Jump to content

Vodafone VoLTE/voWiFi

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο και ενεργοποιούν ότι να'ναι στον καθένα ή ίσως έχει να κάνει και με την συσκευή. Εγώ πήρα τηλέφωνο και τους είπα αν μπορούν να μου ενεργοποιήσουν WiFi calling. Δεν ανέφερα VoLTE. Επίσης ξεκαθάρισα στον άνθρωπο με τον οποίο μίλησα πως το χρησιμοποιώ για 2ο νούμερο και δεν το έχω άμεση ανάγκη. Αν κάποιος δε με βρει θα με καλέσει στο άλλο. Λέω, το αναφέρω αυτό, στην περίπτωση που είναι σε φάση δοκιμών ακόμη, δεν θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αν κάτι δεν λειτουργεί σωστά, ούτε θα κάνω φασαρία απαιτώντας διόρθωση κλπ.

Αυτό έγινε την Κυριακή. Την Τρίτη με κάλεσαν δύο φορές την ώρα που δούλευα και δεν μπορούσα να απαντήσω, και μετά μου έστειλαν sms "VODAFONE: AΓAΠHTE ΣYNΔPOMHTH ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI ΠPOXΩPHΣAME ΣE ENEPΓOΠOIHΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ WiFi Calling ΣTON APIΘMO ΣAΣ. MΠOPEITE NA THN XPHΣIMOΠOIHΣETE ENEPΓOΠOIΩNTAΣ TON ANTIΣTOIXO ΔIAKOΠTH ΣTH ΣYΣKEYH ΣAΣ. ΓIA OΠOIAΔHΠOTE BOHΘEIA ΠAPAKAΛOYME EΠIKOINΩNHΣTE MAZI MAΣ ΣTO 13830.EYXAPIΣTOYME."

Δεν δούλευε τίποτα και κάνοντας μια επανεκκίνηση βλέπω VoLTE, και WiFi calling με τον περιορισμό που ανέφερα.

Sent from my SM-G970F

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Για δοκίμασε την εφαρμογή που έχω παραθέσει στο #458.

Εμένα δεν είναι θέμα rom σίγουρα. Το τηλέφωνο υποστηρίζει WiFi calling - volte και στις 2 sim ταυτόχρονα.

Επίσης δοκίμασα να αντιστρέψω τις sim βάζοντας την Vodafone στο πρώτο slot και την Cosmote στο 2ο, χωρίς να αλλάξει κάτι. Πάλι στην Cosmote είχε επιλογή για προτίμηση ενώ στην Vodafone όχι.

Sent from my SM-G970F

στο poco λειτουργούν ολα τέλεια αλλα οπως διάβασες εχω πειράξει το firmware του κινητού. Επίσης μόνο η Apple προχώρησε σε update τον μαρτιο για να ενεργοποιήσει το wifi calling της vodafone GR. Οπότε θα το ξαναπώ χωρις firmware update απο τους κατασκευαστές σε οσα κινητα δεν έχουν σωστές ρυθμίσεις στο firmware τους θα υπάρχουν προβλήματα.

Υπάρχουν ενα σορό νήματα στο xda για το θέμα

δοκίμασες να βάλεις στην sim1 την vodafone με κλειστό το κινητό ;

αν διαβάσεις εδώ https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=472120 πάνω κάτω έχουν τα ίδια προβλήματα

Edited by kopap81

Εντάξει, δεν πειράζει, λίγο υπομονή θα κάνουμε. Έτσι κι αλλιώς έστω και με πατέντα δουλεύει όπως πρέπει.

Sent from my SM-G970F

Εντάξει, δεν πειράζει, λίγο υπομονή θα κάνουμε. Έτσι κι αλλιώς έστω και με πατέντα δουλεύει όπως πρέπει.

Sent from my SM-G970F

https://updato.com/firmware-archive-select-model?exact=1&q=SM-G970F

δες εδώ ποιο firmware φοράει το samsung σου

το ελληνικό είναι https://updato.com/firmware-archive-select-model?record=2DEB829D543C11E99F15FA163EE8F90B

αλλα μπορεί να μήην έχει ακόμα ρυθμίσεις για vodafone gr

Αυτό φοράει : https://samfrew.com/download/Galaxy__S10e__/fls9/EUR/G970FXXU1ASD5/G970FOXM1ASD4/

Λογικά δεν είναι παρόχου. Οπότε αναμένουμε...

Sent from my SM-G970F

Αυτό φοράει : https://samfrew.com/download/Galaxy__S10e__/fls9/EUR/G970FXXU1ASD5/G970FOXM1ASD4/

Λογικά δεν είναι παρόχου. Οπότε αναμένουμε...

Sent from my SM-G970F

υπάρεχει firmware της vodafone gr απριλίου

https://updato.com/firmware-archive-select-model?q=SM-G970F&exact=1&r=VGR&v=&rpp=15

Προσπαθω να το ενεργοποιησω σε ενα xiaomi redmi 5 plus αλλα δεν εχω καταφερει κατι.

Ουτε το ims εκανε διαφορα, και στο PDC δεν εμφανιζεται η συσκευη ενω στο config φαινεται το port.

Ισως να φταιει και η custom rom, θα παρω ενα backup και θα δοκιμασω αλλη.

Λογικά έχει να κάνει και με την συσκευή που την υποστηρίζει ή όχι η Vodafone. Δοκίμασα σε άλλες δύο συσκευές που στάνταρ παίζουν με volte σε Cosmote (Galaxy S7 και Nokia 2) χωρίς καμία απολύτως τύχη.

Sent from my SM-G970F

Λογικά έχει να κάνει και με την συσκευή που την υποστηρίζει ή όχι η Vodafone. Δοκίμασα σε άλλες δύο συσκευές που στάνταρ παίζουν με volte σε Cosmote (Galaxy S7 και Nokia 2) χωρίς καμία απολύτως τύχη.

Sent from my SM-G970F

Τα Nokia είναι ξεχωριστή ιστορία το πως θα πάρουν ρυθμίσεις.

Τα samsung πρέπει να είναι σε firmware με CSC VGR ή έστω σε Multi-CSC OVF (όλες οι Vodafone και οι συνεργαζόμενες)

Τα Nokia είναι ξεχωριστή ιστορία το πως θα πάρουν ρυθμίσεις.

Τα samsung πρέπει να είναι σε firmware με CSC VGR ή έστω σε Multi-CSC OVF (όλες οι Vodafone και οι συνεργαζόμενες)

και στο EUR CSC πρέπει να παίζει κανονικά, όπως παίζει και της Cosmote το Wifi Calling στο EUR (και φυσικά στο δικό της)

Μόλις με πήραν τηλέφωνο και εμένα και με ενεργοποίησαν. S9 PLUS

Απο αύριο εντυπώσεις.......

Καλημέρα

Τελικα άνθρακας ο θησαυρός.

Δεν δουλεύει τίποτα μιλησα πάλι μαζι τους μου είπαν οτι απο λαθος μου εκαναν την ενεργοποίηση και οτι ακομα εχουν πρόβλημα στα samsung.

Είπα να κάνω ένα reset στο τηλέφωνο σήμερα που καθόμουν, και το ξεκίνησα καθαρό με την κάρτα της Vodafone μόνο τοποθετημένη έτσι για να δω μπας και έχει καμία αλλαγή. Στον dialer υπήρχε πλέον διακόπτης στο κλήσεις WiFi. Μόνο αν βάλω και την Cosmote ανοίγει μενού(και όχι απευθείας διακόπτης) όπου επιλέγεις για κάθε κάρτα ξεχωριστά. Κοινώς, καμία αλλαγή. Αλλά δε βαριέσαι, την δουλειά μου την κάνω και με το παραπάνω με την πατέντα που βρήκα. Δηλαδή μέσω μιας εφαρμογής το ρυθμίζω να προτιμάει δίκτυα WiFi. Η εφαρμογή δεν μου χρειάζεται μετά, την απεγκατέστησα και η ρύθμιση παραμένει. Αν δεν θέλω WiFi calling το κλείνω από τον dialer (ή την αντίστοιχη συντόμευση στα quick settings) και γυρίζει σε VoLTE.

Sent from my SM-G970F

Όσοι είστε με Galaxy Note 9, περάστε την αναβάθμιση που ξεκίνησε να δίνεται από σήμερα για να ενεργοποιηθεί το W-Fi calling

Με πήραν τηλέφωνο από την εξυπηρέτηση πελατών που είχαν κρατήσει τα στοιχεία μου για να μου το ενεργοποιήσουν και μου το ενεργοποίησαν. (Εταιρικό συμβόλαιο, iPhone 6S Plus)

Να δούμε πότε θα γίνει διαθέσιμη και η εφαρμογή για τις συσκευές που δεν το υποστηρίζουν από την μάνα τους.

Sent from my SM-G970F

Εμένα ενα μου το ενεργοποίησαν σήμερα σε P20 pro. Κατέβασα και την εφαρμογή που λέει ο Μαρκ και έβαλα να δίνει προτεραιότητα στο WiFi και μετά delete. Το σπαστικό που μου κάνει όμως είναι ότι μου βγάζει στην γραμμή ειδοποιήσεων μόνιμα ότι ενεργοποιηθηκε το WiFi calling χωρίς να φεύγει και κάθε φορά που κλειδώνει και ξεκλειδώνει η οθόνη χτυπάει η ειδοποίηση. Γίνετε να την βγάλω τελείως;

Οκ. Το βρήκα.

Edited by palavas1986

Αυτό εδώ εννοείς;

e04a058851e7b504c99bcb2c8778963b.jpg

Sent from my SM-G970F

Ναι αυτό έλεγα, αλλά το βρήκα.

Το απενεργοποιησα. Τώρα ομως δεν βρίσκω πως ξαναενεργοποιουνται οι συγκεκριμένες ειδοποιήσεις. Χαχα

Edited by palavas1986

Εμένα ενα μου το ενεργοποίησαν σήμερα σε P20 pro. Κατέβασα και την εφαρμογή που λέει ο Μαρκ και έβαλα να δίνει προτεραιότητα στο WiFi και μετά delete. Το σπαστικό που μου κάνει όμως είναι ότι μου βγάζει στην γραμμή ειδοποιήσεων μόνιμα ότι ενεργοποιηθηκε το WiFi calling χωρίς να φεύγει και κάθε φορά που κλειδώνει και ξεκλειδώνει η οθόνη χτυπάει η ειδοποίηση. Γίνετε να την βγάλω τελείως;

Οκ. Το βρήκα.

Ποια είναι η εφαρμογή?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Για S9+ που μίλησα σήμερα με το chat, τίποτα ακόμα. Το κλασικό, αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα σας πάρουμε όταν είναι έτοιμο.

Όσοι είστε με Galaxy Note 9, περάστε την αναβάθμιση που ξεκίνησε να δίνεται από σήμερα για να ενεργοποιηθεί το W-Fi calling
Έχω note 9.

Ποιά αναβάθμιση εννοείς;

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω note 9.

Ποιά αναβάθμιση εννοείς;

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SDE που πήρε το DBT CSC

Λειτουργεί άψογα το VoLTE/VoWiFi στο Note9 μου

Σε αφήνει να επιλέξεις αν θες να προτιμά δίκτυα WiFi ή κινητής. Ή έχει απλό διακόπτη on/off (στις ρυθμίσεις του dialer εννοώ).

Sent from my SM-G970F

Σε αφήνει να επιλέξεις αν θες να προτιμά δίκτυα WiFi ή κινητής. Ή έχει απλό διακόπτη on/off (στις ρυθμίσεις του dialer εννοώ).

Sent from my SM-G970F

Μόνο on/off έχει, σε αντιθεση με της cosmote που εχει και προτίμηση