Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν παρεισ το κινητο , βαζεις αυτα πουθες απο αξεσουαρ κι εχεις -20Ευρ εκπτωση

εχω πηρα μια θηκη με 21 και κατι , οποτε βγηκε δωρεαν :D

Κανε μ το πιο αναλυτικα για να καταλαβω δηλαδη περνω ενα κουπονακι προσθετω το αξεσουαρ το ενα που θελω πανω του γινεται η εκπτωση δεν πληρωνω τιποτα ή πληρωνω ποσα θα βγει το κουπονακι με την εκπτωση μετα περνω το αλλο αξεσουαρ και το πληρωνω αυτο κανονικα ;

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

βάζεις στο καλάθι το κινητό και τα αξεσουάρ. Πατας check out βάζεις το κουπόνι και πριν πληρώσεις σου κάνει την έκπτωση.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Σου έχουμε απαντήσει σε αυτή την ερώτηση (κ εγώ προσωπικά σε ΠΜ) αλλά πάμε άλλη μία φορά:

Παίρνεις κάποιο κουπόνι. Προσθέτεις στο «καλάθι αγορών» ένα OnePlus 5T και ότι (και όσα) αξεσουάρ εσύ θέλεις. Πριν το τελικό check out θα δεις ότι αν για παράδειγμα το σύνολο των αγορών σου είναι 499 η συσκευή και 50 τα αξεσουάρ (άρα 549) θα σου έχει έκπτωση 20€ και θα πληρώσεις 529€...

Δεν είναι κάτι τρομερό... Θα το δεις βήμα βήμα μόλις το κάνεις...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλημέρα. Πως μπορώ να εκτυπώσω την απόδειξη πληρωμής από το site ώστε να φαίνεται σε περίπτωση πώλησης ότι είναι γνήσιο και ισχύει και η εγγύηση;; Ευχαριστώ

μπαίνεις στο λογαριασμό σου, πας στην παραγγελία σου και σου χει κουμπί print receipt.

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

μπαίνεις στο λογαριασμό σου, πας στην παραγγελία σου και σου χει κουμπί print receipt.

Εκεί έχει τον κωδικό παραγγελίας όχι τον κωδικό του κινητού η το IMEI!!!

Το ίδιο είναι;;

Edited by panoramix77

κάνεις log in. πάς στο orders, πατάς πάνω στη παραγγελία, σου βγάζεις την εξέλιξη της παραγγελίας και τέρμα κάτω έχει κουμπί print receipt

- Oneplus 12

Σου έχουμε απαντήσει σε αυτή την ερώτηση (κ εγώ προσωπικά σε ΠΜ) αλλά πάμε άλλη μία φορά:

Παίρνεις κάποιο κουπόνι. Προσθέτεις στο «καλάθι αγορών» ένα OnePlus 5T και ότι (και όσα) αξεσουάρ εσύ θέλεις. Πριν το τελικό check out θα δεις ότι αν για παράδειγμα το σύνολο των αγορών σου είναι 499 η συσκευή και 50 τα αξεσουάρ (άρα 549) θα σου έχει έκπτωση 20€ και θα πληρώσεις 529€...

Μαλιστα οκ τωρα καταλαβα να σαι καλα Αλεξ.

Το εντεχομενο να το παρω απο την αγγλια επειδη εχω συγκενεις εκει και θα παω παιζει οποτε πειτε μ ενα αξιοπιστο σιτε οπου μπορω να παω να το δω και να το αγορασω την ιδια ωρα και οχι μεσω παραγγελειας. Το θεμα της εγγκυηση δεν με πειραζει καθως τα προσεχω τα κινητα μ σαν τα ματια μ παντα ειναι μεσα σε θηκη προστατευμενα. Αν δεν βρω το 5T τοτε το 5 σκετο ή ως το 3Τ δεν με πειραζει αλλα ως εκει ομως οχι πιο κατω. Επειδη θα με τρωει η αγωνια με λαχταρα μεχρι να μ ρθη απο Πολωνια αν το παραγγειλω τον επομενο μηνα τελικα.

Το εντεχομενο να το παρω απο την αγγλια επειδη εχω συγκενεις εκει και θα παω παιζει οποτε πειτε μ ενα αξιοπιστο σιτε οπου μπορω να παω να το δω και να το αγορασω την ιδια ωρα και οχι μεσω παραγγελειας. Το θεμα της εγγκυηση δεν με πειραζει καθως τα προσεχω τα κινητα μ σαν τα ματια μ παντα ειναι μεσα σε θηκη προστατευμενα. Αν δεν βρω το 5T τοτε το 5 σκετο ή ως το 3Τ δεν με πειραζει αλλα ως εκει ομως οχι πιο κατω. Επειδη θα με τρωει η αγωνια με λαχταρα μεχρι να μ ρθη απο Πολωνια αν το παραγγειλω τον επομενο μηνα τελικα.

Η o2 το πουλάει αλλά δεν ξέρω άμα έχουν live demo σε όλα τα μαγαζιά τους.

Επίσης άμα το αγοράσεις από το site έρχεται σε 2 μέρες. Δεν νομίζω να μην μπορείς να αντέξεις τόσο.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Oneplus 6 8/128

Εγώ που αγόρασα το κινητό πριν λίγες μέρες αλλά έκανα βλακεία και δεν έβαλα θηκουλα,αν κάνω τώρα παραγγελία για θήκη θά έχω έκπτωση?? ...ή η βλακεία πληρώνεται??

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ που αγόρασα το κινητό πριν λίγες μέρες αλλά έκανα βλακεία και δεν έβαλα θηκουλα,αν κάνω τώρα παραγγελία για θήκη θά έχω έκπτωση?? ...ή η βλακεία πληρώνεται??

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πληρωνεται :(

οχι μονο δε θα εχεις εκπτωση(ειναι μονο για αγορα με συσκευη) αλλα πρεπει να πληρωσεις και μεταφορικα ! δωρεαν ειναι για αγορες πανω απο 100Ε

οσο για τον ccyprus, παρε το κινητο απο το site , το θεμα δεν ειναι αν το προσεχεις ή οχι, αλλα αν θα ερθει με καποιο προβλημα(εχει amoled οθονη και καποιες φορες εχουν προβληματα)

μονο απο το επισημο site , εχεις και δικαιωμα επιστροφης 14 ημερων ...

και το παιρνεις σε 2-3 μερες

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Η o2 το πουλάει αλλά δεν ξέρω άμα έχουν live demo σε όλα τα μαγαζιά τους.

Επίσης άμα το αγοράσεις από το site έρχεται σε 2 μέρες. Δεν νομίζω να μην μπορείς να αντέξεις τόσο.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Μαλιστα να σαι καλα. δεν ειναι το θεμα αντοχης φιλε μ αλλα ειναι το θεμα πως δεν θα ξερω που βρισκεται το πακετο μου κλπ δεν θα ξερω επισης αν χαθει στα DHL κουριερ κλπ αλλο να το δω και να το παρω και αλλο απο σιτε αλλα οταν το εχετε παρει και εσεις και σας ηρθε μια χαρα δεν πιστευω να χω θεμα.

Τι θέμα να έχεις? Θα έχεις tracking number με DHL και θα βλέπεις κάθε λεπτό που είναι το πακέτο.... Εσύ είπες ότι έχεις αγοράσει από skroutz κτλ... Ποια η διαφορά δηλαδή?
Powerd by OnePlus 7 Pro

Τι θέμα να έχεις? Θα έχεις tracking number με DHL και θα βλέπεις κάθε λεπτό που είναι το πακέτο.... Εσύ είπες ότι έχεις αγοράσει από skroutz κτλ... Ποια η διαφορά δηλαδή?

Η Ελλαδα και η Πολωνια διαφερουν λιγο σε αποσταση φιλε μ. Και εγω συνεργαζομαι με ACS Courier και Akis Express και προπερσι με το Note 4 και φετος με το u ultra μ ηρθαν σε 2 μερες μετα την παραγγελεια τους. Την ενανα Τριτη παρασκευη τα ειχα.

Λογική δεν βρίσκω σε αυτό αλλά οκ. Στο είχα ξαναπεί, δεν γίνεται να μου λες ότι εμπιστεύεσαι την ACS αλλά όχι την DHL... Είναι σαν να μου λες εμπιστεύομαι την MLS αλλά όχι την Google...

Anyway, αν το πάρεις από αλλού το σίγουρο είναι ότι θα πληρώσεις καπέλο... Ειδικά Ελλάδα μην περιμένεις να πέσουν οι τιμές στο σκρουτζ...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Λογική δεν βρίσκω σε αυτό αλλά οκ. Στο είχα ξαναπεί, δεν γίνεται να μου λες ότι εμπιστεύεσαι την ACS αλλά όχι την DHL... Είναι σαν να μου λες εμπιστεύομαι την MLS αλλά όχι την Google...

Anyway, αν το πάρεις από αλλού το σίγουρο είναι ότι θα πληρώσεις καπέλο... Ειδικά Ελλάδα μην περιμένεις να πέσουν οι τιμές στο σκρουτζ...

Αυτο δεν το περιμενω ουτε κατα διανια φιλε μου οτι θα πεσουν οι τιμες του στο σκρουζ.

Οκ θα το παρω απο την επισημη του σελιδα να τελιωνει το θεμα τον Φλεβαριο λογικα και φτανει :)

Εξαλλου τοσοι και τοσοι το περνετε ακομα. 530Ευρω χαλαδι.

Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει η εφαρμογή Cosmote tv go σε ρουταρισμενη συσκευή?
Πρέπει να βάλεις Magisk-v15.3

Να δεις αν safetynet είναι επιτυχής.

Μετα κατεβαζεις την εφαρμογή cosmote TV άνοιξε το Magisk και κάνε τη εφαρμογή hide.

Πρέπει όμως να το δοκιμασίες γιατί εγώ έχω note3 και NovaGO .

Λογικά θα παίξει.

12ea8edb95ee6c86f66f841c68eeb37c.jpg788cb05b37e004b2c9e1b23f0bbd7a53.jpg

Η Ελλαδα και η Πολωνια διαφερουν λιγο σε αποσταση φιλε μ. Και εγω συνεργαζομαι με ACS Courier και Akis Express και προπερσι με το Note 4 και φετος με το u ultra μ ηρθαν σε 2 μερες μετα την παραγγελεια τους. Την ενανα Τριτη παρασκευη τα ειχα.

Με priority θα το 'χεις σε δύο μερούλες στα χέρια σου από την DHL.

Με priority θα το 'χεις σε δύο μερούλες στα χέρια σου από την DHL.

Να σαι καλα φιλε μ τον αλλο μηνα θα το βαλω για παραγγελεια και εγω.

Πληροφοριακά κα σε εμένα έγινε το refund σήμερα και έδωσα καινούρια παραγγελία μέσω PayPal. Άψογοι στην εξυπηρέτηση!

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διάβασα ότι το ξυπνητήρι χτυπάει με κλειστό τηλέφωνο αλλά παρόλα αυτά το δοκίμασα πριν από λίγο και δεν χτυπάει. Φταίει καμιά ενημέρωση;

sent from my Oneplus 5t

- Oneplus 12

Διάβασα ότι το ξυπνητήρι χτυπάει με κλειστό τηλέφωνο αλλά παρόλα αυτά το δοκίμασα πριν από λίγο και δεν χτυπάει. Φταίει καμιά ενημέρωση;

sent from my Oneplus 5t

Τελικά, δεν κατάλαβα ρε παιδιά........ πως μπορούμε να το αγοράσουμε το τηλέφωνο;;!!!!

Το κουπόνι........ που το βάζω;;!! :p:p

Φίλε @gsir, μόλις το δοκίμασα! Χτυπάει κανονικά, ναι!

Ενώ είναι κλειστό το κινητό, λίγο πριν έρθει η ώρα που όρισες σαν ξυπνητήρι, ανοίγει και χτυπάει, ακριβώς την ώρα που όρισες!

Έχω την μαμά rom 4.7.6 (7.1.1) με root, custom kernel και recovery.

Χμμμ δε ξέρω γιατί δε χτυπάει σε μένα. Μήπως φταίει που έχω ορίσει pin για να ανοίγει το τηλέφωνο;

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- Oneplus 12