mvagustagm2000 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 μηπως ηταν μια απο τις γνωστες αρβυλες του star? πολυ παραξενο μου ακουγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 apo to star exo akouseiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! ola ta koufa tou kosmou !! isos einai kai auto ena ap auto !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 epidi to eida polu ligo...katalaba oti itan ena idos <endoepikinonias>...ekane logo gia epikinwnia metaksi twn autokinitwn oxi mesw doriforou alla kati san ena topiko diktio opou epikinwnoun metaksi tous... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Γι'αυτό και εγώ είπα κάτι σαν CB αλλά το ρεπορτάζ αν το πρόσεξες από την αρχή έκανε λόγο για χρήση των δορυφόρων:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Γι'αυτό και εγώ είπα κάτι σαν CB αλλά το ρεπορτάζ αν το πρόσεξες από την αρχή έκανε λόγο για χρήση των δορυφόρων:wacko: opws kai na xei to na milas dwrean einai kati to super ouaou!!!! kai exei ginei emoni se para pollous...na nai kala oi anthrwpoi pou mas dinoun idees:p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosX Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 ti einai afta???den einai i proti fora pou akoume tetia koufa apo to star Παράθεση φ=1,6180....................................................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Coyote Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 προσφατη ερευνα εδειξε οτι με το bluetooth η ακτινοβολια μειωνεται 20% ενω με τη χρηση hands-free ΜΕ μαγνητικο δαχτυλιδι η ακτινοβολια μειωνεται 99%. ξερετε πού μπορουμε να βρουμε αυτο το μαγνητικο δαχτυλιδι? ρωτησα σε ενα καταστημα vodafone και γερμανος εδω στη θεσσαλονικη αλλα δεν ξερουν τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Κάνω παράκληση στους mods να χειριστούν ανάλογα το thread και εσύ μου την λες? Έλα; :worry: Ο mod δεν είναι υποχρεωμένος να ψάχνει και να διορθώνει τους τίτλους,εσείς που ανοίγετε τα θέματα πρέπει να βάζετε τίτλο που να έχει σχέση με το θέμα που συζητάμε και να είναι όσο το δυνατόν πιο σαφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 π@π@ρολογιες του Σταρ.... αλλωστε...δορυφοροι που σχεδιαστικαν για τις ΗΠΑ δεν "παιζουν" στην Ελλαδα...ειναι στην αλλη ακρη της υδρογειου ...για αυτο αλλωστε δεν μπορουμε -ακομα και αν εχουμε τον εξοπλισμο- να παρακολουθησουμε αμερικανικα δορυφορικα τηλεοπτικα καναλια στην Ελλαδα :) ... ..ή να ακουσουμε δορυφορικο ραδιοφωνο :( Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Βασικά δεν ήξερα που να το ποστάρω αλλά έχω την εξής ερώτηση: Η κάρτα sim μου είναι τουλάχιστον 5 χρονών και έχει φθαρεί πολύ.Δεν ξέρω αν θα μπορούσε κάποια στιγμή να με εγκαταλήψει αλλά για να προλάβω το κακό θα μπορούσα να πάω πχ στον Γερμανό και να μου κάνουν μια κοπιά sim?Δηλαδή μια καινούρια sim με τον ίδιο αριθμό με τον δικό μου και να μεταφερθούν μηνύματα/ρυθμίσεις/τηλ. κατάλογος κλπ?? Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Σε αυτό έχεις δίκιο. Απλά με πείραξε το ύφος γιατί δεν είμαι κανείς νέος στο forum και σέβομαι πάντα τους κανόνες-κανονισμούς. Αυτό που μου είπες λέγεται και με pm. Ελπίζω να μην τα παρεξηγήσεις, διάλογο με φιλική διάθεση κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Βασικά δεν ήξερα που να το ποστάρω αλλά έχω την εξής ερώτηση: Η κάρτα sim μου είναι τουλάχιστον 5 χρονών και έχει φθαρεί πολύ.Δεν ξέρω αν θα μπορούσε κάποια στιγμή να με εγκαταλήψει αλλά για να προλάβω το κακό θα μπορούσα να πάω πχ στον Γερμανό και να μου κάνουν μια κοπιά sim?Δηλαδή μια καινούρια sim με τον ίδιο αριθμό με τον δικό μου και να μεταφερθούν μηνύματα/ρυθμίσεις/τηλ. κατάλογος κλπ??Και μενα η καρτα sim ειναι απο το 2000, panafon menu εχει ακομα να φανταστεις :p Κοιτα αναλογα με την εταιρια που εισαι θα πας και στο αντιστοιχο καταστημα τους και θα ζητησεις αλλαγη sim. Αυτο χρεωνεται και πχ στην vodafone ειναι γυρω στα 17-18€. Απο κει και περα εχουν τροπο αυτοι να σωσουν τον καταλογο τον οποιο ανετα μπορεις να κανεις backup και εσυ με το MPT. Το θεμα ταιριαζει στους τεχνολογικους προβληματισμους ή αναλογα με την εταιρια που εχεις και στο αναλογο threat ή οπου κρινουν οι mod... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_red Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 8a i8ele na me boi8isete se ena problimataki me to shareaza.otan to anoigo meta apo 5 deuterolepta mou leei pos eimai piso apo ena NAT router i firewall.kai mou deixnei pos prepei na to ri8miso.mipos kserei kapoios na mou pei pos na to ri8miso?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Κοιτα αναλογα με την εταιρια που εισαι θα πας και στο αντιστοιχο καταστημα τους και θα ζητησεις αλλαγη sim. Αυτο χρεωνεται και πχ στην vodafone ειναι γυρω στα 17-18€. 18 ευρώ!?OMG.Καλύτερα να περιμένω να τα φτύσει και μετά να τους ζητήσω να μου φτιάξουν μια κάρτα με που απλά να έχει τον ίδιο αριθμό με τον τωρινό μου! Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Μπορείς να την κλωνοποιήσεις αν είναι ΤΙΜ ή Cosmote. Αν είναι Vodafone ή Q τότε η μόνη λύση είναι η αντικατάστασή της με μία καινούργια με κόστος γύρω στα 17 euro. Αν σε ενδιαφέρει η κλωνοποίηση τότε ρίξε μία ματιά σε αυτό http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=018&sspagename=STRK%3AMEWN%3AIT&viewitem=&item=280073806668&rd=1&rd=1 το οποίο παρέλαβα πριν από λίγες μέρες και οφείλω να πω ότι η κλωνοποίηση είναι παιχνίδι ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Ακομα τίποτα δεν είναι δεδομένο,άλλοι επιστήμονες υεωρουν οτι δεν προκαλεί βλάβες,άλλοι θεωρουν οτι κάνει ζημιά και μεγάλη μάλιστα.Αργα ή γρήγορα θα δούμε τα αποτέλέσματα πάνω μας!Βέβαια αν υποθέσουμε οτι βλάπτει οτιδήποτε εκπέμπει ακτινοβολία,τότε θα πρέπει να ξυλώσουμε τις πρίζες απο τα σπίτια μας,να πετάξουμε τις τηλεοράσεις και να βγάλουμε τις λάμπες!!! Αντε παιδια και με κεριά απο αύριο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1.1 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 π@π@ρολογιες του Σταρ.... συμφωνω...κ εκτος αυτου το ολο θέμα ηταν απλως μια ενδοεπικοινωνία... (max. εμβέλεια ~100 m) Υ.Γ. ο τυπος με το τζιπ ηταν αυτός που εχει το μαγαζί "Bar Code" με τα τατουάζ (sorry δεν θυμάμαι το όνομα του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Χτυπάει τατουάζ και ραπάρει αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokalpas Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Έχω ένα k750i,τό οποίο αγόρασα τόν περασμένο Ιούλιο.Μού έχει χαλάσει τό handsfree πού περιλαμβάνεται στήν συσκευασία.Ξέρει κανείς αν δικαιούμαι αντικατάσταση,άν περιλαμβάνεται στήν εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Απο οτι ξερω η συσκευη εχει 2 χρονια εγγυηση και ολα τα παρελκομενα 1. Οποτε λογικα δικαιουσαι αντικατασταση αν δεν υπαρχει φυσικη φθορα. Τσεκαρε πριν το πας και το manual στις σελιδες που λεει για την εγγυηση για να τους το τριψεις στη μουρη αν σου πουν δεν καλυπτεται κτλ. Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokalpas Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Σ'ευχαριστώ πολύ!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Και για του λογου το αληθες.... http://img53.imageshack.us/img53/3981/eggyhshns4.th.jpg Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Για οτιδήποτε σχετικά με το Apple iPhone στο σχετικό θέμα στο forum των Κινητών Τηλεφώνων... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=158172 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Σχετικές και πολλές συζητήσεις υπάρχουν στο forum «Computing». Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 ενημερώστε και μενα Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts