gsir Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 η flandra το έχει το τηλέφωνο αν δεν κάνω λάθος κάνα 2μηνο κι αν δεν της το ανέφερες δεν θα το παρατηρούσε.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Εφτασε κ το δικομου, είναι στα ελτα κέντρο διαλογής να φύγει για την πόλη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 η flandra το έχει το τηλέφωνο αν δεν κάνω λάθος κάνα 2μηνο κι αν δεν της το ανέφερες δεν θα το παρατηρούσε.. Τι παρατήρησα βρε παιδιά; αυτό για τη δόνηση; ούτε που μπήκα στον κόπο να το τσεκάρω.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Εφτασε κ το δικομου, είναι στα ελτα κέντρο διαλογής να φύγει για την πόλη μου Δεν έρχεται με ΕΛΤΑ η συσκευή αλλά με courier! Πως κατάλαβες ότι είναι σε κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλησπέρα φίλε, 1 κουπόνι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό κατά την αγορά της συσκευής. Όταν αγοράζεις την συσκευή και προσθέσεις κάποια αξεσουάρ, έχεις έκπτωση 20 ευρώ στα αξεσουάρ. Μαλιστα φιλε μ καταλαβα οποτε τα αξεσουαρ τα αγοραζω τον αλλο μηνα με το καλο :) Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Μαλιστα φιλε μ καταλαβα οποτε τα αξεσουαρ τα αγοραζω τον αλλο μηνα με το καλο :) Τώρα παίρνεις τη συσκευή και το bundle. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Μαλιστα φιλε μ καταλαβα οποτε τα αξεσουαρ τα αγοραζω τον αλλο μηνα με το καλο :) Απλά, μόνο για αξεσουάρ δεν παίρνεις την έκπτωση των 20€! Όπως επίσης πρέπει η παραγγελία να ξεπερνάει τα 100€ για να μην έχεις μεταφορικά. Αλλιώς θα πληρώσεις και μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Πέρα από την πλάκα, αν ήταν 5,5'' θα ήταν ιδανικό. Σα να άρχισε να με κουράζει το μέγεθός του. Θαρρώ... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Πέρα από την πλάκα, αν ήταν 5,5'' θα ήταν ιδανικό. Σα να άρχισε να με κουράζει το μέγεθός του. Θαρρώ... Ένας απ τους βασικότερους λόγους που δεν το επέλεξα + η απουσία αδιαβροχοποίησης (την έχω χρειαστεί αρκετές φορές φωτογραφίες με κεραυνούς κλπ) και φυσικά οι κάμερες του... το s8 το έδωσα πάντως εν αναμονή νέων αφίξεων (μου λείπει το κόμπακτ των διαστάσεων του ακόμα και σε σχέση με το 7edge μου που έχω τώρα). Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 καμμια βοηθεια για αυτο? https://farm5.staticflickr.com/4707/39585923232_90fede7db0_k.jpg' alt='39585923232_90fede7db0_k.jpg'>Screenshot_20180110-180358 by pavlos vasilatos, on Flickr[/img] Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ένας απ τους βασικότερους λόγους που δεν το επέλεξα + η απουσία αδιαβροχοποίησης (την έχω χρειαστεί αρκετές φορές φωτογραφίες με κεραυνούς κλπ) και φυσικά οι κάμερες του... το s8 το έδωσα πάντως εν αναμονή νέων αφίξεων (μου λείπει το κόμπακτ των διαστάσεων του ακόμα και σε σχέση με το 7edge μου που έχω τώρα). Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση φασαρία για την κάμερά του... Μια χαρά είναι! Όσον αφορά την αδιαβροχοποίηση, μιλάς σε άνθρωπο που την ήθελε στο επόμενο κινητό του και μένει στη Βρετανία... Έχω δει πολλά βίντεο που αποδεικνύουν ότι είναι αρκετά ανθεκτικό στο νερό. Ειδικά όταν μιλάμε για σταγόνες δε νομίζω να τίθεται θέμα. Η μόνη μου ένσταση είναι το μέγεθός του. Πιστεύω ότι το concept 6'' είναι αρκετά εκνευριστικό τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο. Από την άλλη υπάρχουν και άνθρωποι με δαχτυλάρες που το 6ιντσο είναι πολύ compact για εκείνους. Όμως θεωρώ πως η συντριπτική πλεοψηφία ιδανικά δε θα ήθελε περισσότερες από 5-5,5''. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) Η μόνη μου ένσταση είναι το μέγεθός του. Πιστεύω ότι το concept 6'' είναι αρκετά εκνευριστικό τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο. Από την άλλη υπάρχουν και άνθρωποι με δαχτυλάρες που το 6ιντσο είναι πολύ compact για εκείνους. Όμως θεωρώ πως η συντριπτική πλεοψηφία ιδανικά δε θα ήθελε περισσότερες από 5-5,5''. Πάντως εγώ έχω μεγάλη προσαρμοστικότητα!! :p Θυμάμαι το 2011 με το Galaxy S2 στις 4.2 ιντσες και μου φαινόταν παντόφλα! Αν μου έλεγες τότε να πάρω κινητό 6" θα έλεγα "τρελός είσαι"!! Τώρα έχω 6" και μου φαίνεται μια χαρά! Ώρες ώρες λίγο με τη φορητότητα υπάρχει θεματάκι αλλά ξεπερνιέται! Στα υπόλοιπα όμως απολαμβάνω την 6αρα Amoled. Και δεν είμαι και Αντετοκούμπο, είμαι 185cm. Το θέμα είναι βέβαια ότι η "μόδα" προστάζει μεγάλα κινητά. Όλες οι ναυαρχίδες παίζουν στις 6 ίντσες. Στις 5- 5.5 ίντσες παίζουν πια τα mini και τα lite!! :) Edited January 10, 2018 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Εγώ το μέγεθος του το βρίσκω άριστο! Βέβαια αυτή η αναλογία οθόνης για μένα τίποτα δε προσφέρει. Έρχομαι από nexus 6p και βρίσκω την 5.7' του nexus πιο χορταστική. Βέβαια το 5t είναι πολύ πιο κόμπακτ. sent from my Oneplus 5t Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Δεν έρχεται με ΕΛΤΑ η συσκευή αλλά με courier! Πως κατάλαβες ότι είναι σε κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ; Μου το βγάζει το track tsecker λογικά μέχρι Παρασκευή η δευτέρα θα τοχω στα χέρια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Απλά, μόνο για αξεσουάρ δεν παίρνεις την έκπτωση των 20€! Όπως επίσης πρέπει η παραγγελία να ξεπερνάει τα 100€ για να μην έχεις μεταφορικά. Αλλιώς θα πληρώσεις και μεταφορικά. Καλησπερα ναι φιλε μ θα παρω πολλα αξεσουαρ ετσι ωστε να ξεπεραστουν τα 100Ευρω. Επισης θα παρω την τσεντα για την ωρα την φανελλα και το OnePlus 5T :) και τα αλλα θα τα παρω τον αλλον μηνα με το καλο. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 που εισαι Κατερινα ; πολλοι απο την παρεα του G2 ! δεν αντεξα και το πηρα κι εγω ! εννοειται το λευκο ! LG G2 --> 1+5T Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Τώρα παίρνεις τη συσκευή και το bundle. Καλησπερα δηλ περνω την συσκευη και το βαουσκετ με την τσεντα που θελω να παρω και την φανελλα επισης ; Ή μπορω να παρω τον αλλο μηνα τα αξεσουαρ + πανω απο 100ευρω ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλησπερα δηλ περνω την συσκευη και το βαουσκετ με την τσεντα που θελω να παρω και την φανελλα επισης ; Ή μπορω να παρω τον αλλο μηνα τα αξεσουαρ + πανω απο 100ευρω ; Οτι προσθέσεις τώρα από αξεσουάρ θα είναι 20€ μείον. Διαλέγεις και παίρνεις που εισαι Κατερινα ; πολλοι απο την παρεα του G2 ! δεν αντεξα και το πηρα κι εγω ! εννοειται το λευκο ! LG G2 --> 1+5T Έχουμε μαζευτεί αρκετοί!!! Με το καλό να παραλάβεις !!!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Οτι προσθέσεις τώρα από αξεσουάρ θα είναι 20€ μείον. Διαλέγεις και παίρνεις Με ενα βαουσκετ οτι προσθεθω τωρα περνω -20% σε οτι οτι προσθεθω ; Δηλ αν το κανω τον αλλο μηνα δεν θα μπορω ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) Με ενα βαουσκετ οτι προσθεθω τωρα περνω -20% σε οτι οτι προσθεθω ; Δηλ αν το κανω τον αλλο μηνα δεν θα μπορω ; Δεν είναι 20%. Είναι 20 ευρω. Και όχι δεν θα έχεις την έκπτωση . Πρέπει να πάρεις και τηλέφωνο μαζί. Αν πάρεις τον άλλο μήνα μόνο αξεσουάρ απλά αν είναι πάνω από 100€ δεν θα πληρώσεις μεταφορικά. Edited January 10, 2018 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Δεν είναι 20%. Είναι 20 ευρω. Και όχι δεν θα έχεις την έκπτωση . Πρέπει να πάρεις και τηλέφωνο μαζί. Αν πάρεις τον άλλο μήνα μόνο αξεσουάρ απλά αν είναι πάνω από 100€ δεν θα πληρώσεις μεταφορικά. Μαλιστα δηλ αν παρω αυτο το αξεσουαρ εδω: https://oneplus.net/cy_gr/oneplus-join-the-family-bundle θα χω την εκπτωση ή πρεπει να παρω ακουστικα και case ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Μαλιστα δηλ αν παρω αυτο το αξεσουαρ εδω: https://oneplus.net/cy_gr/oneplus-join-the-family-bundle θα χω την εκπτωση ή πρεπει να παρω ακουστικα και case ; Θα την έχεις Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pourager Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Παιδιά να εφιστήσω την προσοχή στις ηλεκτρονικές αγορές. Αγόρασα το Oneplus 5T από το επίσημο site πριν κανα μήνα, χρησιμοποιώντας απ ευθείας χρεωστική κάρτα Πειραιώς. Μόλις με πήραν τηλέφωνο από την τράπεζα ότι έγιναν σήμερα μερικές δεκάδες αγορές από διάφορα μαγαζιά σε Ρωσία και Κίνα από την κάρτα μου. Ευτυχώς "χτύπησαν" οι περίεργες κινήσεις στην Τράπεζα και οι συναλλαγές ακυρώθηκαν, ελπίζω εγκαίρως. Πλην του κινητού δεν έχω βάλει τα στοιχεία της κάρτας σε άλλο site, άρα από εκεί έγινε η δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Απλά δεν υπάρχει περίπτωση. Ψάξου περισσότερο. Από 100 μεριές μπορείς να την πάθεις, και χωρίς να βάλεις κάπου την κάρτα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Παιδιά να εφιστήσω την προσοχή στις ηλεκτρονικές αγορές. Αγόρασα το Oneplus 5T από το επίσημο site πριν κανα μήνα, χρησιμοποιώντας απ ευθείας χρεωστική κάρτα Πειραιώς. Μόλις με πήραν τηλέφωνο από την τράπεζα ότι έγιναν σήμερα μερικές δεκάδες αγορές από διάφορα μαγαζιά σε Ρωσία και Κίνα από την κάρτα μου. Ευτυχώς "χτύπησαν" οι περίεργες κινήσεις στην Τράπεζα και οι συναλλαγές ακυρώθηκαν, ελπίζω εγκαίρως. Πλην του κινητού δεν έχω βάλει τα στοιχεία της κάρτας σε άλλο site, άρα από εκεί έγινε η δουλειά.Τσέκαρε τον υπολογιστή σου άμα έχει ιο/trojan/malware. Το site της oneplus χρησιμοποιήσει ssl και δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε από εκεί. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts