maria_1 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Ε προφανώς και θα πάρει επισήμως Android p. Δεν είναι αυτό το θέμα. Αυτό που συμβαίνει για πρώτη φορά είναι ότι το p developer preview που ήταν πάντα μόνο διαθέσιμο για pixel μόνο, θα γίνει διαθέσιμο και σε άλλα 6 τηλέφωνα, ένα εκ των οποίων το OnePlus 6. Μιλάμε για developer preview με stock Android κατευθείαν από Google και όχι για oxygen os βασισμένο στο Android p που θα κυκλοφορήσει από OnePlus μισό χρόνο αργότερα κατά τα τέλη του 2018. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το μοντέλο να έχει treble support και για αυτό ανακοινώθηκε μόνο για OnePlus 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 (edited) Ε προφανώς και θα πάρει επισήμως Android p. Δεν είναι αυτό το θέμα. Αυτό που συμβαίνει για πρώτη φορά είναι ότι το p developer preview που ήταν πάντα μόνο διαθέσιμο για pixel μόνο, θα γίνει διαθέσιμο και σε άλλα 6 τηλέφωνα, ένα εκ των οποίων το OnePlus 6. Μιλάμε για developer preview με stock Android κατευθείαν από Google και όχι για oxygen os βασισμένο στο Android p που θα κυκλοφορήσει από OnePlus μισό χρόνο αργότερα κατά τα τέλη του 2018. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το μοντέλο να έχει treble support και για αυτό ανακοινώθηκε μόνο για OnePlus 6. Προσωπικά δεν το θελω το stock android,εχει αρκετές ελλείψεις σε σχέση με Oxygen. Θα περιμένω εως βγει πρώτες beta της P που θα βασίζονται σε Oxygen. Αν ηθελα stock android θα προτιμουσα μια AOSP custom rom που περιεχουν πολυ παραπάνω καλουδια oπου δεν θα αργήσει να βγουν και για 5T. Edited May 9, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 οποιος ενδιαφερεται πουλαω το 5τ lava red 8/128 μαζι με ασφαλεια για 1 χρονο(αγοραστηκε 14 φλεβαρη) Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvikas Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 οποιος ενδιαφερεται πουλαω το 5τ lava red 8/128 μαζι με ασφαλεια για 1 χρονο(αγοραστηκε 14 φλεβαρη)Κατάλαβα 3 και κούκος θα μείνουμε με την έλευση του Op6 Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 οποιος ενδιαφερεται πουλαω το 5τ lava red 8/128 μαζι με ασφαλεια για 1 χρονο(αγοραστηκε 14 φλεβαρη) Θα το χτυπήσεις τελικά το S9 plus; Άντε καλορίζικο να είναι!! Κάνε μας ενα μίνι vs, όταν το δουλέψεις! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Θα το χτυπήσεις τελικά το S9 plus; Άντε καλορίζικο να είναι!! Κάνε μας ενα μίνι vs, όταν το δουλέψεις! ;)Ναι το παρηγγειλα ηδη σε μωβ...η τιμη του για ουτε 2 μηνων κινητο ειναι πολυ καλη!!!η αληθεια ειναι οτι μου ελειψαν κάποια πραγνατα απο τα σαμσουνγκ και το μονο που θα μου λειψει απο 5τ ειναι η σβελταδα!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Κανένας εξαιρετικός συνδιασμός ROM/kernel κλπ που να έχει μείνει κάποιος κατενθουσιασμένος; Είμαι με Beta 7 και New Kernel 2.12. Όχι πολύ άσχημα αλλά νομίζω ότι χάνω λίγο παραπάνω σε standby απ'ότι με μαμά kernel. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 (edited) Κανένας εξαιρετικός συνδιασμός ROM/kernel κλπ που να έχει μείνει κάποιος κατενθουσιασμένος; Είμαι με Beta 7 και New Kernel 2.12. Όχι πολύ άσχημα αλλά νομίζω ότι χάνω λίγο παραπάνω σε standby απ'ότι με μαμά kernel. Εγω ολο το διάστημα με open beta 6 και elementalX 3.04 kernel και ευχαριστημένος σε ολα τα επίπεδα. Την 7 δεν την περνώ και θα περιμένω την επόμενη beta να περάσω. Ηθελα να περασω την No Limits rom αλλά απο την στιγμή βασίζεται στην open beta 7 η την official 5.1.1 και ετσι δεν την περασα καν. Οταν βγει η επομενη beta θα ξανακοιτάξω την No Limits. Edited May 9, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Λέω να το δώσω τώρα να περιμένω το 6....!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Εγώ για το 6 κραταω μικρο καλάθι, χώρος για σημαντικές βελτιωσεις που επιδέχεται το κινητό είναι ο τομεας της καμερας μιας και στα υπολοιπα παει μπαλα, δεν εννοώ οτι το 5t έχει κακή καμερα, οποτε κραταω 2 μικρά καλάθια!!! Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Η beta του Android P, για πρώτη φορά στην ιστορία της Google, θα είναι διαθέσιμη σε 11 συσκευές, αφού δεν περιορίζεται αυτή τη φορά μόνο στις Pixel συσκευές. Η beta λοιπόν θα είναι διαθέσιμη στα: Google Pixel / XL Google Pixel 2 / XL OnePlus 6 Essential PH-1 Xiaomi Mi Mix 2S Sony Xperia XZ2 Nokia 7 Plus Oppo R15 Pro Vivo X21/UD Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Μην ονειρεύεστε ακόμα το Android P ακόμα καλά καλά δεν κυκλοφόρησε:p Από το νέο έτος θα έχουμε stable του Android P οπότε έχουμε πολύ μέλλον ακόμα:) Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Παιδιά με το 8.1 έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το Bluetooth; στις κλήσεις ακούω κανονικά τον συνομιλητή μου αλλά δεν με ακούει αυτός, σαν να μην συνδέεται το μικρόφωνο του headset. Κανένα fix; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Με Beta 7 παρατηρω ότι ενώ μιλαω στο τηλ και ειμαι στο wifi, κανει πολύ ωρα να ανοιξει κατι στο ιντερνετ. Λες και παρεμποδιζεται κατα καποιον τροπο λογω ομιλιας :wacko: Παιδιά με το 8.1 έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το Bluetooth; στις κλήσεις ακούω κανονικά τον συνομιλητή μου αλλά δεν με ακούει αυτός, σαν να μην συνδέεται το μικρόφωνο του headset. Κανένα fix; Ωχ σοβαρα; Χρησιμοποιω πολυ το bluetooth και σκεφτομαι να παω σε 5.1.1. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Με Beta 7 παρατηρω ότι ενώ μιλαω στο τηλ και ειμαι στο wifi, κανει πολύ ωρα να ανοιξει κατι στο ιντερνετ. Λες και παρεμποδιζεται κατα καποιον τροπο λογω ομιλιας :wacko: Ωχ σοβαρα; Χρησιμοποιω πολυ το bluetooth και σκεφτομαι να παω σε 5.1.1.Ναι φίλε μου, ακούω αλλά δεν με ακούνε. Θα δοκιμάσω να ψαχτω περισσότερο απ τις ρυθμίσεις αλλά δεν νομίζω να βγάλω άκρη χωρίς update Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Με Beta 7 παρατηρω ότι ενώ μιλαω στο τηλ και ειμαι στο wifi, κανει πολύ ωρα να ανοιξει κατι στο ιντερνετ. Λες και παρεμποδιζεται κατα καποιον τροπο λογω ομιλιας :wacko: Ωχ σοβαρα; Χρησιμοποιω πολυ το bluetooth και σκεφτομαι να παω σε 5.1.1. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ με stable 8.1, μάλιστα αν κάνω speedtest που βγάζει σκάρτο 1mbps, ενώ μόλις αποσυνδέσω τα blueetooth ακουστικά επανέρχεται στα 40 mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Ναι το παρηγγειλα ηδη σε μωβ...η τιμη του για ουτε 2 μηνων κινητο ειναι πολυ καλη!!!η αληθεια ειναι οτι μου ελειψαν κάποια πραγνατα απο τα σαμσουνγκ και το μονο που θα μου λειψει απο 5τ ειναι η σβελταδα!!! Συγνώμη αλλά τώρα κοίταξα στο σκρουτζ και το πιο φθηνό ειναι στα 740 που την βλέπεις την πολύ καλή τιμή? Έχουμε χάσει λίγο την έννοια της καλής τιμής ε? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Συγνώμη αλλά τώρα κοίταξα στο σκρουτζ και το πιο φθηνό ειναι στα 740 που την βλέπεις την πολύ καλή τιμή? Έχουμε χάσει λίγο την έννοια της καλής τιμής ε?Το πηρα με τιμολόγιο οποτε γλιτωσα το φπα....οποτε ναι ειναι καλη τιμη για κινητο 1.5 μηνα αφου θα δωσω το 5τ μου.... Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Κανένα θέμα εγώ με open beta 6 με ταχύτητα και αξιοπιστία WiFi είτε με Bluetooth off είτε στο on και να ακούω παράλληλα μουσική. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Κανένα θέμα εγώ με open beta 6 με ταχύτητα και αξιοπιστία WiFi είτε με Bluetooth off είτε στο on και να ακούω παράλληλα μουσική. Sent from my iPad using Tapatalk ProΦίλε μου στο Bluetooth στις κλήσεις μιλάς κανονικά;;; Γιατί εμένα αυτό είναι το πρόβλημα μου. Δεν δουλεύει το μικρόφωνο του bluetooth Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Φίλε μου στο Bluetooth στις κλήσεις μιλάς κανονικά;;; Γιατί εμένα αυτό είναι το πρόβλημα μου. Δεν δουλεύει το μικρόφωνο του bluetooth Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανονικα μιλάω από τα αρκετά Bluetooth ακουστικά μου (2 Sony,1 LG και 1 Zolo Liberty+) Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Άρα λογικά σε κάποιο update θα φτιάξει και σε μας... Ευχαριστώ... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roland_88 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Μάγκες καλημέρα, Έχει κανένας θέμα με της ειδοποιήσεις στην τελευταία Stable έκδοση? Με καλούν με βιντεοκλήση στο Meseenger αλλά δεν χτυπάει καν. Πολλές φορές μου έρχεται ειδοποίηση οτι με κάλεσε κάποιος και το χα στο χέρι το κινητο. Το ίδιο και σε άλλη εφαρμογή. Παράθεση OnePlus 10Pro & 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 (edited) Μάγκες καλημέρα, Έχει κανένας θέμα με της ειδοποιήσεις στην τελευταία Stable έκδοση? Με καλούν με βιντεοκλήση στο Meseenger αλλά δεν χτυπάει καν. Πολλές φορές μου έρχεται ειδοποίηση οτι με κάλεσε κάποιος και το χα στο χέρι το κινητο. Το ίδιο και σε άλλη εφαρμογή. Με την beta είμαι. Δεν μου ερχονταν ειδοποιήσεις απο messenger. Έβγαλα την έχουν όψη από τη βελτιστοποιηση μπαταρίας και περιμένω να δω αν θα ξαναγίνει. Edited May 11, 2018 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roland_88 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 (edited) Με την beta είμαι. Δεν μου ρύζι νταν ειδοποιήσεις απο messenger. Έβγαλα την έχουν όψη από τη βελτιστοποιηση μπαταρίας και περιμένω να δω αν θα ξαναγίνει. Μια μετάφραση παρακαλώ..? :D Είναι πρωί το καταλαβαίνω :) Δεν έχει να κάνει με το Battery Optimization πιστεύω. Πάντα τις εφαρμογές στο optimize τις έχω και πριν το update είχα ειδοποιήσεις κανονικά απο όλες τις εφαρμογές. Edited May 11, 2018 by roland_88 Παράθεση OnePlus 10Pro & 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts