Kriss Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το κινητό έχει σαν επιλογη αυτο που χουν τα Samsung για να χωριζεται η οθόνη και να εχεις ανοιχτες 2 εφαρμογές ταυτόχρονα;; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το κινητό έχει σαν επιλογη αυτο που χουν τα Samsung για να χωριζεται η οθόνη και να εχεις ανοιχτες 2 εφαρμογές ταυτόχρονα;; Sent from my iPhone using Tapatalk Φυσικά. Παρατεταμένο το πλήκτρο multitasking!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το κινητό έχει σαν επιλογη αυτο που χουν τα Samsung για να χωριζεται η οθόνη και να εχεις ανοιχτες 2 εφαρμογές ταυτόχρονα;; Sent from my iPhone using Tapatalk Έχει ναι! Screenshot_20171217-115358 by Chris, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Τα χει ολα το ατιμο... Αν κ ετεινα προς s8 νομίζω δεν υπάρχει τελικα κανενας λογος να μην παω προς το 5t.. Ο μόνος μου προβληματισμος το sar.. Αν και μ αυτα που χω διαβασει απο έρευνες κλπ εχω εφησυχαστει και ως προς αυτό.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Τα χει ολα το ατιμο... Αν κ ετεινα προς s8 νομίζω δεν υπάρχει τελικα κανενας λογος να μην παω προς το 5t.. Ο μόνος μου προβληματισμος το sar.. Αν και μ αυτα που χω διαβασει απο έρευνες κλπ εχω εφησυχαστει και ως προς αυτό.. Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ να φανταστείς είχα το s8 και λόγω sar δεν ήθελα να το πάρω. Παρόλα αυτά το πήρα και δεν μετανιώνω. Όντως με το sar είναι λίγο σχετικό.!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Καλημέρα. Έχω ένα θέμα με το ξεκλείδωμα της οθόνης. Έχω βάλει να ανοίγει με δακτυλικό και με το πρόσωπο και σε περίπτωση που δεν βρει κάποιο από τα δύο με pin τότε. Πήγα να ανοίξω το τηλέφωνο χωρίς δακτυλικό και πρόσωπο και ενώ κανονικά θα έπρεπε να ζητήσει το pin ξεκλειδώνει αμέσως . Δεν έχω πειράξει κάτι χτες το βράδυ ήταν οκ και σήμερα το πήρε ο μικρός και ενώ έπρεπε να του ζητήσει pin άνοιξε αμέσως . Το δοκίμασα μετά και εγώ και πράγματι δεν ζητάει pin ξεκλειδώνει αμέσως . Τι μπορεί να φταίει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Λογικά έχεις προσθέσει κάποια συσκευή ή τοποθεσία πχ στο smartlock. Πήγαινε settings - Security -> Smart Lock και τσέκαρε τι έχει βάλει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Λογικά έχεις προσθέσει κάποια συσκευή ή τοποθεσία πχ στο smartlock. Πήγαινε settings - Security -> Smart Lock και τσέκαρε τι έχει βάλει... Ειχα ενεργοποιησει στο smart lock το εντοπισμος On-Body εδω και μερες και δεν ειχα θεμα σημερα μου εκανε κολπα . Μολις το απενεργοποιησα οκ . Ευχαριστω για την βοηθεια παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Τίποτα απλά σε όλα τα Android τις πρώτες μέρες σου πετάει προτάσεις του τύπου να συνδέσω αυτή τη συσκευη ή τοποθεσία στο smart lock. Λογικά θα πατήσες στα γρήγορα ναι, την έχω πατήσει και εγώ έτσι... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Καλησπέρα.υπαρχει η δυνατότητα ενώ έχω δύο sim στο κινητό να απενεργοποιω κάποια από τις δύο κ να δουλεύει η μια¿? Χωρίς να χρειάζεται να την βγάλω από την συσκευή?? Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Καλησπέρα.υπαρχει η δυνατότητα ενώ έχω δύο sim στο κινητό να απενεργοποιω κάποια από τις δύο κ να δουλεύει η μια¿? Χωρίς να χρειάζεται να την βγάλω από την συσκευή??Ρυθμίσεις-δικτυια και sim πατάς επάνω στη sim που θες να απενεργοποιήσεις και μετά την ξετικαρεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Μπράβο σε όλα τα παιδιά που απαντούν τόσο άμεσα σε απορίες και βοηθούν στο thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ρυθμίσεις-δικτυια και sim πατάς επάνω στη sim που θες να απενεργοποιήσεις και μετά την ξετικαρεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ.καλες γιορτές!!!!!!! Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Μπουμπουνισα τελικά και την δικιά μου παραγγελία. Με standard shipping διότι δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη η OnePlus πληρώνοντας express ότι θα αποστείλει με express. Και δωράκια εκ μέρους δεν έχω όρεξη να κάνω έστω 10 ευρώ να είναι.:p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Κι εγώ έρχομαι Αλέξ στο 5Τ ξανά... Ερώτηση. Η θήκη που έχει στη συσκευασία καλύπτει την κάμερα, δηλαδή έχει το απαραίτητο bump (η κοινώς, καρούμπαλο) για να μην ακουμπάνε οι φακοί στο τραπέζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Κι εγώ έρχομαι Αλέξ στο 5Τ ξανά... Ερώτηση. Η θήκη που έχει στη συσκευασία καλύπτει την κάμερα, δηλαδή έχει το απαραίτητο bump (η κοινώς, καρούμπαλο) για να μην ακουμπάνε οι φακοί στο τραπέζι; Ετοιμάσου για back to back unboxing:lol::p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Κι εγώ έρχομαι Αλέξ στο 5Τ ξανά... Ερώτηση. Η θήκη που έχει στη συσκευασία καλύπτει την κάμερα, δηλαδή έχει το απαραίτητο bump (η κοινώς, καρούμπαλο) για να μην ακουμπάνε οι φακοί στο τραπέζι;Δεν την καλύπτει για λίγο.. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 (edited) Ετοιμάσου για back to back unboxing:lol::p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Άντε να δούμε... ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν την καλύπτει για λίγο.. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Κρίμα. Δίνεις που δίνεις μια ωραία σιλικόνη, ε προνοησε και για τα βασικά... Άμεσα λοιπόν πάμε σε άλλη λύση... Για να δούμε αν η flip cover που πήρα έχει όσο πάχος χρειάζεται για να καλύψει τους φακούς... Edited December 17, 2017 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Άντε να δούμε... ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κρίμα. Δίνεις που δίνεις μια ωραία σιλικόνη, ε προνοησε και για τα βασικά... Άμεσα λοιπόν πάμε σε άλλη λύση... Για να δούμε αν η flip cover που πήρα έχει όσο πάχος χρειάζεται για να καλύψει τους φακούς...Η silicone που βγαίνει σε μαύρο ή κόκκινο, σίγουρα την καλύπτει. Εγώ στο 5αρι την θεωρώ πολύ όμορφη, εκτός αν σε χαλάει που αφήνει κενό από κάτω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Η silicone που βγαίνει σε μαύρο ή κόκκινο, σίγουρα την καλύπτει. Εγώ στο 5αρι την θεωρώ πολύ όμορφη, εκτός αν σε χαλάει που αφήνει κενό από κάτω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για αυτό αυτήν πήρα βλέποντας φώτο και ήθελα μαλακή να είναι και οχι σκληρή που δεν συμπαθώ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Άντε να δούμε... ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κρίμα. Δίνεις που δίνεις μια ωραία σιλικόνη, ε προνοησε και για τα βασικά... Άμεσα λοιπόν πάμε σε άλλη λύση... Για να δούμε αν η flip cover που πήρα έχει όσο πάχος χρειάζεται για να καλύψει τους φακούς...Για αυτό αυτήν πήρα βλέποντας φώτο και ήθελα μαλακή να είναι και οχι σκληρή που δεν συμπαθώΤην silicone την μαύρη έχω και εγώ..όσο μαλακή και σκληρή πρέπει και φοβερή υφή. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Για αυτό αυτήν πήρα βλέποντας φώτο και ήθελα μαλακή να είναι και οχι σκληρή που δεν συμπαθώΈχει πολύ ωραία υφή alex. Δοκίμασε την. Παχαινει λιγάκι την συσκευή μεν, αλλά είναι δυνατή. Ούτε σκληρή τα την έλεγα, ούτε όμως και μαλακή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Η silicone που βγαίνει σε μαύρο ή κόκκινο, σίγουρα την καλύπτει. Εγώ στο 5αρι την θεωρώ πολύ όμορφη, εκτός αν σε χαλάει που αφήνει κενό από κάτω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πήρα τη φλιπ, να προστατεύει και οθόνη Λογικά θα έχει το ίδιο πάχος με τη σιλικόνη, οπότε θα κάνω τη δουλειά μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medicalis Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 5 λεπτά από το χρόνο σου και 8 ευρώ στην cosmoteή 5 ευρώ στη vodafone. εγώ την έκοψα μόνος μου Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Oneplus 5t - Get 20€ off on accessories https://oneplus.net/gr/invite#5P9ZANSXM3IINRY :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medicalis Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 5 λεπτά από το χρόνο σου και 8 ευρώ στην cosmoteή 5 ευρώ στη vodafone. εγώ την έκοψα μόνος μου Μία χαζή ερώτηση, απλά θέλω να προετοιμάσω για την επόμενη εβδομάδα που θα έρθει: τώρα στο LG G3 έχω micro sim. Το 1+5t έχει nano sim. Μιλάω με τον πάροχο μου να μου την αλλάξει ΟΤΑΝ έρθει; Να μιλήσω τώρα μαζί τους; Μπορώ να το κάνω επιτόπου σε κάποιο κατάστημα; Παίρνει όλο αυτό μέρες; Έχει κάποιος άλλος κάνει αυτή την αλλαγή; Αχ δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την Τετάρτη... :o Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Oneplus 5t - Get 20€ off on accessories https://oneplus.net/gr/invite#5P9ZANSXM3IINRY :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts