kopap81 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 για miui 10 *#*#volte#*#* *#*#vowifi#*#* για ενεργοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios258 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 κάτι κάνουν τώρα στο volte μου κόβει τις κλήσεις στα 10 δευτερόλεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Δεν το υποστηρίζει ότι και να αλλάξεις ,επίσης μην πειράξεις τα apn γιατί δεν θα έχεις data . Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν προσθέσεις στον τύπο APN του "Vf Internet" τότε όντως έχει θέμα. Αν κάνεις ξεχωριστό apn με apn και τύπο ims χωρίς να το επιλέξεις για προεπιλεγμένο λειτουργεί κανονικά. Τεσταρισμενο με CU και RN5, όμως κόβει τις κλήσεις στα 7 δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Άρα δεν δουλεύει οπότε τι συζητάμε και τις κλήσεις τις κόβει στο VoLTE το VoWiFi δεν λειτουργεί καν δεν βγάζει καν το σηματάκι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Σε Note 9 πως μπορώ να το ενεργοποιήσω σε cu; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios258 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Άρα δεν δουλεύει οπότε τι συζητάμε και τις κλήσεις τις κόβει στο VoLTE το VoWiFi δεν λειτουργεί καν δεν βγάζει καν το σηματάκι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά δουλεύει ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κάνει και video call over 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Το έχεις δουλέψει; βγάλε μας ένα screenshot να δούμε το σηματακι του wifi και φυσικά σε τι τηλέφωνο γιατί τώρα μιλάμε για το RN5 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Δουλεύει κανονικά εμένα στο S10e, με μοναδικό πρόβλημα αυτό που ανέφερα εχθές. WiFi calling μόνο αν το θέσω σε flight mode και ανοίξω WiFi. Διαφορετικά χωρίς flight mode παίζει μόνο VoLTE. Δεν ξέρω αν είναι θέμα Vodafone ή συσκευής, αλλά δεν νομίζω το 2ο. Το περίεργο είναι πως με εφαρμογή μου εμφάνισε μενού για επιλογή σχετικά με το αν θα προτιμάει WiFi ή δίκτυα κινητής, όπως ακριβώς μου βγάζει στις ρυθμίσεις για την κάρτα της Cosmote που παίζει από την αρχή με volte/WiFi. Η εφαρμογή είναι αυτή : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wikimediacom.wifi.calling Από εχθές έχω κάνει αρκετές κλήσεις και σε 4G και σε WiFi για αρκετή ώρα, και δεν μου έχει ρίξει καμία. Και 2 screenshots : Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Πέρασα από κατάστημα Vodafone και μου είπαν ότι επειδή η υπηρεσία λειτουργεί πιλοτικά δεν είναι διαθέσιμη σε Galaxy Note 9, ισχύει; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Δουλεύει κανονικά εμένα στο S10e, με μοναδικό πρόβλημα αυτό που ανέφερα εχθές. WiFi calling μόνο αν το θέσω σε flight mode και ανοίξω WiFi. Διαφορετικά χωρίς flight mode παίζει μόνο VoLTE. Δεν ξέρω αν είναι θέμα Vodafone ή συσκευής, αλλά δεν νομίζω το 2ο. Το περίεργο είναι πως με εφαρμογή μου εμφάνισε μενού για επιλογή σχετικά με το αν θα προτιμάει WiFi ή δίκτυα κινητής, όπως ακριβώς μου βγάζει στις ρυθμίσεις για την κάρτα της Cosmote που παίζει από την αρχή με volte/WiFi. Η εφαρμογή είναι αυτή : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wikimediacom.wifi.calling Από εχθές έχω κάνει αρκετές κλήσεις και σε 4G και σε WiFi για αρκετή ώρα, και δεν μου έχει ρίξει καμία. Και 2 screenshots : Sent from my SM-G970FΕίναι θέμα Vodafone καθαρά γιατί εσένα είναι στις υποστηριζόμενες συσκευές οπότε θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Ένα screenshot με τις apn ρυθμίσεις σε όποιον δουλεύει αν είναι εύκολο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Ορίστε. Είναι λίγο μακριά... Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Σε ευχαριστώ. Και έχεις και volte και vowifi με αυτά τα apn ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Ναι. Με το θέμα που ανέφερα πιο πριν (μόνο volte εκτός αν δεν έχει καθόλου σήμα κινητής όπου θα γυρίσει σε vowifi). Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Δουλεύει κανονικά εμένα στο S10e, με μοναδικό πρόβλημα αυτό που ανέφερα εχθές. WiFi calling μόνο αν το θέσω σε flight mode και ανοίξω WiFi. Διαφορετικά χωρίς flight mode παίζει μόνο VoLTE. Δεν ξέρω αν είναι θέμα Vodafone ή συσκευής, αλλά δεν νομίζω το 2ο. Το περίεργο είναι πως με εφαρμογή μου εμφάνισε μενού για επιλογή σχετικά με το αν θα προτιμάει WiFi ή δίκτυα κινητής, όπως ακριβώς μου βγάζει στις ρυθμίσεις για την κάρτα της Cosmote που παίζει από την αρχή με volte/WiFi. Η εφαρμογή είναι αυτή : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wikimediacom.wifi.calling Sent from my SM-G970F Στις ρυθμίσεις μπορείς να διαλέξεις να προτιμά κλήσεις μέσω wifi αν οχι πάντα θα διαλέγει GSM/UMTS/LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Μπορεί κάποιος να στείλει πιο καθαρό screenshot από το ims apn; Θεωρητικά δηλαδή αν το βάλουμε σωστά, θα το ενεργοποιήσουμε και εμείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Μπορεί κάποιος να στείλει πιο καθαρό screenshot από το ims apn; Θεωρητικά δηλαδή αν το βάλουμε σωστά, θα το ενεργοποιήσουμε και εμείς; Στο Pocophone λειτουργεί χωρίς ims και το volte και το wificalling αλλα με ρύθμιση του modem μεσώ του προγράμματος της qualcomm. το προβλημα είναι οτι σε volte αν οι ρυθμίσεις του firmware δεν υυπάρχουν η δεν είναι σωστές τότε οταν το 4G θα χάνετε και θα γυυρίζει σε 3G/2G θα ρίχνει και την κλήση Γιαυτό θα βγάλουν το πρόγραμμα vodafone wificalling γιατι αρκετά κινητά δεν έχουν τις κατάλληλες ρυθμίσεις για όλους τους παρόχους πχ το poco εχει cosmote και wind αλλα οχι Vodafone GR πρέπει να το βάλω εγώ χειροκίνητα μέσω του PDC να δει τις ρυθμίσεις vodafone uk παραπλήσιο app εχει και η JIO στην Ινδία για κλήσεις σε κινητά που δεν υποστηρίζονται από τον κατασκευαστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios258 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Στις ρυθμίσεις μπορείς να διαλέξεις να προτιμά κλήσεις μέσω wifi αν οχι πάντα θα διαλέγει GSM/UMTS/LTEΑυτό λέω. Στις ρυθμίσεις για κλήσεις WiFi μου έχει μόνο ενεργό/μη ενεργό. Αντίστοιχα στο άλλο slot που έχω Cosmote εμφανίζει μη ενεργό/προτίμηση σε WiFi/προτίμηση σε δίκτυα κινητής. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Αυτό λέω. Στις ρυθμίσεις για κλήσεις WiFi μου έχει μόνο ενεργό/μη ενεργό. Αντίστοιχα στο άλλο slot που έχω Cosmote εμφανίζει μη ενεργό/προτίμηση σε WiFi/προτίμηση σε δίκτυα κινητής. Sent from my SM-G930F το ίδιο πρόβλημα έχω με custom rom και εγώ όταν δεν είναι στη Sim1 ή δεν είναι προεπιλογή στα δεδομένα ειναι θέμα rom και όχι vodafone . Σε miui global μπορώ να έχω wificalling και στις δυο κάρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hodedoor Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 σε iphone 6s, όταν είμαι σε flight mode και με wifi calling, κάνω και δεχομαι κανονικα κλησεις, αλλά δεν μπορώ να στείλω ή να λάβω sms.. Το κάνει και σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 σε iphone 6s, όταν είμαι σε flight mode και με wifi calling, κάνω και δεχομαι κανονικα κλησεις, αλλά δεν μπορώ να στείλω ή να λάβω sms.. Το κάνει και σε άλλους;Σε όλους.... Τί σου κάνει εντύπωση δηλαδή; Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hodedoor Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Σε όλους.... Τί σου κάνει εντύπωση δηλαδή; Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κανονικα πρεπει να παιζουν και τα sms, και ας ειναι σε flight mode. Γι αυτο ρωτησα.. Άρα ειναι κατι που θα το φτιαξουν στην πορεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 το ίδιο πρόβλημα έχω με custom rom και εγώ όταν δεν είναι στη Sim1 ή δεν είναι προεπιλογή στα δεδομένα ειναι θέμα rom και όχι vodafone . Σε miui global μπορώ να έχω wificalling και στις δυο κάρτεςΓια δοκίμασε την εφαρμογή που έχω παραθέσει στο #458. Εμένα δεν είναι θέμα rom σίγουρα. Το τηλέφωνο υποστηρίζει WiFi calling - volte και στις 2 sim ταυτόχρονα. Επίσης δοκίμασα να αντιστρέψω τις sim βάζοντας την Vodafone στο πρώτο slot και την Cosmote στο 2ο, χωρίς να αλλάξει κάτι. Πάλι στην Cosmote είχε επιλογή για προτίμηση ενώ στην Vodafone όχι. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Therealaris Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 κάτι κάνουν τώρα στο volte μου κόβει τις κλήσεις στα 10 δευτερόλεπτα Ρε παιδιά εμένα μου λένε ότι το volte δεν είναι έτοιμο ακόμα εσείς πως το έχετε ;;;; Έμενα μια χαρά το Vowifi όχι όμως volte iPhone XS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts