cyberbop Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 μωβ??? :worry: για ποσταρε καμια φωτο να το δουμε!!! :) dystyxos den ksero na postaro foto alla otan leme gia xroma p.x. mple, mob, mpez, ashmi mhn nomizetai oti olo kinhto exei ayto to xroma ......to kinhto to 95% einai se ashmi kai mono mia lepth loyrida perimetrika perissotero diakosmhtikh 8a elega, kai exei ayta ta xromata ta opoia kai den einai toso entona oso ta fantazeste.... LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 dystyxos den ksero na postaro foto alla otan leme gia xroma p.x. mple, mob, mpez, ashmi mhn nomizetai oti olo kinhto exei ayto to xroma ......to kinhto to 95% einai se ashmi kai mono mia lepth loyrida perimetrika perissotero diakosmhtikh 8a elega, kai exei ayta ta xromata ta opoia kai den einai toso entona oso ta fantazeste.... Τί να λέμε... το κινητό είναι απίστευτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 egkrino kai epayksano.....sto pio pano post....alla 8elo na rothso giati endiaferomai na agoraso mia karta mnhmhs megalyterh (512 MB, 1GB) ean shkonei toso megalhs xorhtikothtas kai ean dexetai oles ton kataskeyastrion aytoy toy typoy? LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Είχα διαβάσει πως και το 6680 έχει αυτόματη εναλλαγή δικτύων...το operator λειτουργεί?και κάτι ακόμη.....αυτή τη στιγμή τι κάρτες μνήμεσ υπάρχουν για το 6680? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bestfalcon16 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 παιδιά...τι γίνεται με το κινητό; ποτε κυκλοφορεί εχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση; τιμή; δεν νομίζω να ξεπερνά τα 550-600€ ε; http://www.onbusinessbook.com http://www.johntsikoudakis.com http://www.pellalife.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 παιδιά...τι γίνεται με το κινητό; ποτε κυκλοφορεί εχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση; τιμή; δεν νομίζω να ξεπερνά τα 550-600€ ε; Βασικα φιλε μου εχει ηδη κυκλοφορησει και η τιμη του ειναι καπου στα 560 €. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Είχα διαβάσει πως και το 6680 έχει αυτόματη εναλλαγή δικτύων...το operator λειτουργεί?και κάτι ακόμη.....αυτή τη στιγμή τι κάρτες μνήμεσ υπάρχουν για το 6680? Eχει επιλογη για GSM & Διπλη λειτουργια. Το operator λειτουργει και αυτο ομως. Οτι και για το 6630 δηλ μεχρι 256 ΜΒ dv-rs mmc. Αναμενεται και 512. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 για απλη κληση λεει αλλα του βγαζει αυτο με τα πακετα δεδομενων. μαλλον εχει ενεργοποιημενο το 3G mode και γ'αυτο ισως του το βγαζει αυτο. αν επιλεξεις μονο GSM δε λυνεται; Μήπως έχει σχέση με αυτό που εχουν τα 2.5G για σύνοψη μετά την κλήση αλλά επειδή αυτό είναι 3G εμφανίζει και τα πακέτα δεδομένων.Για πήγαινε στις ρυθμίσεις μήπως είναι αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 εγω δεν εχω προβλημα με τα δικτυα ουτε και κανενα αλλο προβλημα,το προβλημα μου ειναι οτι δε μπορω να βαλω operator logo με κανεναν τροπο Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemikon Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 exi dokimasi kapios to profimail me to 6680? Emena de mou trexi - mpori kalpios na epiveveosi? euxaristo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 exi dokimasi kapios to profimail me to 6680? Emena de mou trexi - mpori kalpios na epiveveosi? euxaristo Δυστυχως :( ετσι ειναι φιλε μου . Μεχρι στιγμης, οτι αφορα την εταιρια lonelycatgames δεν παιζει στο 6680. Αναμενουμε ,ελπιζω συντομα :worry: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al7 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς να συνδεθεί στο MSN μέσω του IM του κινητού; Προσπαθώ χρησιμοποιώντας τον server messenger.hotmail.com αλλά βγάζει Unable to connect to server .... -- benjamin linus -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotown Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Εχω από την τετάτρη στην κατοχή μου το νοκια 6680 ειναι καταπληκτικο αν και δεν εχω κανει τιποτα ακομη. Time is time was time is not.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Το κινητό είναι ΗΔΗ ΣΤΑ καταστήματα από την Παρασκευή 8/4/2005 οπότε και το προμηθεύτηκε ο πρώτος φίλος μας από εδώ. Τιμή τα 560 Ευρώ. Για την αναφορά στα Πακέτα Δεδομένων στο τέλος κάποιου τηλεφωνήματος, μάλλον είναι ο νέος τρόπος για την "Σύνοψη μετά την Κλήση". Πιθανή απενεργοποίησή του, μπορεί να γίνει στην επιλογή: ΜΕΝΟΥ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΚΛΗΣΗ - ΣΥΝΟΨΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ - ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Η Μέγιστη Χωρητικότητα για τις μέχρι στιγμής DUAL VOLTAGE Redused Size MMC που ΜΟΝΟ αυτές δέχεται το κινητό, είναι 256Mbyte. Αγορά από το play247.gr ή από σελίδες δημοπρασιών. Αναμένονται μεγαλύτερες, και γενικά Πτώση Των Τιμών στις υπάρχουσες, λόγω μαζικής παραγωγής τους επόμενους μήνες. Το Operator, και να μην λειτουργούσε, δεν παίζει ρόλο μια και το 6680 από το αρχικό του ακόμη firmware (από όσο ξέρω δεν υπάρχει ανακοίνωση για νέο firmware ούτως ή άλλως) δίνει τη δυνατότητα επιλογής τύπου δικτύων (GSM μόνο ή 3G/GSM) στο: ΜΕΝΟΥ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΔΙΚΤΥΟ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ - GSM/Διπλή Λειτουργία Το Operator Logo μπορείς να το εισάγεις όπως σε όλα τα κινητά. Βάζεις το αντίστοιχο αρχείο bmp του Δικτύου, μεγέθους 97*25 εικονοστοιχεία, (π.χ. για Cosmote είναι το 202_1_0.bmp) στον φάκελο c:\system\apps\phone\oplogo που λογικά ήδη υπάρχει, και επανεκκινείς το κινητό. Στο 6680 λειτουργεί κανονικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 το operator logo ομως σε μενα δεν ελειτουργει ενω στην αρχη λειτουργησε κανονικα τι φταιει δε ξερω,τα χω δοκιμασει ολα Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 το operator logo ομως σε μενα δεν ελειτουργει ενω στην αρχη λειτουργησε κανονικα τι φταιει δε ξερω,τα χω δοκιμασει ολα Ultrex δοκιμασες;;; :rolleyes: Λούσου με Ultrex, και θα "δεις"! :lol: :cool: :O :p :D :alien: Δεν έχω υπ'όψιν μου κάτι που μπορεί να το "μπλοκάρει". Ελπίζω να κάνεις τη διαδικασία χειροκίνητα και όχι με προγράμματα (αλλά δοκίμασε και με αυτά - Seleq π.χ. αν τρέχει). Επίσης η κατάληξη bmp να είναι με μικρά αγγλικά. Το όνομα αρχείου ακριβές κλπ. Αλλά αν σου το εμφάνισε στην αρχή, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα φταίει τώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς να συνδεθεί στο MSN μέσω του IM του κινητού; Προσπαθώ χρησιμοποιώντας τον server messenger.hotmail.com αλλά βγάζει Unable to connect to server .... Ο agile δεν τρέχει στο 6680; Είναι πολύ καλός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhos Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 καλησπερα και απο εμενα! αγορασα σημερα το 6680 και οπως ολοι το προσεχω σαν τα ματια μου!! πηρα τηλεφωνο την vodafone και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να εχεις 3g sim για να κανεις βιντεοκληση,και οτι σε 4 ωρες θα ειναι ετοιμο προς χρηση ομως δεν μπορω να κανω τετοιου ειδους κληση !!! ξερει κανεις τιποτα ? εχει κανει κανεις βιντεο κληση? masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 καλησπερα και απο εμενα! αγορασα σημερα το 6680 και οπως ολοι το προσεχω σαν τα ματια μου!! πηρα τηλεφωνο την vodafone και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να εχεις 3g sim για να κανεις βιντεοκληση,και οτι σε 4 ωρες θα ειναι ετοιμο προς χρηση ομως δεν μπορω να κανω τετοιου ειδους κληση !!! ξερει κανεις τιποτα ? εχει κανει κανεις βιντεο κληση? Το τηλέφωνο μπορεί να κάνει βιντεοκλήσεις, είναι θέμα δικτύου το αν τελικά έχεις πρόβλημα σε αυτό. Πέρνα από το forum της Voda για βοήθεια ή ξαναπάρτους στο cc για να ελέγξουν τη γραμμή σου πάλι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 καλησπερα και απο εμενα! αγορασα σημερα το 6680 και οπως ολοι το προσεχω σαν τα ματια μου!! πηρα τηλεφωνο την vodafone και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να εχεις 3g sim για να κανεις βιντεοκληση,και οτι σε 4 ωρες θα ειναι ετοιμο προς χρηση ομως δεν μπορω να κανω τετοιου ειδους κληση !!! ξερει κανεις τιποτα ? εχει κανει κανεις βιντεο κληση? Ισχύει. Η Voda, όπως πάντα, κάνει τις άθλιες της πατέντες :P και υποστηρίζουν ότι παίζει η βιντεοκλήση σε κανονικό δίκτυο χωρίς Usim. Δεν έχω Voda για να δοκιμάσω, αλλά θα το ψάξω λίγο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 καλησπερα και απο εμενα! αγορασα σημερα το 6680 και οπως ολοι το προσεχω σαν τα ματια μου!! πηρα τηλεφωνο την vodafone και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να εχεις 3g sim για να κανεις βιντεοκληση,και οτι σε 4 ωρες θα ειναι ετοιμο προς χρηση ομως δεν μπορω να κανω τετοιου ειδους κληση !!! ξερει κανεις τιποτα ? εχει κανει κανεις βιντεο κληση? εδω μεχρι και το 6630 μπορει να κανει βιντεο κληση.ρε παιδια βρειτε ενα αριθμο κινητου που να ειναι 3g κινητο και πατηστε επιλογες κληση βιντεο αυτο http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ.Πέτάχτηκά Αθήνα χθες το απόγευμα και το πήρα από Καλλιθέα.Πρώτες εντυπώσεις, το κινητό πος το παρόν φαίνεται πλήρες και σταθερό.Πιστεύω από τις λίγες φορές που αξίζει τα ευρώ του.Ερώτηση: έκανα εγκατάσταση στο profimail 1.29, αλλά δεν το ανοίγει με τίποτα, υπάρχει καμιά καινούρια έκδοση που να λειτουργεί;Αν την έχει κανένας ας την στείλει εδώ:krokees1@hotmail.com ή ας μου πει πού θα την βρω "εντάξει". "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ.Πέτάχτηκά Αθήνα χθες το απόγευμα και το πήρα από Καλλιθέα.Πρώτες εντυπώσεις, το κινητό πος το παρόν φαίνεται πλήρες και σταθερό.Πιστεύω από τις λίγες φορές που αξίζει τα ευρώ του.Ερώτηση: έκανα εγκατάσταση στο profimail 1.29, αλλά δεν το ανοίγει με τίποτα, υπάρχει καμιά καινούρια έκδοση που να λειτουργεί;Αν την έχει κανένας ας την στείλει εδώ:krokees1@hotmail.com ή ας μου πει πού θα την βρω "εντάξει". Για την ώρα όπως λένε παραπάνω, δεν "παίζει". Οπότε, είδωμεν. Αλήθεια, με GPRS Internet το χρησιμοποιείτε; Η παίζει και με το απλό GPRS, π.χ. της Cosmote? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ.Πέτάχτηκά Αθήνα χθες το απόγευμα και το πήρα από Καλλιθέα.Πρώτες εντυπώσεις, το κινητό πος το παρόν φαίνεται πλήρες και σταθερό.Πιστεύω από τις λίγες φορές που αξίζει τα ευρώ του.Ερώτηση: έκανα εγκατάσταση στο profimail 1.29, αλλά δεν το ανοίγει με τίποτα, υπάρχει καμιά καινούρια έκδοση που να λειτουργεί;Αν την έχει κανένας ας την στείλει εδώ:krokees1@hotmail.com ή ας μου πει πού θα την βρω "εντάξει". ολες οι εφαρμογες της lonely cat games δε δουλευουν, ακομα δεν υπαρχουν καινουργιες εκδοσεις, αναμεινατε λοιπον.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Παιδιά να κάνω μερικές ερητήσεις..... 1) Αν δεν θες 3G κλήσεις αξίζει να πάρεις το 6680 ή καλύτερα ένα 6630 (2-3 μηνών σε χαμηλή τιμή)? 2) Η κάμερα είναι καλύτερη από το S700, D500, 6630, 3230? 3) Ο ήχος κλείστρου όταν βγάζεις photo μπορεί να απενεργοποιηθεί? 4) Το φλας λέει τίποτα? 5) Αντικειμενικά αξίζει τα λεφτά του???? Ευχαριστώ :) ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts