Jump to content

Sony Ericsson Z600

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποσταρετε καμια φοτο απο την καμερα του κινητου να δουνε και εμεις τι κανει σε αυτο τον τομεα :D (ειμαι στο παραπεντε να το τσιμπισω αλλα εχω καποιες επιφυλαξεις για την ποιοτητα των φοτο στον υπολογιστη)

Περιμενουμε... :rolleyes:

only Apple

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

paidia, exontas diavasei ola ta posts sto paron -kai oxi mono- thread (o,tidipote girw apo to z600) exw 2-3 erwtimatakia :

1)iparxei akoma i ilithia ipodoxi sti siskeui auti (klak mesa mpainei, klak-panw vgainei) gia to visma tou fortisti i epitelous to exoun allaksei oi tipoi stin ericsson?

2)tithetai thema kammenwn pixels stin tfd othoni tou z600 ? (opws p.x. se tft monitors) an nai eixe kaneis tetoia atixi empeiria ?

3)twra pou exete pleon empeiries akoma kai evdomadwn apo tin agora tou z600, mporeite na peite, strwmeno to kinito (apo fortiseis, oso toulaxiston prolave) kai ei dinaton se diktio vodafone , poses meres sas vgazei i mpataria tou (fantazomai me kali lipsi kai metria xrisi) ?

auta gia twra

2004 (enas palios filos apo to unwired) ;)

Πώς ορίζεις το "ηλίθιο" στον τρόπο εισαγωγής του βύσματος και πώς θα ήταν κάτι "έξυπνο" για σένα στο συγκεκριμένο τομέα;

2-3 fores sto parelthon xristes nokia mou katastrepsan tin eisodo auti travontas to visma eutheia eksw me dinami sinithismenoi apo to aplo visma tis nokia. ilithio = euaisthito kai disxristo, eukolo na xalarwsei kai telika na xalasei ... auta .. an mporei kapoios as mou apantisei... euxaristw

2oo4

το χτυπησα και εγω χθες ;-)

Μιλαμε το κινητο μαμαει και δερνει.

Το μονο ελατωμα ειναι οτι δεν σε αφηνει να βαλεις κειμενο σε μια επαφη.

αν υπηρχε και κανενα καλο προγραμα σε στυλ oxygen θα ημουν χαρουμενος αλλα τι να κανουμε.

2004: εχει το ιδιο βυσμα [οντως λιγο χαζο μου φαινεται και εμενα]

για καμενα pixel δεν εχω ακουσει τιποτα. και τοτε που το εψαχνα διαβαζοντας διαφορα για το κινητο δεν ειδα πουθενα να αναφερεται τιποτα. φανταζομαι θα ισχυει κατι παρομοιο με τις TFT οθονες για pc. απο καποια pixels και πανω στο αλλαζουν. η μπαταρια καλη μου φαινεται αλλα θελει στρωσιμο ακομη [τελειωσε 1η φορτιση]

θα ποσταρω καμια φωτο το βραδυ για να δειτε [αν και εχουν βαλει και αλλα παιδια σε προηγουμενα ποστ]

k3rn3l pan1c, c0r3 fr13d, us3r st0n3d ;-)

Ο bluetooth αντάπτορας δουλεύει αμφίδρομα όπως οι υπέρυθρες; Το θεωρώ αυτονόητο, αλλά θέλω να σιγουρευτώ πριν τον πάρω.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Quasimodo (21 Δεκ. 2003 , 17:45)

Poio bluetooth adaptora kai irda proteinete,epeidh thelw kai egw na parw ,poio einai kalytero,times kai apo pou!? :o

Δεν ξέρω ποιό μοντέλο είναι το καλύτερο. Δεν ήξερα καν ότι είχε έρθει στη Ελλάδα bluetooth αντάπτορας (μόνο υπέρυθρες είχα δει) μέχρι σήμερα που βρήκα έναν σε φυλλάδιο του Γερμανού με 50Ε, δηλαδή +10Ε από ΙR.

Προφανώς πάντως μεταξύ bluetooth και ΙR το πρώτο κερδίζει (αν κάνει αμφίδρομη επικοινωνία) γιατί δε χρειάζεται να το έχεις κολλητά στο κινητό για να το βρει.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Apoti exw katalavei oi perissoteroi exoun afto edw to irda adaptora

http://ads.plaisio.gr/images/Products/438847.GIF

Apo to plaisio vrhka kai afto edw ton bt adaptora OMNIUS CL.2 USB BLUETOOTH ADAPTOR To exei parei kapoios na mas pei an einai ok,poio allo kykloforei? :worry: :o

Java,ringtones,themes photos ginode upload/download apo kai pros to pc kai to kinito? :worry:

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι.Επειδή έφαγα το κόσμο να δω ένα Ζ600 σε λειτουργία, και συγκεκριμένα την οθόνη του,αλλά δεν τα κατάφερα τελικά,μπορείτε να μου πείτε αν η οθόνη του είναι καλύτερη από την οθόνη του Τ610? :confused:
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Quasimodo (21 Δεκ. 2003 , 18:19)

Apo to plaisio vrhka kai afto edw ton bt adaptora OMNIUS CL.2 USB BLUETOOTH ADAPTOR To exei parei kapoios na mas pei an einai ok,poio allo kykloforei? :worry: :o

Java,ringtones,themes photos ginode upload/download apo kai pros to pc kai to kinito? :worry:

Αρκετα καλο, δεν εχω αντιμετωπισει κανενα

προβλημα. Στελνεις τα παντα. :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ponstan (21 Δεκ. 2003 , 19:23)

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι.Επειδή έφαγα το κόσμο να δω ένα Ζ600 σε λειτουργία, και συγκεκριμένα την οθόνη του,αλλά δεν τα κατάφερα τελικά,μπορείτε να μου πείτε αν η οθόνη του είναι καλύτερη από την οθόνη του Τ610? :confused:

ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!

Guest alexandris
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nitrous (21 Δεκ. 2003 , 22:32)

uparxei kana hands free me radiofono? an nai poso exei?

Υπάρχει ένα. Κοστίζει 38ευρώ. Το έχω και είναι πολύ καλό, ψηφιακό με 20 μνήμες. Επίσης είναι στερεοφωνικό και όταν κάνεις κλήσεις με αυτό ακούς και από τα δύο ακουστικά το συνομιλητή σου.

oxi k 20 re file,hremhse ,1 xrono to xoume sxedon edw pera k exei 9 mnhmes,mas piasan koroido mhpws emas? :lol:

Exei energopoihsei kaneis mhpws to mycosmosview sto z600?

exw steilei kanonika ta sms sth cote,exw parei ths rythmiseis gia wap over gprs kai etc,bainw sto wap alla mou vgainei to palio menu tou mycosmos???!!!

Any ideas? :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Quasimodo (23 Δεκ. 2003 , 00:57)

Exei energopoihsei kaneis mhpws to mycosmosview sto z600?

exw steilei kanonika ta sms sth cote,exw parei ths rythmiseis gia wap over gprs kai etc,bainw sto wap alla mou vgainei to palio menu tou mycosmos ???!!!

Any ideas? :confused:

1. Το ποιό;

2. Μήπως να ρωτήσεις στο forum της Cosmote;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Quasimodo (23 Δεκ. 2003 , 01:21)

tha exoun les oloi z600? de nomizw! :)

Πιστεύω ότι θα ξερουν να σου απαντήσουν.

Εδώ οι περισσότεροι πιστεύω ότι έχουν το κινητό με vodafone live, οπότε δεν τους νοιάζει το MyCosmosView.

Άσε που είναι off-topic το ερώτημα, η θέση του είναι στο thread του MyCosmosView.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest alexandris
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don_VitoCorleone (22 Δεκ. 2003 , 03:39)

oxi k 20 re file,hremhse ,1 xrono to xoume sxedon edw pera k exei 9 mnhmes,mas piasan koroido mhpws emas? :lol:

Sorry, φίλε. Κι εγώ από τα κορόιδα είμαι :p .

Απλά τους τελευταίους μήνες το έχει καβατζώσει η γυναίκα και μπέρδεψα τις μνήμες με του walk man. :o :whistle:

Λυπάμαι για την παραπληροφόρηση. :( .

Αλλά και 9 μνήμες δεν είναι κι άσχημα :D

Παιδια επειδη βλεπω ενδιαφερον για μπλε δοντι σας προτεινω αυτο της γκιγκαμπαϊτ που μπορει να ειναι πιο μεγαλο απο το ομνιους αλλα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα δουλεψει.....δεν λεω εντυπωσιακο το ομνιους αλλα ακουω οτι εχει πολλα προβληματα με διαφορα κινητα....:)

Wirelessly posted (S55: SonyEricssonZ600/R301 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

To diko mou z600 exei to idio provlhma me to mycosmos view,alla de me apasxolei ka8olou afou glytwsa to live...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Εγω το απέκτησα χθές απο το Cosmote shop.Μου το έστειλαν με courier στη δουλειά μου με ένα ελάχιστο επιπλέον κόστος (5 ευρώ).

Κορυφαίο τηλέφωνο!Οταν το δεί απο κοντά πάντως κάποιος,μόνο τότε δείχνει το πόσο ωραίο είναι.

Η οθόνη είναι εξαιρετική,ενω η συμβατότητά του με υπέρυθρες και Bluetooth είναι ένα σημαντικό του προσόν.Μετέφερα τον τηλεφωνικό κατάλογο απο το S55 στο Z600 μέσω Bluetooth χωρίς κανένα πρόβλημα.Το ίδιο έγινε,με κάποιες φωτό και κάποιους πολυφωνικούς ήχους που μεταφέρθηκαν άψογα πο τη μια συσκευή στην άλλη.

Δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμης και απότι φαίνεται το τηλέφωνο αυτό θα με συντροφεύει για πολύν καιρό ακόμη,μιας και δείχνει πάρα πολύ καλό.

Μου ήταν δύσκολο όμως να ανεχθώ όλον αυτόν το καιρό υποτιμητική πολιτική του πλασσαρίσματος των συσκευών με τα κόκκινα χρώματα και τα κακόγουστα εικονίδια,αλλά ευτυχώς τελικά άντεξα και πήρα την κανονική συσκευή.

Η έκδοση λογισμικού είναι η R2F002...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

• The title was changed to Sony Ericsson Z600