Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Titarasaudi

Εαν είσαι με nougat κατέβασε το jOnePlus Tools και πήγαινε στο μενού επάνω /τρεις τελείες /apps auto-launch .Σε oreo δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τώρα .

Samsung galaxy s21+

Παιδιά μπορεί κάποιος που δεν έχει θέμα με την οθόνη να ανεβάσει μια φωτογραφία το κινητό στον chrome με κλειστά όλα τα παράθυρα (σε γκρί φόντο δηλαδή) πολύ χαμηλή φωτεινότητα σε σκοτεινό δωμάτιο; Θέλω να συγκρίνω με το δικό μου. Επίσης τη διαδικασία ακολουθούμε για αντικατάσταση συσκευής;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@Titarasaudi

Εαν είσαι με nougat κατέβασε το jOnePlus Tools και πήγαινε στο μενού επάνω /τρεις τελείες /apps auto-launch .Σε oreo δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τώρα .

ΜΠΡΑΒΟ ρε συ Μιχάλη!!!

Ναι με nougat είμαι! Μα πόσο έψαξα και δεν το έβρισκα αυτό το μενού;

Όλα κομπλέ τώρα, σ' ευχαριστώ πολύ! ;)

Παιδιά μπορεί κάποιος που δεν έχει θέμα με την οθόνη να ανεβάσει μια φωτογραφία το κινητό στον chrome με κλειστά όλα τα παράθυρα (σε γκρί φόντο δηλαδή) πολύ χαμηλή φωτεινότητα σε σκοτεινό δωμάτιο; Θέλω να συγκρίνω με το δικό μου. Επίσης τη διαδικασία ακολουθούμε για αντικατάσταση συσκευής;

Φίλε ανέβασε φωτο να τις δούμε και να σου πούμε.

sent from my Oneplus 5t

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Το θέμα είναι ότι δεν φαίνεται έτσι με το μάτι..c7ddfc0c22b286cde08a61aeded5662e.jpg8f39cc8c9e9820bf41207f7f4d0464c7.jpg

Συρτάρι εφαρμογών υπάρχει κανονικά.

Πως ενεργοποιηται κατερινα ; επειδη στο επισημο φορουμ της εταιριας που ρωτανε δεν δινουν απαντηση.

Μπορω να βαλω την παλιοτερη εφαρμογη της Google για τα μηνυματα ;

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Πάς για αντικατάσταση κατά την άποψή μου.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@GeorgeX21Πάς για αντικατάσταση κατά την άποψή μου.

Konakis.

Πάς για αντικατάσταση κατά την άποψή μου.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@GeorgeX21Πάς για αντικατάσταση κατά την άποψή μου.

Μίλησα μαζί τους και άνοιξα rma. Αλλά δεν ξέρω πως γίνεται. Έρχονται και το παίρνουν από courier; Περιμένω να φτάσει για να στείλουν άλλο; Πάντως στο chat μου είπαν ότι έχω δικαίωμα για αντικατάσταση η πίστωση εφόσον ειμαι στις 15 μέρες. Ζήτησα αντικατάσταση.

Διάβασε μερικές σελίδες πίσω, συνέβη το ίδιο και σε ένα άλλο παιδί κι ενήργησε παρόμοια ζητώντας αντικατάσταση.
Konakis.

Μίλησα μαζί τους και άνοιξα rma. Αλλά δεν ξέρω πως γίνεται. Έρχονται και το παίρνουν από courier; Περιμένω να φτάσει για να στείλουν άλλο; Πάντως στο chat μου είπαν ότι έχω δικαίωμα για αντικατάσταση η πίστωση εφόσον ειμαι στις 15 μέρες. Ζήτησα αντικατάσταση.

Θα σου στείλουν email αναλυτικό. Θα σου λέει πότε θα έρθει ο κούριερ και τι πρέπει να κάνεις.

sent from my Oneplus 5t

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Πως ενεργοποιηται κατερινα ; επειδη στο επισημο φορουμ της εταιριας που ρωτανε δεν δινουν απαντηση.

Κάνεις swipe up στο dock και ανοίγει το συρτάρι. Αν θέλεις να γίνεται όπως "παλιά" που πατούσες ένα κουμπί και άνοιγε με τον stock launcher δεν γίνεται. Πρέπει να κατεβάσεις ένας άλλο launcher (Πχ Nova ή και google now launcher).

Λογικά μπορείς να εγκαταστήσεις τον παλιό sms client της Google. Αλά πρέπει να κλείσεις το auto update στο play store γιατί θα σου τον αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση.

Τι εννοείς πως ενεργοποιείται? Δεν είναι απενεργοποιημένο για να το ενεργοποιήσεις, με swipe up σε κάποια από τις κεντρικές οθόνες εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές που έχεις

Κάνεις swipe up στο dock και ανοίγει το συρτάρι. Αν θέλεις να γίνεται όπως "παλιά" που πατούσες ένα κουμπί και άνοιγε με τον stock launcher δεν γίνεται. Πρέπει να κατεβάσεις ένας άλλο launcher (Πχ Nova ή και google now launcher).

Λογικά μπορείς να εγκαταστήσεις τον παλιό sms client της Google. Αλά πρέπει να κλείσεις το auto update στο play store γιατί θα σου τον αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση.

Καλησπερα φιλε μ σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου να σαι καλα :)

Δεν ειμαι και τοσοοο ασχετος ξερω οτι θα απενεργοποιησω τις αυτοματες ενημερωσεις

Ομως γινεται να το παω σε εκδοση: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/messenger-google-inc/messenger-google-inc-1-9-036-release/ ;

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι εννοείς πως ενεργοποιείται? Δεν είναι απενεργοποιημένο για να το ενεργοποιήσεις, με swipe up σε κάποια από τις κεντρικές οθόνες εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές που έχεις

@LEO06 Αστο φιλε μ απαντησε ο απο πανω εγω για τον κλασσικο τροπο ενεργοποιησης του μιλουσα.

Sorry τώρα είδα το μήνυμά. Σου απάντησαν τα παιδιά.

Φιλικά, Κατερίνα

Ρε παιδιά είναι λογικό που στη selfie cam είναι όλα ανάποδα?? Δηλαδή αν έχω κάτι στην πλάτη μου με κείμενο οι λέξεις διαβάζονται από δεξιά προς τα αριστερά....

Φτιάχνεται αυτό ή η δική μου κάμερα είναι ζαβή??

FIXED

Οι να μην τους πω έχουν μια επιλογή για την selfie cam αντιστροφή χρωμάτων, τι χρωμάτων ρε κλόουν???????? Και απενεργοποιημένο στην οθόνη πάλι στο δείχνει αναποδα, αλλά στην φωτογραφία που αποθηκεύεται είναι σωστό....

Edited by twimgr

Ρε παιδιά είναι λογικό που στη selfie cam είναι όλα ανάποδα?? Δηλαδή αν έχω κάτι στην πλάτη μου με κείμενο οι λέξεις διαβάζονται από δεξιά προς τα αριστερά....

Φτιάχνεται αυτό ή η δική μου κάμερα είναι ζαβή??

Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας να τα δείχνει κανονικά

όταν είσαι στην selfie camera πάτα τις ρυθμίσεις (πρώτα swipe up και μετά το κλειδάκι πάνω δεξιά) και ξε-επέλεξε το reverse image!

https://forums.oneplus.net/threads/vibration-on-the-5t.695633/

Αυτό το θεματάκι το έχει κανείς;

Δεν το κάνει σε μένα δεν ακούγεται από το ηχείο η δόνηση. Απλά ακούγεται αρκετά δυνατά που νομίζεις ότι ακούγεται από το ηχείο.

Edit:Τελικά απ' ότι κατάλαβα αν έχεις τσεκαρισμένο τους ήχους αφής τότε ναι συμβαίνει αυτό. Όμως νομίζω ότι είναι φυσιολογικό αυτό.

Edit2: Το έβαλα στη δόνηση και το δοκίμασα και κάνει ακριβώς ότι δείχνει το βίντεο στο link.

Edited by kosvou

Καλημερα σε ολους ες σας σε αυτο το προιον https://oneplus.net/cy_gr/oneplus-join-the-family-bundle αν χρεισιμοποιηω κουπονι 20% περνω και αλλη εκπτωση απ οσο αναγραφετε πανω τωρα ή ειναι μονο για τα βοηθηματα της OnePlus ; Επειδη θα παρω και το 5T και θα μ βγουν 580ευρω ολα μαζι. Αν μπορω να γλυτωσω -20% ρε παιδια καλα θα ναι. Επισης αν βρω τρεια κουπονια μπορω να τα χρεισιμοποιησω και τα τρεια ; Για θηκη και ακουστικα ;

Καλημερα σε ολους ες σας σε αυτο το προιον https://oneplus.net/cy_gr/oneplus-join-the-family-bundle αν χρεισιμοποιηω κουπονι 20% περνω και αλλη εκπτωση απ οσο αναγραφετε πανω τωρα ή ειναι μονο για τα βοηθηματα της OnePlus ; Επειδη θα παρω και το 5T και θα μ βγουν 580ευρω ολα μαζι. Αν μπορω να γλυτωσω -20% ρε παιδια καλα θα ναι. Επισης αν βρω τρεια κουπονια μπορω να τα χρεισιμοποιησω και τα τρεια ; Για θηκη και ακουστικα ;

Καλησπέρα φίλε,

1 κουπόνι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό κατά την αγορά της συσκευής.

Όταν αγοράζεις την συσκευή και προσθέσεις κάποια αξεσουάρ, έχεις έκπτωση 20 ευρώ στα αξεσουάρ.

OnePlus 10Pro & 5T

Αδερφέ το σήμα του τηλεφώνου είναι τόσο καλό που αρχίζω και φοβάμαι να το βάλω κοντά στο κεφάλι μου...

:Dσωστα το s8+ σπίτι μου με την ίδια κάρτα μηδενικό σήμα

Το one plus( 3στα 5)

pit mykonos

Δεν το κάνει σε μένα δεν ακούγεται από το ηχείο η δόνηση. Απλά ακούγεται αρκετά δυνατά που νομίζεις ότι ακούγεται από το ηχείο.

Edit:Τελικά απ' ότι κατάλαβα αν έχεις τσεκαρισμένο τους ήχους αφής τότε ναι συμβαίνει αυτό. Όμως νομίζω ότι είναι φυσιολογικό αυτό.

Edit2: Το έβαλα στη δόνηση και το δοκίμασα και κάνει ακριβώς ότι δείχνει το βίντεο στο link.

άντε ρε παιδιά σταματήστε να σκαλίζεται τη συσκευή και χαρείτε την. με τα ρούχα μας τρωγόμαστε.

- Oneplus 12

Καλό είναι να διαπιστώνονται τα μικροπροβλήματα για μας τους υποψηφιους αγοραστες ώστε να ειμαστε υποψιασμένοι!

20€ έκπτωση στα αξεσουρ και όχι 20% έχεις. Ένα μόνο κουπόνι τη φορά.

Φιλικά, Κατερίνα