Luz Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Λοιπόν έκατσα χθες το βράδυ στο pc και έβαλα δίπλα δίπλα να συγκρίνω τις φωτογραφίες από OP5t με το update , pixel 2 , mate 10 pro ( , ) . Λοιπόν άν κανείς zoom οι περισσότερες φωτό του 5t είναι ΑΙΣΧΟΣ ακόμα και το lg g2 που έχω τώρα είναι καλύτερο . Παρατήρησα όμως ότι σε σχέση με τα αλλά δυο ανεβάζει το ISO στο θεό ( το αναφέρει το Flickr κάτω από κάθε φωτογραφία ) . Και ρωτάω τώρα αν το γυρίσεις από auto στο pro την ώρα που πας να βγάλεις φωτό σου δείχνει το ISO και αν ναι μπορείς να αφήσεις όλα τα αλλά στο auto και να ρίξεις ας πούμε το ISO στο μισό ;;;; Κάποιος που έχει το update ας κάνει μια δοκιμή και ας ανεβάσει καμία φωτό . Τελευταία προσπάθεια πριν αποφασίσω τελικά να πάρω άλλο τηλέφωνο . Πραγματικά πως βάλαμε δεύτερη φωτογραφική, για νυχτερινές λήξεις , με περισσότερα mp άρα μικρότερο pixel σε μέγεθος , είναι αδιανόητο ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubGam3R Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλημερα! γενικα το κινητο ειναι πολυ καλο και ειδικα για τα λεφτα του, εγω προσωπικα μπορω να σου πω οτι απο θεμα μπαταριας εχω παθει την πλακα μου με την αντοχη της, βγαζω 4 ωρες και εχω ακομα 25% ενω δουλευω σχεδον στο φουλ την φωτεινοτητα (ναι ειμαι μουρλος! :P ) για την καμερα προερχομενος απο s7 edge μπορω να πω οτι δεν με εντυπωσιασε αλλα δεν με απογοητευσε κιολας, ειναι decent. 4 ώρες λογικά συνεχόμενης χρήσης εννοείς! Εντάξει σίγουρα δεν περιμένει κανείς κάμερα τύπου Samsung σε τέτοια τιμή! Ούτε εγώ ειμαι φαν της κάμερας, αλλά διαβάζω ότι το 5 με την Telephoto είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα και απογοητεύομαι λιγο! Διαβάζω σχολιά και για κακές φωτογραφίες... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Λοιπόν έκατσα χθες το βράδυ στο pc και έβαλα δίπλα δίπλα να συγκρίνω τις φωτογραφίες από OP5t με το update , pixel 2 , mate 10 pro ( , ) . Λοιπόν άν κανείς zoom οι περισσότερες φωτό του 5t είναι ΑΙΣΧΟΣ ακόμα και το lg g2 που έχω τώρα είναι καλύτερο . Παρατήρησα όμως ότι σε σχέση με τα αλλά δυο ανεβάζει το ISO στο θεό ( το αναφέρει το Flickr κάτω από κάθε φωτογραφία ) . Και ρωτάω τώρα αν το γυρίσεις από auto στο pro την ώρα που πας να βγάλεις φωτό σου δείχνει το ISO και αν ναι μπορείς να αφήσεις όλα τα αλλά στο auto και να ρίξεις ας πούμε το ISO στο μισό ;;;; Κάποιος που έχει το update ας κάνει μια δοκιμή και ας ανεβάσει καμία φωτό . Τελευταία προσπάθεια πριν αποφασίσω τελικά να πάρω άλλο τηλέφωνο . Πραγματικά πως βάλαμε δεύτερη φωτογραφική, για νυχτερινές λήξεις , με περισσότερα mp άρα μικρότερο pixel σε μέγεθος , είναι αδιανόητο ...... Κανείς δεν είπε ότι μπορεί να κοντραρει στην κάμερα τα κινητά που ανεφερες και δεν νομίζω να τα καταφέρει ποτέ αφού οι προτεραιότητες είναι άλλες και όχι τα οπτικά και το κομμάτι της φωτογραφίας στα OnePlus. Εγώ αν κάνω πολύ ζουμ βλέπω σε αρκετές λήψεις παστέλ αλλά δεν με νοιάζει ιδιαίτερα αφού αν είναι να εκτυπώσω μια φωτό δεν θα την βγάλω πάνω από 20Χ30 έτσι κι αλλιώς. Και στην τελική δεν μπορώ να περιμένω κάτι αντίστοιχο στην κάμερα με u11, so,v30,pixel. Το iso στο manual το πάς όπου θες αλλά πρέπει να ανεβάσεις κλείστρο αν παίξεις με 100-200 Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 4 ώρες λογικά συνεχόμενης χρήσης εννοείς! Εντάξει σίγουρα δεν περιμένει κανείς κάμερα τύπου Samsung σε τέτοια τιμή! Ούτε εγώ ειμαι φαν της κάμερας, αλλά διαβάζω ότι το 5 με την Telephoto είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα και απογοητεύομαι λιγο! Διαβάζω σχολιά και για κακές φωτογραφίες... Sent from my iPhone using Tapatalk Αν δεν είσαι μεγάλος φαν της κάμερας τότε τι το σκέφτεσαι; Το τηλέφωνό δεν κολλάει πουθενά. Δεν υπάρχουν αναμονες και καθυστερήσεις. Είναι φτιαγμένο να τρέχει. Επίσης πιστεύω για κάποιο λόγο ότι θα δώσουν κάποιο update που θα φτιάξει την κάμερα αρκετά. Επίσης ξεχνάμε πολύ ότι το σημαντικό είναι να κρατάει η μπαταρία. Τι εννοώ... Δεν είναι μόνο το sot, είναι γενικά να κρατάει τουλάχιστον ολόκληρη μέρα χωρίς φόρτιση. Χθες το πρωί στις 8.30 το έβγαλα από τη φόρτιση με 100%. Αυτήν την στιγμή μετά από 24 ώρες έχω 51% με 2 ώρες και 15 λεπτά sot. Κάτι που σημαίνει ότι σε κατάσταση αναμονής δεν πίνει την μπαταρία. Όταν προέρχεσαι από το galaxy s6 που ο σκοπός της ζωής του ήταν να τρώει την μπαταρία του, αντιλαμβάνεσαι σε τι παράδεισο ήρθες με το 5Τ. Όταν μάλιστα είναι τόσο μα τόσο smooth και γρήγορο, ε δε θες τίποτα άλλο.. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumbouni Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Λοιπόν έκατσα χθες το βράδυ στο pc και έβαλα δίπλα δίπλα να συγκρίνω τις φωτογραφίες από OP5t με το update , pixel 2 , mate 10 pro ( , ) . Λοιπόν άν κανείς zoom οι περισσότερες φωτό του 5t είναι ΑΙΣΧΟΣ ακόμα και το lg g2 που έχω τώρα είναι καλύτερο . Παρατήρησα όμως ότι σε σχέση με τα αλλά δυο ανεβάζει το ISO στο θεό ( το αναφέρει το Flickr κάτω από κάθε φωτογραφία ) . Και ρωτάω τώρα αν το γυρίσεις από auto στο pro την ώρα που πας να βγάλεις φωτό σου δείχνει το ISO και αν ναι μπορείς να αφήσεις όλα τα αλλά στο auto και να ρίξεις ας πούμε το ISO στο μισό ;;;; Κάποιος που έχει το update ας κάνει μια δοκιμή και ας ανεβάσει καμία φωτό . Τελευταία προσπάθεια πριν αποφασίσω τελικά να πάρω άλλο τηλέφωνο . Πραγματικά πως βάλαμε δεύτερη φωτογραφική, για νυχτερινές λήξεις , με περισσότερα mp άρα μικρότερο pixel σε μέγεθος , είναι αδιανόητο ...... Ναι σου δείχνει το iso και μπορείς να το ρίξεις. Αυτό βέβαια καταλαβαίνεις ότι προϋποθέτει να έχεις πολύ σταθερό χέρι για να μην φλουτάρει η φωτογραφία. Δυο φωτογραφίες μια πλήρως αυτόματο και μια με πειραγμένο iso και κλείστρο να τις δεις. https://flic.kr/s/aHskysTQep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Λοιπόν έκατσα χθες το βράδυ στο pc και έβαλα δίπλα δίπλα να συγκρίνω τις φωτογραφίες από OP5t με το update , pixel 2 , mate 10 pro ( , ) . Λοιπόν άν κανείς zoom οι περισσότερες φωτό του 5t είναι ΑΙΣΧΟΣ ακόμα και το lg g2 που έχω τώρα είναι καλύτερο . Παρατήρησα όμως ότι σε σχέση με τα αλλά δυο ανεβάζει το ISO στο θεό ( το αναφέρει το Flickr κάτω από κάθε φωτογραφία ) . Και ρωτάω τώρα αν το γυρίσεις από auto στο pro την ώρα που πας να βγάλεις φωτό σου δείχνει το ISO και αν ναι μπορείς να αφήσεις όλα τα αλλά στο auto και να ρίξεις ας πούμε το ISO στο μισό ;;;; Κάποιος που έχει το update ας κάνει μια δοκιμή και ας ανεβάσει καμία φωτό . Τελευταία προσπάθεια πριν αποφασίσω τελικά να πάρω άλλο τηλέφωνο . Πραγματικά πως βάλαμε δεύτερη φωτογραφική, για νυχτερινές λήξεις , με περισσότερα mp άρα μικρότερο pixel σε μέγεθος , είναι αδιανόητο ......Μετά το χτεσινό update ή με τη παλιά κάμερα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Μετά το χτεσινό update ή με τη παλιά κάμερα;; Μετά το update είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλημέρα δεν άντεξα άλλο με τη μπαταρία. Μίλησα με το chat της OnePlus για επιστροφή και μου είπαν να το βάλω σε safe mode για μια μέρα να δω πως θα πάει η μπαταρία. Αν έχω το ίδιο πρόβλημα το στέλνω πίσω. Το 1,42M/s που φαίνεται στα screenshot απλά εκείνη την ώρα που το άνοιξα έβαλα να κατέβει και η 4.7.4 μήπως και διορθωθεί τίποτα. https://imgur.com/a/6MgLg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλημέρα δεν άντεξα άλλο με τη μπαταρία. Μίλησα με το chat της OnePlus για επιστροφή και μου είπαν να το βάλω σε safe mode για μια μέρα να δω πως θα πάει η μπαταρία. Αν έχω το ίδιο πρόβλημα το στέλνω πίσω. Το 1,42M/s που φαίνεται στα screenshot απλά εκείνη την ώρα που το άνοιξα έβαλα να κατέβει και η 4.7.4 μήπως και διορθωθεί τίποτα. https://imgur.com/a/6MgLg Πω ρε φίλε τι μπελά έχεις βρει... Ναι δοκίμασε λίγο την καινούρια μήπως κουμπώσει κάτι καλύτερα. Θα σου πρότεινα να έκανες και wipe αφού την περάσεις ή πριν (αν δεν την έχεις περάσει ακόμα). Αν δεν, πίσω και καινούριο. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 4 ώρες λογικά συνεχόμενης χρήσης εννοείς! Εντάξει σίγουρα δεν περιμένει κανείς κάμερα τύπου Samsung σε τέτοια τιμή! Ούτε εγώ ειμαι φαν της κάμερας, αλλά διαβάζω ότι το 5 με την Telephoto είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα και απογοητεύομαι λιγο! Διαβάζω σχολιά και για κακές φωτογραφίες... Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι 4 ωρες χρηση οθονης εννοω, με φωτεινοτητα 85%. Δες απο μονος σου τις φωτογραφιες που βγαζει για να αποφασισεις, γιατι οτι και να σου πει καποιος για τις φωτογραφιες που βγαζει ειναι υποκειμενικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 (edited) Μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση αυτό για τη μπαταρία γενικά.. 2 μερες τώρα εβγαλα και τις 2,απο 4ωρες οθόνη με 40% υπόλοιπο. Πολύ καλά μου φαίνεται. Μια ωρίτσα 4G,οι άλλες wifi, όλα ανοιχτά. Edited December 8, 2017 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Πάντως και στο forum της OP πέφτει κράξιμο για το update σε σχέση με την κάμερα . Δεν βλέπω διάθεση να βελτιώσουν τις νυχτερινές , κατα την ανακοίνωση του update μιλούσαν καθαρά για low light αλλά τελικά μετά αναφέρουν γενικά βελτίωση της ποιότητας της εικόνας , που από ότι διαβάζω έχει γίνει περισσότερο σε συνθήκες υψηλού φωτισμού ( που και εκεί υπήρχε πρόβλημα ) . Τώρα αν φταίει ο αισθητήρας ή δεν έχουν ιδέα από λειτουργικό κάμερας δεν ξέρω , αν και οι περισσότεροι λένε ότι είναι το δεύτερο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Πάντως και στο forum της OP πέφτει κράξιμο για το update σε σχέση με την κάμερα . Δεν βλέπω διάθεση να βελτιώσουν τις νυχτερινές , κατα την ανακοίνωση του update μιλούσαν καθαρά για low light αλλά τελικά μετά αναφέρουν γενικά βελτίωση της ποιότητας της εικόνας , που από ότι διαβάζω έχει γίνει περισσότερο σε συνθήκες υψηλού φωτισμού ( που και εκεί υπήρχε πρόβλημα ) . Τώρα αν φταίει ο αισθητήρας ή δεν έχουν ιδέα από λειτουργικό κάμερας δεν ξέρω , αν και οι περισσότεροι λένε ότι είναι το δεύτερο . Απ' οτι φαινεται ειναι θεμα software και αυτο γιατι εαν βαλεις τη gcam οι φωτο βγαινουν καλυτερες. Διορθωθηκε παντως η ποιοτητα μετα το χθεσινο update πραγμα που σημαινει οτι το δουλευουν, αλλωστε η 1+ βελτιωνει συνεχως το λογισμικο της, πιστευω οτι θα τελειοποιήσει και την καμερα με καποια απο τα επομενα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Απ' οτι φαινεται ειναι θεμα software και αυτο γιατι εαν βαλεις τη gcam οι φωτο βγαινουν καλυτερες. Διορθωθηκε παντως η ποιοτητα μετα το χθεσινο update πραγμα που σημαινει οτι το δουλευουν, αλλωστε η 1+ βελτιωνει συνεχως το λογισμικο της, πιστευω οτι θα τελειοποιήσει και την καμερα με καποια απο τα επομενα updates. Σίγουρα υπάρχει μια βελτίωση αλλά θέλουν πολύ ακόμα , επειδή δεν έχω εμπειρία από OP , όταν λες ότι βελτιώνουν το λογισμικό συνεχώς πιστεύεις ότι θα ασχοληθούν και άλλο με την κάμερα ; Το έχουν κάνει και στο παρελθόν αυτό ; Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω είμαι έτοιμος να το παραγγείλω , αλλά δεν θέλω να έχω κάμερα κινητού 2015 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Σίγουρα υπάρχει μια βελτίωση αλλά θέλουν πολύ ακόμα , επειδή δεν έχω εμπειρία από OP , όταν λες ότι βελτιώνουν το λογισμικό συνεχώς πιστεύεις ότι θα ασχοληθούν και άλλο με την κάμερα ; Το έχουν κάνει και στο παρελθόν αυτό ; Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω είμαι έτοιμος να το παραγγείλω , αλλά δεν θέλω να έχω κάμερα κινητού 2015 .... Εννοω οτι γενικα λαμβανουν υποψην τους τις γνωμες της κοινοτητες καθως και τα bug reports, αλλωστε το community του 1+ ειναι πολυ ενεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Σίγουρα υπάρχει μια βελτίωση αλλά θέλουν πολύ ακόμα , επειδή δεν έχω εμπειρία από OP , όταν λες ότι βελτιώνουν το λογισμικό συνεχώς πιστεύεις ότι θα ασχοληθούν και άλλο με την κάμερα ; Το έχουν κάνει και στο παρελθόν αυτό ; Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω είμαι έτοιμος να το παραγγείλω , αλλά δεν θέλω να έχω κάμερα κινητού 2015 .... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7403487#post7403487 πως σου φαινονται; σε καλο φωτισμο ειναι καλυτερες απο Note 8, γιατι δεν κανει υψηλο sharpening αφου μαλλον δεν το χρειαζεται, ενω το N8 το παρακανει. Σε βραδινες απο οτι εχω καταλαβει ειναι θεμα software γιατι οντως ανεβαζει πολυ ISO και για να μην εχει θορυβο κανει υψηλη επεξεργασια και φαινεται σαν παστελ. στο Nexus 6P που εχω παντως που σκοτωνει το βραδυ, οκ..δεν εγινε και κατι, ουτε περιμενω ποτε να βγαλω τρομερες φωτος με το κινητο μες στο βραδυ και εν τελει ειναι καλο που το εχω αλλα ως εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Ναι το ανέφερα πιο πάνω ότι σε καλό φωτισμό είναι βελτιωμένο . Τώρα για το ISO στις βραδινές πρέπει να μας βοηθήσεις κάποιος που το έχει και έχει κάνει και το update. Ας βάλει κάποιος το pro mode , να αφήσει τα υπόλοιπα στο auto αλλά να ρίξει για παράδειγμα στο μισό το iso , να δούμε τα αποτέλεσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrk2079 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Ριβιου καιγω που λέμε στο χωριό λοιπόν. Το πήρα εδώ και εβδομάδα με carbon θήκη και το τζάμι το επίσημο. Μάλιστα από λάθος πήρα 2 από το καθένα τεσπα. Δεν ξέρω πολλά από φωτογραφίες οπότε δεν θα αναλωθώ σε αυτό. Ο κολλητός μου ο φωτογράφος παντός μου είπε καλή κάμερα για κινητό και τέλος. Εγώ ασχολούμαι με κινητά χρόνια και είπα μετά από Sammy nexus και HTC να πάω oneplus. Πολύ στιβαρή premium κατασκευή και λόγω αλουμινίου για εμένα ποιο καλά στο χέρι από s8 κτλ. Υποκειμενικό αυτό εννοείτε. Το software πετάει στο 5t τρώει τα πάντα άνετα. Lag ούτε σε όνειρο και μπαταρία με άγρια χρήση μισή ώρα φορτισμένο τη μέρα πάνω κάτω. Δακτυλικο το καλύτερο όπως όλοι λένε και face unlock τίμιο πλέον και με τη νέα έκδοση ποιο σταθερό με λίγο φως. Στις κλήσεις λίγο χαμηλός ήχος δεν ξέρω αν συμβαίνει και αλλού. Οθόνη που δεν καταλαβαίνεις διαφορά από μεγαλύτερης ανάλυσης. Εκτός και είσαι με τον μεγεθυντικό από πάνω ή βαράς VR σαΐτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Ναι το ανέφερα πιο πάνω ότι σε καλό φωτισμό είναι βελτιωμένο . Τώρα για το ISO στις βραδινές πρέπει να μας βοηθήσεις κάποιος που το έχει και έχει κάνει και το update. Ας βάλει κάποιος το pro mode , να αφήσει τα υπόλοιπα στο auto αλλά να ρίξει για παράδειγμα στο μισό το iso , να δούμε τα αποτέλεσματα.Δοκίμασα μόλις.. Στο auto ανεβάζει iso2000, ενώ στο χειροκίνητο με iso 400 βγαίνει σκοτεινή κάπως. Στο iso800 ήταν πάρα πολύ καλή, πολύ ανώτερη της αυτόματης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Δοκίμασα μόλις.. Στο auto ανεβάζει iso2000, ενώ στο χειροκίνητο με iso 400 βγαίνει σκοτεινή κάπως. Στο iso800 ήταν πάρα πολύ καλή, πολύ ανώτερη της αυτόματης! κάνει μπαμ ότι φταίει το iso , αν θες δες τις φωτό από το Flickr από το link που έβαλα πιο πάνω και θα δεις ότι ενώ με το pixel κρατάνε σχεδόν την ίδια ώρα το κλείστρο ανοιχτό το OP έχει άπειρα μεγαλύτερο ISO . Θα βοηθούσε πολύ αν ανέβαζες δυο -τρεις φωτό σύγκριση αυτόματο ISO και manual ISO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Δοκίμασα μόλις.. Στο auto ανεβάζει iso2000, ενώ στο χειροκίνητο με iso 400 βγαίνει σκοτεινή κάπως. Στο iso800 ήταν πάρα πολύ καλή, πολύ ανώτερη της αυτόματης!Ρε παιδιά περιμένετε χωρίς ois να γίνουν θαύματα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pourager Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Φρέσκο συγκριτικό 5Τ vs galaxy S8+ https://www.phonearena.com/reviews/OnePlus-5T-vs-Samsung-Galaxy-S8-and-Galaxy-S8-Plus_id4459 Oneplus rules! Πολύ ανώτερο σε ταχύτητα και χρηστικότητα. Υστερεί λίγο στην κάμερα, κι αυτό μόνο σε low light. Στις ημερήσιες προσωπικά το βρίσκω καλύτερο από το s8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 (edited) κάνει μπαμ ότι φταίει το iso , αν θες δες τις φωτό από το Flickr από το link που έβαλα πιο πάνω και θα δεις ότι ενώ με το pixel κρατάνε σχεδόν την ίδια ώρα το κλείστρο ανοιχτό το OP έχει άπειρα μεγαλύτερο ISO . Θα βοηθούσε πολύ αν ανέβαζες δυο -τρεις φωτό σύγκριση αυτόματο ISO και manual ISOΕίναι με τα παιδιά μου αυτες που έβγαλα,θα προσπαθήσω αργότερα να ανεβάσω δειγμα απο άλλες!! Έβγαλα στα γρήγορα 3.. Η φωτεινή είναι auto,η μέτρια iso 800,η σκοτεινή iso 400. Χρόνους δεν πείραξα. Ολόκληρες εδώ https://www.myqnapcloud.com/smartshare/618g5567np2m269u090228z1_6L3mWSu Και εδώ μια με Hdr+ ,την εφαρμογή της google. Iso στο Θεό επίσης. https://www.myqnapcloud.com/smartshare/618g5567np2m269u090228z1_67sAZv7 Edited December 8, 2017 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Ενδιαφέρον συγκριτικό μιας και πιάσατε τις καμερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Είναι με τα παιδιά μου αυτες που έβγαλα,θα προσπαθήσω αργότερα να ανεβάσω δειγμα απο άλλες!! Έβγαλα στα γρήγορα 3.. Η φωτεινή είναι auto,η μέτρια iso 800,η σκοτεινή iso 400. Χρόνους δεν πείραξα. Ολόκληρες εδώ https://www.myqnapcloud.com/smartshare/618g5567np2m269u090228z1_6L3mWSu Και εδώ μια με Hdr+ ,την εφαρμογή της google. Iso στο Θεό επίσης. https://www.myqnapcloud.com/smartshare/618g5567np2m269u090228z1_67sAZv7 Το ISO στο αυτόματο το βλέπεις απευθείας η πρέπει πρώτα να βγάλεις φωτό , εννοώ στο δείχνει στην οθόνη κατα την εστίαση η πρέπει να το δεις μετά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts