gk1971 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα! Don't mess with mi note 3Καλή χρονιά παιδιά, υγεία πάνω απ'όλα και η καλή τεχνολογία να μας συντροφεύει Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 καλη χρονια παιδια με υγεια κ χαρες στα σπιτικα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλη χρονιά σε όλους!!!!! Οταν τρέχω το substratum για να δοκιμασω κανα theme απ τα παλια που ειχα αγορασμένα, με παει σε ενα paid addon επειδη δεν ειμαι root. Το χει δοκιμασει κανεις, μην δινω τσαμπα 1,29ευρώ. σε android 8.0 beta1 Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλημέρα και καλή χρονιά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλημέρα καλή χρονιά σε όλους και από μένα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλή χρονιά oneplusακηδες!!!! Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλή χρονιά oneplusακηδες!!!! Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΚαλή χρονιά! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 (edited) Ρε παιδιά, είναι δυνατόν στον βασιλιά της customιάς να μην υπάρχει τρόπος χωρίς ρουτ να απενεργοποιήσεις πλήρως τη navigation bar και να υπάρχει στο χιλιοκλειδωμένο s8 ας πούμε; τόσο πίσω η κοινότητα; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkφίλε μου για κοιτα εδω: https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/themes/setup-navbar-clean-t3708211 edit. τωρα ειδα οτι θελεις χωρις ρουτ...χμμμ δυσκολο το κοβω Edited January 1, 2018 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 (edited) καλησπερα στην παρεα,ειναι αργια αυριο γ αυτους?εριξα παραγγελεια εχθες μετα την αλλαγη και μου γραφει Estimated dispatch:Jan 3 Edited January 1, 2018 by geodal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 (edited) Καλημέρα και καλή χρονιά και πάλι!!!!! Υπάρχει κάποιο θέμα στο substratum που να δουλεύει κανονικά τώρα στην oreo? Ίσως κάποιο από τα παιδιά που έχουν το 5 να γνωρίζει. Δοκίμασε ozone Oreo, swift black, swift dark, swift white, pitch black, flux, flux white, Valerie, desire. Αυτά έχουν full support για oxygen os Oreo! Επίσης μίλησα με τον developer των Belo, mono/art και nineteen (καταπληκτικά θέματα αυτά) και μου είπε ότι αναμένεται σύντομα υποστήριξη για oos oreo. Edited January 1, 2018 by maria_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 (edited) Δοκίμασε ozone Oreo, swift black, swift dark, swift white, pitch black, flux, flux white, Valerie, desire. Αυτά έχουν full support για oxygen os Oreo! Επίσης μίλησα με τον developer των Belo, mono/art και nineteen (καταπληκτικά θέματα αυτά) και μου είπε ότι αναμένεται σύντομα υποστήριξη για oos oreo. Σε ευχαριστώ Μαρία και καλή χρονιά!!! Έκανα βλακεια πριν και έβαλα θέμα που δεν είναι συμβατό και γειά σας.... Bootloop..... Φτου από την αρχή. Μέχρι το recovery ξαναπερασα Edit... Εβαλα ενα απο τα πανω, νομιζω το pitch black και δυστυχως παλι τα ιδια. Μαυρισε η οθονη, σβηστηκε το recovery.....Ξανα μανα.... Edited January 1, 2018 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Βάλε αν θες αυτό είναι και black theme για amoled ότι πρέπει και έχει και block στις διαφημίσεις και να κατεβάζεις και βίντεο https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-iytbp-injected-youtube-background-t3560900 Sent from my BLA-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην 3 σελίδα θα βρεις την έκδοση που δεν θέλει root απλη εγκατάσταση κανεις Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Πολύ καλό. Το μονο μείον είναι ότι πριν κλείσεις την οθόνη πρέπει να βγεις απο την εφαρμογή αλλιώς συνεχίζει να ακούγεται. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Σε ευχαριστώ Μαρία και καλή χρονιά!!! Έκανα βλακεια πριν και έβαλα θέμα που δεν είναι συμβατό και γειά σας.... Bootloop..... Φτου από την αρχή. Μέχρι το recovery ξαναπερασα Edit... Εβαλα ενα απο τα πανω, νομιζω το pitch black και δυστυχως παλι τα ιδια. Μαυρισε η οθονη, σβηστηκε το recovery.....Ξανα μανα....Την επόμενη φορά κάνεις αυτό https://www.google.gr/amp/s/devs-lab.com/fix-bootloop-after-applying-substratum-theme.html/amp Μισό λεπτό είναι απο twrp :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Την επόμενη φορά κάνεις αυτό https://www.google.gr/amp/s/devs-lab.com/fix-bootloop-after-applying-substratum-theme.html/amp Μισό λεπτό είναι απο twrp :) Εμ δεν ήξερα δεν ρωταγα; Ευχαριστώ!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilissiD Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά να εχουμε.Ηθελα να σας ρωτήσω αν έχετε καμία πρόταση είτε για tempered glass είτε για ζελατίνα οθόνης.Αυτη που είχε προεγκαταστημένη δυστυχώς πήρε αέρα και χάλασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Δοκίμασε ozone Oreo, swift black, swift dark, swift white, pitch black, flux, flux white, Valerie, desire. Αυτά έχουν full support για oxygen os Oreo! Επίσης μίλησα με τον developer των Belo, mono/art και nineteen (καταπληκτικά θέματα αυτά) και μου είπε ότι αναμένεται σύντομα υποστήριξη για oos oreo. Για Nougat φαντάζομαι θα δουλεύουν περισσότερα και αποδοτικότερα έτσι? Έχεις δοκιμάσει κάποια δηλαδή αν ναι ποια? Υπόψη ότι root είμαι άρα δεν έχω κάποιον περιορισμό στη χρήση του substratum. Καλησπέρα και καλή χρονιά να εχουμε.Ηθελα να σας ρωτήσω αν έχετε καμία πρόταση είτε για tempered glass είτε για ζελατίνα οθόνης.Αυτη που είχε προεγκαταστημένη δυστυχώς πήρε αέρα και χάλασε. Έχει ξεχωριστό νήμα για αξεσουάρ φίλε. Εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=460635 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Τι είναι αυτό ρε παιδιά; το έχετε ενεργοποιημενο; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλημέρα και καλή χρονιά! Χθες παρήγγειλα το εργαλείο και προς πώληση το s8+. Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Πότε δίνουν track number ρε παιδιά αυτοί; Παλιότερα είχα πάρει και το 3t αλλά δεν θυμάμαι! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Τι είναι αυτό ρε παιδιά; το έχετε ενεργοποιημενο; Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΕγώ το ενεργοποίησα και το παρακολουθώ 2 μέρες τώρα αλλά δεν έχω καταλάβει ιδιαίτερη διάφορα σε μπαταρία. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Εγώ το ενεργοποίησα και το παρακολουθώ 2 μέρες τώρα αλλά δεν έχω καταλάβει ιδιαίτερη διάφορα σε μπαταρία. Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΕιδοποιήσεις έρχονται κανονικά; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλημέρα και καλή χρονιά! Χθες παρήγγειλα το εργαλείο και προς πώληση το s8+. Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Πότε δίνουν track number ρε παιδιά αυτοί; Παλιότερα είχα πάρει και το 3t αλλά δεν θυμάμαι! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν με το καλό το παραλάβει ς φίλε μου,περιμένουμε συγκριτικό! Κάτοχος s8+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά; Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΣτο Viber που το είχα don't optimize ερχόντουσαν κανονικά. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.... Πρώτη φορά με κινητό της εταιρίας , προερχόμενος από το s8, καταρχην να πω ότι μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.Ηθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή oxygen updater που υπάρχει στο play store για να κάνει τις αναβαθμίσεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.... Πρώτη φορά με κινητό της εταιρίας , προερχόμενος από το s8, καταρχην να πω ότι μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.Ηθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή oxygen updater που υπάρχει στο play store για να κάνει τις αναβαθμίσεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλή χρονιά! Πολλοί τη χρησιμοποιούμε!! ;) Εγώ προσωπικά έκανα 2 αναβαθμίσεις μέσω της εφαρμογής! Μία μόνο update και μία κατεβάζοντας όλο το zip της rom, λόγω root και custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλή χρονιά! Πολλοί τη χρησιμοποιούμε!! ;) Εγώ προσωπικά έκανα 2 αναβαθμίσεις μέσω της εφαρμογής! Μία μόνο update και μία κατεβάζοντας όλο το zip της rom, λόγω root και custom recovery.Ευχαριστώ πολύ.... Θα την δοκιμάσω... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts