sakaflias Δημ. June 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 παντως αυτος-η που εφυρε τα στρινγκ του αξιζει μεταλλιο,μεγαλη ανακαλυψη. Πιστευω γυναικα θα ήταν και πολυ εξυπνη μαλιστα! Θα είδε πως τραβα τους αρρενες και απο τότε θα χεστ@κε στο ταλαρο όπως ειπε και ο φίλος :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 to string agaphtoi muo filoi den einai prosfath anakalupsh..."anakaluf8hke" thn dekaetia 1950-1960 otan sta kampare tou chicago nomizo apagorey8hke oi...xoreytries na einai entelos gumnes... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 to string agaphtoi muo filoi den einai prosfath anakalupsh..."anakaluf8hke" thn dekaetia 1950-1960 otan sta kampare tou chicago nomizo apagorey8hke oi...xoreytries na einai entelos gumnes... οριστε και μια σωστη περιγραφη, πολυ διαβασμενη σε βρισκω φρεακ!! ;) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 οριστε και μια σωστη περιγραφη, πολυ διαβασμενη σε βρισκω φρεακ!! ;) to forame pou to forame na mhn kseroume kai thn istoria tou? :O ante kai an eiste kala paidia ayrio 8a sas po thn istoria tou soutien :p http://static.vpptechnologies.com/C/47/32/B94D55C8DDA19B0ACDE62C7ABDB.jpg?n=n&rdf=F/0D/D7/EE94CBF44DAD1EE4F0919606025 :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Σήμερα το πρωί ήμουν σε παραλιακό τουριστικό θέρετρο με την αντροπαρέα και παίρναμε το πρόγευμά μας. Η σερβιτόρα, Αγγλίδα, η οποία είχε τα πιασιματάκια της, φορούσε ένα μαύρο μίνι φορεματάκι, μ'ένα ωραίο ντεκολτέ χωρίς σουτιέν και με string από κάτω!. Όταν έσκυβε για να σερβίρει ή να μαζέψει σου πρόσφερε το ..στήθος στο πιάτο! Αίμα είναι, για τ' όνομα του Θεού, βράζει! NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Σαββατοβραδο, στο κεντρο της Παρμας.... Παιδια φετος εχουν ξεφυγει ολες μιλαμε... Ολες με μινι μεχρι τον αφαλο, βαθια ντεκολτε, σορτσακια, τοπακια, σουπερ μαυρισμενες(σολαριουμ), γυμνασμενες κτλ κτλ, δεν ηξερα που να κοιταξω και τι να δω! Το κεφαλι μου γυρναγε σαν να επαιζα στον "Εξορκιστη".... String...Μεγαλη εφευρεση!!!! ;) Και για επομενη εβδομαδα κανονιζεται απο φιλους βολτιτσα Μιλανο... Πρεπει να παρω και κανενα υπογλωσσιο μαζι γιατι δεν θα αντεξει η καρδουλα μου... 600 παλμους το δευτερολεπτο θα πιασει! BestMan ποτε ειπαμε κερνας καφεδακι;;; :p :D http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 'Οποτε έρθεις Κύπρο ;) Πάντως ένα από τα παιδιά της παρέας που ζει και εργάζεται στην Αγγλία μου είπε ότι έχει δει τρελλά πράγματα! Π.χ. γυναίκα γύρω στα 35 σε club με string, σουτιέν και από πάνω δικτυωτό τοπ! Τρελάθηκε! NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Καλά οι Αγγλίδες σ' αυτά είναι εντελώς αλλού. Οποιαδήποτε ηλικία από 13 μέχρι 83 όλες φοράνε στρινγκ... Φυσικά για να βρεις κάποια που να αξίζει να της το βγάλεις θέλει δουλειά... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Καλά οι Αγγλίδες σ' αυτά είναι εντελώς αλλού. Οποιαδήποτε ηλικία από 13 μέχρι 83 όλες φοράνε στρινγκ... Φυσικά για να βρεις κάποια που να αξίζει να της το βγάλεις θέλει δουλειά... Ακριβως ετσι ειδικα το τελευταιο... ;) String φορανε...αλλα το προβλημα ειναι οτι εινα άκωλες.... :O :( http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Μην το λες. Έχω δει και αγγλίδες να τρίβεις τα μάτια σου και να λες είναι δυνατόν να είναι από την Αγγλία αυτό το πλάσμα; Και το ωραίο είναι ότι όσες έρχονται για διακοπές σε Ελλάδα και Κύπρο είναι πολύ χαλαρών ηθών... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Δηλαδή με κέρατα? Ωπ, τώρα το είδα... Έλα, μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις! :rolleyes: :p :wink: :shifty: Παιδιά, οι αγγλίδες μια χαρά είναι (τουλάχιστον οι τουρίστριες...). Δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο μεν αλλά το γεγονός του ότι υπάρχει μια γενικότερη "πείνα" εκεί στην Αγγλία που μαστίζει τον γυναικείο πληθυσμό (γιατί οι Άγγλοι no-κουκου), καθιστά τις τουρίστριες ας πούμε... ευνοϊκά διακείμενες προς τον ελληνικό αντρικό πληθυσμό. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Μην το λες. Έχω δει και αγγλίδες να τρίβεις τα μάτια σου και να λες είναι δυνατόν να είναι από την Αγγλία αυτό το πλάσμα; Και το ωραίο είναι ότι όσες έρχονται για διακοπές σε Ελλάδα και Κύπρο είναι πολύ χαλαρών ηθών... Μιλαω για την πλειοψηφια... Και αν και προσωπικα δεν εχω παει, οσες εχουν ερθει Παρμα και γενικα Ιταλια σε διαφορα προγραμματα, το 80% (π.χ.) ειναι ακωλες και με πατσοκοιλακια... Κατι το οποιο μου το χουν επιβεβαιωσει και δικα μου ατομα που σπουδαζουν Αγγλια. :) Απο ολες τις χωρες υπαρχουν και θεες. Οσο για το τελευταιο που λες, και αυτες που ερχονται Ιταλια, το ιδιο ειναι... :) http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Μιλαω για την πλειοψηφια... Και αν και προσωπικα δεν εχω παει, οσες εχουν ερθει Παρμα και γενικα Ιταλια σε διαφορα προγραμματα, το 80% (π.χ.) ειναι ακωλες και με πατσοκοιλακια... Κατι το οποιο μου το χουν επιβεβαιωσει και δικα μου ατομα που σπουδαζουν Αγγλια. :) Απο ολες τις χωρες υπαρχουν και θεες. Οσο για το τελευταιο που λες, και αυτες που ερχονται Ιταλια, το ιδιο ειναι... :) Συμφωνώ γι΄αυτό που λες. Παντού υπάρχουν θεές και παντού υπάρχουν μπάζα. Ο γενικός τύπος της αγγλίδας είναι αυτός που λες, αλλά υπάρχουν κι εξαιρέσεις. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_Juan_No1 Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 to oti to kalokairi kukloforoun oles sxedon imigumnes exei k ta kaka tou. edw pou eimai xtupaei 40 va8mous ka8e mera me upervoliki ugrasia opote sto uni apo ti mia vlepeis panemorfes gomenes me to apo panw apo ena bikini k ena sorts meto miso kw... exw k apo tin alli 150 kila paxuderma me ola ta patsa exw . mesi katastasi den uparxei :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Τελικα αυτο το καλοκαιρι με τοση ζεστη που κανει αυτες τις μερες...δεν πηγα ουτε για καφε και εμεινα να κοιταζω απο το παραθυρο του γραφειου τα πλασματα που περνουσαν απο εξω και ανεβαινε η θερμοκρασία κι'άλλο!!! :blink: :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Αγγλίδες; Πφφφφφφ... Μιας και μιλάμε για βόρεια οι Ιρλανδέζες είναι πολύ όμορφες γυναίκες! Στην Ιο το περασμένο καλοκαίρι κυκλοφορούσανε πραγματικά αγγελούδια. :D Κλάσεις ανώτερες! ;) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 καλοκαιρι και ολα εξω λοιπον.. και πολλοι βγαζουν και κατι αλλο εξω που κατα την γνωμη μου (εχει και εξαιρεσεις,μην πεσετε να με φατε) ειναι λιγακι "κουναω την αχλαδια"! που πας ρε ανθρωπε με το μακρυ το παντελονι να κατσεις βραδυ σε καφετερια και απο κατω λαστιχενια παντοφλα?.. γεμισαμε παντοφλιτσες.οπου γυρισεις το κεφαλι βλεπεις ξυπολιτα να σουλατσαρουν πλατσα πλουτσα στην ασφαλτο.. να το βαλεις στη παραλια αντε να παει στο διαολο το καταλαβαινω αλλα στην καφετερια/μπαρ το βραδυ?? ε οχι!!! οσο ωραια φατσα και να χεις σορι αλλα χανεις με την παντοφλα απο κατω και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη εχω πολλουυυυυυς φιλους που συμφωνουν και επαυξανουν.Πως γινεται να συμφωνουμε τοσο πολυ ρε PowerZ και οχι μονο εδω; Αδερφια ειμαστε; Βασικα εσενα πρεπει να σε γνωρισω, δεν παιζει... ;) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 heh http://www.mpakouros.net/index.asp?id=444&action=read_article - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 δε ξερω παιδια παντως φετος το καλοκαιρακι μπηκε με πολυ ανεβασμενη θερμοκρασια και δεν εννοω την ζεστη, πηγα μια βολτα στη χερσοννησο χτες και παθανε τα ματακια μου σοβαρο προβλημα. ασε που μαζευτηκα ξημερωματα στο σπιτι :D να ζησουν οι ομορφιες του κοσμου ;) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 δε ξερω παιδια παντως φετος το καλοκαιρακι μπηκε με πολυ ανεβασμενη θερμοκρασια και δεν εννοω την ζεστη, πηγα μια βολτα στη χερσοννησο χτες και παθανε τα ματακια μου σοβαρο προβλημα. ασε που μαζευτηκα ξημερωματα στο σπιτι :D να ζησουν οι ομορφιες του κοσμου ;) Μα και εσυ για αυτο το λογο θα πήγες...τα ηθελες και τα έπαθες Εμ.... μην ξαναπατησεις το ποδι σου εκει! :wacko: :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Ρε τι γίνεται φέτος; Όπου και να κοιτάξεις, πανικός γίνεται από ωραίες γυναίκες. Δεν έχω ξαναδει τέτοιο πράγμα άλλη χρονιά... :w00t: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ρε τι γίνεται φέτος; Όπου και να κοιτάξεις, πανικός γίνεται από ωραίες γυναίκες. Δεν έχω ξαναδει τέτοιο πράγμα άλλη χρονιά... :w00t: Έλα πάρε πάρε... Κοκκινόχωμα έχω... Καστανόχωμα έχω.. Έλα πάρε πάρε! :w00t: ;) :lol: :lol: :lol: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Έλα πάρε πάρε... Κοκκινόχωμα έχω... Καστανόχωμα έχω.. Έλα πάρε πάρε! :w00t: ;) :lol: :lol: :lol: kκαθε χρονο και χειρότ.. :X ..καλυτερα ηθελα να πω!!!! :wacko: :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ρε τι γίνεται φέτος; Όπου και να κοιτάξεις, πανικός γίνεται από ωραίες γυναίκες. Δεν έχω ξαναδει τέτοιο πράγμα άλλη χρονιά... :w00t: φιλε μου με βρισκεις συμφωνο 100% φετος ειναι καλυτερα απο καθε αλλη χρονια,βρε μηπως πανε να μας τρελανουν καλα,καλα??? :p Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Το τι είδαν σήμερα τα μάτια μου… δεν περιγράφετε! ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts