Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γι'αυτό σε ρωτάμε!!! Refund μπορούσες να ζητήσεις;;; Αν μπορούσες κακώς δε ζήτησες. Υπάρχει πιθανότητα να μην στην αλλάξουν ναι

sent from my Oneplus 5t

Δεν το σκέφτηκα καθόλου για refund. Λογικά μπορούσα. Είμαι μέσα στις 15 μέρες.

Η πρώτη μου σοβαρή συσκευή Android :D

Καλώς σας βρήκα!

Πρόχειρες ερωτησούλες:

1. Τι θεωρείται πιο πρακτικό, να κρύβεται η navigation bar ή μόνιμα να εμφανίζεται;

2. Αν έχω φορτιστεί Quick Charge 3.0 θα εκμεταλλεύομαι καθόλου τις γρήγορες ταχύτητες;

3. Αν χρησιμοποιώ τον Dash, θα μπορώ να απενεργοποιήσω την γρήγορη φόρτιση; Έχει νόημα να κάνω κάτι τέτοιο ή δεν επηρεάζεται η φθορά της μπαταρίας;

4. Είναι πολύ fail να μην αγοράσω αυθεντικά δεύτερο/τρίτο καλώδια; (θέλω πάντα να έχω πάντα ένα στην τσάντα μου).

Καλώς ήρθες λοιπόν

1 Πρακτικά να είναι πάντα εκεί αλλά να έχεις τικαρισμένη την επιλογή που εμφανίζει στα αριστερά το κουμπάκι ώστε να την κάνεις hide αν θες κάποια στιγμή.

2 Νομίζω πως όχι

3 Όχι δεν μπορείς να την ενεργοποιήσεις. Από την εμπειρία μου με op3 δεν είχα κάποια αισθητή πτώση της απόδοσης της μπαταρίας μέσα στον 1,5 χρόνο και φόρτιζα πάντα με dash charge

4 Εξαρτάται τι θες. Αν θες οπωσδήποτε την γρήγορη φόρτιση μόνο με το αυθεντικό καλώδιο. Αλλιώς σου κάνει ένα οποιοδήποτε καλώδιο για να έχεις απλή φόρτιση :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Δεν το σκέφτηκα καθόλου για refund. Λογικά μπορούσα. Είμαι μέσα στις 15 μέρες.
Κακώς δεν το έκανες

sent from my Oneplus 5t

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Φίλε μου το πρόβλημα σου είναι πολύ μικρό. Αν είσαι μέσα στις 15 μέρες ζητά refund και ξαναπαρτο. Αλλιώς σιγουριά δεν υπάρχει

sent from my Oneplus 5t

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Καλημέρα στην παρέα ,

Έχω παραγγείλει την έκδοση 8-128 .

Το καλώδιο φόρτισης που περιέχει η συσκευασία πόσα εκατοστά έχει μήκος ?

Ρωτάω προκειμένου να αποφασίσω αν θα αγοράσω κάποια από τα καλώδια που διαθέτει η εταιρία .

Ευχαριστώ

Καλημέρα

Γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το κόστος αποστολής αν κάποιος ζητήσει refund ;

Αν κατάλαβα καλά το πληρώνει ο αγοραστής.

Ευχαριστώ πολύ!

ηρθε ! τεταρτη παραγγελια, σημερα πηγα και το πηρα απο γενικη(πατρα)

πολυ ωραια συσκευη(λευκο χρωμα) , ωραιο γκριπ αν και το φοβομουν, δεν γλιστραει , μια χαρα ολα !

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

ηρθε ! τεταρτη παραγγελια, σημερα πηγα και το πηρα απο γενικη(πατρα)

πολυ ωραια συσκευη(λευκο χρωμα) , ωραιο γκριπ αν και το φοβομουν, δεν γλιστραει , μια χαρα ολα !

Καλορίζικο εύχομαι...... ;)

Στα αγγλικά ναι

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Και πως το ενεργοποιουμε το Google assistant ;

ONEPLUS A5010

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω παρατηρήσει στο ότι μετα από την φόρτιση από 100-90% η μπαταρία πέφτει εξαιρετικά γρήγορα έχετε δει και εσείς κάτι παρόμοιο; βέβαια από το 90 και κάτω η συσκευή βρίσκεται στα εξαιρετικά επίπεδα που γνωρίζουμε όλοι. Γιατί όμως τέτοια πτώση στην αρχή;

ONEPLUS A5010

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Έχω παρατηρήσει στο ότι μετα από την φόρτιση από 100-90% η μπαταρία πέφτει εξαιρετικά γρήγορα έχετε δει και εσείς κάτι παρόμοιο; βέβαια από το 90 και κάτω η συσκευή βρίσκεται στα εξαιρετικά επίπεδα που γνωρίζουμε όλοι. Γιατί όμως τέτοια πτώση στην αρχή;

ONEPLUS A5010

Είναι ανάλογα πως είναι ρυθμιζόμενη κάθε συσκευή!

Στο LG G2 βγάζαμε 45 λεπτά SOT στο 100%, νομίζαμε ότι θα βγάλουμε 15 ώρες SOT!! :p

Μετά βέβαια έπεφτε γρηγορότερα!

Στο Galaxy S7 edge, πάλι που είχα, δεν προλάβαινες να το βγάλεις απ' το φορτιστή και να ανάψεις την οθόνη και έπεφτε στο 99%!!

Και πως το ενεργοποιουμε το Google assistant ;

ONEPLUS A5010

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ONEPLUS A5010

Και σε εμένα και σε πολλούς άλλους συμβαίνει αυτό. Μην σε απασχολεί.!!! Έτσι και αλλιώς η μπαταρία είναι από άλλο πλανήτη!

Quick Question: Υπάρχει τρόπος όταν κατεβάζω νέες εφαρμογές να μην δημιουργούνται αυτόματα συντομεύσεις στο launcher;

Υ.γ.: Για τα mah της η μπαταρία μάλλον κρατεί ικανοποιητικά, αλλά μου φαίνεται στα επίπεδα του xiaomi note 4x ή αλλιώς μια γεμάτη μέρα. Πριν με βρίσετε, να πω ότι στην ουσία δύο μέρες το χρησιμοποιώ :-P

Ναι από τα settings του Play.

Για τη μπαταρία η συζήτηση θέλει sot, σήμα, εφαρμογές, συγχρονισμούς και μπορεί να πάει μακριά.

Τώρα που το συζητάμε, δεν έχω βρει τη ρύθμιση να μην μπαίνει το εικονίδιο. Παλιά υπήρχε, τώρα δεν το βρίσκω.

Φιλικά, Κατερίνα

Τώρα που το συζητάμε, δεν έχω βρει τη ρύθμιση να μην μπαίνει το εικονίδιο. Παλιά υπήρχε, τώρα δεν το βρίσκω.

Google play - Ρυθμίσεις

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180113/910bcda31961d4f024ccb6358469402e.jpg

Για τη μπαταρία η συζήτηση θέλει sot, σήμα, εφαρμογές, συγχρονισμούς και μπορεί να πάει μακριά.

Ναι σίγουρα δεν ήθελα να παραθέσω σοβαρή ανάλυση ή παράπονο - εξάλλου η σύγκριση των δυο συσκευών είναι ανούσια. Ίσα ίσα που εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητα φόρτισης. Μάλιστα και χωρίς dash. Το AccuBattery μου βγάζει ταχύτητα απλής φόρτισης 1500 mah/h, όταν με τον ίδιο φορτιστή στο note 4x, έφτανε με το ζόρι 900 mah/h

Είσαι με Oreo? Στην επόμενη έκδοση (2.3) του launcher θα προστεθεί η επιλογή

Είσαι με Oreo? Στην επόμενη έκδοση (2.3) του launcher θα προστεθεί η επιλογή

Ναι με oreo. Εννοώ δεν υπάρχει στο playstore, έτσι;

Φιλικά, Κατερίνα

Ναι με oreo. Εννοώ δεν υπάρχει στο playstore, έτσι;

Όχι, θα προστεθεί σαν επιλογή στην έκδοση 2.3 του launcher

Όχι, θα προστεθεί σαν επιλογή στην έκδοση 2.3 του launcher

Άλλο αυτό. Στο playstore υπήρχε η επιλογή "προσθήκη εικονιδίου στην αρχική οθόνη". Τώρα όχι....

Φιλικά, Κατερίνα

Άλλο αυτό. Στο playstore υπήρχε η επιλογή "προσθήκη εικονιδίου στην αρχική οθόνη". Τώρα όχι....

Δηλαδή την επιλογή, στο screenshot που έβαλα πιο πίσω, δεν την έχεις στο Google play;;