gk1971 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Μια αφελής ερώτηση. Υπάρχει κάποιος που να είχε το πεντάρι και πήγε σε 5Τ; αξίζει η βελτίωση στην οθόνη (όχι μόνο στο μέγεθος) και ο νέος σχεδιασμός; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 18, 2017 by gk1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Αυριο θα φυγουν αυτά και μεθαύριο στα μεγαλα αστικα κεντρα. Παιξαμε και χασαμε σε αυτή την παραγγελια. Αναμονη τωρα... ;) Ναι παίδες αύριο θα φύγουν τα δικά σας(με express shipping 99%] και Τετάρτη παραλαβή όσοι είστε Αθήνα. Οι υπόλοιποι(όλοι εκτός Αθηνών)την Πέμπτη. Είναι για τα πανηγύρια αλλά ενταξει αν παραλάβετε αντί για αύριο 1 η 2 ημέρες μετα οι εκτός Αθηνών μέσα στο προγραμμα είναι. Μόνο αν γίνει η αποστολής με standard shipping που σημαίνει 100% μετά τα Χριστούγεννα τότε αξίζει να τους κυνηγήσετε. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited December 18, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Ο κύβος ερρίφθη. Μετάβαση από s8 σε 5Τ. Έριξα τη παραγγελία. Estimated delivery 29/12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Παίδες εσείς που μεταβαίνετε από s8/s8+, ρίξτε κανένα σχόλιο σύγκρισης οθόνης και κάμερας. Μας ενδιαφέρει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Με το καλό να παραλάβετε όλοι!!!! Καταλαβαίνω την ανυπομονησία σας απόλυτα μιας και ήμουν στους "τυχερούς / τυχερές" που με priority παρέλαβα δέκα μέρες μετά..... Πήρα τουλάχιστον refund τα δέκα ευρώ. Νομίζω όμως ότι δεν παίζουν πια τέτοιες καθυστερήσεις... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Το δουλεύω σχεδόν ταυτόχρονα με το S7 edge εδώ και 4 μέρες και σε τρόπο λειτουργίας και ταχύτητα κάνει το S7 να μοιάζει με κινητό μεσαίας κατηγορίας! Όχι ότι το S7 είναι αργό αλλά το 5Τ έχει άλλο αέρα! Το δακτυλικό αποτύπωμα σφαίρα, σχετικά με του S7. Αυτό επίσης που έκανε εντύπωση είναι η μπαταρία (αν και τα διάβαζα πριν το πάρω). Σίγουρα ένα 15 με 20% καλύτερη του S7 edge! Το S7 μου βέβαια είναι 11 μηνών. Για κάμερα, δεν είχα πολύ χρόνο για να κάνω συγκριτικό, ούτε έχω πολλές γνώσεις, αλλά σε φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού υπερέχει το S7, σε λίγες δοκιμές που έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Το δουλεύω σχεδόν ταυτόχρονα με το S7 edge εδώ και 4 μέρες και σε τρόπο λειτουργίας και ταχύτητα κάνει το S7 να μοιάζει με κινητό μεσαίας κατηγορίας! Όχι ότι το S7 είναι αργό αλλά το 5Τ έχει άλλο αέρα! Το δακτυλικό αποτύπωμα σφαίρα, σχετικά με του S7. Αυτό επίσης που έκανε εντύπωση είναι η μπαταρία (αν και τα διάβαζα πριν το πάρω). Σίγουρα ένα 15 με 20% καλύτερη του S7 edge! Το S7 μου βέβαια είναι 11 μηνών. Για κάμερα, δεν είχα πολύ χρόνο για να κάνω συγκριτικό, ούτε έχω πολλές γνώσεις, αλλά σε φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού υπερέχει το S7, σε λίγες δοκιμές που έκανα.Για την οθόνη σε σχεση με το s7 edge;την μπροστά καμερα;επισης το 5τ εχει κατι σε στυλ aod;Δηλαδη να μένει ανοιχτή η οθόνη σε στυλ ρολοι και να δείχνει τς ειδοποιήσεις...επισης θα ηθελα πολυ να το δω απο κοντα...αν υπαρχει καποιος απο Θεσσαλονίκη Edited December 18, 2017 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Ερωτηση.Οσοι παραγγειλατε με priority και κανει τοσες μερες.Οταν το προσθεσατε στο καλαθι,ελεγε οτι εχει αμμεσο στοκ η' οτι θα ειναι διαθεσιμο σε Χ μερες? επειδη εμενα ελεγε διαθεσιμο Τεταρτη και Πεμπτη το ειχα στα χερια μου.Και εκανα την αγορα Κυριακη απογευμα . Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Εμένα σήμερα προ ολίγου που έκανα παραγγελία έλεγε ships immediately. Παρόλα αυτά μου δίνει estimated delivery 29/12! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Εμένα σήμερα προ ολίγου που έκανα παραγγελία έλεγε ships immediately. Παρόλα αυτά μου δίνει estimated delivery 29/12! σιγουρα θα το εχεις νωριτερα, αν φυγει αυριο μεθαυριο και μενεις αθηνα παιζει να το εχεις και πριν τα χριστουγεννα κι εγω εδω εχω καταληξει απλα περιμενω μηπως γινει διαθεσιμο το star wars, αλλιως μαυρο και λευκο dbrand skin :) Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Εμένα σήμερα προ ολίγου που έκανα παραγγελία έλεγε ships immediately. Παρόλα αυτά μου δίνει estimated delivery 29/12! Σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία ....αύριο εκτός απροόπτου θα φύγει και στο tracking της UPS θα δεις προγραμματισμένη παράδοση για Πέμπτη ή Παρασκευή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Από το στόμα σας και στης oneplus το αυτί!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Πάτησε πόδι Αθήνα η δικιά μου παραγγελία πριν λίγο. Συνήθως μεσημεράκι μου τα παραδίδει η UPS. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 εντάξει τραγελαφικά πράματα. το status κολλημένο στο processing. θα μας την κάνουν την γκέλα μου φαίνεται Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Πάτησε πόδι Αθήνα η δικιά μου παραγγελία πριν λίγο. Συνήθως μεσημεράκι μου τα παραδίδει η UPS. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Δίπλα δίπλα μας τα έχουν απ'ότι φαίνεται ....:lol:...και γω ακριβώς τα ίδια βλέπω στη δική μου. Βέβαια συνεχίζει να μου λέει για προγραμματισμένη παράδοση αύριο (Εντός Αττικής είμαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 http://www.dhl.gr/el/express/tracking/shippers_reference.html Βαλε εδω το αριθμο παραγγελιας και την ημερομηνια μηπως και παρεις επιπλεον πληροφοριες. Με priority δεν ειναι? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 priority ναι. τι ακριβώς να βάλεις; σαν tracking τον αριθμό παραγγελίας; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 priority ναι. τι ακριβώς να βάλεις; σαν tracking τον αριθμό παραγγελίας; Ναι εκει που λεει αναφορα αποστολεα Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrvaggos Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Καλημέρα και απο μένα. Εγώ έκανα την παραγγελία την προηγούμενη Τεταρτη και έλεγε απστολη σε 7 μέρες και λογικά θα μου το στείλουν αύριο όπως γράφει. Βέβαια αφού πραγματοποίησα την συναλλαγή μέσα στις λεπτομέρειες έγραφε ότι θα το έχω μεχρι τις 19 Δεκεμβρίου αλλα κάτι τέτοιο δεν έγινε άρα μάλλον Παρασκευή θα το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 εγω έκανα την παραγγελία χθες χωρις priority.. επειδή θα είμαι αθήνα μεχρι παρασκευή, αν δεν εχει ερθει μεχρι τοτε (που μάλλον δε θα χει ερθει) μπορώ να ζητήσω από την εταιρεια να μου το στείλει τελικά ναυπλιο που θα είμαι για τις γιορτές ; ή θα πρέπει να ξανα έρθω αθήνα να το πάρω ; ξέρει κανείς ; Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 φίλε όπως δείχνουν τα πράματα θα παραλάβεις μέσα στη βδομάδα. Αυτοί θα το στείλουν στην διεύθυνση χρέωσης. Θα έρθει Αθήνα κι από κει και πέρα μπορείς να συννενοηθείς με την κούριερ να στο στείλει με έξτρα χρέωση Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 http://www.dhl.gr/el/express/tracking/shippers_reference.html Βαλε εδω το αριθμο παραγγελιας και την ημερομηνια μηπως και παρεις επιπλεον πληροφοριες. Με priority δεν ειναι? Θα παρουν την πληροφορια οτι εκδοθηκε το shipment info (δηλαδη ο αριθμος αποστολης, για να παραλαβει ο κουριερ). Σημερα θα φυγουν αυτα παιδια, οπως εγραψα και χθες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Βαγγελάρα μ αρέσει η σιγουριά σου φίλε. Ας ελπίσουμε να ναι έτσι! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) Βαγγελάρα μ αρέσει η σιγουριά σου φίλε. Ας ελπίσουμε να ναι έτσι! Μα τι να πω. Μου κανει τεραστια εντυπωση που εδω μεσα δεν εκατσε κανεις να βαλει κατω ολα τα δεδομενα και να συνειδητοποιησει οτι ολα τα standard φευγουν με UPS express saver και τα "priority" με DHL express international (αμφοτερα μια μερα παραδοση στα μεγαλα αστικα κεντρα) και μαλιστα στην πρωτη περιπτωση, λογω λιγοτερου φορτου (το 60-70% θα επιλεγει τη "γρηγορη" παραδοση για να εχει το αντικειμενο του ποθου εγκαιρως) γινεται ταχυτερα η παραδοση (λογω "νωριτερης" παραλαβης απο την αποθηκη). Πλεον το patttern ειναι συγκεκριμενο για τη χωρα μας. Σημερα θα φυγουν τα 5Τ μας κι ελπιζω να μας συγκινησουν για να μεινουμε λιγο καιρο εδω ;) Edited December 19, 2017 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrvaggos Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Πάντως εγώ παιδιά τους έπριξα λίγο στο chat της oneplus γιατι με priority έγραφε ότι θα παραλάβω 19 και δεν άλλαζε κάτι. Και μου απαντούσαν κλασσικά οτι εχει μεγάλο όγκο παραγγελιών και τέτοια.. οπότε ελπίζω Παρασκευή να παραλάβω αλλιώς θα ζητήσω τα χρήματα απο το priority να γίνουν refund Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts