TAZ_DEV Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Ετοιμάζομαι για μετάβαση από g6. Σε καθημερινή χρήση πόση διαφορά έχουν τα 6 από τα 8 gb ram? τα έχει δοκιμάσει κανείς και τα 2? Ο αποθηκευτικός χώρος δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. απ'όσο ξέρω δεν έχουν άλλες διαφορές. Edited December 15, 2017 by TAZ_DEV Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Εγώ μπορώ να πω οτι τα 8 γεμίζουν σχετικά εύκολα γι'αυτο και στο 1+5 και τωρα στο 5Τ επέλεξα 8gb ram. Το πιο σπουδαίο πράγμα που κάνει το τηλέφωνο είναι αυτό,τα πάντα είναι μόνιμα ανοιχτά και μιλάω για 40-50 εφαρμογές! Δεν κλείνω τίποτα ποτέ και μια 2 μέρες μετά τα βρίσκεις ανοιχτά σαν να τα αφησες έτσι προ πενταλέπτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Παρέλαβα πριν μερικες ώρες.Πανεμορφο και λέω να κρατήσω τη ζελατίνη μερικές μέρες και μετά να βάλω το τζαμακι. Αλήθεια πώς πάει από δακτυλιες το τζαμί;; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 μεσω καλωδιου με το pc>>>>? Για να μεταφέρεις αρχεία από το pc πρώτα πρέπει να γίνεις προγραμματιστής και μετά να πας να αλλάξεις μια ρύθμιση ωστε να μπορεί να γίνεται μεταφορά δεδομένων γιατι τώρα αμα το συνδέσεις με το pc απλα φορτίζει. Βάλε κανα βιντεακι στο youtube εγώ έτσι το έκανα.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Για να μεταφέρεις αρχεία από το pc πρώτα πρέπει να γίνεις προγραμματιστής και μετά να πας να αλλάξεις μια ρύθμιση ωστε να μπορεί να γίνεται μεταφορά δεδομένων γιατι τώρα αμα το συνδέσεις με το pc απλα φορτίζει. Βάλε κανα βιντεακι στο youtube εγώ έτσι το έκανα..Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Όταν συνδέσεις το κινητό στο PC αφού εγκατασταθούν οι drivers και γίνει η σύνδεση κατεβάζεις την μπάρα από πάνω και επιλέγεις εκεί που λέει μόνο φόρτιση και βγάζει και άλλες επιλογές μεταξύ αυτών και η μεταφορά αρχείων. Το επιλέγεις και αναγνωρίζει κανονικά τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής. Νομίζω σε όλα τα Android συμβαίνει αυτό. Δηλαδή να είναι ενεργοποιημένη εξ αρχής η μόνο φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Παρέλαβα πριν μερικες ώρες.Πανεμορφο και λέω να κρατήσω τη ζελατίνη μερικές μέρες και μετά να βάλω το τζαμακι. Αλήθεια πώς πάει από δακτυλιες το τζαμί;; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ και την έβγαλα τη δεύτερη μέρα. Λερώνεται πάρα πολύ. Το τζάμι είναι πολύ καλύτερο. Θα δεις και μόνος σου... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Ναι κι εγώ σκεφτόμουν το ίδιο οπότε έβγαλα τη ζελατίνη να βάλω το γυαλί. Παταγώδη αποτυχία!! Προσπαθώ να βγάλω και να ξαναβάλω αλλά κάτι δεν πηγαίνει καλά, σκόνη, αέρας, χάλια. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Ναι κι εγώ σκεφτόμουν το ίδιο οπότε έβγαλα τη ζελατίνη να βάλω το γυαλί. Παταγώδη αποτυχία!! Προσπαθώ να βγάλω και να ξαναβάλω αλλά κάτι δεν πηγαίνει καλά, σκόνη, αέρας, χάλια. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Δες εδώ ποστ 21 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=460635&page=2 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Εγώ μπορώ να πω οτι τα 8 γεμίζουν σχετικά εύκολα γι'αυτο και στο 1+5 και τωρα στο 5Τ επέλεξα 8gb ram. Το πιο σπουδαίο πράγμα που κάνει το τηλέφωνο είναι αυτό,τα πάντα είναι μόνιμα ανοιχτά και μιλάω για 40-50 εφαρμογές! Δεν κλείνω τίποτα ποτέ και μια 2 μέρες μετά τα βρίσκεις ανοιχτά σαν να τα αφησες έτσι προ πενταλέπτου. Τα 8gb γεμίζουν σχετικά εύκολα; Κάποιο λάθος κανεις Αν δεν παίζει κάποιος παιχνίδια μπορεί στις 10 μέρες να μην γεμίσει η μνήμη όποτε δεν κλείνει τίποτα Είναι μια χαρά και τα 6gb αλλά τα 8gb είναι υπεραρκετά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Παιδες καλησπερα.Πωσ μπορω μερικα αρχεια απο το pc να τα περασω στο κινητιο και γενικα εχει cloud.Oπως πχ samsung κτλ.???? Μεταφορά αρχείων με ένα απλό καλώδιο. Η εικόνα είναι από ένα LG, αλλά κάτι παρόμοιο θα έχει και η 1+. Νομίζω αυτά είναι ψιλοστάνταρ στο Android... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Έχει δοκιμάσει κάποιος custom kernel από αυτούς που παίζουν στο xda? Κάποιος λόγος για να φλασαρεις κερνελ σε αυτή την συσκευή υπάρχει? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Έχει δοκιμάσει κάποιος custom kernel από αυτούς που παίζουν στο xda? Κάποιος λόγος για να φλασαρεις κερνελ σε αυτή την συσκευή υπάρχει? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Αναρωτιέμαι και εγώ.... Αφού ταχύτητα, μπαταρία και θερμοκρασία είναι αστέρι, υπάρχει άλλος λόγος; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Με τρώει το χέρι μου για τον simplegx..είναι από ότι λένε ότι πιο κοντά σε στοκ..υπάρχει κάποιος που να δοκιμάσετε να μας πει εντυπώσεις?? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Δες εδώ ποστ 21 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=460635&page=2 Ευχαριστώ flandra, το παλεύω κι έτσι. Έχει πρόοδο αλλά νομίζω ότι έχει σκονιστεί το γυαλί από κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Ευχαριστώ flandra, το παλεύω κι έτσι. Έχει πρόοδο αλλά νομίζω ότι έχει σκονιστεί το γυαλί από κάτω. Τώρα γιαυτό δεν ξέρω... Κάποιο αυτοκόλλητο ίσως; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Τώρα γιαυτό δεν ξέρω... Κάποιο αυτοκόλλητο ίσως; Απαντώ με τη μονωτική ταινία στο άλλο χέρι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Απαντώ με τη μονωτική ταινία στο άλλο χέρι :lol: Ωραιος!!!!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Τα 8gb γεμίζουν σχετικά εύκολα; Κάποιο λάθος κανεις Αν δεν παίζει κάποιος παιχνίδια μπορεί στις 10 μέρες να μην γεμίσει η μνήμη όποτε δεν κλείνει τίποτα Είναι μια χαρά και τα 6gb αλλά τα 8gb είναι υπεραρκετάΈτσι είμαι αυτή τη στιγμή και σκέψου οτι χτες που έκανα τη τελευταία αναβάθμιση τα έκλεισα ολα και καθάρισα και cache. Custom kernel δοκίμασα εγώ αυτους τους λίγους που υπάρχουν και ξαναγύρισα στη μαμα καθώς δεν είδα ιδιαίτερες διαφορες. Μόλις σκάσουν οι aosp rom rr κλπ θα δούμε κάτι διαφορετικό πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Παιδιά μην ασχολείστε με την ram γιατί είναι εκεί για να γεμίζει. Και 10 gb να είχαμε κάποια στιγμή θα γέμιζε και καλά κάνει αφού αυτή είναι η δουλειά της. Το σύστημα ξέρει από μόνο του πως να την διαθέσει. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε κατ' εμέ είναι να γεμίζει τουλάχιστον από πράγματα ωφέλιμα για σας και όχι άχρηστα όσο είναι δυνατόν πχ όχι περιττά service/sync πχ Google movies ή Google now αν κάποιος δεν τα χρησιμοποιεί. Τα 6 εγώ τα βρίσκω μια χαρά για τα επόμενα χρόνια.. Αν έχει κάποιος το κασέρι εννοείται να πάει για τα 8..εχθρός του καλού το καλύτερο Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 (edited) Έρωτηση για όσους έχουν μια εμπειρία από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Oneplus. Υπάρχει περίπτωση να παίξει κάποια έκπτωση-προσφορά τις ημέρες των γιορτών; edit: καλορίζικο ....(δεν άντεξα) Edited December 16, 2017 by octap79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Έρωτηση για όσους έχουν μια εμπειρία από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Oneplus. Υπάρχει περίπτωση να παίξει κάποια έκπτωση-προσφορά τις ημέρες των γιορτών; edit: καλορίζικο ....(δεν άντεξα) Καλορίζικο!!! Θα με ενδιέφερε και έμενα η απάντηση στην ερώτηση σου... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros23 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Έρωτηση για όσους έχουν μια εμπειρία από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Oneplus. Υπάρχει περίπτωση να παίξει κάποια έκπτωση-προσφορά τις ημέρες των γιορτών; edit: καλορίζικο ....(δεν άντεξα) Καλημέρα φίλε μου, Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει προσφορά στη συσκευή από την OP. Απ'ότι θυμάμαι ποτέ δεν είχε γίνει σε καμιά συσκευή της ούτε και ελάχιστα κάτω. Άλλωστε η θέση της εταιρείας είναι γνωστή που σημαίνει πως θεωρεί ότι προσφέρει το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή. Για αυτό και η έκπτωση που έκανε τον Νοέμβριο στην black friday ήταν 0,01€ :rolleyes: Οπότε καλά έκανες και δεν άντεξες, καλορίζικο.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Μείωση τιμής στο κινητό δεν πρόκειται να κάνει μέχρι να το αποσύρει όταν βγει το επόμενο.... Μόνο προσφορές σε αξεσουάρ... Αν το πήρες ελπίζω να χρησιμοποίησες τα 20€ έκπτωση από κάποιο voucher :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Απο το επίσημο κατάστημα έκπτωση αποκλείεται.. Τα κινεζομαγαζα είναι πιθανό να κάνουν εκπτώσεις αλλά εκεί δεν έχεις ευρωπαϊκή εγγύηση και έχεις να κάνεις μεντο κινεζομαγαζο, τελωνεία κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 (edited) Από τις λίγες φορές που ενεργοποίησε την δεύτερη μέρα (όχι ότι έχω βγάλει και πολλές σε τέτοιες συνθηκες). Όλα αυτόματα και στο χέρι. Όταν κάνει την αλλαγή από την βασική στην 20αρα κάμερα το καταλαβαίνεις και στην οθόνη από μια γρήγορη αλλαγή που κάνει και από την ανάλυση που είναι 3880 x 5184. Επίσης την ημέρα ή σε εσωτερικούς χώρους πραγματικά εστιάζει και βγάζει αστραπιαία. Η δεύτερη είναι όλα αυτόματο με έκθεση 1/100 και ανέβασε iso στα 500 Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Edited December 16, 2017 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts