος όνομα System. Ο ένας φάκελος όταν τον άνοιγες έλεγε Α_67 και είχε μια φωτογραφία the best of bon jovi ενώ ο άλλος φάκελος περιείχε αρχεία dat(αρχεία που δεν διαβάζει το 6131) Ο φάκελος δημιουργήθηκε στις 10:05 σήμερα,δλδ όταν εγώ ταξίδευα με το τρένο. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίχτηκε? Άσχετο αλλά πριν αντιληφθώ την ύπαρξη των 2 αυτών φακέλων είχα βάλει την κάρτα μνήμης μου σε άλλο κινητό το οποίο από όσο θυμάμαι δεν είχε τα αρχεία dat Καμιά ιδέα? thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Τα δημιουργησε το αλλο κινητο που την εβαλες. Αν δε ηταν και symbian και λιγους φακελους εφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Τα δημιουργησε το αλλο κινητο που την εβαλες. Αν δε ηταν και symbian και λιγους φακελους εφτιαξε. Πρόκειται για το 6120... Ναι και εγώ αυτό υπέθεσα,αλλά έβαλα την κάρτα μνήμης στο 6120 γύρω στις 1 ενώ το 6131 λέει ότι οι φάκελοι δημιουργήθηκαν στις 10 Αυτό με παραξένεψε πιο πολύ :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Με αυτά τα ονόματα στους φακέλους πρόκειται καθαρά για symbian δλδ δημιουργήθηκαν από το 6120!! Και ίσως στο 6120 να ήταν λάθος η ώρα. Dont worry δεν είναι τπτ το ανησυχητικό!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Με αυτά τα ονόματα στους φακέλους πρόκειται καθαρά για symbian δλδ δημιουργήθηκαν από το 6120!! Και ίσως στο 6120 να ήταν λάθος η ώρα. Dont worry δεν είναι τπτ το ανησυχητικό!:) Ανησυχώ γιατί μπορεί καμιά μυστική υπηρεσία μπορεί να θέλει το υπερπολύτιμο υλικό που έχω στο κινητό μου :p:lol: plz lock Καλές γιορτές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts